کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
انکارا دوباره
دوباره
یک بار فایده نداره
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: n51 ، alihmh ، marsha ، SHABAH51 ، proje ، رجبعلی ، r91 ، arash bon ، Parniyan2013 ، lilistar ، Alirezaa2013 ، payampars ، alirezass ، daad ، negar_karimi6 ، فندق
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک مبارک باشه شاتسي عزيز ، رجبعلي، iraj im, nora hashemi, n51
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
براي شاتسي عزيز ، رجبعلي، iraj im, nora hashemi, n51 ضمن تبریک آرزوی موفقیت در ادامه میکنم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-09-16 ساعت 14:10)mehrana نوشته:  .... هوراااااااااااااااااااااااااا
تبريك به كلير شده هاي عزيز .. رجبعلي.n51'nora'irajim'shatsi ... بهتان تبريك ميگم . خدا را شكر

مــــــــــــــرســــــــــــــــــــــــــــی
تشکر کنندگان: alihmh ، proje ، shatsi ، رجبعلی ، SHABAH51 ، arash bon ، lilistar ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad
ابوظبی و ایروان به نظرم یهو همه کیس ها رو اعلام می کنن زیاد
چون تعداد کیس های باقیمانه هم خیلی کمتر از انکارا هست
انکارا اعلام کنه یکی دو سه سری لیست دیگه یه کوچول خیالمون راحت بشه
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-09-16 ساعت 14:11)n51 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 14:06)SHABAH51 نوشته:  چقدر لحظه خاصی است این لحظه کلیر شدن، ممکن نیست مشابه اش را در زندگی تجربه کرده باشید

رجبعلي،shatsi,iraj im, nora hashemi, n51

هوراااااااااااا و شــــــــــــــــــــادباش به شما عزیزان

خیلی خیلی ممنونم Smile

(2013-09-16 ساعت 14:10)lilistar نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااا
براي شاتسي عزيز ، رجبعلي، iraj im, nora hashemi, n51
به اميد كلير شدن بقيه دوستان خوب مهاجرسرا

مرســـــــــــــــی

تبریک میگم به همه کلیرشده های عزیز مخصوصا n51 که انکارا با هم بودیم موفق باشید وبه امید کلیرشدن سایرین
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، proje ، n51 ، shatsi ، رجبعلی ، arash bon ، lilistar ، Alirezaa2013 ، payampars ، daad ، negar_karimi6
(2013-09-16 ساعت 14:13)gifa نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تبریک مبارک باشه شاتسي عزيز ، رجبعلي، iraj im, nora hashemi, n51

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرســـــــــــــــــــــــــــــــــی
(2013-09-16 ساعت 14:11)پدی نوشته:  ابوظبی واقعا خلوت بود.یک بار گفتم ذیروز فقط ما 3 نفر ایرانی بودیم.

پدي جان وقتي خبري از آپديت و كلير نيست، خلوت بودن يا نبودن سفارت چه تفاوتي داره؟؟
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: پدی ، proje ، رجبعلی ، n51 ، Alirezaa2013 ، abshar_wf ، Aida.s ، payampars ، daad
به امید کلیرشدن همه دوستان چه با ستاره چه بی ستاره ..................................
خخخخخخخخخخخخخخخخخخددددددددددددددااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، SHABAH51 ، رجبعلی ، proje ، arash bon ، n51 ، سلی ، e76779 ، maaarabi ، maaarabi ، payampars ، hoseinizadehir ، daad
بچه ها منم کلیر شدممم هورااااااااااااااااااااااااااااااا به بقیه دوستان هم تبریک میگم .مطمئن باشید همه کلیر میشید به زودی زود
کیس نامبر:2013AS4xxx
کنسولگری:آنکارا
زمان مصاحبه:13 مارچ
کلیر:16 سپتامبر
تعداد:1 نفر
مطمئن هستم همتون كلير ميشيين اينو مطمئن هستم و از خدا ميخوام دوستاي خوبم رو كلير كنه أن شاالهههههههههه مطمئن باشيد اين هفته هر روز شماره ها ي جديد أعلام مي شه
تبریک به دوستان عزیزی که امروز کلیر شدن رجبعلي،shatsi,iraj im, nora hashemi, n51, sara-82
وافعا خوشحال شدم هوووووووووووووورااااااااااااااااااا
با این کلیر شدنهای شما، ما هم روحیه تازه ای می گیریم و امیدوارانه منتظر می مانیم.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
ایول 6 تا شد
خدا بده برکت
اقا واسیم زیاد بشه
دی
تبریک به
sara_82
من و مهاجرت
هووووورااااااااااااااااا
هووووووووووووووررررررررراااااااا
هوووووررررررررررررااااااااااااااااا

و تبريك به كلير شده هاي آنكارا

پاك و پاكيزه شدنتون مبارك باشه بچه ها
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، رجبعلی ، arash bon ، SHABAH51 ، proje ، Soap McTavish ، n51 ، lilistar ، Szsanazsz ، e76779 ، Alirezaa2013 ، پدی ، payampars ، dana ، daad ، marigol61
(2013-09-16 ساعت 14:18)پدی نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 14:16)e76779 نوشته:  
(2013-09-16 ساعت 14:11)پدی نوشته:  ابوظبی واقعا خلوت بود.یک بار گفتم ذیروز فقط ما 3 نفر ایرانی بودیم.

پدي جان وقتي خبري از آپديت و كلير نيست، خلوت بودن يا نبودن سفارت چه تفاوتي داره؟؟
یعنی داشتند خودشان را گرم میکردند .باور کنRolleyes

فکر کنم مسوول کلیر رفته مرخصیBig GrinBig GrinWink
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: arash bon ، رجبعلی ، SHABAH51 ، proje ، Soap McTavish ، n51 ، e76779 ، پدی ، payampars ، dana ، daad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان