کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-01-29 ساعت 21:04)bamboo نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 20:51)tala2013 نوشته:  والا خودشون گفتن ساعت 12 هر روز بعد کلیر شدن بیایید من اشتباه کردم 1 نه 12

باشه من همون ساعت 10 میرم ببینم چی میشه مرسیییییییییییییییی خیلی لطف کردین.

همیشه موفق باشین

(2013-01-29 ساعت 20:45)bamboo نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 19:20)sayeh_m نوشته:  به همه دوستان كلير شده تبريك ميگم Smile
به احتمال زياد يكي از اون شماره سه رقمي ها مال دوستمون محمد ٢٥ كه چند روز پيش بهش ايميل دادن .
سلام دوستان
کیس ما هم کلیر شد.اما با یه ستاره جلوی کیس نامبرمون.می خواستم بدونم آیا کسی میدونه باید چه ایمیلی بزنم به آنکارا و معنیه این ستاره دقیقا چیه یعنی همه افراد ویزا نمیگیرند؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

تبریک می گم
یکی از افراد خانوادتون کلییرش کامل نشده ایشالله اونم کلیرش کامل میشه

ممنون دوست عزیز
باید بهشون ایمیل بزنیم و بپرسیم که وضعیتمون چه جوریه؟؟ و آیا بعد ستاره حذف میشه؟

ایمیل بزنید مشکلی نیست وقتی کلیر کامل بشه ستاره حذف میشه
پایین صفحه سایت کلیر هم مفهوم ستاره رو نوشته ونوشته باهاشون تماس بگیرید
(*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: saeed_gh ، Tomas
(2013-01-29 ساعت 21:20)mdna نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 20:33)tala2013 نوشته:  اگه میشه کسایی که جدیدا رفتن ویزا شونو گرفتن لطف کنن بگن برای دریافت پروسه تغییری کرده یا نه؟ منظورم اینکه همان ساعت 1 میرم سفارت پاسو تحویا میدم به ups بعد منتظر تو هتل که ویزا رو بیارن درسته . اگه تغییری کرده خیلی ممنون میشم بگید البته اون قضیه کضایی 160 دلار که باید بدم چون نمیرسم قبل 1 FEB برم .
دوست عزیز تبریک میگم بابت کلیر شدنت.تو سایت سفارت که برید می‌بینید نوشته از ساعت ۱۰.۵ تا ۱۲ بیاید برای تحویل پاسپورت چون صف می‌شه شما قبل از ۱۰.۵ اونجا باش اگر قبل از ۱۹ دسامبر مصاحبه داشتی تو سفارت فرمUPS رو پر میکنی‌ آدرس و کد پستی هتل رو حتما ببر که از روش پر کنی‌.بعدش هم فرداش نه پس فرداش زنگ بزن به همون شماره‌ای که رو رسید UPSهست و وقتی‌ به اپراتور انگلیسی‌ وصل شد اسمت رو براش اسپل کن و بپرس که پاسپورت تحویلشون شده آیا و کی‌ به دستت می‌رسه.
سلام مرسییییییییی mdna عزیز خیلی لطف کردین بله مصاحبه ام هم قبل از 19 DEC بود.
تشکر کنندگان: mdna ، Tomas ، شوصب
(2013-01-29 ساعت 21:29)tala2013 نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 20:51)tala2013 نوشته:  والا خودشون گفتن ساعت 12 هر روز بعد کلیر شدن بیایید من اشتباه کردم 1 نه 12

همیشه موفق باشین

(2013-01-29 ساعت 20:45)bamboo نوشته:  
به احتمال زياد يكي از اون شماره سه رقمي ها مال دوستمون محمد ٢٥ كه چند روز پيش بهش ايميل دادن .
سلام دوستان
کیس ما هم کلیر شد.اما با یه ستاره جلوی کیس نامبرمون.می خواستم بدونم آیا کسی میدونه باید چه ایمیلی بزنم به آنکارا و معنیه این ستاره دقیقا چیه یعنی همه افراد ویزا نمیگیرند؟؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید

تبریک می گم

ممنون دوست عزیز
باید بهشون ایمیل بزنیم و بپرسیم که وضعیتمون چه جوریه؟؟ و آیا بعد ستاره حذف میشه؟

ميشه زحمت بكشيد يك توضيح بديد جريان اين كلير چيه من الان برم كجا ببينم شماره دخترم زده؟ اگر زده باشه يعني برم ويزا بگيرم يا به من ايميل ميزنن؟ من كلا نميدونم جريان چيه.
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: شوصب
ميشه زحمت بكشيد يك توضيح بديد جريان اين كلير چيه من الان برم كجا ببينم شماره دخترم زده؟ اگر زده باشه يعني برم ويزا بگيرم يا به من ايميل ميزنن؟ من كلا نميدونم جريان چيه.
[/quote]

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
هر وقت تو این آدرس کیس نامبر دخترتون رو دیدید یعنی ایشون کلیر شدن و میتونن ویزاشونو بگیرن( البته اگر مصاحبشون آنکارا بوده)
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: mdna ، Tomas ، raham
(2013-01-29 ساعت 21:46)yashim نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 21:29)tala2013 نوشته:  

همیشه موفق باشین

(2013-01-29 ساعت 20:45)bamboo نوشته:  سلام دوستان
لطفا راهنمایی بفرمایید

تبریک می گم

ممنون دوست عزیز

من تا اونجا که میدونم شما تازه از مصاحبه برگشتین درسته؟ شما بهتره بعد سه هفته وارد سایت که روی برگه آبی نوشتن مراجعه کنید شماره کسیتونو چک کنید کلا 4 تا 6 هفته بعد مصاحبه نرمال طول میکشه اگه این تاپیک بخونید همه چی کاملا توضیح داده شده .موفق باشید. وارد این سایت بشید
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: mdna ، Tomas ، raham
من با اینکه ویزامو گرفتم اما هنوزم میام اینجا و منتظرم که هورای دوستای عزیزم رو ببینم ... احساس میکنم این روزا بیشتر مهاجرسرا خانوادمه تا مامان بابام .... کلی دعا پشت سرتون بچه ها شما تنها نیستید .... همین روزا نوبته شماهاست .... خدا ما رو دوست داره و زودی دعامون رو مستجاب میکنه .... الهی آمین Smile
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec   مدیکال :7 dec  مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan  صدور ويزا: 24 jan  مقصد=هیوستون/تگزاس  ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک :  2013 29oct
تاریخ  Approve  مدارک : 4  2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
اين دوستمون بامبو بعد چند روز كلير شدن ؟؟ من فكر ميكنم ايشون هم نوامبر مصاحبه داشتن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bayat_r ، a_r_m80 ، Tomas ، armin1 ، Saeedv13 ، raham ، ali234
(2013-01-29 ساعت 22:05)yalda.irannejad نوشته:  من با اینکه ویزامو گرفتم اما هنوزم میام اینجا و منتظرم که هورای دوستای عزیزم رو ببینم ... احساس میکنم این روزا بیشتر مهاجرسرا خانوادمه تا مامان بابام .... کلی دعا پشت سرتون بچه ها شما تنها نیستید .... همین روزا نوبته شماهاست .... خدا ما رو دوست داره و زودی دعامون رو مستجاب میکنه .... الهی آمین Smile

آمیننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننBig Grin
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: bayat_r ، sayeh_m ، a_r_m80 ، girl-y ، tala2013 ، Tomas ، armin1 ، شوصب ، saeed_gh ، Saeedv13 ، raham ، princesess ، majid5980
(2013-01-29 ساعت 20:26)a_r_m80 نوشته:  دوستان
آفیسر بر چه حسابی میگه که کی کلیر میشیم؟
به من با چنان اطمینانی گفت بعد از 4-6 هفته که منو جو گرفت فکر کردم تا آخر همون هفته کلیر میشم.
الان بعد از 50 روز...نات انلی کلیر نشدم...بات السو جواب ایمیلمو هم ندادنBig Grin

دوست عزيز هيچ حساب و كتابي نداره آفيسر به ما گفت بعد از سه هفته سايت رو نگاه كنيد اما هفت هفته و پنج روز گذشت ديگه نا اميدشده بودم به اميد خدا همه شما منتظران به زودي اين ايام دلهره و اضطراب رو پشت سر ميذاريد براي همتون از ته دل آرزو ميكنم

(2013-01-29 ساعت 20:39)tala2013 نوشته:  
(2013-01-29 ساعت 20:28)r_ent نوشته:  شوصب عزیز با اون دختر خواستنیتون، بهتون خیلی تبریک میگم Smile امیدوارم موفق باشین Smile منم ویزامو گرفتم Smile
فکر کنم بارسلونا هم کلیر شد
برم بهش بزنگم!!!

طلا2013 خیلی تبریک میگم Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ایشالا سایت فردا یا پس فردا دوباره آپدیت میشه Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مرسی خیلی ممنون . به شما هم تبریک میگم
اتفاقا دنبال شما بودم که رفتین ویزا گرفتین می خواستم بپرسم که پروسه تغییری کرده واسه گرفتن ویزا؟

ممنون خاله قزي عزيز نميدوني دخترم داره بال در مياره خيلي خوشحاله به تو عزيزم خيلي تبريك ميگم اميدوارم هميشه موفق باشيWink
شماره كيس : ***2013AS00001
ديدن قبولي در سايت خرداد
ارسال مدارك :14تير ( 4 JUL)
خبر قبولي :28 مهر (19 OCT )
تعداد افراد : 3نفر
كنسولگري :آنكارا
تاريخ مصاحبه :16آ ذر (6 DES )
تعداد دفعات شركت : بي نهايت
تشکر کنندگان: bayat_r ، sayeh_m ، Saeedv13 ، raham ، AsemanAbee ، armin1 ، hjojem ، a_r_m80 ، princesess ، lilac ، Tomas
سايه خانم اره كيس من هم اعلام شد ولي من ديروز پاسمو دادم سفارت و أونا هم گرفتن و فردا أيشالا پاسپورت عزيزمو بهمراه ويزاي نازنين ميگيريم، حالا معلوم شد كه إيميلي كه از سفارت گرفتم قابل اطمئنان بوده در ضمن هيچ حرفي هم از ١٦٥ دلار نشد، Big Grin
سيستم كاريشون هم عوض شده براي كليريها به محض ورود به سفارت و پس از رد شدن از گيت هاي بازرسي يه آقاي فارسي بلد توپولي و باحال پاسپورت و برگه ابي رو ميگيره و همه كارها رو خودش إنجام و حتي ما يه خط هم نووشتيم فقط يه وسيد داد.
هووووووووووووووووورااااااااااا
حالا كه كارام تموم شد ميتونم يه سفرنامه باحال و پر و پيمون بنويسم، اين تنها كاريه ميتونم در مقابل استفاده يكساله از اين سايت إنجام بدم،در ضمن اگه كسي كاري داره در خدمتگذاري حاضرم، حوصلمم بد جور سر رفته
حالام كه همه كلير شدن پس بلرزونش كمروووووووووووووووووو
بأزم ميگم
هوررررررررررررًًًررررررررااااااااااا
مامان خانم یه الهامی به من شده !!! میگه که بعد از دوشنبه هفته آینده یک اتفاق خوب میافته یعنی بالای 10 - 20 تا رو هر هفته اعلام میکنن !! خدا کنه الهامم دروغگو از آب در نیاد ! نشه هم حتما" از پنجم ماه بعد میلادی میشه . بای
-------------------------------------------------------------------------------
(2013-01-24 ساعت 19:28)sayeh_m نوشته:  نمیدونم مهدی جان . امیدوارم . منم راستش همش فکر میکردم که ممکنه هفته دیگه یه تعداد زیادی اعلام کنن چون میشه تقریبا" اول فوریه و دیگه باید اون نفری 160 رو بدیم ولی از طرفی هم اگر اینطوری بود ایروان 20 تا اعلام نمیکرد . به هر حال امیدوارم فردا هم دوباره آپدیت بشه Smileهمه ناراحتیم ولی باید امیدوارم بود . باز هم به دمبل زدن ادامه میدیم Wink
دیدی مامان خانم ؟ دیدی الهام خانم دروغ نمیگه !! راستی سلام عرض شد ، کاشکی اسم شما هم باشه اسم من که نبود
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، گل نهال ، raham ، a_r_m80 ، princesess ، Tomas ، lot2013
من ده بار سایت آنکارا رو چک کردم. اما آخرین آپدیت 24 ژانویه بوده!!!! پس چرا این همه هورا برا آنکارا اینجا شنیده می شه؟ واقعا امروز از آنکارا کلیر داشتیم؟ پس چرا من نمی بینم؟
**2013000016 / مصاحبه : w2 dec آنکارا / کلیرنس : بعد از هفت ماه و چهار ساعت Smile
تشکر کنندگان: گل نهال ، a_r_m80 ، Tomas
سلام،قابل توجه دوستای با سابقه ،نگاهی‌ به شمارههای اعلام شده نشون میده بیش از نود درصدشون باید زیر ۵۰ روز منتظر بوده باشن و بقول معروف جدیدند،بنابر این اگه دفعهٔ دیگه ۱۰۰ نفرم کلیر بشن ممکن ما قدیمیا نباشیم.باید منتظر باشیم گره ما قدیمی‌ها زودتر باز شه و یسری از ماهارو اعلام کنن.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، MARYAM2 ، گل نهال ، armin1 ، raham ، a_r_m80 ، princesess ، Tomas
آقا مهدی راست میگین . الهام خانم راست میگه Wink امروز از ما نوامبری ها فقط دو تا کیس اعلام شد . یکی که دوستمون محمد 25 بود که الان پاسپورتشون تو سفارته یکی هم بامبو جان بودن که ایشون هم با ستاره کلیر شدن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، گل نهال ، Mohammad25 ، armin1 ، raham ، a_r_m80 ، princesess ، lilac ، mdna ، Tomas
(2013-01-28 ساعت 19:14)afs نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی، به خصوص دوستان منتظر کلیر شدن،
به پیشنهاد سمانه خانم و همکاری شما جدول جدیدی درست کردم که به صورت خودکار تعداد روزهای انتظار برای کلیر شدن رو محاسبه می کنه و نشون می ده.

http://afsh.servehttp.com/c

برای دیدنش به لینک بالا مراجعه کنید
البته همون طور که گفتم برای کامل شدن این جدول نیاز به دونستن تاریخ دقیق مصاحبه شما هست. 5 کیس لیست شده فعلی همراهان عزیزی هستند که تاریخ مصاحبه اشون رو برای من فرستادند.

اگر شما هم به این تاپیک و سایت مهاجرسرا احساس تعلق می کنید خواهش می کنم تاریخ مصاحبه اتون رو برای من بفرستید تا روی سایت بالا قرار بدم تا بتونیم همه درکنار هم این دوران سخت انتظار رو بهتر و با آرامش بیشتری سپری کنیم.

ممنون

سلام افشین جان ممنون بابت جدول مرسی که توچه کردید اما 2تا پیشنهاد دارم :
1 اینکه کاش مینوشتید که حدس میزنن بابت چی بوده ؟ مثلا کار تحصیل سربازی و....
2 اگر میشد که بچه ها خودشون ثبت نام هم کنن بد نبود زحمت شما هم کم میشد .
بازم ممنون خیلی خوب و مفید
good job
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، afs ، Tomas ، shishipapa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان