موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها الان 77 روز می گذره ...
یعنی به نظرتون ما کلیر میشیم ؟!!! دیگه چشمام آب نمی خوره ... از لاتاری کسی بوده که مدارکش کامل بوده باشه و پروسه اش اینقدر طول بکشه ؟ یعنی می تونیم هنوز امیدوار باشیم ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-30 ساعت 01:56)mrbonbon نوشته: [quote='ARI66' pid='269558' dateline='1359485540']
بنابر این اگه دفعهٔ دیگه ۱۰۰ نفرم کلیر بشن ممکن ما قدیمیا نباشیم.باید منتظر باشیم گره ما قدیمیها زودتر باز شه و یسری از ماهارو اعلام کنن.
دوست عزیز سلام، من جمعه ای یه ایمیل برای سفارت فرستادم و گفتم که 10 دسامبر مصاحبه شدم... اما هنوز شماره من رو در سایتتون اعلام نکردین....،
اونها هم امروز ساعت 18:10 جواب ایمیلم رو دادند و گفتند که:
"فرایند اداری شما هنوز کامل نشده، همانطور که فرایندهای اداری چندگانه ای وجود داره و ما هیچ کنترلی بر روی آنها نداریم، بنابراین ما قادر نیستیم که پیش بینی کنیم که چند روز پروسه طول میکشه. به محضی که پروسه شما کامل بشه، کیس نامبر شما در وبسایتمون اعلام خواهد شد...."
نتیجه اخلاقی اینه که نگران نباش، حالا شانس مازده و یه کمی نسبت به دیگران طولانی تر شده.... ازطرفی دیگه من دیروز با یکی از دوستانم که در لوئیزیانا ست و از طریق ویزای دانشجویی اقدام کرده بوده صحبت میکردم، اون به من گفت که پروسه اداریه من 105 روز طول کشید( البته 3/5 سال پیش) و همینطور دو تا از دوستانش که الان در یک دانشگاه باهم درس میخونن، حدود 7 ماه طول کشیده. اما بالاخره اومده، حالا باید فقط دعا کنیم که خدایی نکرده مثل دو دوست گرامیشون نشه که مال ماها هم یه چیزی حدود هفت ماه طول بکشه، که اون موقع فکر کنم.....
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site
امیدوارم کلیرنس ما به اندازه اونا طول نکشه...
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگه ما پنجشنبه صبح پاسپورتامونو به سفارت [/size][/font]بدیم ups تا شنبه ظهر مدارکمونو میاره؟
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
2013-01-30 ساعت 02:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-01-30 ساعت 02:37 توسط armin1.)
(2013-01-30 ساعت 02:10)princesess نوشته: بچه ها الان 77 روز می گذره ...
یعنی به نظرتون ما کلیر میشیم ؟!!! دیگه چشمام آب نمی خوره ... از لاتاری کسی بوده که مدارکش کامل بوده باشه و پروسه اش اینقدر طول بکشه ؟ یعنی می تونیم هنوز امیدوار باشیم ؟
بابا چرا ویزا رو نگیرید!!!! مال منم با امروز میشه 71 روز !!!! امیدواررررر باشید و مثیت فکرررر کنیدددد حتما همه ما ویزامونو میگیریممممم!!!!!!!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان......تبریک بسیار بسیار بر همه عزیزانی که پس از مدت ها انتظار کلیر شدند از سفارت آنکارا.....اما از اینکه پیشکسوتان محترم در این لیست نبودند ناراحت شدم......ولی ما همچنان با امید زنده هستیم....به امید امروز و فردائی بهتر.........ما هم 51 روزه شدیم........بی خیال همین قدر که سالم هستیم خدا را شکر میکنیم.....اینقدر صبر میکنیم تا کلیرنس عزیز از رو بره و ما کلیر شویم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
65
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الان داشتم جدول افشین رو می دیدم. تعدادی از بچه های روزهای زیادیه منتظرند . کاملا نگرانیشون رو درمی کنم. ولی موردی رو براتون بگم. پارسال یکی از دوستان ما برای دکترا از یکی از دانشگاه های خوب آمریکا پذیرش گرفت. ولی کلیرنسش انقدر طول کشید ( 5_ 6ماه ) که اون فصل تحصیلی رو از دست داد. با دانشگاه مکاتبه کرد و جواب دانشگاه براشون این بود که از پرونسه کلیرنس اطلاع داریم که گاهی بسیار زمانبره و این مساله یه مورد عادی در آمریکاست و پذیرش دوست ما رو برای سال بعد تمدید کردند تا هروقت کلیر شد بره. الان کلیر شده و به موقع خواهد رفت( این چند ماه رو هم تا قبل از رفتن داره حسابی خوش می گذرونه).
دوستان خوبم نگران نباشید و مطمئن باشید که به امید خدا همتون کلیر میشید... دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-01-30 ساعت 11:03)گل نهال نوشته: (2013-01-30 ساعت 10:28)afs نوشته: (2013-01-29 ساعت 23:25)سمانه777 نوشته: 1 اینکه کاش مینوشتید که حدس میزنن بابت چی بوده ؟ مثلا کار تحصیل
از شما هم ممنون که پیشنهاد اولیه اش رو دادید.
در مورد مورد اول این به شرطی هست که دوستان همکاری کنند
و در این مورد هم خیلی خوبه حتما روش کار می کن
دوستان منتظر کلیرنس اگر آدرس زیر رو ندیدید حتما یک نگاهی بندازید
http://afsh.servehttp.com/c
اگر اسم شما داخل این لیست و مایل هستید که درج بشه، لطفا تاریخ مصاحبه خودتون و سفارتی که مصاحبه شدید رو برای من بفرستید
حتی اگر کلیر شدید برای کمک به دوستان منتظر خیلی خوبه که شما هم مشارکت کنید
پس چرا مامان سايه و in.usa@yahoo و abloom-ma اسمشون تو ليست منتظرسرا نيست؟
سلام افشین خان من که اطلاعات واسه شما فرستادم جهت درج در جدول شما
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از وقتی جدول منتظر سرا راه افتاده هرروز چند بار میرم رو اسم دوستان منتظر و تجسم میکنم که جلو اسمشون زده : کلیر شده....
یعنی من یکی تحت عوارض کلیرنس خل شدم رفت
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان منتظر و خوب خودم
بنده رو به بزرگواري خودتون ببخشيد اگر اين روزها دير به دير به اينجا سر مي زنم چون شديدا درگير انجام كارهاي نا تمامم در اين روزهاي قبل از مهاجرتمون هستم (خدا قسمتتون كنه ! )، من كاملا حال شما رو درك مي كنم چون 44 روز درست مثل شما اين روزها رو سپري كردم، ديشب هم با يكي از شما بزرگواران تلفني راجع به اين مطلب كلي صحبت كرديم، چون 50 روز رو پشت سر گذاشته بودند و از كليرنس ايشون و خانواده محترم شون خبري نشده بود ( سفارت در آنكارا ). به ايشون گقتم نگران نباشيد چون پروسه لاتاري با ساير ويزاهاي مهاجرتي فكر ميكنم فرق داشته باشه چون خود دولت به شما اين اجازه رو ميده تا مهاجرت كنيد و شما رو برنده اعلام كرده پس هيچ دليلي نداره كه نخواد به اين گروه ويزا نده مگر اينكه اون فرد واقعا مشكل خاصي داشته باشه، ضمنا توي سايت سفارت و همينطور سايت اداره مهاجرت صريحا اعلام كرده كه پروسه كليرنس شامل همه ايراني ها خواهد شد و اين پروسه معمولا 60 روز طول مي كشه.
به ايشون گفتم نگران نباشيد و اميدوارم تا همين جمعه كيس نامبر خودتون رو ببينيد و اگر نديديد بعد از 60 روز يك ايميل به اداره مهاجرت بزنيد و با استناد به گفته خود اداره مهاجرت، پيگير پاسخ كليرنس خودتون باشيد.
از پروردگار مهربان مي خواهم هرچه زودتر كليرنس همه دوستان خوبم رو در سايتهاي مربوطه آپديت كنه تا شادي اين بزرگواران رو ببينم
***آمين***
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May