کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-16 ساعت 00:11)manila نوشته:  
(2013-09-15 ساعت 20:14)r91 نوشته:  در حالت معمولی کمتر کسی این ساعت میاد پای کامپیوتر و اینترنت مگر اینکه یه کار ضروری داشته باشه.این ساعت یه ساعتیه که بالاخره یه کاری برای انجام دادن هست.اینهایی که این پایین اسممون هست نشون دهنده اینه که واقعاً تمام برنامه های زندگیمون مختل شده و به یه زبون دیگه عللللللللاف موندیم. اینجا دیگه تاپیک ساده نیست یه پاتوقه خیلیم بالاتر یه محلی برای کسانی که به معنای واقعی همدیگه رو درک میکنن کسانی که هر جای دیگری برن یا نمیتونن درد دلشون رو بگن یا اگرم بگن جوابایی می شنون که آدم پشیمون میشه.
آقای فضلی کجایی که خدا رو صدا کنی؟
ضمناً در حالت عادی چند درصد این پستها رو مدیر حذف میکنه؟؟؟؟؟
دوست عزیزم باور کن من با وجود اینکه این همه وقته که ویزامو گرفتم ولی اصلا نمی تونم به صفحه های دیگه زیاد سر بزنم یعنی اول میام اینجا ببینم چه خبره ! دست و دلم نمیره به هیچی ...مثل اینه که با یه عده ای خوش و خرم راه افتادیم رفتیم یه جای خوش بعد وسط سفر چند نفر از اونها یه مشکلی واسشون پیش اومده، دیگه نمیشه راحت و بی خیال باشی و خوشی کنی. صبر می کنی تا بقیه هم کارشون راه بیفته و مثلا اگر پنچر گیری ماشینه یا ... هر مشکلی ...درست بشه و با هم راه بیفتین. ولی خوبی قضیه اینه که می دونی همه چی درست میشه و از این سختی ها فقط یک خاطره به یاد موندنی به جا می مونه. پس بیاییم همگی با هم دعا کنیم سر یک ساعتی قرار بگذاریم و با خودمون خلوت کنیم. به هر زبانی و هر شکلی که بلدیم دعا کنیم و تسلیم محض باشیم و با تمام وجود باور کنیم که همه چیز درست میشه . من ساعت 1 امشب را برای این گردهماییِ (دور از هم) پیشنهاد می کنم و خودم هم تو این زمان براتون دعا می کنم .هرکس پایه است بیاد.خیر پیش!

ساعت 1 نیمه شبه و ما دست به دعا. خدایا راضی هستیم به رضای خودت.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: abshar_wf ، manila ، Aida.s ، marigol61 ، b_argi ، e76779 ، mehdi389 ، alirezass ، arash bon ، Doe ، abloom_ma ، daad ، r91
دوستای خوبم شاد باشید چونکه هممون کلیر میشیم طی چند روز آینده

تشکر کنندگان: sh_aytak ، alihmh ، Mehrdadordi ، manila ، nedaba ، nima-92 ، b_argi ، e76779 ، sadeghi897 ، Niushagh ، mehdi389 ، Sonaen60 ، arash bon ، Doe ، daad
سلام بچه ها کیس من تا حالا8 با اپدیت شدم 2 بار هم ایمیل گرفتم که درموردکارم سوال جواب کردن ولی هنوز کلیر نشدم و به امید فردا هستم.ایشالا که فردا هرکسی باقی مونده کلیر بشه.به این نتیجه رسیدم که کاش گفته بودم ی کار گر ساده ام .تا حالا 30 بار ویزا گرفته بودم
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: Aida.s ، manila ، b_argi ، e76779 ، sadeghi897 ، heidari1248 ، mehdi389 ، arash bon ، nedaba ، abloom_ma ، daad ، Tir-Tapar
دوستان عزيزم Smile اينهفته اخبار خوبي براي هر ٣ سفارت خواهد بود .....
همه تا اين دو هفته اخر كلير ميشين دوستان ..
ياد اين لحظه ها رو هم داشته باشين كه تو چه حال و هوايي بودين ...
خدااااااياااا دوستانمو خوشحال كن ..
???????????????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-09-16 ساعت 01:32)MEH.T نوشته:  سلام بچه ها کیس من تا حالا8 با اپدیت شدم 2 بار هم ایمیل گرفتم که درموردکارم سوال جواب کردن ولی هنوز کلیر نشدم و به امید فردا هستم.ایشالا که فردا هرکسی باقی مونده کلیر بشه.به این نتیجه رسیدم که کاش گفته بودم ی کار گر ساده ام .تا حالا 30 بار ویزا گرفته بودم

دوست خوبم
مطمئن باشید که کلیر میشید جای نگرانی نداره ، بدونید که بهترین کار و انجام دادید اینکه صادق بودید و حقیقت رو گفتید، این جریان برای همسر من هم پیش اومد از ما رزومه دقیق ایشون و خواستند و ما هم پاسخ دادیم البته چندین بار تا بالاخره تائیدیه اون و گرفتیم ، برای خیلی ار بچه های مهاجرسرا از این ایمیل ها اومده فقط امیدوار باشید و بدونید که ویزا برای شماست

تشکر کنندگان: amir82 ، manila ، Mehrdadordi ، mrr777 ، b_argi ، Niushagh ، mehdi389 ، maaarabi ، parastoo500 ، arash bon ، nedaba ، Doe ، daad ، zohre02 ، رجبعلی
دوستان یک سوال
همسرم چهارشنبه پیش کلیر شد اما در ceas همچنان ap باقی ماند و دیروزم که پاسشو به سفارت داده هنوز تغییری نکرده به نظر شما دوستان علت چیست؟اشکالی نداره؟ممنون.
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
تشکر کنندگان: b_argi ، sadeghi897 ، mehdi389 ، arash bon ، daad ، zohre02 ، رجبعلی ، Aida.s
تبریک به همه اونایی که در زمان غیبت من کلیر شدن!
تبریک به همه اونایی که در غیبتهای بعدی من کلیر میشن!!
تبریک به همه منتظرین که قراره همشون تا دو هفته دیگه این تاپیک رو ترک کنن!!!
دوزتون دارم و به یادتون هستم.Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-09-16 ساعت 03:06)drmrs نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 02:57)ikamaly نوشته:  تبریک به همه اونایی که در زمان غیبت من کلیر شدن!
تبریک به همه اونایی که در غیبتهای بعدی من کلیر میشن!!
تبریک به همه منتظرین که قراره همشون تا دو هفته دیگه این تاپیک رو ترک کنن!!!
دوزتون دارم و به یادتون هستم.Wink

ای دوست در شرف غیبت خبریه؟ که دارید زمینه سازی غیبتتون را می کنید؟! Cool
با اجازتون عازم بلاد ک ف ر میباشم!
بستن چمدونا و مرتب وزن کردنشون خیلی سخته!!!خدا این سختی رو به همتون بده انشا..!!Wink
الانم برم بخوابم . شب خوش!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
تشکر کنندگان: drmrs ، SHABAH51 ، afshin4749 ، sce ، hoseinizadehir ، e76779 ، b_argi ، lilistar ، mehdi389 ، Soap McTavish ، athenaa ، arash bon ، nedaba ، Doe ، alihmh ، daad ، proje ، Tir-Tapar ، houmanmir ، r91 ، SK89 ، رجبعلی
دوستان خوبم،من الان فرودگاهم(ساعت ٣:٣٠ صبح) و آماده براي رفتن به آنكارا....برم ببينم جريان تحويل پاس ، بدون كلير و اين هفته آخر چيه؟ هر چند كه از تاپيك دوستان ٢٠١٢ خيلي چيزها دستگير آدم ميشه... فقط جنس دخيل رو هنوز كشف نكردم كه اونو هم پيدا ميكنم Big Grin ...شب همگي خوش.. با آرزوي ديدن روياهايي دلنشين و به اميد كلير شدن همه دوستان خوب خودم RolleyesSmile
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-09-16 ساعت 02:04)alvan نوشته:  دوستان یک سوال
همسرم چهارشنبه پیش کلیر شد اما در ceas همچنان ap باقی ماند و دیروزم که پاسشو به سفارت داده هنوز تغییری نکرده به نظر شما دوستان علت چیست؟اشکالی نداره؟ممنون.
علت اينه كه تا ويزا تو پاسپورتشون پرينت نشه توي سيس همونجوري ميمونه. براي همه همينطوره.
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، b_argi ، e76779 ، payampars ، mehdi389 ، arash bon ، nedaba ، daad ، proje ، رجبعلی ، mehrdad pharm ، manila
سلام دوستان - اجازه بدید اگه موافق باشین این روزها رو با این دعا نه تنها برای منتظرین که همگی ، شروع کنیم
یا مقلب القلوب و الابصار یا مدبر اللیل و النهار یا محول الحول و الاحوال ، حّوَل حالنا الی احسن الحال
التماس دعا
تشکر کنندگان: marigol61 ، b_argi ، e76779 ، payampars ، Niushagh ، mehdi389 ، bigharar ، maaarabi ، tata1344 ، arash bon ، Doe ، alihmh ، daad ، proje ، r91 ، bayat_r ، رجبعلی
كاربران در حال بازديد اين موضوع:gifa,gifa,gifaSadSadSad
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
دوستان در حال بازدید ساعت 7:22 صبح 16 سپتامبر..
b_argi، e76779، fardad1390، lilistar، 2 مهمان
دوستای عزیزم امروز دارم میرم ایروان ... از الان اونجا بست بشینم..
تازه سفارت دعوام کرده ایمیل نزن..دارم میمیرم از ایمیل نزدن..
Big Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
کاربران در حال بازدید این موضوع: b_argi، e76779، fardad1390، lilistar، sadeghi897، 3 مهمان
سه تا مهمان هم داریم تازشم
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: e76779 ، b_argi ، lilistar ، mehdi389 ، Soap McTavish ، arash bon ، Doe ، daad ، proje ، soruosh ، رجبعلی ، Aida.s
سلام و صبح بخير و به اميد كلير شدن تمام دوستان عزيز مهاجرسرايي shatsi
pishoo-dive-nora-b argi-babash-so ar- Aida s- SK-A R R-alireza-niusha gh-Alvan-r91-n51-ruzelo-abshar wf-ehsan-mojtaba-nima-e76779-Shabah-mahdi389-drmrs-gifa-bigharar-sh-p-mrbonbon-valencia-linuxer-zanganeh-fardayeroshan-mrr777-AsemanAbee-marsha-heidari-ashkan-ali-northwinds-tata-sorushnia-mehrnaz-mehrdad-ali mh-behnam-maaatabi-khmp-hossein-پدی-سوسو-nyayesh-mehrdad pharm-f1f-home86-2rah-omid-hoseini-lila-azem-amir-lionking-hamrah-hamed-arashkhan-sarus-ghoghnoos - houmanir, amirazimi- mehrdad360 - lionking - رجبعلي - sara-82 و ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان