کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان من ۴۶ روزه کلیر شدم نمی تونم کامل شما رو درک کنم خیلی خیلی سخته ولی خودتونو بسپرین دست اون کسی که شمارو اولین بار در لاتاری جز برنده ها قرار داد
صلوات زیاد بفرستید و برای دیگران دعا کنید انشا الله خدا از در رحمتش نظری بر شما بیفکند.
به خدا وقتی قبول شدم یا وقتی ویزامو گرفتم اصلا خوشحال نشدم فقط به نوعی یه مقدار فشار روانی رویم برداشته شد و مشکلات مالی. مهاجرت. کار. مکالمه زبان. بیمه. بانک. خرید ماشین. اجاره خونه و هزار مشکل دیگه جلوی چشمم آمدند.
اگر به نیمه خالی لیوان نگاه کنیم همیشه در حسرت و ناراحتی خواهیم بود [size=large]امیدتان به کسی باشد که شما را آفرید وبس[/size]
خدارو شکر که سالمیم . زنده و میتونیم بازم تلاش کنیم .
برای ما هم دعا کنید ممنون.
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

کاربران در حال بازدید این موضوع: Doe، mrr777، nyayesh، sadeghi897، saeid12345، tata1344، مانیسا، 1 مهمان
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، shatsi ، Alirezaa2013 ، sh-p ، mrr777 ، mehdi389 ، رجبعلی ، n51 ، daad ، negar_karimi6 ، b_argi ، arash bon
(2013-09-14 ساعت 12:08)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 11:54)b_argi نوشته:  عمو سعید سلام ..جسارتا تیغ بدست اماده باش که اگه من کلیر نشدم (چون سفارت دعوام کرد) سیبیل نازنین رو بسپاری به تیغ..Big GrinBig GrinBig Grin
بابک جان
اگر شما کلیر نشی که دیگه تراشیدن سبیل تنها خیلی کمه. باید یه فکری به حال همه قسمت ها بردارم. اونهایی که گوشه لبشون لبخند شیطانی نقش بسته بدونن که باید افکارشون رو اصلاح کننCool. مخصوصاً رضا. گردن به بالا منظورم بودTongue.
اما شما بفرمایین که الان در تهران به غیر از حرص خوردن مشغول چه عمل مفیدی هستید؟ برنامه رفتنتون به ایروان چی شد؟

عمو سعید به نظر من که همهههههههه کلیر میشن اینو شکی نیست ولی بد فکری هم نیستااااا اگه تیغ میغ در کار باشه سیبیلا رو صفا بده حد اقل فایدش اینه که تو بلاد کفر اشتباه نمیگیرن به جای مکریکی یا "زورو " ( حالا خود دانی) Big GrinBig GrinBig Grin

تشکر کنندگان: shatsi ، AsemanAbee ، Alirezaa2013 ، Doe ، Tir-Tapar ، سو سو ، Saeedv13 ، e76779 ، aghaghia ، sh-p ، mrr777 ، mehdi389 ، abshar_wf ، n51 ، bayat_r ، daad ، b_argi ، arash bon
(2013-09-14 ساعت 17:18)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان من ۴۶ روزه کلیر شدم نمی تونم کامل شما رو درک کنم خیلی خیلی سخته ولی خودتونو بسپرین دست اون کسی که شمارو اولین بار در لاتاری جز برنده ها قرار داد
صلوات زیاد بفرستید و برای دیگران دعا کنید انشا الله خدا از در رحمتش نظری بر شما بیفکند.
به خدا وقتی قبول شدم یا وقتی ویزامو گرفتم اصلا خوشحال نشدم فقط به نوعی یه مقدار فشار روانی رویم برداشته شد و مشکلات مالی. مهاجرت. کار. مکالمه زبان. بیمه. بانک. خرید ماشین. اجاره خونه و هزار مشکل دیگه جلوی چشمم آمدند.
اگر به نیمه خالی لیوان نگاه کنیم همیشه در حسرت و ناراحتی خواهیم بود [size=large]امیدتان به کسی باشد که شما را آفرید وبس[/size]
خدارو شکر که سالمیم . زنده و میتونیم بازم تلاش کنیم .
برای ما هم دعا کنید ممنون.

کجا دانند حال ما......سبکبالان ساحل ها.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
همسرم ساعت دو نصف شب آپديت شد.
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: maaarabi ، Alirezaa2013 ، Aida.s ، alihmh ، houmanmir ، Niushagh ، r91 ، alirezass ، e76779 ، yalda91 ، sh-p ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، bigharar ، رجبعلی ، n51 ، daad ، b_argi ، arash bon ، lilistar
دوستان عزیز این جمله امروز به چشمم خورد عهدی که با خدای خود در طوفان بستی در ارامش فراموش نکن.
سلام دوستان عزیز از ایروان که خبری نیس مثل اینکه- اون دوسایت دیگه چی؟ کیسی رو اعلام نکردند؟
تشکر کنندگان: sh-p ، SHABAH51 ، mehdi389 ، n51 ، daad ، proje ، negar_karimi6 ، b_argi ، arash bon ، dove
(2013-09-14 ساعت 18:06)azem2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز از ایروان که خبری نیس مثل اینکه- اون دوسایت دیگه چی؟ کیسی رو اعلام نکردند؟

نه مادر جون خبري نيست
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: سو سو ، sh-p ، SHABAH51 ، mehdi389 ، رجبعلی ، n51 ، daad ، proje ، negar_karimi6 ، b_argi ، arash bon ، dove
(2013-09-14 ساعت 18:31)smpf نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 18:06)azem2014 نوشته:  سلام دوستان عزیز از ایروان که خبری نیس مثل اینکه- اون دوسایت دیگه چی؟ کیسی رو اعلام نکردند؟

نه مادر جون خبري نيست

تشکر مادر من هستیم خدمتتون چایی تازه دم میل دارین ؟
تشکر کنندگان: sh-p ، alihmh ، mehdi389 ، n51 ، daad ، proje ، smpf ، negar_karimi6 ، b_argi ، arash bon
[font=Verdana]با این همه استرسم فکر کنم به فردا نرسم تا چه رسد به پس فردا که شاید کیسی اعلام بشه احساس خیلی بدی دارم. خدایا خدایا خودت کمکمون کن .
خدایا ازت میخوام تمام دوستان منتظرم ومن کلیر و پاک پاک از این تاپیک و از این دیار نقل مکان کنیم . خداوندا به داد این دلهای دردمند برس . دستمان از همه چیز و همه کس کوتاه است اما میدانم که توانایی و دستی بالا دستت نیست . ای مهربان دست این دل سوخته های مضطرب را بگیر و یاریمان کن
[/font]
(2013-09-14 ساعت 15:36)omidt10 نوشته:  از من که تا حالا سفارت نه cv خواسته نه فرم 9 سوالی خودم باید بفرستم یا اگه سفارت خواست بفرستم ؟
اینجا رو بخون.
تشکر کنندگان: aghaghia ، nedaba ، sh-p ، zanganeh ، mehrdad pharm ، SHABAH51 ، mehdi389 ، رجبعلی ، e76779 ، A.R.R ، n51 ، daad ، proje ، b_argi ، arash bon
(2013-09-14 ساعت 19:28)smpf نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 18:37)azem2014 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 18:31)smpf نوشته:  

نه مادر جون خبري نيست

تشکر مادر من هستیم خدمتتون چایی تازه دم میل دارین ؟

اگه قندپهلوباشه چراكه نه
والا بخدا - ما که میدونیم اخرش درست میشه چرا بجای ایجاد یه محفل شاد به استرس دامن بزنیم- هم قند پهلو داریم هم نبات زعفرانی -سوغات مشهد-تولد امام رضا هم که نزدیکه- الانم که دارن اذان میگن- تا من چایی با کیک بیارم واسه همه دوستای گلمون یه التماس دعای دسته جمعی از همه عزیزان
آخ جون به موقع آمدم .Big Grinبی زحمت یک چای زعفرونی با نبات با یک ذره کلیر برا من بزار کنار مادرTongueTongueBig Grin پیر شی ننهTongueWink
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: azem2014 ، mrr777 ، alihmh ، Niushagh ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، so_ar ، nedaba ، mehdi389 ، رجبعلی ، payampars ، e76779 ، n51 ، daad ، proje ، smpf ، Sonaen60 ، negar_karimi6 ، b_argi ، Doe ، arash bon ، dove ، Aida.s
(2013-09-14 ساعت 19:46)sh-p نوشته:  آخ جون به موقع آمدم .Big Grinبی زحمت یک چای زعفرونی با نبات با یک ذره کلیر برا من بزار کنار مادرTongueTongueBig Grin پیر شی ننهTongueWink

چشم همین الان چای زعفرونی با نبات میارم خدمتتون - اما کلیر رو سفارش دادم واستون از بلاد کبیره یو اس روز دوشنبه بیارن خدمت تمامی دوستان انشاله
تشکر کنندگان: alihmh ، Nora hashemi ، Niushagh ، SHABAH51 ، AsemanAbee ، sh-p ، nedaba ، mehdi389 ، رجبعلی ، e76779 ، n51 ، daad ، proje ، negar_karimi6 ، b_argi ، arash bon ، dove ، Aida.s
{پست موقت از سر ناچارى}

خدايااااااااااا

در اين روزها لحظه اى از فكر دوستان منتظرم مخصوصاًmrr777 و SHABAH51 و Aseman Abee بيرون نميام

خودت به بهترين صورت اين انتظار پايان بده...
تشکر کنندگان: joody ، AsemanAbee ، sh-p ، Ehsan1358 ، bigharar ، mehdi389 ، SHABAH51 ، payampars ، رجبعلی ، mrr777 ، e76779 ، n51 ، daad ، proje ، maaarabi ، maaarabi ، negar_karimi6 ، shatsi ، b_argi ، Doe ، heidari1248 ، rose_2000 ، arash bon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان