کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها احساس می کنم دارم مشکل دار می شمBig Grin سیس رو چک می کنم یوقت پشیمون نشن آپدیتمو بر دارندBig GrinBig Grin
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mrr777 ، SHABAH51 ، proje ، Szsanazsz ، mehdi389 ، Doe ، arash bon ، payampars ، پدی ، Niushagh ، alihmh ، b_argi ، noura ، Sonaen60 ، negar_karimi6 ، mehrdad pharm ، Aida.s ، lilistar ، daad
(2013-09-15 ساعت 21:37)iraj im نوشته:  بچه ها احساس می کنم دارم مشکل دار می شمBig Grin سیس رو چک می کنم یوقت پشیمون نشن آپدیتمو بر دارندBig GrinBig Grin

اوضاعتون خیلی بهتر از منه که تمام این دو روز علاوه بر سیس لیست کلیر را هم تو این دو روز تعطیلی هم چک کردم
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، gifa ، mehdi389 ، arash bon ، Tir-Tapar ، bigharar ، payampars ، پدی ، Niushagh ، alihmh ، b_argi ، reza_top60 ، negar_karimi6 ، Aida.s ، lilistar ، khmp ، daad
ربران در حال بازدید این موضوع: alireza2753، foco، gifa، iraj im، maaarabi، n51، nima-92، proje، SHABAH51,

ایها الناس همه ترک دیار کردین؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: gifa ، mehdi389 ، arash bon ، payampars ، پدی ، alihmh ، b_argi ، noura ، Sonaen60 ، Aida.s ، daad
نميدونم حسم ميگه جمعه كلير ميشم يا خيلي سرخوشم يا اعتماد به نفسم خيلي بالاست كه بدون اپديت قراره كلير بشم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: n51 ، SHABAH51 ، mehdi389 ، drmrs ، arash bon ، Doe ، bigharar ، r91 ، payampars ، پدی ، e76779 ، smpf ، alihmh ، b_argi ، noura ، manila ، raham ، negar_karimi6 ، parastoo500 ، daad
(2013-09-15 ساعت 21:46)gifa نوشته:  نميدونم حسم ميگه جمعه كلير ميشم يا خيلي سرخوشم يا اعتماد به نفسم خيلي بالاست كه بدون اپديت قراره كلير بشم

من براتون دعا میکنم شما جز کلیرهای فردا باشید با ما .میکید نه حالا نیگا کنBig Grin
تشکر کنندگان: mehdi389 ، gifa ، arash bon ، tiba ، r91 ، payampars ، alihmh ، b_argi ، noura ، daad
(2013-09-15 ساعت 21:52)n51 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 21:46)gifa نوشته:  نميدونم حسم ميگه جمعه كلير ميشم يا خيلي سرخوشم يا اعتماد به نفسم خيلي بالاست كه بدون اپديت قراره كلير بشم

من براتون دعا میکنم شما جز کلیرهای فردا باشید با ما .میکید نه حالا نیگا کنBig Grin

نهn51 جان فردا اصلا ، سرم شلوغه نميتونم اصرارنكنBig Grin

تشکر کنندگان: nedaba ، arash bon ، bigharar ، r91 ، payampars ، SHABAH51 ، ali_gh ، n51 ، Niushagh ، alihmh ، b_argi ، Sonaen60 ، negar_karimi6 ، joody ، Aida.s ، javid737 ، daad
(2013-09-15 ساعت 21:54)gifa نوشته:  

نگران آپدیت نباش چون ما هم آپدیتها را گذاشتیم در کوزه Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: gifa ، arash bon ، bigharar ، r91 ، payampars ، SHABAH51 ، e76779 ، Niushagh ، alihmh ، noura ، b_argi ، Aida.s ، javid737 ، alirezass ، parastoo500 ، abloom_ma ، daad
بچه ها براي اينكه جسم وروحتون قرين شادي گردد به تاپيك ٢٠١٢سربزنيد ارامش ميگيريد به خدا شخصي به نام H K دقيقه ٩٠ كليرشد

(2013-09-15 ساعت 21:58)n51 نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 21:54)gifa نوشته:  

نگران آپدیت نباش چون ما هم آپدیتها را گذاشتیم در کوزه Big GrinBig Grin

آ پ د ي ت ت ت ت Cool ك ل ي ر ر ر ر ر ر Big Grin م ي خ آ م م م م م م م م

(2013-09-15 ساعت 22:29)gifa نوشته:  بچه ها براي اينكه جسم وروحتون قرين شادي گردد به تاپيك ٢٠١٢سربزنيد ارامش ميگيريد به خدا شخصي به نام H K دقيقه ٩٠ كليرشد

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كيس نامبر: 2013AS6XXX - مصاحبه: می آنکارا- ويزا سبتامبر - ورود به امريكا اكتبر Smile
تشکر کنندگان: mehdi389 ، alihmh ، noura ، r91 ، b_argi ، manila ، houmanmir ، arash bon ، morvarid1364 ، negar_karimi6 ، Aida.s ، javid737 ، SHABAH51 ، sadeghi897 ، payampars ، parastoo500 ، Doe ، daad
سلام دوستان
امروز شوهرم پاسشو تحویل سفارت داده و یک برگه ابی تحویلش دادن که هفته اینده 22 سپتامبر پاسشو تحویل بگیره به امید کلیر شدن همه
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
(2013-09-15 ساعت 20:14)r91 نوشته:  در حالت معمولی کمتر کسی این ساعت میاد پای کامپیوتر و اینترنت مگر اینکه یه کار ضروری داشته باشه.این ساعت یه ساعتیه که بالاخره یه کاری برای انجام دادن هست.اینهایی که این پایین اسممون هست نشون دهنده اینه که واقعاً تمام برنامه های زندگیمون مختل شده و به یه زبون دیگه عللللللللاف موندیم. اینجا دیگه تاپیک ساده نیست یه پاتوقه خیلیم بالاتر یه محلی برای کسانی که به معنای واقعی همدیگه رو درک میکنن کسانی که هر جای دیگری برن یا نمیتونن درد دلشون رو بگن یا اگرم بگن جوابایی می شنون که آدم پشیمون میشه.
آقای فضلی کجایی که خدا رو صدا کنی؟
ضمناً در حالت عادی چند درصد این پستها رو مدیر حذف میکنه؟؟؟؟؟
دوست عزیزم باور کن من با وجود اینکه این همه وقته که ویزامو گرفتم ولی اصلا نمی تونم به صفحه های دیگه زیاد سر بزنم یعنی اول میام اینجا ببینم چه خبره ! دست و دلم نمیره به هیچی ...مثل اینه که با یه عده ای خوش و خرم راه افتادیم رفتیم یه جای خوش بعد وسط سفر چند نفر از اونها یه مشکلی واسشون پیش اومده، دیگه نمیشه راحت و بی خیال باشی و خوشی کنی. صبر می کنی تا بقیه هم کارشون راه بیفته و مثلا اگر پنچر گیری ماشینه یا ... هر مشکلی ...درست بشه و با هم راه بیفتین. ولی خوبی قضیه اینه که می دونی همه چی درست میشه و از این سختی ها فقط یک خاطره به یاد موندنی به جا می مونه. پس بیاییم همگی با هم دعا کنیم سر یک ساعتی قرار بگذاریم و با خودمون خلوت کنیم. به هر زبانی و هر شکلی که بلدیم دعا کنیم و تسلیم محض باشیم و با تمام وجود باور کنیم که همه چیز درست میشه . من ساعت 1 امشب را برای این گردهماییِ (دور از هم) پیشنهاد می کنم و خودم هم تو این زمان براتون دعا می کنم .هرکس پایه است بیاد.خیر پیش!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
(2013-09-15 ساعت 13:59)Nora hashemi نوشته:  الآن اخبار راجع به شلوغي انكارا داره ميگه كسي خبر داره حقيقت داره يا نه؟؟؟؟؟؟؟ نكنه تو كاره سفارت مشكلي پيش بياد خدااااااااااا ديگه اينو نميشه تحمل كرد تو رو خدا اگه انكارا هستيد يا كسي از دوستانتون هست بپرسيد هبر بديد
آنکارا همه‌چی آرومه...چهارشنبه اگه اشتباه نکنم یکمی شلوغ شد میدون کیزیلای گاز اشک آور زدن و هلی‌کوپتر مدام بالای میدون بود ولی بعد از اون هیچ خبری نیست...اینجا آنکارا همه‌چیز امن و امانه مردم هم همه خوابند:
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
سلام به همه دوستان
امروز از صبح چند دفعه سر زدم همه پستارو خوندم.2روز سخت رو گدروندیم تموم هم نمیشه روزای نفس گیر پر التهاب سرنوشت ساز و البته قشنگی رو پیش رو داریم؛استرس خودمو داره میکشه
ایشالا خداوند به بزگی و وحدانیت خودش توی روزای آتی هممونو یکی یکی خوشحال کنه.Rolleyes
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: sh_aytak ، Nora hashemi ، marsha ، bigharar ، javid737 ، r91 ، manila ، alihmh ، mhb161 ، Aida.s ، roeentan ، babaye yaas ، b_argi ، payampars ، soroshnia ، arash bon ، Doe ، daad ، Tir-Tapar
دوستان عزیز منتظر! حالتون رو خوب درک میکنم و قصد ندارم حرف کلیشه ای بزنم. فقط امیدتون رو از دست ندید و به ذات مقدس پروردگار توکل کنید و با آرامش خاطر موفقیت خود را فقط از او طلب کنید. به رحمتش شک نکنید و در برابر حکمتش سر تعظیم فرود آورید. برای همتون آرزوی موفقیت و عاقبت بخیری دارم. در پناه حق.
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: manila ، alihmh ، mamalino10 ، Aida.s ، marigol61 ، b_argi ، arash bon ، Doe ، abloom_ma ، daad
(2013-09-16 ساعت 00:36)bigharar نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 22:29)gifa نوشته:  بچه ها براي اينكه جسم وروحتون قرين شادي گردد به تاپيك ٢٠١٢سربزنيد ارامش ميگيريد به خدا شخصي به نام H K دقيقه ٩٠ كليرشد

gifa جان بعضی چیزاش خوبه حق باشماست منتها من حالم بدتر شد بعدا می گم چرا الان نمی خوام دیگران رو مضطرب کنم

چرا حالت بدتر شد چیا توش بود؟بگو تا تبادل اطلاعات کنیم دیدمون بازتر بشه.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: Aida.s ، b_argi ، mehdi389 ، arash bon ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان