موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-13 ساعت 19:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-13 ساعت 19:08 توسط DIVE.)
(2013-09-13 ساعت 16:04)Pishoo_25 نوشته: 17 روز مانده
دوست گرامی همه ما حساب ثانیه ها رو داریم . روز شمارو اینجا نزار لطفا خیلی از بچه ها واسه ارامش اینجا میان . بیشتر باعث استرس میشید
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 18:50)Tir-Tapar نوشته: دوستان منتظر سلام
از دوستان روز بالایی (پیشکوست) آیا کسی هست از یک ماه پیش آپدیت نشده باشه؟
من پس از 196 روز هنوز منتظرم ضمنا آپدیت هم نمیشم دوستان
کسی هست شرایطش مثل پرونده من باشه؟
ممنون میشم تماس بگیرید تا تبادل اطلاعات کنیم
بله دوست گلم تو زمينه اپديت نشدن ميتوني رو من حساب كني با لاي يك ماهه
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 19:30)bigharar نوشته: سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده
سلام مرسي بيقرار عزيز خيلي ممنون با اين دعاي خوبت كه به من روحيه داد .. منم واسه شما دعا ميكنم . ميگن دعاي غربت نشينهاي تازه وارد واسه بقيه زود ميگيره. ايشالا محمدم زود كلير بشه بيشتر بخاطر بچه ها ....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم.نمیخوام سخنرانی کنم اونم توی این وضعیت که هیچ کی حوصلهٔ حرفای اضافی رو نداره ولی باور کنید هیچی بی دلیل نیست دوستای گلم.باور کنید امسال هم مثل سالهای قبل این جریان همیشه بود و هست.باور کنید سر شما بی کلاه نمیمونه.خدای شما هم بزرگه .هرکی داره یه جوری امتحان پس میده.پس سفت و محکم باشین .ولی اونا هم خودشون میدونن که شما الان چه حالی دارین.باور بفرمائید که جواب تک تکتین میاد حتا شده روزهایی آخر.ما یه دوستی داشتیم که سری دوم کارنتیها اسمش در اومد ولی من فکر میکردم تا الان اونجا هست.چند روز پیش واسه بیلیط رفته بود آژانس دوستم و فهمیدیم که تازه طرف کلیر شده که بره ویزا بگیره.
شما هم به جای این فکرا که ،،وای نکنه نشیم نکنه جواب نیاد و ...... برید مقدمات سفرتون رو آماده کنید.الان به حرفای من میخندین ولی چند روز دیگه میبینید که من درست میگفتم،..
این پست اصلا جنبه دلداری دادن نداشت چون شما به زور وارد این مسیر نشدین،از شما خواستن که به این مسیر پا بذارید.پس ویزا حق شماست.
انشاالله که همه رو تا چند روز دیگه خوشحال ببینم.
SHIRAZ MAMALI
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
موضوعها: 4
رتبه:
119
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هايي كه امروز اپديت نشدن _ رجبعلي = اصلاً غصه نخورين ، اين روزها اپديت ها سرعت بيشتري ميگيره ، سايت ممكنه روزي دوبار شماره اعلام كنه ، نگران نباشين .
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 19:52)shiraz mamali نوشته: سلام دوستای عزیزم.نمیخوام سخنرانی کنم اونم توی این وضعیت که هیچ کی حوصلهٔ حرفای اضافی رو نداره ولی باور کنید هیچی بی دلیل نیست دوستای گلم.باور کنید امسال هم مثل سالهای قبل این جریان همیشه بود و هست.باور کنید سر شما بی کلاه نمیمونه.خدای شما هم بزرگه .هرکی داره یه جوری امتحان پس میده.پس سفت و محکم باشین .ولی اونا هم خودشون میدونن که شما الان چه حالی دارین.باور بفرمائید که جواب تک تکتین میاد حتا شده روزهایی آخر.ما یه دوستی داشتیم که سری دوم کارنتیها اسمش در اومد ولی من فکر میکردم تا الان اونجا هست.چند روز پیش واسه بیلیط رفته بود آژانس دوستم و فهمیدیم که تازه طرف کلیر شده که بره ویزا بگیره.
شما هم به جای این فکرا که ،،وای نکنه نشیم نکنه جواب نیاد و ...... برید مقدمات سفرتون رو آماده کنید.الان به حرفای من میخندین ولی چند روز دیگه میبینید که من درست میگفتم،..
این پست اصلا جنبه دلداری دادن نداشت چون شما به زور وارد این مسیر نشدین،از شما خواستن که به این مسیر پا بذارید.پس ویزا حق شماست.
انشاالله که همه رو تا چند روز دیگه خوشحال ببینم.
SHIRAZ MAMALI
ممنون دوست خوبم. امیدوارم همه دوستان کلیر شن. راست میگه دنبال بلیط و مقدمات سفر باشین...
هیچکدومتون رو ناراحت نبینم...
ایشاالله
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 14:57)m24464saberi نوشته: (2013-09-13 ساعت 13:46)shatsi نوشته: کیس ما 1 دقیقه قبل به تاریخ 13 سپتامبر آپدیت شد.....(برای هر 2 نفر)
به امید کلیر تمام منتظران ....
برای ما هم همینطور... ولی فقط نفر اصلی آپدیت خورد برای 13سپتامبر و دو نفر دیگه هنوز به تاریخ 27 مارچ هست.... آخه چقدر صبر.........
انشاله که همه زودتر کلیر شن...
آخرشا دیگه دوست خوبم. ایشاالله اینبار خبر کلیرتون رو بذارین
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-13 ساعت 19:46)joody نوشته: (2013-09-13 ساعت 19:30)bigharar نوشته: سلام و صبح بخیر joody عزیز فکر کنم اونجا الان صبحه امیدوارم به زودی دور هم جمع شوید همه خانواده
سلام مرسي بيقرار عزيز خيلي ممنون با اين دعاي خوبت كه به من روحيه داد .. منم واسه شما دعا ميكنم . ميگن دعاي غربت نشينهاي تازه وارد واسه بقيه زود ميگيره. ايشالا محمدم زود كلير بشه بيشتر بخاطر بچه ها ....
مرسی عزیزم منهم اکر کلیر نشم شوهرم با بچه ها باید تنها بروند اصلا برام قابل تصور نیست طفلی ها خیلی کوچیکند 4و ساله9
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)