کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
صمیمانه ترین تبریکاتم رو به همه دوستان کلیر شده و اپدیت شده از برج مراقبت کلیرنس ۲۰۱۳ ایروان تقدیم میکنم.
دوستای گلم برای من هم دعا کنین.
امیدوارم همه ما عیدی خودمون رو از سلطان غریب خراسان بگیریم.
ارادتمند همه شما _بابک دل شکسته از معرفت افیسر مهربون
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
بازم هوراااا. شوهر دوست منم امروز به تاريخ ١٧ سپتامبر آپديت شد.
ايرواني ها امروز منتظر آپديت سايت باشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
ما هم همگی آپدیت شدیم .خدایا دل هممون رو شاد کن
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
اي خدااااا يك آپ ديت عطا بفرما...؛) فقط يك آپ ديت...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
ما هم امروز همگی آپ شدیم. نمیدونم الکیه یا واقعا" خبر های خوبی در راهه؟
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
مبارک باشه اونایی که کلیر شدن . بقیه هم کلیر میشن ./
هوووورااااااااااااااااااااااااا واسه آبدیت ها و
هوووراااااااااااااااااااااااااا واسه کلیر ها و هوووورااااااااااااااااااااااا واسه همه صبورا و اونایی که ایمانشون رو از دست نمیدن
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: maaarabi ، joody ، mehdi389 ، parastoo500 ، e76779 ، alihmh ، رجبعلی ، javid737 ، b_argi ، پروا ، lilistar ، Niushagh ، payampars ، n51 ، daad ، smpf
سلام دوستان کل کیس ما باز آپدیت شد ولی از کلیر هنوز خبری نیست Sad
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
(2013-09-17 ساعت 11:27)mehdi389 نوشته:  سلام دوستان کل کیس ما باز آپدیت شد ولی از کلیر هنوز خبری نیست Sad

عزيز دل برادر‏، كمي صبر كن، ديگه آخرشه !!!!!
امروز حداقل 5 نفر از بچه هاي مهاجرسرا توسط ابوظبي كلير ميشند كه شما هم يكي از اون 5 نفري......Wink
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: javid737 ، bigharar ، alihmh ، mehdi389 ، رجبعلی ، b_argi ، Doe ، Niushagh ، payampars ، jjbahale ، parastoo500 ، daad ، smpf
هر چه بیشتر دوستان این هفته کلیر بشن به نفع کسانی است که هفته اخر میرن سفارت (بدون کلیر شدن) چون سفارت خلوت تر میشه و به کار ماها بیشتر رسیدگی میکنه
امیدوارم کار همه درست بشه و در کنارش کار منم درست بشه
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، joody ، e76779 ، javid737 ، maaarabi ، alihmh ، mehdi389 ، رجبعلی ، Aida.s ، r91 ، b_argi ، lilistar ، Niushagh ، payampars ، tata1344 ، parastoo500 ، n51 ، nedaba ، daad ، majid194 ، smpf
دوستان عزیز ممکنه لطفا آدرس سیس را برام بذارین.متشکرم
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: mehdi389 ، رجبعلی ، Aida.s ، b_argi ، payampars ، n51 ، daad ، smpf
عیب نداره ما که دیشب تا 3 بیدار بودیم امشب هم بیدار می مونیم.... پس فردا همه کلیر شدید بدونید که ما پدر مادرها خون دل خوردیم و شب بیداری کشیدیم تا شما کلیر بشید Smile

امروز هم کلی هاتون کلیر میشید ...من دعا کنم میگیره...میگید نه؟ از رجبعلی بپرسید.....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-17 ساعت 11:39)nima-92 نوشته:  دوستان عزیز ممکنه لطفا آدرس سیس را برام بذارین.متشکرم

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
تشکر کنندگان: alihmh ، mehdi389 ، e76779 ، رجبعلی ، b_argi ، daad ، smpf
(2013-09-17 ساعت 11:39)nima-92 نوشته:  دوستان عزیز ممکنه لطفا آدرس سیس را برام بذارین.متشکرم

تهران - خیابان ولیعصر - جام جم - ساختمان تولید - پلاک 3 ....منرل آقای سیس برسد بدست حاج غلامحسین سیس Smile Big Grin

از طرف نیما
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
تشکر کنندگان: gifa ، sadeghi897 ، alihmh ، SK89 ، mehdi389 ، سو سو ، e76779 ، saraus2013 ، Sonaen60 ، b_argi ، گل نهال ، alirezass ، abshar_wf ، nedaba ، houmanmir ، daad ، smpf
کاربران در حال بازدید این موضوع: afhamid، alihmh، Arash R، bayat_r، e76779، fatimamolaee، joody، nima-92، sadeghi897، samgiv، Sonaen60، soroshnia، گل نهال، رجبعلی، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان
800 تا کلیر می خواهیم
با تچکر
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: bayat_r ، alihmh ، mehdi389 ، e76779 ، رجبعلی ، b_argi ، r91 ، Doe ، Niushagh ، jjbahale ، daad ، smpf
(2013-09-17 ساعت 11:40)bayat_r نوشته:  عیب نداره ما که دیشب تا 3 بیدار بودیم امشب هم بیدار می مونیم.... پس فردا همه کلیر شدید بدونید که ما پدر مادرها خون دل خوردیم و شب بیداری کشیدیم تا شما کلیر بشید Smile

امروز هم کلی هاتون کلیر میشید ...من دعا کنم میگیره...میگید نه؟ از رجبعلی بپرسید.....
بیات جان لطفا یه دعا مرحمت بفرمایید که مسوول ایمیل چک کن انکارا بعد از 20 روز اقلا یکی از 8 ایمیل تراول هیستوری ما رو ببینه !!!!!!!Smile)
[font=Arial]کیس نامبر **82رویت قبولی 17 اگوست . ارسال فرمها 25 اگوست 3 نفر انکارا مصاحبه 4 جون برگه صورتیShy تراول هیستوری 29 اگوست کلیرنس 18 سپتامبر ایشود 19 سپتامبرShy[/font]
تشکر کنندگان: e76779 ، رجبعلی ، bayat_r ، sadeghi897 ، b_argi ، Doe ، Niushagh ، payampars ، n51 ، daad ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان