کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-14 ساعت 07:03)mohammad fazli نوشته:  
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من تا همه را كلير نكني بيخيالت نميشم

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

منم مثل دوستم آقای فضلی تا لحظه آخر کلیر دوستانم را ازت میخواهم
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
SHABAH51 گفتن
امـــــــــــــــــــــــــــــــروز
روز تاریخـــــــــــــــــی ایـــــــــروان خواهــــــــــــــــــــد شد

نکنه خبرایه داداش گلم..
دیشب خواب اون اقای حراست دم در سفارتRolleyes / خواب مایکل افیسر خوش تیپ و مهربون و با معرفت Big Grin/ خواب اون خانم صندوق داره که خیلی مهربون بود و کپی زن عمومهCool/ ..نمیدونم
ولی امروز بوی کلیر شدن خیلیا غیر خودم میاد...چون هر وقت دل شوره داشتم خبری نبوده---------داداش محمد خودتوت اماده کن....شبح عزیز شما هم همینطور...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-09-14 ساعت 07:03)mohammad fazli نوشته:  
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

من تا همه را كلير نكني بيخيالت نميشم
خداوندا دیگه چی بگم..بازم صلاح و مصلحتت رو شکر
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، mrr777 ، daad ، Soap McTavish ، e76779 ، joody ، Szsanazsz ، alihmh ، r91 ، Doe ، mehdi389 ، پدی ، arash bon ، AsemanAbee ، sh_aytak
صبح رو با یک افسردگی حاد شروع میکنیم.
امیدوارم امروز ایروان باعث برطرف شد این وضعیت نه چندان جالب بشه
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: SHABAH51 ، zohre02 ، mrr777 ، daad ، joody ، alihmh ، parsush ، mehdi389 ، Niushagh ، abshar_wf ، پدی ، omidt10 ، arash bon ، AsemanAbee
دوستان بعد اپ روز 4 شنبه..
همون روز ایمیل زدم براشون و یه سوال از شون پرسیدم...ببینین چی جواب دادن..البته خط اول رو میدونستم ولی خط دومش مهمه...
Dear inquirer,

The principal applicant’s case is pending thus the family can’t have their visas before the principal applicant.

PS: your numerous emails takes our time and doesn’t let us work on your case and finish it before 30 SEP 2013.

2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
صبح شنبه ی رویاییه ایروان بخیر.. Smile +++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، Soap McTavish ، Szsanazsz ، proje ، mrr777 ، alihmh ، parsush ، mehdi389 ، پدی ، omidt10 ، arash bon ، AsemanAbee ، mehrdad pharm
(2013-09-14 ساعت 09:55)b_argi نوشته:  SHABAH51 گفتن

نکنه خبرایه داداش گلم..
دیشب خواب اون اقای حراست دم در سفارتRolleyes / خواب مایکل افیسر خوش تیپ و مهربون و با معرفت Big Grin/ خواب اون خانم صندوق داره که خیلی مهربون بود و کپی زن عمومهCool/ ..نمیدونم
ولی امروز بوی کلیر شدن خیلیا غیر خودم میاد...چون هر وقت دل شوره داشتم خبری نبوده---------داداش محمد خودتوت اماده کن....شبح عزیز شما هم همینطور...

داداشم، من همیشه آماده ام. ولی بدون تو و شهرام و پویا و حامد و بقیه دوستان هرگز.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، shatsi ، Soap McTavish ، proje ، e76779 ، joody ، daad ، گل نهال ، alihmh ، Doe ، mehdi389 ، amir82 ، arash bon ، AsemanAbee

نکنه خبرایه داداش گلم..

والا ماهم روز مصاحبه اونقدر همه رو مهربون و باحال. و كار راه انداز ديديم كه كفتيم بابا اينا اونقدر از ما خوششون اومده. كه محض خالي نبودن عريضه كليرنس برامون زدن و اونم ظرف 3 _4 هفته حله.نميدونستيم چه أشي برامون پختن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، SHABAH51 ، joody ، daad ، alihmh ، nedaba ، Szsanazsz ، arash bon ، AsemanAbee
(2013-09-14 ساعت 10:11)b_argi نوشته:  دوستان بعد اپ روز 4 شنبه..
همون روز ایمیل زدم براشون و یه سوال از شون پرسیدم...ببینین چی جواب دادن..البته خط اول رو میدونستم ولی خط دومش مهمه...
Dear inquirer,

The principal applicant’s case is pending thus the family can’t have their visas before the principal applicant.

PS: your numerous emails takes our time and doesn’t let us work on your case and finish it before 30 SEP 2013.

واقعا این ایمیل رو زدند! نوشته ایمیل های متعدد شما نمی گذاره ما روی کیستون کار کنیم تا قبل 30 سمتامبر تموم شه . دیگه ایمیل نزن داداش کلافه می شن اوضاع بدتر می شه
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: mrr777 ، SHABAH51 ، joody ، daad ، b_argi ، e76779 ، alihmh ، nedaba ، Sonaen60 ، lilistar ، Doe ، sh-p ، mehdi389 ، abshar_wf ، arash bon ، AsemanAbee ، mehrdad pharm ، khmp
Dear inquirer,

اينو تو جواب يكي از ايميلهاي من البته نه به اين صراحت و بي رو در بايستي كفته بودن جمله شون اين بود كه. ما اطمينان داريم كه شما اونقدر درك داريد كه بدونيد ما داربم تمام تلاشمونو ميكنيم.يعني اينكه اكه بازم ايميل بزني ... و بعد از اونم ديكه به ايميلهام جواب ندادن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: mrr777 ، SHABAH51 ، daad ، b_argi ، e76779 ، alihmh ، soli asali ، sh-p ، mehdi389 ، پدی ، arash bon ، AsemanAbee ، mehrdad pharm
(2013-09-14 ساعت 10:33)bigharar نوشته:  
Dear inquirer,

واقعا این ایمیل رو زدند! نوشته ایمیل های متعدد شما نمی گذاره ما روی کیستون کار کنیم تا قبل 30 سمتامبر تموم شه . دیگه ایمیل نزن داداش کلافه می شن اوضاع بدتر می شه
فکر نکنم در برابر ایمیل هایی که برخی از دوستان توش رکوردارن جیزی باشه. تو این 167 روز جمعا ایمیل های من 10 بوده که حق قانونی خودم میدونم.
به هر حال دید من نسبت به این جمله خیلی روشنه/ یعنی بشین سر جات ما حواسمون بهت هست Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
(2013-09-14 ساعت 10:17)mrr777 نوشته:  

نکنه خبرایه داداش گلم..

داداشم، من همیشه آماده ام. ولی بدون تو و شهرام و پویا و حامد و بقیه دوستان هرگز.
چه عضو بی خواب از خود گذشته ای هستی شوهر جان Cool بهت مفتخرمBig Grin
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، mrr777 ، payampars ، daad ، b_argi ، proje ، e76779 ، Saeedv13 ، Soap McTavish ، nedaba ، parsush ، Szsanazsz ، Doe ، sh-p ، mehdi389 ، amir82 ، Mehrdadordi ، پدی ، arash bon ، AsemanAbee
(2013-09-14 ساعت 04:14)mamalino10 نوشته:  آخیییییییییششش.... بچه ها، تو رو خدا یه کم ملاحظه کنین!Big Grin فقط یه روز نیومدم 30 صفحه اضافه شده بود!!! چشمام دراومد تا تونستم این 30 صفحه رو تو موبایل بخونم... این 2 روزه رو خوب استراحت کنین که اول هفته لیست سفارتا اعلام میشه و باید برین دنبال ویزا :-)
راستی می خواستم از عمو سعید خواهش کنم مثل مسابقات فوتبال که انتهاش بازیکن اخلاق، آقای گل، و... رو اعلام می کنن، اینجا هم یه چیزی مثل اون بذارین. مثل عضو روحیه، عضو شاد، عضو باوفا، عضو مهربون و ... یعنی واقعاً بعضی از این پست ها رو که می خونم می گم خدایا شکرت که چنین آفریده هایی داری، که علیرغم مشکلات خودشون این قدر به فکر روحیه دوستاشونن!!!
دوستای گلی مثلSHABAH ، sh-p و یا mehdi didam که تازه کلیر شده و دنبال کاراشه و خیلیای دیگه که با اینکه هنوز خودشون کلیر نشدن، اینقده جو اینجا رو شاد نگه میدارن که کسی دلش نگیره و یکی ندونه فکر میکنه اینا سالهاست که آمریکا زندگی می کنن و اصلا نمی دونن کلیر چی چی هست. به من یکی که به شخصه خیلی انرژی میدن. ایشالا تو همین 2، 3 روزه همشون کلیر شن و همینطور سایر بچه ها و همه با هم بریم تو تاپیک بعدی
ااااا، پس بقیه چی شدن؟!! همه رفتن خوابیدن؟!!
کاربران در حال بازدید این موضوع: mamalino10 Big Grin

سلام دوست خوبم.امیدوارم همیشه شاد باشی .Big Grinخیلی بابت تعریفت ممنون .Rolleyesانشالله هر جای این کره خاکی که باشی موفق باشی . و آمااااا Smileعزیزم انتظار داشتی ساعت چهار و خورده ای صبح ملت تو صف باشن .بابا نا سلامتی امروز همه سفارتها بستن .Winkما هم که دممون به دم سفارتها بسته گفتیم یکم لالا کنیم مچمونو گرفتن.Big GrinTongueWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: daad ، proje ، SHABAH51 ، b_argi ، Soap McTavish ، nedaba ، Szsanazsz ، payampars ، soruosh ، mehdi389 ، amir82 ، پدی ، arash bon ، AsemanAbee ، mamalino10

نکنه خبرایه داداش گلم..
دل شوره هایت را به خواب بسپار دوست خوبم. امید و داشته باش که کشیدیم هورا رو براتون بامید خدا.Wink
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: proje ، SHABAH51 ، b_argi ، mrr777 ، e76779 ، daad ، joody ، Doe ، sh-p ، payampars ، soruosh ، mehdi389 ، پدی ، arash bon
(2013-09-13 ساعت 23:49)morvarid1364 نوشته:  دوستای خوبم
باور کنید همتون کلیر میشید.باور کنید دیر و زود داره سوخت و سوز نداره.
میدونم که آخر سپتامبر این تاپیک بسته میشه بدون اینکه کسی از دوستان جا بمونه.
ما تا آخرش در کنارتون هستیم.
برای همتون دعا میکنیم که این هفته همتون کلیر بشین.

اقا کار از دیر و زود گدشته
من که نمی دونم چی باید بگم .
تشکر کنندگان: b_argi ، mrr777 ، proje ، e76779 ، daad ، bayat_r ، maaarabi ، Sonaen60 ، lilistar ، Nora hashemi ، joody ، el333 ، Doe ، nyayesh ، sh-p ، Niushagh ، amir82 ، Mehrdadordi ، alihmh ، پدی ، Aida.s ، arash bon ، AsemanAbee ، mamalino10 ، Tir-Tapar ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 6 مهمان