کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام و صبح همه دوستان خوبم بخير،
راستي امروز ابوظبي صبح زود از خواب بيدار شده و كيس پدي عزيز و sh-p (نفر دوم) و چند كيس ديگر را بتاريخ امروز 17 سپتامبر آپديت كرده.
اميدوارم امروز شاهد شادي و كلير شدن اين عزيزان و ديگر دوستان عزيزم باشيم.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
سلام دوستان ابوظبی
منم اپذیت شدم

امیوارم امروز روز اخر همه دوستان گلم باشه
ای خدا این دوستان خوبمون e76779 وپدی و Sh_pو So_ar و همه دوستان را زودتر کلیر یفرما
خدا جوووووووووووووووووووووننننننننننننننننننننممممممممممممممم
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
سلام دوستان منم به تاریخ امروز کیس خودم آپدیت شده وای همسرم همون 12 Sep مونده
یعنی امروز تموم میشه خدااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
مهدی جون انشالله باهم کلیر میشیم
یا خدا
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: mehdi389 ، DIVE ، e76779 ، lilistar ، Aida.s ، honey rahmati ، پدی ، رجبعلی ، alihmh ، jjbahale ، daad ، smpf
فکر کنم بچه های ابوظبی رو امدادهای غیبی آپدیت می کنن دیگه!!!!!! یا شایدم دیروز موقع رفتن یادشون رفته دستگاه آپدیت پخش کن رو خاموش کنن!
آخه الان آمریکا که 10 شبه. ابوظبی هم اون موقع که بچه ها پست گذاشتن هنوز 7 صبح هم نشده بود!!! پس.....!!! خدایا این آفیسرا جن زده شدن!!!! جل الخالق!!!! Big Grin
ولی از شوخی گذشته، من فکر کنم که این نشونه خوبی باشه بچه ها. من حتی این احتمال رو میدم که چون تراکم کاری تو سپتامبر زیاده، اینا به دفاترشون یه شیفت کاری دیگه اضافه کرده باشن.
ولی در هر صورت، من که هنوز سر حرفم هستم و مطمئنم همه روی اولین آپدیتشون کلیر شدن و کیسشون الان داره آماده اعلام شدن میشه و این پروسه به تدریج و کیس بای کیس اتفاق می افته. واسه همینه که وقتی آخر سپتامبر همه پاساشون رو میدن سفارت به همشون ویزا میدن.
یه پیشنهادی دارم واسه کمتر شدن استرس بچه های 2014 و سالهای بعد، اون اینکه همه دوستان، روز اول اکتبر که پاس و ویزاشون دستشونه، بیان اینجا و تاریخ اولین و آخرین آپدیتشون، تاریخ اعلام کلیرشون و همینطور تاریخی رو که روی پاسشون واسه کلیر خورده رو بگن. فکر می کنم آمار خیلی خوب و دلگرم کننده ای واسه دوستای بعدیمون باشه.
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
(2013-09-17 ساعت 08:32)mamalino10 نوشته:  فکر کنم بچه های ابوظبی رو امدادهای غیبی آپدیت می کنن دیگه!!!!!! یا شایدم دیروز موقع رفتن یادشون رفته دستگاه آپدیت پخش کن رو خاموش کنن!
آخه الان آمریکا که 10 شبه. ابوظبی هم اون موقع که بچه ها پست گذاشتن هنوز 7 صبح هم نشده بود!!! پس.....!!! خدایا این آفیسرا جن زده شدن!!!! جل الخالق!!!! Big Grin
ولی از شوخی گذشته، من فکر کنم که این نشونه خوبی باشه بچه ها. من حتی این احتمال رو میدم که چون تراکم کاری تو سپتامبر زیاده، اینا به دفاترشون یه شیفت کاری دیگه اضافه کرده باشن.
ولی در هر صورت، من که هنوز سر حرفم هستم و مطمئنم همه روی اولین آپدیتشون کلیر شدن و کیسشون الان داره آماده اعلام شدن میشه و این پروسه به تدریج و کیس بای کیس اتفاق می افته. واسه همینه که وقتی آخر سپتامبر همه پاساشون رو میدن سفارت به همشون ویزا میدن.
یه پیشنهادی دارم واسه کمتر شدن استرس بچه های 2014 و سالهای بعد، اون اینکه همه دوستان، روز اول اکتبر که پاس و ویزاشون دستشونه، بیان اینجا و تاریخ اولین و آخرین آپدیتشون، تاریخ اعلام کلیرشون و همینطور تاریخی رو که روی پاسشون واسه کلیر خورده رو بگن. فکر می کنم آمار خیلی خوب و دلگرم کننده ای واسه دوستای بعدیمون باشه.
بسیار فکر خوبیه از طرف دیگه ما همه با هم در یک روز در لاتاری قبول شدیم ولی تاریخ ایجاد پرونده ها مختلفه در مورد کلیرنس هم همینه خیلی ها کلیر شدند ولی هنوز اعلام نکردن در مورد پیشنهاد بالا حتی میشه یه تاپیک جداگانه درست کرد (قابل توجه 2014 ایها استین بالا بزنین )
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: Aida.s ، mehdi389 ، honey rahmati ، mamalino10 ، Niushagh ، nedaba ، parastoo500 ، رجبعلی ، alihmh ، amin arefi ، mahan L ، n51 ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-16 ساعت 19:49)alirezass نوشته:  بچه ها من یه سوال دارم بخوصوص از بچه های که ویزا رو گرفتن و اونای که تمدد مدیکال داشتن

من به احتمال زیاد 5 شنبه صبح راهی هستم من میخوام اگر بشه همون 5شنبه یا جمعه تمدد مدیکال رو انجام بدم

1. با توجه به شلوغی جواب رو مثل قدیم همون فردا میدن یا نه ؟(من مجردم)
2.بعد اگر پاس رو به سفارت بدم و اونا کی به Ptt میدن اصلا ربطی به 30 سپتامبر داره یا نه و در اصل همون مهر ویزا در پاس مهم؟

با آرزوی کلیر همگیBig Grin
سلام دوست عزيز
ما كه روز جمعه براي تمديد مديكال رفته بوديم من يكسري بچه هاي مجرد را ديدم كه روز دوشنبه جواب مديكالشون را دادند چون سرشون شلوغ بود حالا نمي دونم جديدا اين كارو مي كنند يا اونا استثنا بودند. در مورد پست هم براي ما خودمان كه 3 شنبه پاس را داديم جمعه به پست رسيده بود ولي براي بقيه 2 روزه رسيده بود يعني كساني كه دوشنبه پاس را به سفارت داده بودند چهارشنبه از پست گرفتند .

در ضمن تبريك به زنگنه عزيز و siyavash عزيز
تشکر کنندگان: mehdi389 ، honey rahmati ، Niushagh ، رجبعلی ، alihmh ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، n51 ، daad ، sh-p ، smpf
با سلام خدمت دوستان - جهت اطلاع عرض کنم که برای ترجمه وکالت نامه من دیروز میدان انقلاب رو زیر و رو کردم. هر دارالترجمه ساز خودشو می زد و مهم تر از همه این که می گفتن حداقل 3 - 4 روز یا بیشتر طول می کشه و هر کی یه قیمت می داد از 35 تومان تا 70 تومان - بعد از کلی دوندگی یه دارالترجمه پیدا کردم که نیم ساعته برام ترجمه کرد و هزینه اش هم 30 تومان بود. اسم دارالترجه هست دارالترجمه استانبول - خ انقلاب- سر وصال - بالاتر از پمپ بنزین- 02166409012 - ظاهرا این هفته فقط بعداز ظهرا بازه
صرفا جهت اطلاع
تشکر کنندگان: Aida.s ، Sonaen60 ، mehdi389 ، e76779 ، honey rahmati ، fatimamolaee ، Niushagh ، رجبعلی ، alihmh ، houmanmir ، amin arefi ، SK89 ، mahan L ، lilistar ، Tir-Tapar ، daad ، smpf
من 2014 هستم آره اگه میشد یه تاپیک به اسم کلیرنس در سپتامبر باز میشد خوب بود که کیس نامبرو شرایطشون توش باشه وامیدوارم به لطف خدا همتون زود کلیر بشید.
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: negar_karimi6 ، payampars ، mamalino10 ، رجبعلی ، alihmh ، پدی ، mahan L ، r91 ، daad ، smpf
سلام دوستان میشه راهنمایی بفرمایید من برنده اصلی هستم برای pttباید وکالت نامه خانمم رو داشته باشم؟
کیس نامبر:**90
تشکر کنندگان: رجبعلی ، daad ، smpf
ای بابا! نفر اصلی ما باز به تاریخ امروز آپ شده. فکر میکردم تموم شده کارمون که دیگه آپ نمیشیم.
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
تشکر کنندگان: bigharar ، e76779 ، پدی ، Saeedv13 ، DIVE ، رجبعلی ، marigol61 ، houmanmir ، گل نهال ، jjbahale ، Alirezaa2013 ، Tir-Tapar ، daad ، smpf
سلام ،صبح همگی بخیر.من چند بار گفتم که این دستگاه آپدیت اینا خرابه!کسی باور نمی کرد.تا دیشب به همه ثابت شد.در حالی که زمان آپدیت در امریکا هنوز 16 سپتامبر بود ،وکارکنان ابوظبی در خواب ناز بسر میبردند.من وچند نفر دیگه از دوستان به تاریخ 17 سپتامبر که هنوز نیامده بود آپدیت شدیم.!!!!!
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ما همگی الان اپدیت شدیم 17 سپتمبر مگه انکارا الان ساعت چنده یا دستگاه اپدیت رفته رو اتومات
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
(2013-09-17 ساعت 09:35)پدی نوشته:  سلام ،صبح همگی بخیر.من چند بار گفتم که این دستگاه آپدیت اینا خرابه!کسی باور نمی کرد.تا دیشب به همه ثابت شد.در حالی که زمان آپدیت در آمریکا هنوز 16 سپتامبر بود ،وکارکنان ابوظبی در خواب ناز بسر میبردند.من وچند نفر دیگه از دوستان به تاریخ 17 سپتامبر که هنوز نیامده بود آپدیت شدیم.!!!!!

پدي عزيز به احتمال قوي آپديت شما و ديگر دوستان از ابوظبي بوده نه آم ري كا!
طفلكيا اين دو هفته آخر مجبورن شيفت شب هم بيان!!!!!!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: Niushagh ، رجبعلی ، Aida.s ، alihmh ، houmanmir ، پدی ، pari pariaaa ، arash bon ، jjbahale ، Alirezaa2013 ، daad ، smpf
(2013-09-17 ساعت 05:51)azem2014 نوشته:  سلام و صبح همگی دوستان بخیر و شادمانی -رفقا به تاریخ 17 سپتامبر کیس ما در سیس آپ شد. اما راهی هست که بتونیم ساعتش رو هم بفهمیم؟ چون فقط تاریخ رو میده اما نه ساعت یا من پیداش نمیکنم
انشاله امروز از خدای مهربون عیدی هم همگی میگیریم

احتمالا از آمریکا بوده اگر قبل 9 صبح ایروان باشه مبارکه پیشاپیش
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: Niushagh ، e76779 ، nedaba ، رجبعلی ، Aida.s ، alihmh ، پدی ، pari pariaaa ، negar_karimi6 ، jjbahale ، arash bon ، n51 ، daad ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان