کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-11 ساعت 17:12)fereshtehind نوشته:  وااااااای... خدایااااا... ما هم کلیر شدیم، الان ابو ظبی رو چک کردم.... باورم نمیشییییییییه.... هوووووورررراااااااااااااا

هورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmileBig Grin
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، e76779 ، Aida.s ، fereshtehind ، b_argi ، lilistar ، mehdi389 ، nika
(2013-09-11 ساعت 17:12)fereshtehind نوشته:  وااااااای... خدایااااا... ما هم کلیر شدیم، الان ابو ظبی رو چک کردم.... باورم نمیشییییییییه.... هوووووورررراااااااااااااا

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارک باشه

(2013-09-11 ساعت 17:18)lilistar نوشته:  tabrike vijeh be payamparse aziz , fereshtehind va baghieh clear shodegane emrooz . be omıde clear shodane baghieh dostane gole mohajersara

سپاس منو پذیرا باش دوست عزیز
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد

خدا را شکر . یه تبریک ویژه هم به شما فرشته عزیزSmileBig Grin هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به امیدکلیر شدن همه منتظران
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: bigharar ، daad ، SHABAH51 ، sh-p ، payampars ، احمد حبیبی ، sara_82 ، fereshtehind ، b_argi ، Alirezaa2013 ، mehdi389
تبریکاااااته ویییییییییییژه ... برای پیام عزیز... و فرشته... مبارک باشهههه.... یووووهوووووووووو...... ایشالا همه زودتر اسمشون بیاد توو سایت که خیالشون از اینکه کلیر شدن راحت شه:) پیام خان بسیار بی قرار بودین .. انشالا که شادیش جبران کرده باشه.... :)
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، sh-p ، raham ، lilistar ، e76779 ، Aida.s ، payampars ، rouzbehdarvishi ، Soap McTavish ، fereshtehind ، b_argi ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، Doe
(2013-09-11 ساعت 17:20)so_ar نوشته:  کیس ما دیروز برنده اصلی آپ دیت شد ، امروز هم کل سه نفرمون .
این یعنی میتونه نشونه های کلیر باشه اگه خدا بخواد؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
پیشاپیش مبارکـــــــــــــه Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: so_ar ، e76779 ، Aida.s ، sh-p ، payampars ، اریوبرزن ، daad ، jjbahale ، b_argi ، nedaba ، Alirezaa2013 ، mehdi389
(2013-09-11 ساعت 17:20)so_ar نوشته:  کیس ما دیروز برنده اصلی آپ دیت شد ، امروز هم کل سه نفرمون .

مطمئن باشید فردا هوراهای رنگی براتون در راهه دوست خوبم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، so_ar ، e76779 ، Aida.s ، payampars ، daad ، b_argi ، Alirezaa2013 ، mehdi389
دوستان گرامی وگلم سلام خبر امیدوار کننده ای دارم
من دیروز با یک ایمیل به سفارت ایروان پیگیر کیس شدم و امروز خوشبختانه جواب دادند که کیس من آماده است ولی هنوز در سایت سیس اعلام نشده وباید به سفارت مراجعه کنم .همچنین گفتن سایت سیس به زودی آپدیت میشه.
یعنی اینکه من کلیر شدم و انشاءا.. ایروان امروز فردا میترکونه .امیدوارم همه شما دوستان گلم که همیشه به ما امید و انرژی دادید تو همین یکی دو روز کلیر بشید.
در ضمن من شنبه راهی ایروان هستم و اگر از دوستان مایل به همسفری جهت کاهش هزینه ها هستند لطفا پیغام خصوصی بدهند.
از مدیران محترم میتونم خواهش کنم تعداد بچه های کلیر شده رو اعلام کنن؟ ممنون میشم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: sh-p ، Aida.s ، payampars ، daad ، gbtm ، b_argi ، پدی

خيلي مباركه عزيزم وهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: e76779 ، lilistar ، so_ar ، payampars ، Aida.s ، parastoo500 ، daad ، rouzbehdarvishi ، SHABAH51 ، fereshtehind ، b_argi ، nedaba ، mehdi389

سلام عزيزم پيشاپيش كلير شدنتان را تبريك مي گويم ديديد گفتم بزودي كلير خواهيد شد .RolleyesSmile
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: so_ar ، parastoo500 ، payampars ، daad ، SHABAH51 ، b_argi ، mehdi389
شاد باش و تبریکات صمیمانه من تقدیم به دوستان خوبی که امروز کلیر شدن آقای پیام و خانوم فرشته عزیز ، alvan , مرد آزاد پیروز باشید

تشکر کنندگان: e76779 ، sh-p ، payampars ، daad ، deineath ، zavosh ، SHABAH51 ، Mojtaba7300 ، مرد آزاد ، b_argi ، Alirezaa2013 ، mehdi389
(2013-09-11 ساعت 17:33)sh-p نوشته:  

سلام عزيزم پيشاپيش كلير شدنتان را تبريك مي گويم ديديد گفتم بزودي كلير خواهيد شد .RolleyesSmile
مرسی عزیزم ، هنوز که کلیر نشدیم SadSadSad. ایشاله شما هم به زودی کلیر میشین ایشاله همه زودتر از این استرس خلاص بشن ، همه کلیر بشن زوترSmileTongueBig Grin
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: bigharar ، Aida.s ، sh-p ، payampars ، daad ، sara_82 ، SHABAH51 ، ali 2013 ، Alirezaa2013 ، mehdi389
با تبريك به دوستان گراميroham2012 / alvan/payampars/fereshtehind/مرد آزاد و با آرزوي كلير شدن همه دوستان منتظر.

وهوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خوب دوستان عزیز
*اول از همه سپاسگزاری خودم را از تمامی دوستانی که در تایپک و پیغام خصوصی به من تبریک گفتم اعلام میدارم و از ته دلم بهترینها را براشون آرزو میکنم
*دوم از ته دلم از خدا و جدم و مادرم میخواهم تمام دوستانم را جز اینکه کلیر میکنه زندگی جدید و پربرکتی را برایشان به ارمغان بیاره
*سوم از دوستانی که در این مدت با لطفاشون و رتبه هاشون باعث دلگرمی و خوشحالیم شدن تشکر صمیمانه میکنم
*چهارم از تمامی دوستانی که در این مدت اگه از دست من ناراحت و دلگیر شدن و باعث کدورتی شدم عذرخواهی میکنم و ازشون میخواهم به بزرگی خودشون منو حلال کنن
*پنجم هم خوشحالم دوستان خوبی اینجا پیدا کردم و خوشحال خواهم بود همیشه با اونها در ارتباط باشم

سپاسگزارم
ارادتمند همه
سیدمحمدصادق جزایری
20/06/1392 - 11/09/2013
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
[عکس: 0035.jpg]
تبریک فراوان به دوستان عزیز alvan , payampars , fereshtehind , مرد آزاد

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان