کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
امیدم از امروز هم نا امید شد.....اوووووووووه تا فردا خیلییییییی مونده..تازه چون امروز اعلام کردن فردا بعیده بکنن..رفت تا شاااااایییید پس فردا!!!!!!! دیگه حالم از هرچی سیسه بهم میخوره....
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: daad ، Soap McTavish ، proje ، SHABAH51 ، alihmh ، mehdi389 ، رجبعلی ، lilistar ، Alirezaa2013 ، zohre02
شماره سفارت ابوظبی رو میخوام خیلی خیلی فوریه
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
تشکر کنندگان: proje ، SHABAH51 ، daad ، mehdi389 ، رجبعلی ، Arash R ، zohre02
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررااا

تبريك به دوستان كلير شده آنكارا بويژه دوستان خوبم رجبعلي و iraj im, nora hashemi, n51,shatsi عزيز

هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااا
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
لحظه عجیبیه ......6 ماه انتظار........حدود 1 سال درگیری.......لحظه لحظه چک کردن ceac، سایت ..............مهاجرسرا...آه بچه های مهاجر سرا....کوروش ..امیر.بیات....حامد.بردیا...محمد..بابک...جلال....لی لی خانم و همه و همه دوستای عزیز و خوبم ......بعد این همه مدت چقدر دوست داشتم همتون این جا بودین و برام جیغ میکشیدین...که مبارکت باشه clear .........

زچه بنشستی بگشا دستی آذین کن صحن و سرا را
که پس از غمها به رخ شبها آب و رنگ سحر آمد
شب مهتابی ز چه بی تابی روشن کن شمع صبوری
منشین غمگین که مه دیرین تابان و جلوه گر آمد

( کلیر شدم هورا.......به افتخار همه دوستای مهاجرم)
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
ما كلير شديممممممممممممممممم
(2013-09-16 ساعت 13:37)nika نوشته:  شماره سفارت ابوظبی رو میخوام خیلی خیلی فوریه

0097124142603
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: proje ، daad ، رجبعلی ، Arash R ، اریوبرزن ، mamalino10 ، abshar_wf ، zohre02 ، آلیس-1980
به همه كلير شده ها مخصوصاً رجبعلي تبريك ميگم و اميدوارم چند روز آينده ديگه هيچ منتظري وجود نداشته باشه و همه كلير شده باشند.
هوووووورررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
SmileSmileSmileSmile

و يه نكته ديگه Sad من صبح يه پست به حساب خودم انرژيتيك گذاشتم زود تند سريع پاك شد چرا اونوقت؟؟؟؟؟SadSadSadSad
2013AS57##-مصاحبه 4 اپریل ایروان- مدت زمان کلیر شدن 46 روز

سفرنامه+آماده سازی! قبل از سفر
[font=Verdana]سلام بر همه دوستان گلم . من عاشقتونم و تا تهش اینجا همراهتون
هورا نمی کشم و شادی نمی کنم تا همتون مثل ما کلیر بشیدRolleyes
ممنونم از همتون به خاطر دلداری ها و همدردیهاتون .Rolleyes
هرگز دوستانی با این صفا و صمیمیت نداشتم ولی امیدوارم شما ها را همیشه داشته باشم
دوستون دارم نینا
[/font]
بچه ها بدون شوخی کسی میدونه چرا آپدیت نمیشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
ما هم كلير نشديم!!!
جريان ايميل چيه؟
هر كي كلير بشه سفارت با ايميل مطلع ميكنه؟
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، daad ، Arash R ، رجبعلی ، arash bon ، Alirezaa2013 ، payampars ، Aida.s
بچه ها بازم امروز آنکارا اعلام داره اینم نشونیش.جواب ایمیل منو امروزاینطوری دادند.
An administrative processing for your case has already been completed. Your case number will be posted on our web page today. You may now come to this office on Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 p.m. and submit your passports.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
شاتسی، نورا و رجبعلی تبریک میگم
خدا رو شکر

جیغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ برای شاتسی
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-16 ساعت 13:44)n51 نوشته:  سلام بر همه دوستان گلم . من عاشقتونم و تا تهش اینجا همراهتون
هورا نمی کشم و شادی نمی کنم تا همتون مثل ما کلیر بشیدRolleyes
ممنونم از همتون به خاطر دلداری ها و همدردیهاتون .Rolleyes
هرگز دوستانی با این صفا و صمیمیت نداشتم ولی امیدوارم شما ها را همیشه داشته باشم
دوستون دارم نینا

کلیر شدییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: daad ، shatsi ، SHABAH51 ، Arash R ، proje ، رجبعلی ، پدی ، Alirezaa2013 ، payampars ، Ehsan1358
سرم درد میکنههههههه..خدایااااااااااا

(2013-09-16 ساعت 13:52)iraj im نوشته:  بچه ها بازم امروز آنکارا اعلام داره اینم نشونیش.جواب ایمیل منو امروزاینطوری دادند.
An administrative processing for your case has already been completed. Your case number will be posted on our web page today. You may now come to this office on Monday through Thursday between 10:30 and 12:00 p.m. and submit your passports.

شاید اینو قبل از آپ کردن سایتشون فرستاده باشن!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

تشکر کنندگان: shatsi ، Soap McTavish ، daad ، saraus2013 ، Arash R ، SHABAH51 ، رجبعلی ، alirezass ، پدی ، arash bon ، Alirezaa2013 ، payampars
(2013-09-16 ساعت 13:52)iraj im نوشته:  بچه ها بازم امروز آنکارا اعلام داره اینم نشونیش.جواب ایمیل منو امروزاینطوری دادند.

شما امروز آپدیت شدین؟

تشکر کنندگان: daad ، Arash R ، رجبعلی ، arash bon ، Alirezaa2013 ، payampars ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان