کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کلیر شدممممم

بعد 47 روز کلیر شدم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من دیروز تو Ceas آپدیت شده بودم فکر می کردم پنجشنبه یا جمعه میی زنن

تبریک به همه اونهایی که کلیر شدن
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
کسی از بچه های ما کلیر نشد؟
مامان سایه منتظر هورات بودم
ایشا.. سری بعدی
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
تشکر کنندگان: kasrafo ، گل نهال ، a_r_m80 ، armin1 ، tala2013 ، bmojtaba ، sayeh_m ، r_ent ، raham ، mdna ، mhpz ، Tomas ، hjojem ، mrr777
Wink 
هوووووورررررررررررررااااااااااااااا ااااااااا
ما هم كلير شديمSmile تبريك به همه عزيزاني كه كيسشون از اسارت خارج شد
شماره كيس : ***2013AS00001
ديدن قبولي در سايت خرداد
ارسال مدارك :14تير ( 4 JUL)
خبر قبولي :28 مهر (19 OCT )
تعداد افراد : 3نفر
كنسولگري :آنكارا
تاريخ مصاحبه :16آ ذر (6 DES )
تعداد دفعات شركت : بي نهايت
(2013-01-29 ساعت 20:23)شوصب نوشته:  هوووووورررررررررررررااااااااااااااا ااااااااا
ما هم كلير شديمSmile تبريك به همه عزيزاني كه كيسشون از اسارت خارج شد [/size][/font][/i][/u][/b][/php]

تبریک می گم
تشکر کنندگان: r_ent ، raham ، bmojtaba ، Tomas ، شوصب
دوستان
آفیسر بر چه حسابی میگه که کی کلیر میشیم؟
به من با چنان اطمینانی گفت بعد از 4-6 هفته که منو جو گرفت فکر کردم تا آخر همون هفته کلیر میشم.
الان بعد از 50 روز...نات انلی کلیر نشدم...بات السو جواب ایمیلمو هم ندادنBig Grin
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: r_ent ، AsemanAbee ، raham ، armin1 ، goody ، Tomas ، fire dragon
شوصب عزیز با اون دختر خواستنیتون، بهتون خیلی تبریک میگم Smile امیدوارم موفق باشین Smile منم ویزامو گرفتم Smile
فکر کنم بارسلونا هم کلیر شد
برم بهش بزنگم!!!

طلا2013 خیلی تبریک میگم Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ایشالا سایت فردا یا پس فردا دوباره آپدیت میشه Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
اگه میشه کسایی که جدیدا رفتن ویزا شونو گرفتن لطف کنن بگن برای دریافت پروسه تغییری کرده یا نه؟ منظورم اینکه همان ساعت 1 میرم سفارت پاسو تحویا میدم به ups بعد منتظر تو هتل که ویزا رو بیارن درسته . اگه تغییری کرده خیلی ممنون میشم بگید البته اون قضیه کضایی 160 دلار که باید بدم چون نمیرسم قبل 1 FEB برم .
تشکر کنندگان: armin1 ، bayat_r ، Tomas
ﺑﻪ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺖ ﺍﻧﮑﺎﺭﺍ ﻫﻢ ﺭﺍﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ...... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺍﯾﻦ ﺑﯿﺸﺘﺮﯾﻦ ﺗﻌﺪﺍﺩﯼ ﻫﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﮐﻠﯿﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﺯ ﺁﺳﯿﺎ ۲۰۱۳ .....
ﺗﺒﺮﯾﮏ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻩ ....... ﻫﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﺭﺭﺭﺭ ﺭﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ ........
ﺍﯾﻨﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﮐﻠﯿﺮ .....ﻫﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻭ ﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭﺭ ﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺍ .............
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
تشکر کنندگان: r_ent ، a_r_m80 ، armin1 ، raham ، sayeh_m ، bayat_r ، Tomas ، ali234 ، گل نهال ، f1f
(2013-01-29 ساعت 20:28)r_ent نوشته:  شوصب عزیز با اون دختر خواستنیتون، بهتون خیلی تبریک میگم Smile امیدوارم موفق باشین Smile منم ویزامو گرفتم Smile
فکر کنم بارسلونا هم کلیر شد
برم بهش بزنگم!!!

طلا2013 خیلی تبریک میگم Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ایشالا سایت فردا یا پس فردا دوباره آپدیت میشه Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مرسی خیلی ممنون . به شما هم تبریک میگم
اتفاقا دنبال شما بودم که رفتین ویزا گرفتین می خواستم بپرسم که پروسه تغییری کرده واسه گرفتن ویزا؟
تشکر کنندگان: r_ent ، armin1 ، raham ، Tomas ، شوصب ، fire dragon
نهههههههههههههه 1 چیه بابا جان؟ آخر سفرنامه منو بخون
ساعت 10 برو دم سفارت !
اون قضیه کذایی رو هم من نمیدونم چون هفته پیش گرفتم
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، mdna ، raham ، Saeedv13 ، bayat_r ، Tomas ، fire dragon
(2013-01-29 ساعت 19:20)sayeh_m نوشته:  به همه دوستان كلير شده تبريك ميگم Smile
به احتمال زياد يكي از اون شماره سه رقمي ها مال دوستمون محمد ٢٥ كه چند روز پيش بهش ايميل دادن .

سلام دوستان
کیس ما هم کلیر شد.اما با یه ستاره جلوی کیس نامبرمون.می خواستم بدونم آیا کسی میدونه باید چه ایمیلی بزنم به آنکارا و معنیه این ستاره دقیقا چیه یعنی همه افراد ویزا نمیگیرند؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید
والا خودشون گفتن ساعت 12 هر روز بعد کلیر شدن بیایید من اشتباه کردم 1 نه 12

باشه من همون ساعت 10 میرم ببینم چی میشه مرسیییییییییییییییی خیلی لطف کردین.

همیشه موفق باشین

(2013-01-29 ساعت 20:45)bamboo نوشته:  
به احتمال زياد يكي از اون شماره سه رقمي ها مال دوستمون محمد ٢٥ كه چند روز پيش بهش ايميل دادن .

سلام دوستان
کیس ما هم کلیر شد.اما با یه ستاره جلوی کیس نامبرمون.می خواستم بدونم آیا کسی میدونه باید چه ایمیلی بزنم به آنکارا و معنیه این ستاره دقیقا چیه یعنی همه افراد ویزا نمیگیرند؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

تبریک می گم
یکی از افراد خانوادتون کلییرش کامل نشده ایشالله اونم کلیرش کامل میشه
تشکر کنندگان: armin1 ، a_r_m80 ، raham ، r_ent ، Tomas
(2013-01-29 ساعت 20:51)tala2013 نوشته:  والا خودشون گفتن ساعت 12 هر روز بعد کلیر شدن بیایید من اشتباه کردم 1 نه 12

باشه من همون ساعت 10 میرم ببینم چی میشه مرسیییییییییییییییی خیلی لطف کردین.

همیشه موفق باشین

(2013-01-29 ساعت 20:45)bamboo نوشته:  

سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید

تبریک می گم
یکی از افراد خانوادتون کلییرش کامل نشده ایشالله اونم کلیرش کامل میشه

ممنون دوست عزیز
باید بهشون ایمیل بزنیم و بپرسیم که وضعیتمون چه جوریه؟؟ و آیا بعد ستاره حذف میشه؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، Tomas ، hassan1358arab
هوووووووووووووورررررررررررررررررررررررراااااااااااااا برای کلیر شده ها

چقدر کیس اعلام کردن

تبریک فراوان به همه دوستان کلیر شده ...

البته ما کلیر نشدیم هنوز ...
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، m2013 ، goody ، raham ، armin1 ، lover usa ، شوصب ، MARYAM2 ، r_ent ، Tomas ، bmojtaba ، HRSH ، lilac
(2013-01-29 ساعت 20:33)tala2013 نوشته:  اگه میشه کسایی که جدیدا رفتن ویزا شونو گرفتن لطف کنن بگن برای دریافت پروسه تغییری کرده یا نه؟ منظورم اینکه همان ساعت 1 میرم سفارت پاسو تحویا میدم به ups بعد منتظر تو هتل که ویزا رو بیارن درسته . اگه تغییری کرده خیلی ممنون میشم بگید البته اون قضیه کضایی 160 دلار که باید بدم چون نمیرسم قبل 1 FEB برم .
دوست عزیز تبریک میگم بابت کلیر شدنت.تو سایت سفارت که برید می‌بینید نوشته از ساعت ۱۰.۵ تا ۱۲ بیاید برای تحویل پاسپورت چون صف می‌شه شما قبل از ۱۰.۵ اونجا باش اگر قبل از ۱۹ دسامبر مصاحبه داشتی تو سفارت فرمUPS رو پر میکنی‌ آدرس و کد پستی هتل رو حتما ببر که از روش پر کنی‌.بعدش هم فرداش نه پس فرداش زنگ بزن به همون شماره‌ای که رو رسید UPSهست و وقتی‌ به اپراتور انگلیسی‌ وصل شد اسمت رو براش اسپل کن و بپرس که پاسپورت تحویلشون شده آیا و کی‌ به دستت می‌رسه.
کیس نامبر :2013AS1XX / آنکارا / 2 نفر /مصاحبه:w4 نوامبر /کلیر شدن: 11 JAN/ ورود به نیویورک:۹ فوریه/ساكن هيوستون
سفرنامه
تشکر کنندگان: mhpz ، raham ، a_r_m80 ، sayeh_m ، AsemanAbee ، Tomas ، saeed_gh ، bmojtaba ، گل نهال ، afs ، lilac ، fire dragon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان