کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-13 ساعت 16:04)Pishoo_25 نوشته:  
17 روز مانده

دوست گرامی همه ما حساب ثانیه ها رو داریم . روز شمارو اینجا نزار لطفا خیلی از بچه ها واسه ارامش اینجا میان . بیشتر باعث استرس میشید
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، proje ، Tir-Tapar ، roeentan ، alirezass ، sh-p ، arash bon ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، smpf ، n51 ، mehdi389 ، khmp ، daad ، Saeedv13 ، marsha ، mamalino10
(2013-09-13 ساعت 19:06)DIVE نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 16:04)Pishoo_25 نوشته:  
17 روز مانده

دوست گرامی همه ما حساب ثانیه ها رو داریم . روز شمارو اینجا نزار لطفا خیلی از بچه ها واسه ارامش اینجا میان . بیشتر باعث استرس میشید

دقیقا
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: alirezass ، DIVE ، sh-p ، mehrdad pharm ، Fardaye Roshan ، arash bon ، Aida.s ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، mehdi389 ، daad
(2013-09-13 ساعت 18:50)Tir-Tapar نوشته:  دوستان منتظر سلام
از دوستان روز بالایی (پیشکوست) آیا کسی هست از یک ماه پیش آپدیت نشده باشه؟
من پس از 196 روز هنوز منتظرم ضمنا آپدیت هم نمیشم دوستان
کسی هست شرایطش مثل پرونده من باشه؟
ممنون میشم تماس بگیرید تا تبادل اطلاعات کنیم
بله دوست گلم تو زمينه اپديت نشدن ميتوني رو من حساب كني با لاي يك ماهه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: bigharar ، alirezass ، DIVE ، sh-p ، arash bon ، Tir-Tapar ، Alirezaa2013 ، Sonaen60 ، daad
سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: arash bon ، رجبعلی ، SHABAH51 ، sh-p ، Alirezaa2013 ، Fardaye Roshan ، Aida.s ، shatsi ، morvarid1364 ، mrr777 ، AsemanAbee ، daad
(2013-09-13 ساعت 18:24)Niushagh نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 18:00)Aida.s نوشته:  یعنی این آنکارا به این فکر نمیکنه که ما شاید وقت لازم داشته باشیم برای بلیط گرفتن ؟!!! Sad آخه برادر، خواهر من ، جناب سفیر ، ای درد و بلای کل خودتون و کنسول گریتون به جون شخص بنده Tongue یه کم هم خودتون و جای ما بذارید تا ببینید ما چقدر نگرانی داریم ، نگرانی بلیطSad، نگرانی هتل Sad، نگرانی مهاجرت Sadو.................

قسمت مي كني سهم منم كنار بذار خواهر جان ، خدايي هيشكي حال ما رو نمي فهمه خدايا حال ما رو تو دريابببببببببببب

آیدا جان
بلیطت رو هر چه زودتر بگیر... سعی کن هفته بعد آنکارا باشی...
ایشاالله هممون کلیر شیم...
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Alirezaa2013 ، sh-p ، arash bon ، Aida.s ، shatsi ، AOC Kermani ، morvarid1364 ، n51 ، daad
بچه هايي كه امروز اپديت شدين + رجبعلي = ديگه چيزي نمونده ، خوشحال باشين ،Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-09-13 ساعت 19:30)bigharar نوشته:  سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده

سلام مرسي بيقرار عزيز خيلي ممنون با اين دعاي خوبت كه به من روحيه داد .. منم واسه شما دعا ميكنم . ميگن دعاي غربت نشينهاي تازه وارد واسه بقيه زود ميگيره. Cool ايشالا محمدم زود كلير بشه بيشتر بخاطر بچه ها ....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
سلام دوستای عزیزم.نمی‌خوام سخنرانی‌ کنم اونم توی این وضعیت که هیچ کی‌ حوصلهٔ حرفای اضافی رو نداره ولی‌ باور کنید هیچی‌ بی‌ دلیل نیست دوستای گلم.باور کنید امسال هم مثل سال‌های قبل این جریان همیشه بود و هست.باور کنید سر شما بی‌ کلاه نمیمونه.خدای شما هم بزرگه .هرکی‌ داره یه جوری امتحان پس میده.پس سفت و محکم باشین .ولی‌ اونا هم خودشون میدونن که شما الان چه حالی‌ دارین.باور بفرمائید که جواب تک تکتین میاد حتا شده روزهایی آخر.ما یه دوستی‌ داشتیم که سری دوم کارنتی‌ها اسمش در اومد ولی‌ من فکر می‌کردم تا الان اونجا هست.چند روز پیش واسه بیلیط رفته بود آژانس دوستم و فهمیدیم که تازه طرف کلیر شده که بره ویزا بگیره.

شما هم به جای این فکرا که ،،وای نکنه نشیم نکنه جواب نیاد و ...... برید مقدمات سفرتون رو آماده کنید.الان به حرفای من میخندین ولی‌ چند روز دیگه می‌بینید که من درست می‌گفتم،..

این پست اصلا جنبه‌ دلداری دادن نداشت چون شما به زور وارد این مسیر نشدین،از شما خواستن که به این مسیر پا بذارید.پس ویزا حق شماست.

انشاالله که همه رو تا چند روز دیگه خوشحال ببینم.
SHIRAZ MAMALI
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
بچه هايي كه امروز اپديت نشدن _ رجبعلي = اصلاً غصه نخورين ، اين روزها اپديت ها سرعت بيشتري ميگيره ، سايت ممكنه روزي دوبار شماره اعلام كنه ، نگران نباشين .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-09-13 ساعت 19:52)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای عزیزم.نمی‌خوام سخنرانی‌ کنم اونم توی این وضعیت که هیچ کی‌ حوصلهٔ حرفای اضافی رو نداره ولی‌ باور کنید هیچی‌ بی‌ دلیل نیست دوستای گلم.باور کنید امسال هم مثل سال‌های قبل این جریان همیشه بود و هست.باور کنید سر شما بی‌ کلاه نمیمونه.خدای شما هم بزرگه .هرکی‌ داره یه جوری امتحان پس میده.پس سفت و محکم باشین .ولی‌ اونا هم خودشون میدونن که شما الان چه حالی‌ دارین.باور بفرمائید که جواب تک تکتین میاد حتا شده روزهایی آخر.ما یه دوستی‌ داشتیم که سری دوم کارنتی‌ها اسمش در اومد ولی‌ من فکر می‌کردم تا الان اونجا هست.چند روز پیش واسه بیلیط رفته بود آژانس دوستم و فهمیدیم که تازه طرف کلیر شده که بره ویزا بگیره.

شما هم به جای این فکرا که ،،وای نکنه نشیم نکنه جواب نیاد و ...... برید مقدمات سفرتون رو آماده کنید.الان به حرفای من میخندین ولی‌ چند روز دیگه می‌بینید که من درست می‌گفتم،..

این پست اصلا جنبه‌ دلداری دادن نداشت چون شما به زور وارد این مسیر نشدین،از شما خواستن که به این مسیر پا بذارید.پس ویزا حق شماست.

انشاالله که همه رو تا چند روز دیگه خوشحال ببینم.
SHIRAZ MAMALI

ممنون دوست خوبم. امیدوارم همه دوستان کلیر شن. راست میگه دنبال بلیط و مقدمات سفر باشین...
هیچکدومتون رو ناراحت نبینم...
ایشاالله
تشکر کنندگان: رجبعلی ، arash bon ، sh-p ، soruosh ، morvarid1364 ، n51 ، mehdi389 ، Alirezaa2013 ، daad ، shiraz mamali
(2013-09-13 ساعت 14:57)m24464saberi نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 13:46)shatsi نوشته:  کیس ما 1 دقیقه قبل به تاریخ 13 سپتامبر آپدیت شد.....(برای هر 2 نفر)

به امید کلیر تمام منتظران ....
برای ما هم همینطور... ولی فقط نفر اصلی آپدیت خورد برای 13سپتامبر و دو نفر دیگه هنوز به تاریخ 27 مارچ هست.... آخه چقدر صبر.........
انشاله که همه زودتر کلیر شن...

آخرشا دیگه دوست خوبم. ایشاالله اینبار خبر کلیرتون رو بذارینSmileSmileSmile
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Aida.s ، arash bon ، sh-p ، alihmh ، morvarid1364 ، n51 ، Alirezaa2013 ، daad ، shiraz mamali
آپدیت نمی شم که نشم...اصلاً آپدیت چیه...فقط خدا کنه روز آخرت ملاک ارزیابی انسانهای خوب و بد آپدیت نباشه وگرنه صاف میرم قعر جهنــــــــــــــــــــــم TongueTongueTongue
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-09-13 ساعت 19:37)Fardaye Roshan نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 18:24)Niushagh نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 18:00)Aida.s نوشته:  یعنی این آنکارا به این فکر نمیکنه که ما شاید وقت لازم داشته باشیم برای بلیط گرفتن ؟!!! Sad آخه برادر، خواهر من ، جناب سفیر ، ای درد و بلای کل خودتون و کنسول گریتون به جون شخص بنده Tongue یه کم هم خودتون و جای ما بذارید تا ببینید ما چقدر نگرانی داریم ، نگرانی بلیطSad، نگرانی هتل Sad، نگرانی مهاجرت Sadو.................

قسمت مي كني سهم منم كنار بذار خواهر جان ، خدايي هيشكي حال ما رو نمي فهمه خدايا حال ما رو تو دريابببببببببببب

آیدا جان
بلیطت رو هر چه زودتر بگیر... سعی کن هفته بعد آنکارا باشی...
ایشاالله هممون کلیر شیم...
جدی میگید؟؟ فکر کنم باید بگیرم

تشکر کنندگان: Fardaye Roshan ، shatsi ، arash bon ، sh-p ، alihmh ، morvarid1364 ، n51 ، mehrdad pharm ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-13 ساعت 19:46)joody نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 19:30)bigharar نوشته:  سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده

سلام مرسي بيقرار عزيز خيلي ممنون با اين دعاي خوبت كه به من روحيه داد .. منم واسه شما دعا ميكنم . ميگن دعاي غربت نشينهاي تازه وارد واسه بقيه زود ميگيره. Cool ايشالا محمدم زود كلير بشه بيشتر بخاطر بچه ها ....

مرسی عزیزم منهم اکر کلیر نشم شوهرم با بچه ها باید تنها بروند اصلا برام قابل تصور نیست طفلی ها خیلی کوچیکند 4و ساله9
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، shatsi ، پدی ، arash bon ، Sonaen60 ، sh-p ، jjbahale ، morvarid1364 ، n51 ، joody ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، daad
(2013-09-13 ساعت 20:14)bigharar نوشته:  
(2013-09-13 ساعت 19:46)joody نوشته:  

مرسی عزیزم منهم اکر کلیر نشم شوهرم با بچه ها باید تنها بروند اصلا برام قابل تصور نیست طفلی ها خیلی کوچیکند 4و ساله9
کلیر شدن شما و محمد با من..تضمینی 100%...فقط کمی دیگه صبر کنید...میدونم که می گم Big Grin
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان