کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوست عزيز ما قبلا با ايميل يه اپديت الكي ميشديم الآن با ايميل اپديتي نميشيم
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: e76779 ، sh-p ، alihmh ، arash bon ، alirezass ، MARYAM2 ، proje ، daad
امروز من آپدیت شدم.اما نکته جالب اینه که نامه ای نوشته که پروسه کار شما ادامه داردودر صورت اتمام پروسه باید ظرف 2 روز به سفارت مراجعه کنید.اینا من را کلیر کنند من خودم را ظرف چند ساعت خودم را میرسانم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-10 ساعت 21:17)پدی نوشته:  امروز من آپدیت شدم.اما نکته جالب اینه که نامه ای نوشته که پروسه کار شما ادامه داردودر صورت اتمام پروسه باید ظرف 2 روز به سفارت مراجعه کنید.اینا من را کلیر کنند من خودم را ظرف چند ساعت خودم را میرسانم
تبریک میگم. به احتمال زیاد فردا یا پس فردا کلیر میشید.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: e76779 ، sh-p ، alihmh ، arash bon ، mehdi389 ، پدی ، daad ، Mehrdadordi ، Alirezaa2013 ، مانترا
(2013-09-10 ساعت 21:04)drmrs نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 21:00)proje نوشته:  الان این منم...

[عکس: Waiting.jpg]

راستی این عکس شما رو یاد چیزی نمی ندازه؟

میشه لطف کنید عکس اقا داماد را هم بفرستید؟ Cool

این خود داماده
از علائم انتظار بی حد: افت شدید وزن - گودی چشم - اتصال و سوختگی مغز - تعطیلی زندگی - پرخاشگری - توهم در حد لاس وگاس و ...
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: sh-p ، drmrs ، alihmh ، amiro0008 ، arash bon ، شایان احمدی ، soruosh ، پدی ، Sonaen60 ، AsemanAbee ، MARYAM2 ، shatsi ، daad ، مانترا
(2013-09-10 ساعت 21:10)heidari1248 نوشته:  دوستان عزيز انكارا ايميل كسي رو جواب داده؟؟

من پنجشنبه ساعت دو ظهر ايميل زدم جمعه همه مون آپديت شديم امروز بعداز ظهر جواب ايميلمو دادن و فكر كنم اصلا نخوندن جون چندتا سوال پرسيده بودم ولي اونا فقط گفتن درحالت پندينگ هستيد
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: arash bon ، Sonaen60 ، AsemanAbee ، MARYAM2 ، پدی ، daad ، heidari1248
(2013-09-10 ساعت 19:39)Niushagh نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 19:11)Fardaye Roshan نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 17:35)Niushagh نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 17:01)marsha نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 16:52)Fardaye Roshan نوشته:  سلام دوستان یه سوالی داشتم:
من تا حالا 7 باری آپدیت داشتم که سه تاش 7و 5و4 با همسرم بوده. آخریش 6 سپتامر بوده...
کسی از دوستان شرایط منو داره؟
نمیدونم این آپدیت شدن زیاد رو باید به فال نیک گرفت یا نه خبرایی
من هم دیروز و امروز آپدیت شدم..نگرانم

ما تا الان ١٥بار تنهايي ١٠ دوتايي ٧ تا سه تايي آپديت داشتيم هنوززززززززززز خبري نيستتتتتتتتت خداااااااااااااااااااااااااااا (از نوع آقاي فضلي) خدايي روحيه ندارمممممم

ایشاالله که هم شما، هم سایر دوستان و هم ما کلیر بشیم بره پی کارش. بگو ایشاالله
دلم روشنه که تو این روزا دوستای زیادی کلیر میشن. امیدوارم من و شما هم بینشون باشیم.
ولی انصافا آنکارای عزیز این رسمشه... جون به لب کردن داشتیم...
بابا با تو ام... کشتی مارو...SmileSmileSmile

به اميد خدا همه مون از اين نگراني با سر بلندي و پيروزي در بياييمممممم

سلام.فردای روشن ما و شما یک روز مصاحبه داشتیم .البته اپدیتهامون مثل هم نیست و مال ما خیلی بیشتر از شماست به طوری که این آخری من شک کردم که اصلا این اپدیت ها و سیس مرتبط به روند کلیر شدن هست یا نه.امیدوارم خدا مهربونیش رو شامل حال همه مون بکنه و از این بلا تکلیفی نجاتمون بده

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: arash bon ، AsemanAbee ، MARYAM2 ، daad ، مانترا
(2013-09-10 ساعت 21:34)drmrs نوشته:  از دوستان منتظری که برای تمدید مدیکال رفتند میشه لطف کنند بفرمایند آیا دوباره دو قطعه عکس زا می خواهند؟

سلام ما امروز تمدیدمدیکال کردیم. خودشون عکس انداختن..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: arash bon ، sh-p ، soruosh ، پدی ، drmrs ، AsemanAbee ، shatsi ، daad ، Tir-Tapar ، lilistar ، مانترا ، zohre02
(2013-09-10 ساعت 21:16)maaarabi نوشته:  
(2013-09-10 ساعت 21:10)heidari1248 نوشته:  دوستان عزيز انكارا ايميل كسي رو جواب داده؟؟
ما تو 10 روز گذشته سه تا ایمیل فرستادیم و هیچ جوابی نگرفته ایم

چون سرشون خیلی شلوغه جواب نمیدن.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: arash bon ، sh-p ، alirezass ، shatsi ، پدی ، daad
(2013-09-10 ساعت 21:34)drmrs نوشته:  از دوستان منتظری که برای تمدید مدیکال رفتند میشه لطف کنند بفرمایند آیا دوباره دو قطعه عکس زا می خواهند؟

نه دوست من. منشی دکتر تو مطب با وب کم ازتون عکس میگیره.
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
تشکر کنندگان: Niushagh ، sh-p ، soruosh ، drmrs ، AsemanAbee ، mazerati ، AOC Kermani ، daad ، rozelo
امروز ما هم بعد از یک ماه اپدیت شدیم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
دوستان سلام بازم تبریک به دوستانی که امروز کلیر شدند هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستان کسی از ابوظبی امروز کلیر شده من فکر کنم یک کیس اعلام شده شما چی خبری دارید؟Smile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: far572000 ، sh-p ، MARYAM2 ، mazerati ، sh_aytak ، e76779 ، daad ، mehdi didam ، mamalino10

من 4 sep ایمیل زدم هنوز جواب ندادند .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: alirezass ، AsemanAbee ، MARYAM2 ، mazerati ، daad ، heidari1248 ، rozelo
(2013-09-10 ساعت 21:45)mehdi389 نوشته:  دوستان سلام بازم تبریک به دوستانی که امروز کلیر شدند هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
دوستان کسی از ابوظبی امروز کلیر شده من فکر کنم یک کیس اعلام شده شما چی خبری دارید؟Smile
من كه خبر ندارم Sad
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: Tabassomshojaat ، sh-p ، mehdi389 ، MARYAM2 ، mazerati ، e76779 ، daad
دوستان توجه كرديد ديگه كسي از مديرهاي محترم به منتظر سرا بهايي نمي ده .Sadنمي دونم چرا كساني كه كلير شدند سبز نشدند تا به حال ؟Sadمسولين چرا رسيدگي نمي كنند؟TongueTongueWinkWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: valencia ، mehdi389 ، MARYAM2 ، mazerati ، Niushagh ، daad ، zavosh ، Mehrdadordi ، mehdi didam ، mamalino10
در اینجا من از تمامی دوستانی که به ما رتبه دادن و همچنین تبریک گفتن تشکر و تقدیر کرده و برای همه دوستان چه آنهایی که کلیر شدن و چه آنهایی در انتظار هستن آرزوی موفقیت پیروزی و سربلندی دارم...

دو قدم مانده به صبح

دو قدم مانده به دیدار طلوع خورشید

دو قدم مانده به صبحی که در آن باکی نیست.

دو قدم مانده به ویرانی زندان زمان

دو قدم مانده به صبحی که سرآغاز سلامی دگر است

من و تو قفل صندوقچه گنج نهانیم

که در آن وسوسه شوق رسیدن به سحرگاه امید است.

به امید روزی که همه دوستان کلیر بشن و این تاپیک با خوشحالی همه قفل بشه.

مهرداد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان