کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-11 ساعت 15:29)payampars نوشته:  من از امروز تا چهارشنبه هفته دیگه نه سایت سیس را و نه سایت ابوظبی را دیگه چک نمیکنم

دیـــــــــــــــــــــــــــــــــــوانــــــــــــــــــــــــــــه شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم

عمرااااااا! اگه تونستی پیام جان Big Grin
هر موقع من تونستم بیخیال این تاپیک شم، تو هم بیخیال سایت سیس میشی Big Grin به بچه های سفارت میسپرم IP ایت رو چک کنن اگه کانکت شدی بهم خبر بدن
ایشالا که تا فردا کلیر می شی و این تاپیک پر از هورا میشه برای تو دوست صبور و عزیز Smile
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: arash bon ، nedaba ، ali_gh ، sh-p ، payampars ، b_argi ، morvarid1364 ، zohre02 ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، rozelo ، daad ، nima-92 ، Alirezaa2013
خدا کنه همینطور باشه دوست گلم ممنون از محبتت Smile
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: arash bon ، sh-p ، b_argi ، Aida.s ، zohre02 ، mamalino10 ، daad
(2013-09-11 ساعت 15:35)sh-p نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 15:29)payampars نوشته:  من از امروز تا چهارشنبه هفته دیگه نه سایت سیس را و نه سایت ابوظبی را دیگه چک نمیکنم

دیــــــــــــــــوانه شــــــــــــــــــــــــــدم

بابا اعصاب داشته باشيد. حالا اگر ابوظبي شما را كلير كرد چه خاكي به سر خودمون بريزيم از كجا مي خواهيد سريع بريد ويزاتون را بگيريدTongue الان وقت ديونه شدن نيست .ديونه ونااميد شدن ممنوع:D

دوست عزیز من ویزام و بلیطم را برای 30 شهریور گرفتم و حاضره
میخوام برم خودمو به پایه های سایبان بیرون سفارت ببندم شاید ........
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، b_argi ، shatsi ، Aida.s ، sh-p ، zohre02 ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-11 ساعت 15:20)sh-p نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: ali heydari، Alirezaa2013، alvan، aminkhoshgeleh، arash bon، b_argi، gifa، hoseinizadehir، mamalino10، mitramin، omidt10، rozelo، sh-p، SHABAH51، گل نهال، سو سو، 3 کاربر مخفی، 5 مهمان

آخ جون خودمو شكار كردم دارم از حالت روح (شبح) خارج ميشم.البته منظور من فرا شبحي بود لطفا شبح ها دنبالم نيافتند.Big GrinBig GrinBig GrinTongueWink

اون کاربر مخفی منما Big Grin

تشکر کنندگان: b_argi ، sh-p ، پدی ، daad
(2013-09-11 ساعت 15:36)mamalino10 نوشته:  

دیـــــــــــــــــــــــــــــــــــوانــــــــــــــــــــــــــــه شـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدم

عمرااااااا! اگه دونستی پیام جان Big Grin
هر موقع من تونستم بیخیال این تاپیک شم، تو هم بیخیال سایت سیس میشی Big Grin به بچه های سفارت میسپرم IP ایت رو چک کنن اگه کانکت شدی بهم خبر بدن
ایشالا که تا فردا کلیر می شی و این تاپیک پر از هورا میشه برای تو دوست صبور و عزیز Smile

ممنون دوست من خیلی خیلی خوبی
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

تشکر کنندگان: sh-p ، Aida.s ، b_argi ، zohre02 ، alihmh ، SHABAH51 ، arash bon ، پدی ، mamalino10 ، daad ، Doe
واي صداي بلند داد زدن منو مي شنويد همين الان دوباره به تاريخ 11 سپتامبر من وهمسرم هر دو آپديت شديمBig GrinBig Grin

بوي كلير به مشامم ميرسهTongueTongueBig GrinCool
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
دوستان میشه بگین چه جوری توی سایت سیس برای بچه های ایروان میشه چک کرد؟ من کیس نامبر رو هر شکلی که وارد می کنم پیغام خطا میده ...
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، sh-p ، SHABAH51 ، arash bon ، پدی ، daad
دوستان من و خانمم هر دو آپدیت شدیم، هنوز اعلام نکردند خدااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: b_argi ، payampars ، zohre02 ، sh-p ، SHABAH51 ، Aida.s ، arash bon ، maaarabi ، AsemanAbee ، پدی ، nedaba ، noura ، houmanmir ، lilistar ، daad ، Saeedv13 ، soruosh ، Alirezaa2013 ، Doe ، mehdi didam
(2013-09-11 ساعت 15:57)mehdi389 نوشته:  دوستان من و خانمم هر دو آپدیت شدیم، هنوز اعلام نکردند خدااااااااااااا

به حمد خداوند کلیر شدی دوست من

تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، alihmh ، sh-p ، SHABAH51 ، arash bon ، پدی ، e76779 ، daad ، nima-92 ، n51 ، Alirezaa2013 ، Doe
دوستان ما که از دست این سیس ایروان پاک قاطی کردیم..مطمئنم یکی اون پشت نشسته و برای اینکه ملت رو زجر بده هی الکی اپدیت میزنه..
یکی از بهترین دوستانم (بهزاد عزیز و گل) بهم خبر داد همین 2 دقیقه پیش نفر اصلی (خودم) کیس ما اپدیت شده (ایمیل هم ندادم) به 11 سپتامبر ،اما بقیه افراد کیس همون 4 اوریل موندن.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: zohre02 ، raham ، sh-p ، zavosh ، SHABAH51 ، arash bon ، AsemanAbee ، e76779 ، پدی ، noura ، lilistar ، daad ، babash ، joody ، n51 ، majid194 ، Alirezaa2013 ، Doe
(2013-09-11 ساعت 15:56)sh-p نوشته:  واي صداي بلند داد زدن منو مي شنويد همين الان دوباره به تاريخ 11 سپتامبر من وهمسرم هر دو آپديت شديمBig GrinBig Grin

بوي كلير به مشامم ميرسهTongueTongueBig GrinCool

مطمئن باش کلیر شدی

یک هورااااااااااا برای شما و یک هورااااااااااا برای مهدی جان

برید سایت ابوظبی را چک کنید

تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، mehdi389 ، sh-p ، alihmh ، SHABAH51 ، Aida.s ، arash bon ، پدی ، mamalino10 ، nedaba ، houmanmir ، lilistar ، daad ، n51 ، Alirezaa2013
پیام چک کن فکر کنم کلیر شدی

من نه هنوز اعلام نکرده
تشکر کنندگان: b_argi ، payampars ، zohre02 ، sh-p ، SHABAH51 ، Aida.s ، arash bon ، e76779 ، پدی ، houmanmir ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-11 ساعت 16:01)mehdi389 نوشته:  پیام چک کن فکر کنم کلیر شدی

من نه هنوز اعلام نکرده

از کجا فهمیدی من کلیر شدم
شماره کیسم را مگه داری

من میترسم یکی جای من چک کنه

تشکر کنندگان: alihmh ، zohre02 ، sh-p ، SHABAH51 ، b_argi ، Aida.s ، arash bon ، e76779 ، پدی ، mamalino10 ، houmanmir ، lilistar ، daad ، Alirezaa2013
(2013-09-11 ساعت 16:00)b_argi نوشته:  دوستان ما که از دست این سیس ایروان پاک قاطی کردیم..مطمئنم یکی اون پشت نشسته و برای اینکه ملت رو زجر بده هی الکی اپدیت میزنه..
یکی از بهترین دوستانم (بهزاد عزیز و گل) بهم خبر داد همین 2 دقیقه پیش نفر اصلی (خودم) کیس ما اپدیت شده (ایمیل هم ندادم) به 11 سپتامبر ،اما بقیه افراد کیس همون 4 اوریل موندن.

چه جوری میشه ایروان رو از توی سیس چک کرد؟ مال من کار نمیکنه ... تروخدا راهنمایی کنین... مگه آدرس این نیست : https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx ولی من کیس نامبر رو هرجوری میزنم پیغام خطا میده
تشکر کنندگان: zohre02 ، SHABAH51 ، b_argi ، arash bon ، پدی ، daad
نه ندارم چون همه کیست آپدیت شدن چک نکردی؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، Aida.s ، arash bon ، e76779 ، پدی ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان