کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدايا همه ی دوستان عزیزم در مهاجرسرا را زود کلییر کن . لطــــــــــــــــفاً
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: daad ، mrr777 ، maaarabi ، bayat_r ، b_argi ، Nora hashemi ، joody ، el333 ، Doe ، sh-p ، پروا ، alihmh ، SHABAH51 ، پدی ، Aida.s ، arash bon ، AsemanAbee ، tata1344 ، Tir-Tapar ، negar_karimi6
(2013-09-14 ساعت 10:11)b_argi نوشته:  دوستان بعد اپ روز 4 شنبه..
همون روز ایمیل زدم براشون و یه سوال از شون پرسیدم...ببینین چی جواب دادن..البته خط اول رو میدونستم ولی خط دومش مهمه...
Dear inquirer,

The principal applicant’s case is pending thus the family can’t have their visas before the principal applicant.

PS: your numerous emails takes our time and doesn’t let us work on your case and finish it before 30 SEP 2013.

آخ آخ آخ چه تهدید جدی ای. من که دیگه ساکت شدم.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: e76779 ، daad ، mrr777 ، nedaba ، bayat_r ، Sonaen60 ، b_argi ، Szsanazsz ، proje ، joody ، sh-p ، sadeghi897 ، پروا ، Mehrdadordi ، DIVE ، alihmh ، SHABAH51 ، پدی ، Aida.s ، alirezass ، arash bon ، mehrdad pharm ، negar_karimi6
خدااااااا مارشا و ان 51 و حیدری و فاطیما و اشکان و علی یزدان و تاتا و نورت ویندز و مهرداد و سروش نیا و علی ام اچ و مهرناز و بهنام و پروژه ...
باید کلیر شن.
[/quote]

داد عزیز حق کپی رایت شما محفوظ میباشد
[/quote]

پیام جان هر وقت شما دعا کردی این کیس ما یه تکونی خورد . خداییش کارت درسته دمت گرم با این انرژی ++
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: b_argi ، proje ، sh-p ، daad ، پدی ، Aida.s ، soroshnia ، arash bon ، negar_karimi6
همون روز ایمیل زدم براشون و یه سوال از شون پرسیدم...ببینین چی جواب دادن..البته خط اول رو میدونستم ولی خط دومش مهمه...
Dear inquirer,

The principal applicant’s case is pending thus the family can’t have their visas before the principal applicant.

PS: your numerous emails takes our time and doesn’t let us work on your case and finish it before 30 SEP 2013.

ترسم که اشک در غم ما پرده در شود
وین راز سر به مهر به عالم سمر شود
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر
آری شود ولیک به خون جگر شود
خواهم شدن به میکده گریان و دادخواه
کز دست غم خلاص من آن جا مگر شود
از هر کرانه تیر دعا کرده‌ام روان
باشد کز آن میانه یکی کارگر شود
ای جان حدیث ما بر دلدار بازگو
لیکن چنان مگو که صبا را خبر شود
از کیمیای مهر تو زر گشت روی من
آری به یمن لطف شما خاک زر شود
بس نکته غیر حسن بباید که تا کسی
مقبول طبع مردم صاحب نظر شود
این سرکشی که کنگره کاخ وصل راست
سرها بر آستانه او خاک در شود
حافظ چو نافه سر زلفش به دست توست
دم درکش ار نه باد صبا را خبر شود
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
یک سوال دارم نمیدونم ایتجا جای پرسیدن هست یا نه اگه نیست که پیشاپیش عذر میخوام.
اگه یه وقت همسره من کلیر نشه با توجه به اینکه من کلیر شدم ، اگه من برم کی میتونم برای همسرم اقدام کنم و تو یه همچین مواردی چقدر طول میکشه که بهش ویزا بدن. مورد دوم اینکه سالهای قبل همچین موردی وجود داشته یا نه؟
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، b_argi ، proje ، mrr777 ، bayat_r ، e76779 ، joody ، Saeedv13 ، sh-p ، daad ، sadeghi897 ، پروا ، amir82 ، alihmh ، SHABAH51 ، پدی ، Aida.s ، maaarabi ، arash bon ، nedaba ، mehrdad pharm ، sh_aytak ، tajhizgaran ، nika
Dear inquirer,

answer:
dear officer
sit down binim dady!
if you could jam yourself and work ke dige we didnt send these many letters, hatman you are very choloft and zabil ke we are asking about your hal o day!
valllla
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
(2013-09-14 ساعت 11:29)Szsanazsz نوشته:  
Dear inquirer,

answer:
dear officer
sit down binim dady!
if you could jam yourself and work ke dige we didnt send these many letters, hatman you are very choloft and zabil ke we are asking about your hal o day!
valllla
خداییش اگه جای اون بنده خداها بودم زرد میکردم..عجب جواب انسان افکنی..Big Grin
ممنون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، Soap McTavish ، mrr777 ، bayat_r ، e76779 ، joody ، el333 ، sh-p ، sadeghi897 ، پروا ، amir82 ، linuxer ، omidt10 ، DIVE ، rozelo ، SHABAH51 ، Aida.s ، arash bon ، AsemanAbee
(2013-09-14 ساعت 11:02)babash نوشته:  
Dear inquirer,

آخ آخ آخ چه تهدید جدی ای. من که دیگه ساکت شدم.
آقا دیگه کسی میل و زنگ نزنه لطفا.
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: b_argi ، tajhizgaran ، sh-p ، daad ، sadeghi897 ، پروا ، mehdi389 ، alihmh ، rozelo ، SHABAH51 ، پدی ، Aida.s ، abshar_wf ، marsha ، arash bon ، khmp
دیگه داره حالم بد میشه از ریفرش کردن.. کاش هر وقت کلیر میشدم یکی خبرم میکرد. که من کل این صفحات رو ببندم الان..
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، bayat_r ، b_argi ، Szsanazsz ، joody ، sh-p ، daad ، marsha ، sadeghi897 ، پروا ، mehdi389 ، alihmh ، rozelo ، SHABAH51 ، پدی ، Aida.s ، arash bon ، AsemanAbee ، mehrdad pharm
(2013-09-14 ساعت 11:29)Szsanazsz نوشته:  
Dear inquirer,

answer:

dear officer
sit down binim dady!
valllla

Dear aghahe,
Regarding to Sanaz letter, do u have any eteghad be rooh? If yes, so too oon rohet salevat, if no? Pls do clear my friends, joone bachat.
Best regards,
Hamegi
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-14 ساعت 11:29)parsush نوشته:  یک سوال دارم نمیدونم ایتجا جای پرسیدن هست یا نه اگه نیست که پیشاپیش عذر میخوام.
اگه یه وقت همسره من کلیر نشه با توجه به اینکه من کلیر شدم ، اگه من برم کی میتونم برای همسرم اقدام کنم و تو یه همچین مواردی چقدر طول میکشه که بهش ویزا بدن. مورد دوم اینکه سالهای قبل همچین موردی وجود داشته یا نه؟
سروش کلیر نشه؟ مگه میشه؟ پسر به این تمیزی!Big Grin
اولاً که سروش میشه (کلیر میشه). ثانیاً پارسال یک همچین موردی داشتیم. خانمه رفت پاس سفید گرفت برگشت. ثالثاً با وضعیت جدید که مثلاً سریع تر شده یک سال و نیمی حداقل طول می کشه. رابعاً اگر سروش کلیر نشه من حتماً سبیلامو می زنم. خامساً پس حتما میشه. دیگه از این صحبت ها نشنوم که قاطی می کنم ها...Tongue
با سلام خدمت یک یک دوستان منتظرم.
دوستان میدونم که این انتظار خیلی سخته و آزارتون میده. ولی اگه کمی دقیق تر فکر کنین میبینید که سر اون بنده خداها هم خیلی شلوغه و اگه بخوان به پرونده 60 - 70 هزار نفر رسیدگی کنن و با حجم سنگینی از ایمیل و مکاتبات طرف بشن چه حس و حالی بهشون دست میده؟ من بارها و بارها به این نکته اشاره کردم که مهاجرت سنگین ترین پروسه زندگی ما انسانهاست. و اگه اول راه نتونیم مشکلاتشو تحمل کنیم وای به حال روزهای سخت واقعیش. از همتون بعنوان برادر کوچیک تر خواهش میکنم کمی بیشتر صبور باشید و اجازه بدید کارها طبق روال پیش بره. در آخر از خدای مهربون برای هممون آرزوی بهترینها رو دارم. عشق یرای همه دوستانم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: bayat_r ، b_argi ، Szsanazsz ، sh-p ، tajhizgaran ، daad ، nyayesh ، e76779 ، Doe ، محبت ، sadeghi897 ، amir82 ، alihmh ، aghaghia ، rozelo ، soroshnia ، arash bon ، AsemanAbee ، nedaba ، r91
(2013-09-14 ساعت 11:51)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 11:29)parsush نوشته:  یک سوال دارم نمیدونم ایتجا جای پرسیدن هست یا نه اگه نیست که پیشاپیش عذر میخوام.
سروش کلیر نشه؟ مگه میشه؟ پسر به این تمیزی!Big Grin
اولاً که سروش میشه (کلیر میشه). ثانیاً پارسال یک همچین موردی داشتیم. خانمه رفت پاس سفید گرفت برگشت. ثالثاً با وضعیت جدید که مثلاً سریع تر شده یک سال و نیمی حداقل طول می کشه. رابعاً اگر سروش کلیر نشه من حتماً سبیلامو می زنم. خامساً پس حتما میشه. دیگه از این صحبت ها نشنوم که قاطی می کنم ها...Tongue
عمو سعید سلام ..جسارتا تیغ بدست اماده باش که اگه من کلیر نشدم (چون سفارت دعوام کرد) سیبیل نازنین رو بسپاری به تیغ..Big GrinBig GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sh-p ، Szsanazsz ، bayat_r ، tajhizgaran ، daad ، Soap McTavish ، e76779 ، Doe ، sadeghi897 ، amir82 ، parsush ، alihmh ، rozelo ، mrr777 ، پدی ، SHABAH51 ، proje ، arash bon ، AsemanAbee ، Tir-Tapar
(2013-09-14 ساعت 00:36)abshar_wf نوشته:  آنکارا معمولا 3شنبه و جمعه اعلام میکرد،از اونجایی که 5شنبه 2،3تا اعلام کرد و جمعه اعلام نکرد احتمالش هست که 2شنبه که داره میاد اعلام کنه.
کاشکی زودتر کلیر بشم و از مرض ceac راحت بشم
مرضی که مبتلا هر5 دقیق 1 بار سیس رو چک میکنه و با شب و روز کاری نداره.

پس مثل اینکه حال من وخیمتره چون من هر 1 دقیقه یکبار چک میکنم.Big GrinTongueبعد از گرفتن ویزا باید منو ببرن یک کلینیک ترک اعتیاد چون هم به سیس وسایت سفارت ابوظبی و هم به تاپیک کلیرنس 2013 معتاد شدم.Big GrinTongueWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
دوستان عزیزی که عازم امارات هستید
ما هنوز کلییر نشدیم Sad
ولی همسرم واسه 22 سپتامبر بلیط گرفته که بره مستقر شه اونجا شاید خدا یه نظری هم به ما بندازه Tongue
از دوستان اگه کسی عازمه برای اون تاریخ لطفا پیغام بده
متشـــــــــــــــــــــکرم
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، bayat_r ، daad ، Soap McTavish ، e76779 ، پروا ، DIVE ، sh-p ، mehdi389 ، rozelo ، Aida.s ، پدی ، proje ، arash bon ، رجبعلی ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان