موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
گیفا جان دشمنت شرمنده ایشالله که نفست خیره، پیام شما رو به فال نیک میگرم.
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
اميدوارم امروز آنكارا بتركونه و كلي هوراااااااا و تبريك هاي رنگي ببينم
أصلا دلم نمياد إز اين تاپيك بدون دوستان منتظر برم اميدوارم هرچه زودتر خبرهاي خوش از همه سفارت ها بياد و بعدش اين تاپيك رو براي هميشه شش قفله كنيم.به اميد اونروز كه خيلي دور نيست.
باور كنيد كه تنها نيستيد و ما دل تو دلمون نيست و داريم هزاران انرزي از آنكارا ميفرستيم .
تقديم به همه منتظران بخصوص پيشكسوتان و دوستان خوبم maarabi - zangeneh - Shatsi و... بقيه عزيزان.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من این هفته میرم انکارا اینجا بمونم کارم تمومه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
خداااایا بچه های آنکارا رو دریاب قسمت می دهم به هر بنده ای که پیشت عزت و آبرو داره این بندگان خدا رو عصر جمعه شاد کن یا خداااا
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 17:08)AOC Kermani نوشته: اميدوارم امروز آنكارا بتركونه و كلي هوراااااااا و تبريك هاي رنگي ببينم
أصلا دلم نمياد إز اين تاپيك بدون دوستان منتظر برم اميدوارم هرچه زودتر خبرهاي خوش از همه سفارت ها بياد و بعدش اين تاپيك رو براي هميشه شش قفله كنيم.به اميد اونروز كه خيلي دور نيست.
باور كنيد كه تنها نيستيد و ما دل تو دلمون نيست و داريم هزاران انرزي از آنكارا ميفرستيم .
تقديم به همه منتظران بخصوص پيشكسوتان و دوستان خوبم maarabi - zangeneh - Shatsi و... بقيه عزيزان.
AOC عزیز، لطفا" آنکارا از طرف من به پنجره فولاد سفارت دخیلی، مخیلی، خلاصه یه چیزی ببند
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال