کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
آپدیت چیه؟؟ نبینم بروبچه ها حرص آپدیت نشدن رو بخورن...اینقدر هم آپدیت آپدیت نکنید..برای مرد آپدیت و میکاپ و این چیزا معنا نداره..مرد باید کلیر بشه...کلیــــــــــر Big GrinBig GrinBig Grin

پی نوشت: مرد در اینجا مفهوم فراجنسیتی داره ، بانوان محترم با لنگه کفش نیفتن دنبال من لطفاً!
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
دوستان بالاخره منم آپدیت شدم به تاریخ 11 سپتامبر آرزو به دل نموندم Smile
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zavosh ، گل نهال ، maaarabi ، b_argi ، nedaba ، rozelo ، payampars ، sh-p ، babash ، houmanmir ، arash bon ، zohre02 ، AsemanAbee ، daad ، Saeedv13 ، Alirezaa2013 ، Doe
(2013-09-11 ساعت 15:11)SHABAH51 نوشته:  آپدیت چیه؟؟ نبینم بروبچه ها حرص آپدیت نشدن رو بخورن...اینقدر هم آپدیت آپدیت نکنید..برای مرد آپدیت و میکاپ و این چیزا معنا نداره..مرد باید کلیر بشه...کلیــــــــــر Big GrinBig GrinBig Grin

پی نوشت: مرد در اینجا مفهوم فراجنسیتی داره ، بانوان محترم با لنگه کفش نیفتن دنبال من لطفاً!

شهاب جان
میدونی داشتم فکر میکردم این همه از دوستان اینقدر صبور بودن و منتظر ولی اشحاصی مثل من که فقط 19 روز دیگه وقت دارند دیگه همش استرس استرس
نمیدونیم بلا تکلفیم کلیر میشیم یا ریجکت خوب آدم میخواد تکلیفشو بدونه
شده وضع من مثل آدمی که هر روز صبح بلندش میکنن برای اجرای حکم میبرنش بعد میگن یک روز دیگه هم بهت وقت میدیم
آخه اگه قراره آزاد شم آزادمون کنن اگه هم قراره اع د ا م شم حکم را اجرا کنن
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: b_argi ، SHABAH51 ، rozelo ، sh-p ، maaarabi ، mamalino10 ، arash bon ، shatsi ، zohre02 ، AsemanAbee ، daad ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، Doe
دوستان ما الان آپدیت سه نفره داشتیم
تشکر کنندگان: payampars ، sh-p ، Aida.s ، houmanmir ، b_argi ، گل نهال ، sadeghi897 ، maaarabi ، nedaba ، arash bon ، shatsi ، zohre02 ، AsemanAbee ، daad ، alirezass ، aghaghia ، Saeedv13 ، Alirezaa2013 ، Doe
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali heydari، Alirezaa2013، alvan، aminkhoshgeleh، arash bon، b_argi، gifa، hoseinizadehir، mamalino10، mitramin، omidt10، rozelo، sh-p، SHABAH51، گل نهال، سو سو، 3 کاربر مخفی، 5 مهمان

آخ جون خودمو شكار كردم دارم از حالت روح (شبح) خارج ميشم.البته منظور من فرا شبحي بود لطفا شبح ها دنبالم نيافتند.Big GrinBig GrinBig GrinTongueWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، sadeghi897 ، سو سو ، mamalino10 ، mehdi389 ، arash bon ، morvarid1364 ، zohre02 ، AsemanAbee ، daad ، Alirezaa2013 ، Doe
(2013-09-11 ساعت 14:21)babash نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 12:16)گل نهال نوشته:  منتظر ايروان باشيد كه امروز يا فردا ميتركونه، الان باز همه اعضاي كيس دوستم آپديت شدند، ليلا جون پيشاپيش مبارك

واااای ما هم همین طور. الان سه نفرمون آپ شدیم..
مرسييييييي گل نهال جونم
اميدوارم همه كساني كه منتظرن به زودي كلير بشن
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، omidt10 ، sh-p ، b_argi ، گل نهال ، mehdi389 ، arash bon ، morvarid1364 ، zohre02 ، alihmh ، AsemanAbee ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-11 ساعت 15:16)payampars نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 15:11)SHABAH51 نوشته:  آپدیت چیه؟؟ نبینم بروبچه ها حرص آپدیت نشدن رو بخورن...اینقدر هم آپدیت آپدیت نکنید..برای مرد آپدیت و میکاپ و این چیزا معنا نداره..مرد باید کلیر بشه...کلیــــــــــر Big GrinBig GrinBig Grin

شهاب جان
میدونی داشتم فکر میکردم این همه از دوستان اینقدر صبور بودن و منتظر ولی اشحاصی مثل من که فقط 19 روز دیگه وقت دارند دیگه همش استرس استرس
نمیدونیم بلا تکلفیم کلیر میشیم یا ریجکت خوب آدم میخواد تکلیفشو بدونه
شده وضع من مثل آدمی که هر روز صبح بلندش میکنن برای اجرای حکم میبرنش بعد میگن یک روز دیگه هم بهت وقت میدیم
آخه اگه قراره آزاد شم آزادمون کنن اگه هم قراره اع د ا م شم حکم را اجرا کنن
پیام عزیز ما که این همه صبر کردیم این 19 روز هم سرش Smile البته کاملاً حس ات رو درک می کنم رفیق Rolleyes
شبــه سفـــرنامه

تشکر کنندگان: payampars ، sh-p ، b_argi ، mehdi389 ، arash bon ، morvarid1364 ، zohre02 ، AsemanAbee ، daad ، jjbahale ، Alirezaa2013
ولی دوستان فکر کنم یه جورایی این آپدیت ها هم الکیه ها من امروز یک ساعت پیش چون بالاخره 3 ماه از تاریخ مصاحبم میگذشت ایمیل دادم سفارت درست چند دقیقه بعدش رو سایت سیس آپدیت شدم خوب این یعنی چی
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، sh-p ، b_argi ، mamalino10 ، arash bon ، morvarid1364 ، zohre02 ، daad ، Alirezaa2013

شهرام جونم قربون داداش برم...عزیزم، نازنینم، بخدا ظرفیت ادما یه اندازه نیستا؟ ما که پکیدیم.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، SHABAH51 ، sh-p ، zavosh ، Szsanazsz ، bigharar ، arash bon ، Aida.s ، shatsi ، raham ، AsemanAbee ، daad ، jjbahale ، Alirezaa2013 ، Doe
(2013-09-11 ساعت 15:22)b_argi نوشته:  

شهرام جونم قربون داداش برم...عزیزم، نازنینم، بخدا ظرفیت ادما یه اندازه نیستا؟ ما که پکیدیم.
فدای تو رفیــــق ... تو پاشو بیا ..خودم برات ظرفیت سازی می کنم Big GrinWink
شبــه سفـــرنامه

تشکر کنندگان: sh-p ، سو سو ، zavosh ، Szsanazsz ، b_argi ، arash bon ، Aida.s ، morvarid1364 ، daad ، jjbahale ، Saeedv13 ، Doe
من از امروز تا چهارشنبه هفته دیگه نه سایت سیس را و نه سایت ابوظبی را دیگه چک نمیکنم

دیـــــــــــــــــــــــــــــــــــوانــــــــــــــــــــــــــــه شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: sh-p ، Pishoo_25 ، b_argi ، arash bon ، maaarabi ، Aida.s ، shatsi ، morvarid1364 ، raham ، zohre02 ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، rozelo ، daad ، Alirezaa2013 ، Doe
(2013-09-11 ساعت 15:21)omidt10 نوشته:  ولی دوستان فکر کنم یه جورایی این آپدیت ها هم الکیه ها من امروز یک ساعت پیش چون بالاخره 3 ماه از تاریخ مصاحبم میگذشت ایمیل دادم سفارت درست چند دقیقه بعدش رو سایت سیس آپدیت شدم خوب این یعنی چی

یعنی 100% کلیر شدی دوست من، پیشاپیش تبریک من رو پذیرا باشین و به فکر مقدمات سفر باشین Smile
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: b_argi ، payampars ، omidt10 ، arash bon ، Aida.s ، morvarid1364 ، zohre02 ، daad ، احمد حبیبی
(2013-09-11 ساعت 15:29)payampars نوشته:  من از امروز تا چهارشنبه هفته دیگه نه سایت سیس را و نه سایت ابوظبی را دیگه چک نمیکنم

دیــــــــــــــــوانه شــــــــــــــــــــــــــدم

بابا اعصاب داشته باشيد. حالا اگر ابوظبي شما را كلير كرد چه خاكي به سر خودمون بريزيم از كجا مي خواهيد سريع بريد ويزاتون را بگيريدTongue الان وقت ديونه شدن نيست .ديونه ونااميد شدن ممنوع:D
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mamalino10 ، ali_gh ، payampars ، b_argi ، bigharar ، Aida.s ، shatsi ، morvarid1364 ، zohre02 ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، rozelo ، so_ar ، daad ، Alirezaa2013 ، Doe
(2013-09-11 ساعت 14:36)Pishoo_25 نوشته:  
ابوظبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
ما رو
دوس داشته باش Shy
ابوظبی ما رو دریابShy
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: mamalino10 ، ali_gh ، sh-p ، b_argi ، Aida.s ، morvarid1364 ، zohre02 ، SHABAH51 ، rozelo ، daad ، roham2012 ، Doe
(2013-09-11 ساعت 15:32)mamalino10 نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 15:21)omidt10 نوشته:  ولی دوستان فکر کنم یه جورایی این آپدیت ها هم الکیه ها من امروز یک ساعت پیش چون بالاخره 3 ماه از تاریخ مصاحبم میگذشت ایمیل دادم سفارت درست چند دقیقه بعدش رو سایت سیس آپدیت شدم خوب این یعنی چی

یعنی 100% کلیر شدی دوست من، پیشاپیش تبریک من رو پذیرا باشین و به فکر مقدمات سفر باشین Smile
دوست عزیز جمعه 6 سپتامبر هم من یه ایمیل زدم ایروان که ضمن دادن یه جواب مسخره که مراحل اداری از دست ما خارجه و ممکنه چند ماه طول بکشه..بلافاصله اپدیت شدم ولی از کلیر خبری نشد - البته بعد 161 روزCool
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: mamalino10 ، ali_gh ، arash bon ، sh-p ، bigharar ، morvarid1364 ، shatsi ، zohre02 ، SHABAH51 ، rozelo ، daad ، Alirezaa2013 ، Doe

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان