کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-01-30 ساعت 12:21)peyman1355 نوشته:   درود بر دوستان منتظر و خوب خودم

بنده رو به بزرگواري خودتون ببخشيد اگر اين روزها دير به دير به اينجا سر مي زنم چون شديدا درگير انجام كارهاي نا تمامم در اين روزهاي قبل از مهاجرتمون هستم (خدا قسمتتون كنه ! )، من كاملا حال شما رو درك مي كنم چون 44 روز درست مثل شما اين روزها رو سپري كردم، ديشب هم با يكي از شما بزرگواران تلفني راجع به اين مطلب كلي صحبت كرديم، چون 50 روز رو پشت سر گذاشته بودند و از كليرنس ايشون و خانواده محترم شون خبري نشده بود ( سفارت در آنكارا ). به ايشون گقتم نگران نباشيد چون پروسه لاتاري با ساير ويزاهاي مهاجرتي فكر ميكنم فرق داشته باشه چون خود دولت به شما اين اجازه رو ميده تا مهاجرت كنيد و شما رو برنده اعلام كرده پس هيچ دليلي نداره كه نخواد به اين گروه ويزا نده مگر اينكه اون فرد واقعا مشكل خاصي داشته باشه، ضمنا توي سايت سفارت و همينطور سايت اداره مهاجرت صريحا اعلام كرده كه پروسه كليرنس شامل همه ايراني ها خواهد شد و اين پروسه معمولا 60 روز طول مي كشه.
به ايشون گفتم نگران نباشيد و اميدوارم تا همين جمعه كيس نامبر خودتون رو ببينيد و اگر نديديد بعد از 60 روز يك ايميل به اداره مهاجرت بزنيد و با استناد به گفته خود اداره مهاجرت، پيگير پاسخ كليرنس خودتون باشيد.

از پروردگار مهربان مي خواهم هرچه زودتر كليرنس همه دوستان خوبم رو در سايتهاي مربوطه آپديت كنه تا شادي اين بزرگواران رو ببينم

***آمين***
آمیییییییییییییییییییییییییییییییینSmile
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: armin1 ، raham ، peyman1355 ، گل نهال ، mdna ، majid5980 ، Emma_a432 ، Tomas ، majid11 ، شوصب
یک خبر خوب
با توجه به ایمیل دریافتی از سفارت حتما سایت آنکارا تا آخر این هفته دوباره آپدیت میشه.
ضمنا من کلیر شدم. فردا (پنجشنبه) برم آنکارا یا دو شنبه؟
اگه 5 شنبه برم تا شنبه پاسپورتامونو میارن؟
کار من به جایی رسیده که هر روز میرم خونه دخترم ازم میپرسه "مامان کلیر نشدی؟؟؟؟!!!!!!"

[عکس: b0430.gif]
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
(2013-01-28 ساعت 19:14)afs نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی، به خصوص دوستان منتظر کلیر شدن،
به پیشنهاد سمانه خانم و همکاری شما جدول جدیدی درست کردم که به صورت خودکار تعداد روزهای انتظار برای کلیر شدن رو محاسبه می کنه و نشون می ده.

http://afsh.servehttp.com/c

برای دیدنش به لینک بالا مراجعه کنید
البته همون طور که گفتم برای کامل شدن این جدول نیاز به دونستن تاریخ دقیق مصاحبه شما هست. 5 کیس لیست شده فعلی همراهان عزیزی هستند که تاریخ مصاحبه اشون رو برای من فرستادند.

اگر شما هم به این تاپیک و سایت مهاجرسرا احساس تعلق می کنید خواهش می کنم تاریخ مصاحبه اتون رو برای من بفرستید تا روی سایت بالا قرار بدم تا بتونیم همه درکنار هم این دوران سخت انتظار رو بهتر و با آرامش بیشتری سپری کنیم.

ممنون

ایول.....من در صدر لیستم، چه حس خوبیه Big Grin
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
تشکر کنندگان: mitme ، raham ، armin1 ، a_r_m80 ، mohajer13 ، payampars ، peyman1355 ، گل نهال ، hassan1358arab ، afs ، Saeedv13 ، f1f ، Tomas ، r_ent ، lilac ، princesess ، ali2316
(2013-01-30 ساعت 12:30)mohsen11 نوشته:  یک خبر خوب
با توجه به ایمیل دریافتی از سفارت حتما سایت آنکارا تا آخر این هفته دوباره آپدیت میشه.

یه عالمه تبرییییییییییییییییییییییییییکSmile

(2013-01-30 ساعت 12:30)mitme نوشته:  کار من به جایی رسیده که هر روز میرم خونه دخترم ازم میپرسه "مامان کلیر نشدی؟؟؟؟!!!!!!"

[عکس: b0430.gif]
در مورد من قضیه برعکسه...هرروز مامانم میپرسه: شادی جان بازهم کلیر نشدی؟؟؟Big GrinBig Grin
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: raham ، payampars ، armin1 ، mohajer13 ، peyman1355 ، mitme ، گل نهال ، amairmonre ، afs ، Saeedv13 ، lot2013 ، Tomas ، lilac ، AsemanAbee ، princesess ، mrr777 ، ali2316
یک سوال
من هنوز نرفتم مصاحبه. حدودا یه ماه دیگه مصاحبه داریم. تو سایت CEAC وقتی شماره کیسم رو وارد می کنم پیغام میده Ready
این یعنی چی؟
تشکر کنندگان: peyman1355 ، a_r_m80 ، amairmonre ، Tomas ، princesess
(2013-01-30 ساعت 12:48)StarIR نوشته:  یک سوال
من هنوز نرفتم مصاحبه. حدودا یه ماه دیگه مصاحبه داریم. تو سایت CEAC وقتی شماره کیسم رو وارد می کنم پیغام میده Ready
این یعنی چی؟

یعنی کیستون برای مصاحبه آماده استBig Grin
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: peyman1355 ، mitme ، گل نهال ، امیر مهاجر ، bmojtaba ، raham ، amairmonre ، Saeedv13 ، ensan ، Tomas ، princesess
Big Grin
تشکر کنندگان: mitme ، peyman1355 ، سمانه777 ، armin1 ، payampars ، raham ، Tomas ، princesess
محسن جان اگر مثل من خوش شانس باشي و ويزا رو با يو پي اس برات بيارند دم هتل، احتمال اينكه ويزا و پاكت زرد رنگت رو بگيري هست ( ويزاهاي ما رو در كمتر از 48 ساعت از زمان تحويل گذرنامه ها به سفارت يو پي اس برام آورد دم در هتل Wink )، اگر هم نمي خواي ريسك كني و يك روز اضافي توي هتل نموني به نظر من بامداد دوشنبه آنكارا باشي خيلي بهتره ( حواست به جدول تعطيلات سفارت هم باشه ها ! كه بي جهت اونجا معطل نشي دوست گرامي)
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
تشکر کنندگان: armin1 ، payampars ، shimoda ، a_r_m80 ، گل نهال ، raham ، mdna ، ensan ، Tomas ، princesess
امیدوارم مثل پنج شنبه هفته پیش ارمنستان یه تعداد زیادی دیگه را کلیر کنه.....آه این غم هجران کشت ما را...........
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: bayat_r ، گل نهال ، a_r_m80 ، raham ، armin1 ، peyman1355 ، Tomas ، r_ent
امیدوارم دوستان دست به دست هم بدن این جدول منتظران کلیرنس افشین رو کامل تر کنیم چون بهترین راه واسه اطلاع داشتن از دوستان و وضعیتشون هست که مطمئنا این آمار موجبات دلگرمی زیادی رو واسه سایر افرادی که در صف کلیرنس هستند فراهم میکنه ....
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
سلام
بعد از روزها جواب ايميل ما رو هم دادن و سايت كذايي ما رو شناخت Big Grin
واقعا دستشون درد نكنه و به پرسنل هميشه در صحنه سفارت خسته نباشيد مي گم Tongue
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: armin1 ، afs ، گل نهال ، f1f ، mdna ، payampars ، bmojtaba ، ensan ، lot2013 ، peyman1355 ، Tomas ، a_r_m80 ، sayeh_m ، r_ent ، lilac ، AsemanAbee ، princesess
(2013-01-30 ساعت 14:11)raham نوشته:  سلام
بعد از روزها جواب ايميل ما رو هم دادن و سايت كذايي ما رو شناخت Big Grin
واقعا دستشون درد نكنه و به پرسنل هميشه در صحنه سفارت خسته نباشيد مي گم Tongue

تبریک میگم رهام عزیز Big Grin نگفتن گلیر شدی یا نه ؟؟؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: payampars ، peyman1355 ، raham ، Tomas ، a_r_m80
دوستان انرژی مثبت بفرستید
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-01-30 ساعت 14:18)armin1 نوشته:  تبریک میگم رهام عزیز Big Grin نگفتن گلیر شدی یا نه ؟؟؟

نه بابا !!!!!!!!!!!! گفته هنوز پروستون تموم نشده منتظر باشيد.فقط خوشحالم كه به قول دوستمون پروندمون گم نشده...Wink
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز
تشکر کنندگان: sayeh_m ، Tomas ، a_r_m80 ، peyman1355 ، گل نهال ، f1f ، payampars ، armin1 ، r_ent ، lilac ، princesess

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان