کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-14 ساعت 17:50)Nora hashemi نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 17:41)smpf نوشته:  خدايا صفحات اين تاپيك را به ٢٠١٣نرسان
الهي امينننننننننننننننننننننننن

البته قبلش هممونووووو كلير كن لطفاااااا خدااااااااااااااااا جانممممممم
(آدرس و بايد كامل داد خوببببببببب )
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: AsemanAbee ، sh-p ، so_ar ، mehdi389 ، SHABAH51 ، payampars ، رجبعلی ، Tir-Tapar ، e76779 ، A.R.R ، n51 ، daad ، proje ، Sonaen60 ، negar_karimi6 ، b_argi ، Doe ، arash bon
خدايا
خداوندا
تو رو قسمت ميدم
به بزرگيت
به مهربونيت
به سخاوتت
كاربچه هاي مهاجر سرا رو
روبراه كن
همشون و كليير كن
و
دلاشونو شادشون كن
...
آمين
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
شاید من از نظر برخی خیلی ساده لوحم، خیلی خوش بینم ، شایدم یه موجود الکی خوشم که اصلاً قدرت درک ندارم تا بفهمم کلیر نشدن میتونه چه فاجعه بزرگی باشه! با این حال وقتی این موارد رو می چینم کنار هم خیلی آرامش می گیرم:

- لطفاً بیش از حد ایمیل نفرستید چون باعث میشه ما نتونیم کارهای پرونده شما رو تا قبل از 30 سپتامبر انجام بدیم

- ممنون که با واشنگتن تماس تلفنی گرفتید .شما مطمئن باشید ما شبانه روز مشغول کار روی پرونده شما هستیم

-ما تمام تلاش مان را خواهیم کرد تا تکلیف تان قبل از پایان سپتامبر مشخص شود. لطفاً مجدداً با سفارت تماس نگیرید. تشکر

CoolCoolCool
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
خدایا
آرزوی کوچیک منم برآورده کن
فکر کنم ... نه، هیچ فکری نمیکنم
سلام دوستان من تازه اومدم امروز هم مثل اینکه خبری نبوده ایشالله فردا استارت کلیرها رو ابوظبی میزنه همگی بگین خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
(2013-09-14 ساعت 19:06)n51 نوشته:  [font=Verdana]با این همه استرسم فکر کنم به فردا نرسم تا چه رسد به پس فردا که شاید کیسی اعلام بشه احساس خیلی بدی دارم. خدایا خدایا خودت کمکمون کن .
خدایا ازت میخوام تمام دوستان منتظرم ومن کلیر و پاک پاک از این تاپیک و از این دیار نقل مکان کنیم . خداوندا به داد این دلهای دردمند برس . دستمان از همه چیز و همه کس کوتاه است اما میدانم که توانایی و دستی بالا دستت نیست . ای مهربان دست این دل سوخته های مضطرب را بگیر و یاریمان کن
[/font]

دوست عزیز
معجزه فقط یک کلمه نیست بلکه واقعیت زندگی ماست مطمئن باش و همه دوستان هم مطمئن باشن که این هفته همه کلیر میشن
اینو یادگاری از من داشته باشید تا روزی که همه هوراااا میکشن

(2013-09-14 ساعت 20:47)Texassy نوشته:  خدایا
آرزوی کوچیک منم برآورده کن
فکر کنم ... نه، هیچ فکری نمیکنم

خدایاااااااااااااااااااااا آروزی تکساسی ما را برآورده کن شکرت
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
(2013-09-14 ساعت 20:55)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان من تازه اومدم امروز هم مثل اینکه خبری نبوده ایشالله فردا استارت کلیرها رو ابوظبی میزنه همگی بگین خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا مهدی عزیز ما را فردا کلیر کن به همراه بقیه دوستان ابوظبی
آمین یا رب العالمین
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، رجبعلی ، mehdi389 ، Niushagh ، abshar_wf ، e76779 ، n51 ، A.R.R ، marigol61 ، sh-p ، daad ، nika ، Pishoo_25 ، negar_karimi6 ، b_argi ، Doe ، arash bon ، mamalino10 ، Mehrdadordi
(2013-09-14 ساعت 21:03)payampars نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 20:55)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان من تازه اومدم امروز هم مثل اینکه خبری نبوده ایشالله فردا استارت کلیرها رو ابوظبی میزنه همگی بگین خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا مهدی عزیز ما را فردا کلیر کن به همراه بقیه دوستان ابوظبی
آمین یا رب العالمین

ممنونم پیام جان .....Smile
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: رجبعلی ، SHABAH51 ، Niushagh ، payampars ، e76779 ، n51 ، sh-p ، daad ، nika ، negar_karimi6 ، b_argi ، arash bon
امروز پسرِ پسرخالم به من تبریک میگفت و میپرسید کی میری؟گفتم تو از کجا فهمیدی؟گفت خیلیا راجع به تو حرف میزنن(دسته گل بابام دیگه)
[/size]ای خدا سه شنبه منو کلیر کن
اگه کلیر نشم میگن چقدر احمق و بی دست وپا بود لاتاری قبول شد و نرفت.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: mamalino10 ، DIVE ، Tir-Tapar ، SHABAH51 ، n51 ، A.R.R ، mehdi389 ، Niushagh ، bayat_r ، alirezass ، marigol61 ، bigharar ، sh-p ، daad ، proje ، nika ، maaarabi ، AsemanAbee ، Sonaen60 ، alihmh ، negar_karimi6 ، shatsi ، رجبعلی ، b_argi ، Doe ، r91 ، marsha ، arash bon ، lilistar
اي سفارتاي عزيز، كجايين؟....
اين همه آدم خسته و منتظر و پر از حس چه كنم چه كنم رو گذاشتين كنار و نميبينين و رفتين به قول دختر كوچولوم ويكند....
آخه چرا براتون مهم نيست كه هموطناي خسته ي من كه الان ميخوان بيان كشور شما همشون تحصيل كرده و با هوشن!
چرا براتون مهم نيست كه بعضي ها بچه دارن و نميدونن بايد با بچه هاشون چه كنن؟!! بفرستن مدرسه يا نه؟!
يه عده هم مثل بچه هاي من الان پدرشون رو ميخوان كه بالاي سرشون باشه ....
تو رو خدا سريع كار دوستا و همسرم رو رديف كنين . آخه چرا مردم رو دارين بازي ميدين؟!!! ....
خوب ليست كلير شده هاي منتظر رو مخفي ميكنين و ميذارين كنار تا همه خوب به استرس بيان بعد..... بسه ديگه ! آخه چرا دارين با ما اين كارو ميكنين ؟!! مگه جز ايراني بودن كه باعث افتخار ماست، جرم ديگه اي داريم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
دوستان انشاله همه کلیر میشید امیدتون به خدا باشه
تشکر کنندگان: e76779 ، n51 ، A.R.R ، mehdi389 ، joody ، Nora hashemi ، marigol61 ، sh-p ، proje ، nika ، negar_karimi6 ، zavosh ، daad ، nima-92 ، rose_2000 ، arash bon ، Mehrdadordi
دروغ جديدما به اشنايان ويزامون اومد ما خودمون نميخواهيم بريمBig Grin خدايا كلير فرما مجبور نشيم دروغ بگيم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
خداي اسمونها خداي كهكشونها
كلير كن زوده زود همه اين جوونها
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
سلام
من در آنکارا هستم از بچه های مشهد کسی‌ نیست که بخواد بیاد آنکارا من مدارک تحصیلی‌ام را فراموش کرده ام تا برام بیاره
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان: daad ، sh-p ، nika ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، b_argi ، arash bon ، SHABAH51 ، Niushagh ، alirezass
(2013-09-14 ساعت 19:56)azem2014 نوشته:  
(2013-09-14 ساعت 19:46)sh-p نوشته:  آخ جون به موقع آمدم .Big Grinبی زحمت یک چای زعفرونی با نبات با یک ذره کلیر برا من بزار کنار مادرTongueTongueBig Grin پیر شی ننهTongueWink

چشم همین الان چای زعفرونی با نبات میارم خدمتتون - اما کلیر رو سفارش دادم واستون از بلاد کبیره یو اس روز دوشنبه بیارن خدمت تمامی دوستان انشاله

تو رو بخدا azem2014 کوتاه بیا حالا شاید ابوظبی خواست فردا منو کلیر کنه چرا سنگ می ندازی جلو پای سفارت .Tongue بگو کلیرمونو یکشنبه بیارن لفطن. Big GrinWinkباشه؟Big Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: nika ، n51 ، mehdi389 ، daad ، b_argi ، arash bon ، SHABAH51 ، azem2014 ، parastoo500 ، mamalino10 ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان