کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-12 ساعت 23:07)گل نهال نوشته:  هورا شوهر دوست منم ظهر چك كرده بودم، آپديت نشده بود ولي الان كه ديدم آپديت شده به تاريخ ١٢ سپتامبر.
ايروان ميخواد غوغا كنه

گل نهال جان دوست من و شما یکیه، با هم ایروان مصاحبه داشتیم. واسه همسر من و همسر leila12020 با هم دعا کنید.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: Leila12020 ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، daad ، mehdi389 ، sadeghi897 ، گل نهال ، mrr777
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خدا هميشه با شماست Rolleyes
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
اميدوارم تو اين هفته سفارتها حسابي بتركونن Smile
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
سلام دوستان. سوالی داشتم. در آنکارا یو پی اس چند روز بعد از ایشو شدن ویزا، پاسپورت ها رو به هتل محل اقامت میرسونه...؟ لازم به ذکر هستش دوستان من چون 10 ماه پیش مصاحبه داشتن، بهشون گفتن که مثل روش قبلی شما ویزاتون رو دریافت میکنید. با تشکر
تشکر کنندگان: mhb161 ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، Niushagh ، daad ، mehdi389 ، sadeghi897 ، AsemanAbee
خدایا امروز دل بچه های این تاپیک رو شادکن...
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
کاربران در حال بازدید این موضوع: lonelyman
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، Alirezaa2013 ، dolood ، mehrdad pharm ، daad ، shiraz mamali ، پروا ، mehdi389 ، AsemanAbee
سعيد بيا يواش يواش همه. و برون كن و اننجا رو قفل كن. اينا خودشون رو لوس كردن و جا خوش كردن. زود باشين كلير بشيد بريد ببئنم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
چرا اینجا انقدر ساکته؟
تشکر کنندگان: daad ، mehdi389 ، sadeghi897
دوستان عزیز لطفا به من میگین اینکه من اصلا آپدیت نمیشم چه معنی داره؟
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، gifa ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، daad ، mehdi389 ، Tir-Tapar
(2013-09-13 ساعت 05:02)amirazimi نوشته:  سلام دوستان. سوالی داشتم. در آنکارا یو پی اس چند روز بعد از ایشو شدن ویزا، پاسپورت ها رو به هتل محل اقامت میرسونه...؟ لازم به ذکر هستش دوستان من چون 10 ماه پیش مصاحبه داشتن، بهشون گفتن که مثل روش قبلی شما ویزاتون رو دریافت میکنید. با تشکر

دوستم شما همونی که تو مونترال 314 روزه منتظرید تکلیفتون معلوم شد؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-13 ساعت 08:20)bigharar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 05:02)amirazimi نوشته:  سلام دوستان. سوالی داشتم. در آنکارا یو پی اس چند روز بعد از ایشو شدن ویزا، پاسپورت ها رو به هتل محل اقامت میرسونه...؟ لازم به ذکر هستش دوستان من چون 10 ماه پیش مصاحبه داشتن، بهشون گفتن که مثل روش قبلی شما ویزاتون رو دریافت میکنید. با تشکر

دوستم شما همونی که تو مونترال 314 روزه منتظرید تکلیفتون معلوم شد؟
یعنی خودشون گفتن هفته آخر پاسها رو بندازید تو صندوق بدون اعلام شماره ها ؟بعد گفتن با این روش می گیرند یا شانسی رو امتحان کردنه؟؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: daad ، mehdi389
(2013-09-13 ساعت 07:11)bayat_r نوشته:  سعيد بيا يواش يواش همه. و برون كن و اننجا رو قفل كن. اينا خودشون رو لوس كردن و جا خوش كردن. زود باشين كلير بشيد بريد ببئنم

کاشکی بیات عزیزRolleyes ما که حرفی نداریم شما بگید دستور برسه سه سوت تخلیه می کنیم Smile
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Alirezaa2013 ، daad ، پروا ، bayat_r ، mehdi389 ، e76779 ، Nora hashemi ، rozelo
میبینم که امن و امانه و بچه ها پشت درودیوار قایم شدن تا وقتی خبری از کلیر شدن میشه بپرن بیرون و هورررراااااااااااااااا بکشن! Big Grin Tongue
من قلبم ضعیفه بابا..
به امید هوراهای رنگیتون Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام صبح همگی بخیر و شادی
سلام دوستان صبور و امیدوارم ، در آخرین روزها امدم بگم تا آخرین لحظه امیدتونو از دست ندید، امیدوارم همه شما کلیر بشید و خستگی این مدت را بدر کنید ، می دونم چه حالی دارید.به امید خبرهای خوش
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان