کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-15 ساعت 14:56)e76779 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 14:48)آرش کمانگیر نوشته:  سلام داداشی خوبی .من آرشم رفیق .آقا پس شما هنوز که هستی .خبری نشد؟ پیگیری کردی؟

سلام آرش جان، كجايي؟ خوبي؟
اينجايي يا رفتي اونور آب؟ ما رو نميدونم به كدامين گناه نگه داشتن و كلير نميكنندSad
براي ما هم دعايي بفرماييد.

احتمالا به گناه یکی دیگه که به ما اصلا ربطی نداره ! میدونی که چی میگم!!!!!!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: gifa ، mehdi389 ، payampars ، daad ، b_argi ، negar_karimi6 ، proje
(2013-09-15 ساعت 15:39)daad نوشته:  به امید اومدن کیس نامبرهای :
pishoo-dive-nora-b argi-babash-so ar- Aida s- SK-A R R-alireza-niusha gh-Alvan-r91-n51-ruzelo-abshar wf-ehsan-mojtaba-nima-e76779-Shabah-mahdi389-drmrs-gifa-bigharar-shp-mrbonbon-shatsi-valencia-linuxer-zanganeh-fardayeroshan-joody-mr777-AsemanAbee-marsha-heidari-ashkan-ali-northwinds-tata-sorushnia-mehrnaz-mehrdad-ali mh-behnam-maaatabi-khmp-hossein-پدی-سوسو-nyayesh-mehrdad pharm-f1f-home86-2rah-nooshshahnar-omid-hoseini-lila-azem-amir-lionking-hamrah-hamed-arashkhan-sarus-ghoghnoos

مرسی که اسم منو هم برا دعاهاتون نمیارید!!
شما دوستای گل همتون ایشالله تا دو هفته دیگه ویزاهاتونو میگیرید! ولی من چی؟؟ باز خوبه شماها یه تایمی دارید ولی من چی بگم؟؟
شماها کلا خونوادگی دارید میرید ولی من نصفم اون طرف منتظرمه!!
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: mrr777 ، honey rahmati ، mohajer13 ، sadeghi897 ، nima-92 ، mehrdad360 ، nedaba ، alihmh ، Niushagh ، Nora hashemi ، mehdi389 ، payampars ، daad ، n51 ، b_argi ، nyayesh ، negar_karimi6 ، proje ، SK89 ، Doe ، arash bon ، Saeedv13 ، manila ، marsha ، khmp
دوستان عزیز سلام به همتون.. آرزو می کنم در همین روزهای آخر همتون کلیر بشید و چمدوناتون رو ببندید. اینجا زندگی خیلی پرمشغله و پر سرعته.. به امید خدا همتون به زودی می آیید و تجربه اش می کنید و می بینید که واسه خیلی کارها دیگه وقت ندارید، ولی هرچی به پایان سپتامبر نزدیک میشه بیشتر به یادتون هستم. میام اینجا تا کلیر شدنتون رو بشنوم. مطمئنم این تاپیک به زودی و به خوشی بسته میشه.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

(2013-09-15 ساعت 19:00)houmanmir نوشته:  
pishoo-dive-nora-b argi-babash-so ar- Aida s- SK-A R R-alireza-niusha gh-Alvan-r91-n51-ruzelo-abshar wf-ehsan-mojtaba-nima-e76779-Shabah-mahdi389-drmrs-gifa-bigharar-shp-mrbonbon-shatsi-valencia-linuxer-zanganeh-fardayeroshan-joody-mr777-AsemanAbee-marsha-heidari-ashkan-ali-northwinds-tata-sorushnia-mehrnaz-mehrdad-ali mh-behnam-maaatabi-khmp-hossein-پدی-سوسو-nyayesh-mehrdad pharm-f1f-home86-2rah-nooshshahnar-omid-hoseini-lila-azem-amir-lionking-hamrah-hamed-arashkhan-sarus-ghoghnoos

شما دوستای گل همتون ایشالله تا دو هفته دیگه ویزاهاتونو میگیرید! ولی من چی؟؟ باز خوبه شماها یه تایمی دارید ولی من چی بگم؟؟

امیدوارم این دوستمون houmanmir در اولین اپدیت این هفته کلیر بشه.Smile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: پدی ، rouzbehdarvishi ، houmanmir ، honey rahmati ، nedaba ، alihmh ، Niushagh ، mehdi389 ، payampars ، daad ، n51 ، maaarabi ، b_argi ، negar_karimi6 ، proje ، Doe ، arash bon ، Saeedv13 ، manila ، Aida.s ، khmp
(2013-09-15 ساعت 11:02)soroshnia نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 09:24)gifa نوشته:  میگم بچه هایی که قراره 23 و23 اونجا باشند یک پلاکارد بندازیم گردنمون با اسمهای مستعار اینجا حداقل همدیگرو پیدا کنیم Big GrinRolleyesالبته همونطور که r91عزیز گفت احتمالا ماهم اتاپ باشیم .arash r شما چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قرار ما همگی دوشنبه صیح ساعت 9 ببعد دم در سفارت

خداییش هفته آخری همه چیز برای یه جمع دوستانه و شاد فراهمه Smile جز کلیرنس بچه هاSad
خدایا مطمئنم شادی رو بیشتر دوست داری این جمع هفته آخری رو به اون چیزی که بیشتر از همه دوست داری مهمون کن. اونوقت فقط یه لحظه فکر کن شب 29 و30 چه خبر باشه آنکارا!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: alihmh ، mehdi389 ، tata1344 ، daad ، n51 ، maaarabi ، b_argi ، negar_karimi6 ، proje ، Doe ، arash bon ، manila ، Aida.s
(2013-09-15 ساعت 19:10)mrr777 نوشته:  

امیدوارم این دوستمون houmanmir در اولین اپدیت این هفته کلیر بشه.Smile

ایییننن شششدددد!! مرسی برا روحیه، یه خورده جون گرفتم Big Grin
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: alirezass ، mrr777 ، alihmh ، mehdi389 ، payampars ، daad ، n51 ، b_argi ، negar_karimi6 ، proje ، arash bon ، manila

به امید خدا به زودی کلیر میشید.. شادی شما دوچندان میشه، هم ویزا رو می گیرید و هم میرید پیش اون نصفه خوبتونSmile
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: mrr777 ، houmanmir ، nedaba ، SHABAH51 ، alihmh ، mehdi389 ، payampars ، daad ، n51 ، maaarabi ، b_argi ، negar_karimi6 ، proje ، Doe ، arash bon ، manila ، Aida.s
دوستان هفته آخری اسم هتلهاتونو بگین حداقل بدونیم کی با کیه؟ من خودم اتاپ.
تشکر کنندگان: alihmh ، mehdi389 ، payampars ، mrr777 ، daad ، n51 ، b_argi ، negar_karimi6 ، proje ، arash bon ، lilistar
هر لایک یه صلوات به نیت کلیر شدن همه بچه های ایران
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
(2013-09-15 ساعت 19:17)r91 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 11:02)soroshnia نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 09:24)gifa نوشته:  میگم بچه هایی که قراره 23 و23 اونجا باشند یک پلاکارد بندازیم گردنمون با اسمهای مستعار اینجا حداقل همدیگرو پیدا کنیم Big GrinRolleyesالبته همونطور که r91عزیز گفت احتمالا ماهم اتاپ باشیم .arash r شما چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قرار ما همگی دوشنبه صیح ساعت 9 ببعد دم در سفارت

خداییش هفته آخری همه چیز برای یه جمع دوستانه و شاد فراهمه Smile جز کلیرنس بچه هاSad
خدایا مطمئنم شادی رو بیشتر دوست داری این جمع هفته آخری رو به اون چیزی که بیشتر از همه دوست داری مهمون کن. اونوقت فقط یه لحظه فکر کن شب 29 و30 چه خبر باشه آنکارا!

خداييش مطمعنم اگر همه كلير بشيم شب خوبي خواهيم داشت اينقدر خوب كه بچه هاي يو اس هم فكر كنم بيان و أگر نشه وا ويلا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، alihmh ، Niushagh ، mehdi389 ، payampars ، Tir-Tapar ، daad ، n51 ، b_argi ، negar_karimi6 ، shatsi ، proje ، Doe ، arash bon ، r91 ، soroshnia
اینجا دبی.صدای مهاجرسرا
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-15 ساعت 19:39)پدی نوشته:  اینجا دبی.صدای مهاجرسرا

مبارک باشه دکتر جانSmile
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: پدی ، e76779 ، alihmh ، mehdi389 ، SHABAH51 ، payampars ، daad ، alirezass ، soruosh ، b_argi ، negar_karimi6 ، shatsi ، proje ، Doe ، arash bon ، Aida.s ، پروا
نه هنوز خبری نیست .پر رو پر رو راه افتادم اومدم.پاس ها رو دادم .به روی خودم هم نیاوردم که کلیر نشدم.سوت زدم آسمون را نگاه کردم سرم را انداختم رفتم تو
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-15 ساعت 19:39)پدی نوشته:  اینجا دبی.صدای مهاجرسرا

با سلام.ابوظبی چه خبر ؟ ماکه امروز نه آپ شدیم نه کلیر.به نظر شما چقدر باید صبر کرد؟
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: alihmh ، SHABAH51 ، mehdi389 ، payampars ، daad ، b_argi ، negar_karimi6 ، proje ، arash bon ، پدی
(2013-09-15 ساعت 19:51)پدی نوشته:  نه هنوز خبری نیست .پر رو پر رو راه افتادم اومدم.پاس ها رو دادم .به روی خودم هم نیاوردم که کلیر نشدم.سوت زدم آسمون را نگاه کردم سرم را انداختم رفتم تو

پدی جان خسته نباشید، به امید خدا فردا حله، راستی امروز ظاهرا کسی نه آپدیت شده نه کلیر!!
شما مگه چنتا پاس دادین سفارت؟؟؟؟؟؟؟؟؟Wink
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: alihmh ، parastoo500 ، rouzbehdarvishi ، SHABAH51 ، mehdi389 ، payampars ، daad ، mrr777 ، soruosh ، b_argi ، azar1348 ، negar_karimi6 ، shatsi ، proje ، Doe ، arash bon ، پدی ، manila ، Aida.s ، پروا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان