کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هرچند که 3 بار گذشته از اپدیت همگانی هیچ خیری ندیدیم اما بازم اپ دیت همگانی ی ی ی ی ی ی می خوااااااااااااااااااااااام Sad
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: heidari1248 ، pooriنام کاربری ، alihmh ، Aida.s ، Tir-Tapar ، Niushagh ، shatsi ، sh-p ، rozelo ، daad ، Doe ، proje ، رجبعلی ، Alirezaa2013
گیفا جان دشمنت شرمنده ایشالله که نفست خیره، پیام شما رو به فال نیک میگرم.
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: gifa ، alihmh ، Aida.s ، Niushagh ، payampars ، sh-p ، daad ، Doe ، arash bon ، proje ، رجبعلی ، Alirezaa2013
ای وای برمن تا الان اعلام نکرد پس موند تا دوشنبه SadSadSadSad
منکه فکر کنم رسما دیوانه بشم تقریبا امروز هر 30 ثانیه یک بار f5 زدم
ای خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اميدوارم امروز آنكارا بتركونه و كلي هوراااااااا و تبريك هاي رنگي ببينم
أصلا دلم نمياد إز اين تاپيك بدون دوستان منتظر برم اميدوارم هرچه زودتر خبرهاي خوش از همه سفارت ها بياد و بعدش اين تاپيك رو براي هميشه شش قفله كنيم.به اميد اونروز كه خيلي دور نيست.
باور كنيد كه تنها نيستيد و ما دل تو دلمون نيست و داريم هزاران انرزي از آنكارا ميفرستيم .
تقديم به همه منتظران بخصوص پيشكسوتان و دوستان خوبم maarabi - zangeneh - Shatsi و... بقيه عزيزان.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
من این هفته میرم انکارا اینجا بمونم کارم تمومه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
(2013-09-13 ساعت 16:23)Aida.s نوشته:  ما هم الان دو روزه آپدیت نشدیم Sad
الان این نشونه بدیه؟؟ یا مهم نیست ؟؟

بعد از ٥ بار آپ خانوادگي ما يك هفته س آپ نشديممممممممم
روحيه زير صفرررررر اعصاب موجود نيستتتتت اميد ... Sad

(2013-09-13 ساعت 16:36)soroshnia نوشته:  باید این جمعه بیاید

بايدددددددد
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، bigharar ، gifa ، sh-p ، Szsanazsz ، alirezass ، alihmh ، r91 ، payampars ، Aida.s ، daad ، Doe ، arash bon ، proje ، رجبعلی ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar
(2013-09-13 ساعت 16:43)gifa نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 16:39)heidari1248 نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 16:24)gifa نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 16:14)heidari1248 نوشته:  دوستان عزیز منم امروز آپدیت نشدم، به فکر ما هم باشین

خب خدا رو شكر شمابالاخره اپديت شديد
میگم آپدیت نشدم گیفا جان گفتم بالاخره ماهم یه ابراز وجودی بکنیم در زمینه عدم آپدیت

واي ببخشيد به خدا قاطي كردم انشالله امروز اپديت بشيد شرمنده

امروز ديگه كليررررررررر تو رو خداااااااااااااااااااااااا ديگه نمي كشمممممممممم
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: gifa ، shatsi ، Sonaen60 ، sh-p ، Nora hashemi ، alihmh ، payampars ، Tir-Tapar ، Aida.s ، daad ، mehdi389 ، arash bon ، proje ، رجبعلی ، Alirezaa2013
خداااایا بچه های آنکارا رو دریاب قسمت می دهم به هر بنده ای که پیشت عزت و آبرو داره این بندگان خدا رو عصر جمعه شاد کن یا خداااا
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
وای. چی .من کلیر شدم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig Grin

باور کنید نمی تونم بخوابم وقتی می خوابم از این خوابا می بینم .Tongue

ستاد دادن روحیه به خودم و هم قطاران عزیزTongueWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-13 ساعت 17:26)bigharar نوشته:  خداااایا بچه های آنکارا رو دریاب قسمت می دهم به هر بنده ای که پیشت عزت و آبرو داره این بندگان خدا رو عصر جمعه شاد کن یا خداااا

آ م ي ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن
تشکر کنندگان: bigharar ، سو سو ، shatsi ، payampars ، sh-p ، Aida.s ، daad ، proje ، alihmh ، رجبعلی ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، Mojtaba7300
(2013-09-13 ساعت 16:57)n51 نوشته:  ای وای برمن تا الان اعلام نکرد پس موند تا دوشنبه SadSadSadSad
منکه فکر کنم رسما دیوانه بشم تقریبا امروز هر 30 ثانیه یک بار f5 زدم
ای خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا میخوام ازت برای تمام دوستان
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: shatsi ، sh-p ، r91 ، Aida.s ، daad ، rozelo ، gifa ، Doe ، Niushagh ، mehdi389 ، e76779 ، proje ، alihmh ، Soap McTavish ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، dove ، n51 ، mamalino10
بچه ها حالا که عمو سعید این مدیر با درایت و ....واقعا مدبر این جا نیست بیایید یقل دوقلی چیزی بازی کنیم بلکه این سفارت به قول ساناز جون کثافتبیشعورنفهمو........... آنکارا وایروان خجالت بکشن بچه های مارو کلیر کنند.Big GrinBig GrinTongueTongueWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: r91 ، bigharar ، kasrafo ، shatsi ، Aida.s ، daad ، rozelo ، Niushagh ، mehdi389 ، proje ، Ehsan1358 ، alihmh ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، n51 ، AsemanAbee ، mrr777 ، Mojtaba7300 ، mamalino10 ، lilistar
(2013-09-13 ساعت 17:08)AOC Kermani نوشته:  اميدوارم امروز آنكارا بتركونه و كلي هوراااااااا و تبريك هاي رنگي ببينم
أصلا دلم نمياد إز اين تاپيك بدون دوستان منتظر برم اميدوارم هرچه زودتر خبرهاي خوش از همه سفارت ها بياد و بعدش اين تاپيك رو براي هميشه شش قفله كنيم.به اميد اونروز كه خيلي دور نيست.
باور كنيد كه تنها نيستيد و ما دل تو دلمون نيست و داريم هزاران انرزي از آنكارا ميفرستيم .
تقديم به همه منتظران بخصوص پيشكسوتان و دوستان خوبم maarabi - zangeneh - Shatsi و... بقيه عزيزان.
AOC عزیز، لطفا" آنکارا از طرف من به پنجره فولاد سفارت دخیلی، مخیلی، خلاصه یه چیزی ببندBig Grin
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: shatsi ، daad ، sh-p ، rozelo ، proje ، alihmh ، رجبعلی ، Alirezaa2013 ، dove ، AOC Kermani ، n51 ، AsemanAbee
یعنی این آنکارا به این فکر نمیکنه که ما شاید وقت لازم داشته باشیم برای بلیط گرفتن ؟!!! Sad آخه برادر، خواهر من ، جناب سفیر ، ای درد و بلای کل خودتون و کنسول گریتون به جون شخص بنده Tongue یه کم هم خودتون و جای ما بذارید تا ببینید ما چقدر نگرانی داریم ، نگرانی بلیطSad، نگرانی هتل Sad، نگرانی مهاجرت Sadو.................

(2013-09-13 ساعت 17:41)sh-p نوشته:  بچه ها حالا که عمو سعید این مدیر با درایت و ....واقعا مدبر این جا نیست بیایید یقل دوقلی چیزی بازی کنیم بلکه این سفارت به قول ساناز جون کثافتبیشعورنفهمو........... آنکارا وایروان خجالت بکشن بچه های مارو کلیر کنند.Big GrinBig GrinTongueTongueWink

نه جانم. مدیرهای بادرایت هیچ وقت محل مدیریت رو بی مدیر نمیذارن که.. الان من دو تا حرف بد زدم پاک شدم. Big Grin
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: shatsi ، Aida.s ، sh-p ، Niushagh ، daad ، Sonaen60 ، proje ، alihmh ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، n51

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان