کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-12 ساعت 20:45)shatsi نوشته:  بی سرو صدا ، وسایلتونو جمع کنین با صف بیاید برید توو حیاط ؛ معلمتون نیومده”
یکی از ناگهانی ترین و سورپرایز کننده ترین جملات دوران مدرسه …

کاش الان هم یکی میگفت: بی سرو صدا ، پاسهاتونو بردارین برین سفارت ، ویزاهاتون حاضره..............

ای کاش ای کاش ای کاش خیلی نفس گیر شده بیایید با هم خدا را صدا کنیم.
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: Fardaye Roshan ، alirezass ، r91 ، Sonaen60 ، mariana ، AOC Kermani ، manila ، abshar_wf ، Alirezaa2013 ، nasim19 ، daad ، AsemanAbee
بچه ها سلام
یه آمار بصورت تصادفی از کیسهای سایت سیس که واسه آنکارا و ایروان هستن گرفتم. تو بیست کیس تعداد 33 نفر وجود داشت که با این احتساب میشه حدودا گفت که بطور متوسط تعداد نفرات هر کیس 1.65 نفر هست.

390*1.25*1.65*4=3217
390 مجموع کیسهای منتظر سرا
1.25 با فرض اونکه از هر 5 کیس یکی یک ضرب گرفته باشه
1.65 تعداد نفرات هر کیس بطور متوسط
4 با فرض اونکه فقط 25% از کیسهای لاتاری عضو منتظر سرا باشن

میبینیم با وجود اینکه اکثر ضرایب بالا خیلی محافظه کارانن عدد 3217 هنوز خیلی با 3500 فاصله داره و از طرفی با وجود اینکه خیلی از دوستان تازه مصاحبه داشتن میشه نتیجه گرفت که اگه خدا بخواد مثل سالهای قبل همه بچه ها بجز اونایی که واقعا از نظر دولت آمریکا دارای مشکلی باشن کلیر میشن.
ایشاالله همه کلیر بشیم و این مرحله رو هم به خوبی پشت سر بذاریم.
SmileSmileSmile

یکی این ماشین حســــــــــــــــابو از دستم بگیره... خفه کردم خودمو... Big GrinBig GrinBig Grin
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: Nora hashemi ، Niushagh ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، far-dv2013 ، Sonaen60 ، daad ، Tir-Tapar ، mezamo ، AsemanAbee
(2013-09-12 ساعت 23:26)Fardaye Roshan نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 22:57)aliyazdan335 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 22:50)daad نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 22:45)aliyazdan335 نوشته:  دوستان این وکالت نامه برای آنکارا جریانش چیه؟برای گرفتن پاسپورت همسر لازمه؟
بله اگر همه افراد یک کیس تمدید مدیکال ندارن و نمیخوان برن ترکیه میتونن به یکنفرشون وکالت بدن که ایشون برن و پاس ها رو بدن.. وکالت برای ارایه دادن به اکثر پی تی تی ها لازم است.

ممنون ولی تو سایت csc برای دادن پاسپورت به اعضای خونواده فقط کارت شناسایی خواسته

حتما اگه سایر اعضای خانواده همراتون نیستن ازشون وکالتنامه بگیرید. سفارت وکالتنامه ازتون نمیخواد این اداره پستشونه که فقط وکالتنامه رو میشناسه. حتما بگیر و به ترکی استانبلی هم ترجمش کن
اینم متنش:

موکل:..........
وکیل:.........
مورد وکالت: مراجعه به اداره پست ptt ترکیه و یا هر پست دیگر و سفارتخانه آمریکا در ترکیه و سایر ادارت تابعه ووابسته جهت اخذ هرگونه مدرک و مجوز و گواهی و موافقت نامه پاسپورت موکلین و دادن رسید و سپردن هرگونه تعهد و مراجعه به دارالترجمه جهت ترجمه مدارک به هر زبانی که وکیل صلاح بداند.
حدود اختیارات: وکیل مزبور برای انجام مورد وکالت دارای اختیارات تامه مطلقه مزبوره بوده بنحویکه اقدام و عمل و امضای وکیل در تمام موارد و مراحل و در نزد تمام مراجع اعم از رسمی و یا غیر رسمی به منزله عمل و اقدام و امضای موکل نافذ و معتبر است بنحوی که در هیچ مورد نیاز به حضور و اجازه مجدد موکل نباشد مفاد این سند فقط در نفس وکالت بشرح متن موثر است .

شنبه صبح زود برو دنبالش...

دوست عزیز اگر وقت نداری که وکالت نامه را به زبان ترکی استانبولی ترجمه کنید نزدیک پی تی تی که شنبه ها باز هست یک دارترجمه هست که دو ساعته ترجمه میکنه به مبلغ 75 لیر
تشکر کنندگان: Niushagh ، mehdi389 ، aliyazdan335 ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-13 ساعت 00:13)Fardaye Roshan نوشته:  بچه ها سلام
یه آمار بصورت تصادفی از کیسهای سایت سیس که واسه آنکارا و ایروان هستن گرفتم. تو بیست کیس تعداد 33 نفر وجود داشت که با این احتساب میشه حدودا گفت که بطور متوسط تعداد نفرات هر کیس 1.65 نفر هست.

390*1.25*1.65*4=3217
390 مجموع کیسهای منتظر سرا
1.25 با فرض اونکه از هر 5 کیس یکی یک ضرب گرفته باشه
1.65 تعداد نفرات هر کیس بطور متوسط
4 با فرض اونکه فقط 25% از کیسهای لاتاری عضو منتظر سرا باشن

میبینیم با وجود اینکه اکثر ضرایب بالا خیلی محافظه کارانن عدد 3217 هنوز خیلی با 3500 فاصله داره و از طرفی با وجود اینکه خیلی از دوستان تازه مصاحبه داشتن میشه نتیجه گرفت که اگه خدا بخواد مثل سالهای قبل همه بچه ها بجز اونایی که واقعا از نظر دولت آمریکا دارای مشکلی باشن کلیر میشن.
ایشاالله همه کلیر بشیم و این مرحله رو هم به خوبی پشت سر بذاریم.
SmileSmileSmile

یکی این ماشین حســــــــــــــــابو از دستم بگیره... خفه کردم خودمو... Big GrinBig GrinBig Grin

دوست عزیز اگه به اینجا نگاه کنین میبینین که تعداد کیسهای مهاجرسرا لااقل 656 نفر هست. یعنی نسبت کل به کلیرنس خورده ها حدود یک و هفت دهمه. به علاوه بعضیها جدیدا اضافه شدن که فکر نکنم توی این فایل باشن.
http://afsh.servehttp.com/2013-Selectees-v29.pdf

با وجود این ماشین حساب رو بذارین کنار و فقط با امید و ایمان به اخر داستان نگاه کنین..
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: mehdi389 ، nedaba ، Alirezaa2013 ، sadeghi897 ، daad
(2013-09-12 ساعت 19:07)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 13:17)roham2012 نوشته:  من دیروز هم آپدیت شدم هم کلیر امروز دوباره آپدیت شدم جریان چیه؟
(2013-09-12 ساعت 13:39)پدی نوشته:  فکر کنم دستگاه آپدیت پخش کنشون رفته رو اتوماتWink
ولی من میگم کلیر شدین. حالا باید یه کم دیگه دندون رو جیگر بذارین تا کیس نامبرتون بره رو سایت. خیلی هاتون کلیر شدین و خبر ندارین. مثلاً دارن به تدریج اعلام می کنن که مورد هجوم متقاضی ها قرار نگیرن. همین الانش میگن مطب اونگان جای سوزن انداختن نیست. اگر سر اونگان خیلی شلوغ بشه حتماً به سفارت خبر میده. یکی از اقوام ما که مرتب با ویزای توریستی می رفته و میومده این دفعه کلیر نشده. حتی دو دفعه تاریخ بلیطش رو عقب انداخت. بهش گفتن از آخر سپتامبر به بعد گوش به زنگ باشه. به نظرم علاوه بر ویزاهای توریستی برنامه ویزاهای نامزدی و خانوادگی رو هم معلق کردن تا تکلیف لاتاری ها معلوم شه. بعضی از بچه های ازدواجی سایت خودمون خیلی ناراحتن به خاطر این موضوع. اینهایی که گفتم برای دلخوشی شما نیست بچه ها. بیکار نیستن که بشینن پرونده های شما رو مرتب بررسی کنن و آپدیت های سیس هم همینطوری الا بختکی اتفاق نمیوفته. پیشاپیش کلیر شدن همتونو تبریک میگمRolleyes. ارادتمند: سعید

خدا كنه آقا سعيد شما هميشه خوش خبر هستيدددد ممنونمممم
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: mehdi389 ، sadeghi897 ، manila ، Saeedv13 ، mrr777 ، Alirezaa2013 ، daad
سلام دوستان، امروز پدرم ویزاشو گرفت ولی‌ از آونجایی که کیس ستاره دار بود، مادرم باهاشون نرفتن، دیروز ایمیل اومد واسه بابام که ویزای همسرتون آماده هست.حالا که اومدم نوبت دکتر بگیرم جز فردا و پس فردا جایی‌ نداره، ایمیل دادم به دکتر اونگان، ولی‌ جواب دادن که ظرفیت بیشتر از پر هست، در حالی‌ که فقط پروازو تونستم یکشنبه بگیرم و تاریخ اکسپایر ویزا رو از اول زده بودن ۱۵ سپتامبر.....

اگر کسی‌ میدونه چیکار باید کردا رهنمییم کنه ممنون میشم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: پدی ، morvarid1364 ، Niushagh ، mehdi389 ، nedaba ، mrr777 ، Alirezaa2013 ، gbtm ، daad ، AsemanAbee ، Tir-Tapar
تنها جايي كه مي شه كسي رو پيدا كرد همين صفحه كليرنسه بقيه صفحات اصلا كسي نيست جواب بده.
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
تشکر کنندگان: raam12000 ، morvarid1364 ، Niushagh ، mehdi389 ، bigharar ، sadeghi897 ، mehrdad pharm ، mrr777 ، Alirezaa2013 ، Sonaen60 ، daad
(2013-09-12 ساعت 18:04)proje نوشته:  [عکس: congratulation-69.gif]

تبریک به همه کلیر شدگان ایروان بخصوص Majid194

با امید به کلیر شدن همه دوستان هر سه سفارت و یک هوررای رنگی برای شما در این هفته Smile
(2013-09-12 ساعت 23:07)گل نهال نوشته:  هورا شوهر دوست منم ظهر چك كرده بودم، آپديت نشده بود ولي الان كه ديدم آپديت شده به تاريخ ١٢ سپتامبر.
ايروان ميخواد غوغا كنه
گل نهال گرامی ، این شوهر دوست شما وردست من نشسته تا پست ات رو براش خوندم از جا پرید ...منم سیس رو براش آوردم و کلی فضای معنوی ایجاد شد اینجا Big Grin
کاش منم شوهر یکی از دوستان شما بودم هر روز آپدیت می شدم Tongue
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: گل نهال ، Saeedv13 ، mrr777 ، jjbahale ، Alirezaa2013 ، sadeghi897 ، lonelyman ، Doe ، joody ، daad ، Szsanazsz
(2013-09-13 ساعت 01:49)SHABAH51 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 23:07)گل نهال نوشته:  هورا شوهر دوست منم ظهر چك كرده بودم، آپديت نشده بود ولي الان كه ديدم آپديت شده به تاريخ ١٢ سپتامبر.
ايروان ميخواد غوغا كنه
گل نهال گرامی ، این شوهر دوست شما وردست من نشسته تا پست ات رو براش خوندم از جا پرید ...منم سیس رو براش آوردم و کلی فضای معنوی ایجاد شد اینجا Big Grin
کاش منم منم شوهر یکی از دوستان شما بودم هر روز آپدیت می شدم Tongue

سلام بسيارررر زياد به آقا حامد گل برسون
شما هم شوهر دوست من هستين، نوشين هم از بهترين دوستاي من هست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: nedaba ، SHABAH51 ، Saeedv13 ، mrr777 ، kouroshd ، jjbahale ، Alirezaa2013 ، sadeghi897 ، mehdi389 ، daad
سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان عزیز
به نظرتون فردا کلیر میشیم؟از گل نهال با تجربه میپرسم به نظر شما شماره من فردا اعلام میشه؟
یعنی خدای لایزال با قدرت نامحدود خودش منو به بزرگ ترین آرزوی زندگیم میرسونه؟خیلی نگرانم استرس دارم
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: r91 ، گل نهال ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، khmp ، mehdi389 ، daad ، AsemanAbee ، mrr777
(2013-09-12 ساعت 22:56)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 21:09)parsush نوشته:  خُب خبر اینکه من هم دیروز به تاریخ 11 سپتامبر آپ شدم، و کلیر هم شدم البته شوهر جان هنوز پندینگ هستن. آپدیت قبلیه ما 19 آگوست بود.
(2013-09-12 ساعت 21:23)SHABAH51 نوشته:  همسر گرامی رو بفرست بیاد ایروان Big Grin پیشاپیش مبارکه Smile
پرستو
اولا که کلیر شدنت مبارک آبجی. نمی دونم جشن عروسیتون رو بدون ما برگزار کردین یا نه؟Cool. اگر آره که یک تبریک ویژه هم برای اون به خودت و سروش نازنینRolleyes. بعدشم می خواستم بهت هشدار بدم سروش رو پیش شهرام و محمد معروف به "پیرمرد ایروان" نفرستی که این دو تا اونجا به بهانه گرفتن ویزا دفتر دستکی راه انداختن، ممکنه سروش رو از راه بدر کنن!!!!!. این دو تا از وقتی رفتن ایروان هر شب دل ما رو می سوزونن. در حدی که من افسوس می خورم که چرا مصاحبه ام آنکارا بوده و چرا زود کلیر شدم آخه؟ واقعاً چراااااااا؟؟!!Big Grin ولی بعد فکر کردم که "سروش پارتیزان" خودش استاد عملیات کماندویی هست و اگر شهرام و محمد رو از راه به در نکنه خیلیهBig Grin. نگرانیم بر طرف شد الانTongue. بذار بره ولی جای ما رو هم خالی کنن اون گوشه کناراWink.

گل گفتی سعید.Tongue
اتفاقا من و شهرام تصمیم گرفتیم بریم سفارت بگیم ما از گرفتن ویزا انصراف دادیم و اینجا دفتر و دستکمون رو توسعه بدیم.
خانم و بچه ها هم که رفتن امریکا دست و بالمون بازه.Big Grin
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-09-13 ساعت 00:22)sfh نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 23:26)Fardaye Roshan نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 22:57)aliyazdan335 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 22:50)daad نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 22:45)aliyazdan335 نوشته:  دوستان این وکالت نامه برای آنکارا جریانش چیه؟برای گرفتن پاسپورت همسر لازمه؟
بله اگر همه افراد یک کیس تمدید مدیکال ندارن و نمیخوان برن ترکیه میتونن به یکنفرشون وکالت بدن که ایشون برن و پاس ها رو بدن.. وکالت برای ارایه دادن به اکثر پی تی تی ها لازم است.

ممنون ولی تو سایت csc برای دادن پاسپورت به اعضای خونواده فقط کارت شناسایی خواسته

حتما اگه سایر اعضای خانواده همراتون نیستن ازشون وکالتنامه بگیرید. سفارت وکالتنامه ازتون نمیخواد این اداره پستشونه که فقط وکالتنامه رو میشناسه. حتما بگیر و به ترکی استانبلی هم ترجمش کن
اینم متنش:

موکل:..........
وکیل:.........
مورد وکالت: مراجعه به اداره پست ptt ترکیه و یا هر پست دیگر و سفارتخانه آمریکا در ترکیه و سایر ادارت تابعه ووابسته جهت اخذ هرگونه مدرک و مجوز و گواهی و موافقت نامه پاسپورت موکلین و دادن رسید و سپردن هرگونه تعهد و مراجعه به دارالترجمه جهت ترجمه مدارک به هر زبانی که وکیل صلاح بداند.
حدود اختیارات: وکیل مزبور برای انجام مورد وکالت دارای اختیارات تامه مطلقه مزبوره بوده بنحویکه اقدام و عمل و امضای وکیل در تمام موارد و مراحل و در نزد تمام مراجع اعم از رسمی و یا غیر رسمی به منزله عمل و اقدام و امضای موکل نافذ و معتبر است بنحوی که در هیچ مورد نیاز به حضور و اجازه مجدد موکل نباشد مفاد این سند فقط در نفس وکالت بشرح متن موثر است .

شنبه صبح زود برو دنبالش...

دوست عزیز اگر وقت نداری که وکالت نامه را به زبان ترکی استانبولی ترجمه کنید نزدیک پی تی تی که شنبه ها باز هست یک دارترجمه هست که دو ساعته ترجمه میکنه به مبلغ 75 لیر

مرسی از دوستان عزیز که اینقدر دقیق و زود سوالات رو جواب میدین. راستش هنوز خبری از کلیر نیست . البته واسه ما که هنوز 10 روزم نیست مصاحبه کردیم طبیعی هم هست. تو منتظرسرا که نگاه میکردم اگه تا آخر سپتامبرکلیر بشیم رکورد آنکارا رو با 26 روز میشکنیم!! حالا 2 بار آپ شدیم جوگیر شدمTongue ولی شنبه میرم دنبال وکالت که آخر سپ میرم آنکارا آماده باشهCool
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، gbtm ، siyavash ، daad ، nedaba ، mrr777
(2013-09-13 ساعت 01:53)گل نهال نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 01:49)SHABAH51 نوشته:  
ايروان ميخواد غوغا كنه
کاش منم منم شوهر یکی از دوستان شما بودم هر روز آپدیت می شدم Tongue

سلام بسيارررر زياد به آقا حامد گل برسون
شما هم شوهر دوست من هستين، نوشين هم از بهترين دوستاي من هست
گل نهال جونم دوست عزيزم
مرسي از خبراي خوبت
اميدوارم همه دوستان منتظر زود زود كلير بشن. ?????????
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، ali_gh ، Alirezaa2013 ، daad ، mehdi389 ، soli asali ، گل نهال
(2013-09-13 ساعت 02:00)mrr777 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 22:56)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-12 ساعت 21:09)parsush نوشته:  خُب خبر اینکه من هم دیروز به تاریخ 11 سپتامبر آپ شدم، و کلیر هم شدم البته شوهر جان هنوز پندینگ هستن. آپدیت قبلیه ما 19 آگوست بود.
(2013-09-12 ساعت 21:23)SHABAH51 نوشته:  همسر گرامی رو بفرست بیاد ایروان Big Grin پیشاپیش مبارکه Smile
پرستو
اولا که کلیر شدنت مبارک آبجی. نمی دونم جشن عروسیتون رو بدون ما برگزار کردین یا نه؟Cool. اگر آره که یک تبریک ویژه هم برای اون به خودت و سروش نازنینRolleyes. بعدشم می خواستم بهت هشدار بدم سروش رو پیش شهرام و محمد معروف به "پیرمرد ایروان" نفرستی که این دو تا اونجا به بهانه گرفتن ویزا دفتر دستکی راه انداختن، ممکنه سروش رو از راه بدر کنن!!!!!. این دو تا از وقتی رفتن ایروان هر شب دل ما رو می سوزونن. در حدی که من افسوس می خورم که چرا مصاحبه ام آنکارا بوده و چرا زود کلیر شدم آخه؟ واقعاً چراااااااا؟؟!!Big Grin ولی بعد فکر کردم که "سروش پارتیزان" خودش استاد عملیات کماندویی هست و اگر شهرام و محمد رو از راه به در نکنه خیلیهBig Grin. نگرانیم بر طرف شد الانTongue. بذار بره ولی جای ما رو هم خالی کنن اون گوشه کناراWink.

گل گفتی سعید.Tongue
اتفاقا من و شهرام تصمیم گرفتیم بریم سفارت بگیم ما از گرفتن ویزا انصراف دادیم و اینجا دفتر و دستکمون رو توسعه بدیم.
خانم و بچه ها هم که رفتن آمریکا دست و بالمون بازه.Big Grin
به خاطر اون دفتر و دستک معروف و اون تا تا ادمی که اونجا هستن
نامبرده حاضره سن خوزه رو ول کنه ، بی خیال گرین کارتش بشه
بیاد واسه اقامت ارمنستان اقدام کنه
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: Leila12020 ، SHABAH51 ، mrr777 ، Saeedv13 ، Alirezaa2013 ، سو سو ، Doe ، daad ، mehdi389 ، sh-p ، AsemanAbee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان