کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-11 ساعت 17:25)مرد آزاد نوشته:  دوستان گرامی وگلم سلام خبر امیدوار کننده ای دارم
من دیروز با یک ایمیل به سفارت ایروان پیگیر کیس شدم و امروز خوشبختانه جواب دادند که کیس من آماده است ولی هنوز در سایت سیس اعلام نشده وباید به سفارت مراجعه کنم .همچنین گفتن سایت سیس به زودی آپدیت میشه.
یعنی اینکه من کلیر شدم و انشاءا.. ایروان امروز فردا میترکونه .امیدوارم همه شما دوستان گلم که همیشه به ما امید و انرژی دادید تو همین یکی دو روز کلیر بشید.
در ضمن من شنبه راهی ایروان هستم و اگر از دوستان مایل به همسفری جهت کاهش هزینه ها هستند لطفا پیغام خصوصی بدهند.

کیس ما هم ایروانه... هیچ آپدیتی نبود تا اینکه امروز نفر اصلی به تاریخ 5 sep آپ شد... حالاهمر و فرزند موندن ... من که دارم دیوونه میشم... یعنی میشه تا جمعه تکلیفمونو وشن کنن ....
تشکر کنندگان: heidari1248 ، sh-p ، Nora hashemi ، b_argi ، Aida.s ، tajhizgaran ، mehdi389 ، daad ، sh_aytak
[عکس: 54703149703085010487.jpg]
تبریک همراه با تاخیر به دوستان عزیز lilistar , mehdi didam ,مهرنگار
و با آرزوی کلیر شدن دوستان عزیز پدی ,e76779, mehdi389 ,sh-p ,so_ar ,

تشکر کنندگان: deineath ، so_ar ، roham2012 ، Nora hashemi ، sh-p ، mariana ، Aida.s ، mehdi389 ، alirezass ، lilistar ، payampars ، پدی ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee ، daad ، Doe ، mehdi didam
دوستان یه سوال ، تا کی فرصت هست که پاسو بدیم سفارت؟ یعنی من امروز کلیر شدم می تونم پاسمو 22 سپتامبر بدم سفارت؟
کیس نامبر 2013as10xxxx __ا__ سفارت ابوظبی __ا__ یک نفر __ا__ تاریخ مصاحبه هفته آخر آگوست __ا__ برگه سفید __ا__ سه بار آپدیت __ا__ کلیر بعد از 17 روز Big Grin __ا__ مقصد : لس آنجلس
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، mehdi389 ، payampars ، daad
(2013-09-11 ساعت 18:44)اریوبرزن نوشته:  [عکس: 54703149703085010487.jpg]
تبریک همراه با تاخیر به دوستان عزیز lilistar , mehdi didam ,مهرنگار
و با آرزوی کلیر شدن دوستان عزیز پدی ,e76779, mehdi389 ,sh-p ,so_ar ,

واي خيلي ممنون منو اين همه خوشبختي محاله محاله ......................:DBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinTongueTongueWinkWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-11 ساعت 18:45)bigharar نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 18:40)m24464saberi نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 17:25)مرد آزاد نوشته:  دوستان گرامی وگلم سلام خبر امیدوار کننده ای دارم
من دیروز با یک ایمیل به سفارت ایروان پیگیر کیس شدم و امروز خوشبختانه جواب دادند که کیس من آماده است ولی هنوز در سایت سیس اعلام نشده وباید به سفارت مراجعه کنم .همچنین گفتن سایت سیس به زودی آپدیت میشه.
یعنی اینکه من کلیر شدم و انشاءا.. ایروان امروز فردا میترکونه .امیدوارم همه شما دوستان گلم که همیشه به ما امید و انرژی دادید تو همین یکی دو روز کلیر بشید.
در ضمن من شنبه راهی ایروان هستم و اگر از دوستان مایل به همسفری جهت کاهش هزینه ها هستند لطفا پیغام خصوصی بدهند.

کیس ما هم ایروانه... هیچ آپدیتی نبود تا اینکه امروز نفر اصلی به تاریخ 5 sep آپ شد... حالاهمر و فرزند موندن ... من که دارم دیوونه میشم... یعنی میشه تا جمعه تکلیفمونو وشن کنن ....

امروز که 5 سپتامبر نیست 11 سپتامبره حتما قبلا آپدیت شده بودید به هر صورت امیدوارم به زوری کلیر شوید

بله تا امروز من نمیدونستم که ایروان هم میشه توی سیس چک کرد.. سایت خودشم (ایروان) که تکون نمیخوره...
تشکر کنندگان: bigharar ، SHABAH51 ، b_argi ، mehdi389 ، sh-p ، Ehsan1358 ، daad
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دمت گرم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-09-11 ساعت 17:57)اریوبرزن نوشته:  [عکس: 0035.jpg]
تبریک فراوان به دوستان عزیز alvan , payampars , fereshtehind , مرد آزاد

سپاسگزارم دوست گرامی. به امید کلیر شدن همه دوستان این تاپیک وموفقیت در تمامی مراحل زندگی و تشکر ویژه از مدیران محترم بخصوص گل نهال گرامی افشین خان و امیر اقای گل و سایر دوستان...Rolleyes
(2013-09-11 ساعت 18:59)bigharar نوشته:  دوستان خوبم عصره حسابی دلم گرفته یک عمر بحث اصلی تو زندگی مشترک ما این بود که با وجود تحصیلات عالی همسرم اجازه نداد من برم سر کار همیشه ناراحت بودم وقتی دوستانم رو می دیدم که سر کار می روند حالا هم ایشون کلیر شد ولی من دقیقا به خاطر همین تحصیلات عالی که یک قرون هم باهاش در آمدی نداشتم هنوز کلیر نشدم قربونت برم خداایااا

امیدتون به خدا باشه مطمئن باشید جایی میرید که تحصیلات عالیتون کمکتون میکنه

توکل داشته باشید

تشکر کنندگان: bigharar ، sh-p ، b_argi ، r91 ، roham2012 ، so_ar ، mehdi389 ، nedaba ، Mehrdadordi ، payampars ، پدی ، Ehsan1358 ، AsemanAbee ، daad
(2013-09-11 ساعت 18:59)bigharar نوشته:  دوستان خوبم عصره حسابی دلم گرفته یک عمر بحث اصلی تو زندگی مشترک ما این بود که با وجود تحصیلات عالی همسرم اجازه نداد من برم سر کار همیشه ناراحت بودم وقتی دوستانم رو می دیدم که سر کار می روند حالا هم ایشون کلیر شد ولی من دقیقا به خاطر همین تحصیلات عالی که یک قرون هم باهاش در آمدی نداشتم هنوز کلیر نشدم قربونت برم خداایااا
ایشاللا به زودی زود خبر کلیر شدنتان را میشنویم
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: bigharar ، sh-p ، b_argi ، مرد آزاد ، mehdi389 ، payampars ، پدی ، daad
(2013-09-11 ساعت 19:02)Aida.s نوشته:  

امیدتون به خدا باشه مطمئن باشید جایی میرید که تحصیلات عالیتون کمکتون میکنه

توکل داشته باشید

أن شاالههههههههه اين هفته ديگه اخرشه ما هم هنوز كلير نشديم ولي مطمئن هستم اين هفته همه كلير ميشيم
تشکر کنندگان: bigharar ، drmrs ، saeed_gh ، b_argi ، sh-p ، roham2012 ، so_ar ، mehdi389 ، payampars ، mamalino10 ، Ehsan1358 ، daad
پيام عزيز خيلي خيلي خيلي بهت تبريك ميگم از اون دعاها براي ماهم بكنيد
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، r91 ، sh-p ، Aida.s ، mehdi389 ، payampars ، پدی ، raham ، Ehsan1358 ، daad ، Doe
(2013-09-11 ساعت 18:54)m24464saberi نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 18:45)bigharar نوشته:  
(2013-09-11 ساعت 18:40)m24464saberi نوشته:  

امروز که 5 سپتامبر نیست 11 سپتامبره حتما قبلا آپدیت شده بودید به هر صورت امیدوارم به زوری کلیر شوید

بله تا امروز من نمیدونستم که ایروان هم میشه توی سیس چک کرد.. سایت خودشم (ایروان) که تکون نمیخوره...
همین آپدیت هم نشونه خوبیه . آپدیت ما هم واسه 3 سپتامبر بود .مطمئن هستم امروز فردا ما کلیرهای زیادی داریم .امیدوار باشید ودر ضمن با ایمیل هم میتونید پیگیر بشید.با امید بهترین هاShy
تشکر کنندگان: sh-p ، Nora hashemi ، mehdi389 ، payampars ، shatsi ، Alirezaa2013 ، daad

ناراحت نباش دوست خوبم انشالله بزودي كلير مي شويد و ما هم براتون هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حتي از اين هم بلندتر مي كشيم .RolleyesShy
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: bigharar ، roham2012 ، tajhizgaran ، mehdi389 ، alirezass ، sara_82 ، nedaba ، پدی ، payampars ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-11 ساعت 14:36)omidt10 نوشته:  هیچی دیگه پس فقط این منه فلک زدم که یکبارم کیسم آپ نشده

نه دوست من تنها نیستی، من هم کیسم اصلا اپدیت نشده.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: b_argi ، Aida.s ، tajhizgaran ، mehdi389 ، sh-p ، nedaba ، اریوبرزن ، پدی ، payampars ، raham ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، daad

bigharar جان هنوز کلی مونده که بخوای از الان خودتو ببازی بعدشم مطمئن باش همین مدرکت کلی اون ور ارزش داره
امیدوارم هرچه زودتر خودتم کلیر بشی الان که 90% راهو رفتینWink
کیس نامبر 2013as10xxxx __ا__ سفارت ابوظبی __ا__ یک نفر __ا__ تاریخ مصاحبه هفته آخر آگوست __ا__ برگه سفید __ا__ سه بار آپدیت __ا__ کلیر بعد از 17 روز Big Grin __ا__ مقصد : لس آنجلس
تشکر کنندگان: bigharar ، Aida.s ، b_argi ، so_ar ، tajhizgaran ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، sh-p ، nedaba ، پدی ، payampars ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان