کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
azem2014کجایی کلیر شدی ؟
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: Aida.s ، e76779 ، رجبعلی ، alihmh ، پدی ، n51 ، daad ، sh-p ، smpf
دکتر پدی 100 درصد مبارک باشه.....دیدی گفتم
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
[font=Courier]تبریک به همه کلیر شده های خوب و گل

پدی عزیز و صبور، mehdi389، sh-p ، dpt پایان انتظار مبارک باشه
[/font]

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، bigharar ، پدی ، e76779 ، Soap McTavish ، ali_gh ، رجبعلی ، alihmh ، parastoo500 ، negar_karimi6 ، nedaba ، payampars ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-16 ساعت 22:56)sara_82 نوشته:  سلام بچه ها ممنون بخاطر لطفتون و تبریکات ایشالا همه منتظرها کلیر بشن بزودی زود .
ی سوال داشتم
تاریخی که در سایت میزنن حداکثر تاریخ برای تحویل گذرنامه است یا حداکثر تاریخ برای ایشود شدن ویزا؟

فکر کنم برا ایشود شدن

(2013-09-16 ساعت 22:56)sara_82 نوشته:  سلام بچه ها ممنون بخاطر لطفتون و تبریکات ایشالا همه منتظرها کلیر بشن بزودی زود .
ی سوال داشتم
تاریخی که در سایت میزنن حداکثر تاریخ برای تحویل گذرنامه است یا حداکثر تاریخ برای ایشود شدن ویزا؟

فکر کنم برا ایشود شدن
تشکر کنندگان: alihmh ، negar_karimi6 ، payampars ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 13:50)bayat_r نوشته:  دکتر پدی 100 درصد مبارک باشه.....دیدی گفتم

بیات عزیز لطفا به من هم بگو، من هم کلیر میخوام Big Grin
تشکر کنندگان: پدی ، e76779 ، bayat_r ، ali_gh ، رجبعلی ، Aida.s ، alihmh ، n51 ، negar_karimi6 ، payampars ، Mehrdadordi ، daad ، sh-p ، smpf
به سلامتی و میمنت کلی از دوستان کیلیر شدند.بیقرار هم که بیقراری میکرد هم کلیر شده Smile دست راست همتون رو سر ما. ما هم امروز 2 نفرمون آپ شدیم.
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، e76779 ، رجبعلی ، Aida.s ، bigharar ، Pishoo_25 ، Sonaen60 ، alihmh ، n51 ، parastoo500 ، payampars ، daad ، Saeedv13 ، sh-p ، smpf
تبریک به همه دوستان کلیر شده بخصوص بیقرار که خیلی دلم میخواست زودتر کلیر بشه مبارکتون باشه
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، رجبعلی ، Aida.s ، bigharar ، alihmh ، n51 ، parastoo500 ، marigol61 ، negar_karimi6 ، payampars ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 12:50)e76779 نوشته:  
دوستان عزيز ابوظبي كلير شدنتون مبارك

sh-p , پدي , mehdi389 و بقيه دوستان عزيز

هورررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااا

بهزاد جان من کلیر نشدم.ببین چه چویی انداختی؟جوون سر بسر ما پیرمردا نذار.قلب ما ضعیفه پس می افتیمSad
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تبریک به همه ی کلیر شده ها
دکتر پدی عزیز کلیر شده عایا؟؟؟
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، پدی ، e76779 ، Soap McTavish ، ali_gh ، رجبعلی ، alihmh ، n51 ، marigol61 ، negar_karimi6 ، payampars ، Mehrdadordi ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 13:37)bayat_r نوشته:  ابوظبی اینها موندن:

e76779
Pishoo_25
ghoghnoos
saraus2013
arashkhan82
so_ar
hamed 13
ali 2013
nima-92
همراه
اول تبریک به کلیر شده های ایروان... دوم .... آخه خدایا پس چرا ما کلیر نمیشیم... مردیم دیگه از دست اینا.... 13 sep نفر اصلی آپ شد ولی 2تای دیگه نه... از اون روزم که تکون نخورده ... Sad((((((((((((((
تشکر کنندگان: پدی ، رجبعلی ، Pishoo_25 ، n51 ، parastoo500 ، negar_karimi6 ، Ehsan1358 ، payampars ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 13:50)bayat_r نوشته:  دکتر پدی 100 درصد مبارک باشه.....دیدی گفتم

مهندس جان من هنوز کلیر نشدم.بابا ما قلبمون ضعیفه!
اينجا را نگاه كنيد، دارم نوستراداموس ميشم.
خوشحالم واسه ليلا و اميدوارم واسه نوشين و جودي كه به زودي اونا هم كلير ميشن
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، سو سو ، رجبعلی ، Szsanazsz ، mrr777 ، tata1344 ، aghaghia ، negar_karimi6 ، nedaba ، lilistar ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 13:54)kasrafo نوشته:  تبریک به همه ی کلیر شده ها
دکتر پدی عزیز کلیر شده عایا؟؟؟

دکتر جان ،باور نکن. دوستان حوصله شون سر رفته بود گفتند کمی ما رو دست بندازن
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Aida.s ، kasrafo ، Szsanazsz ، رجبعلی ، mrr777 ، negar_karimi6 ، nedaba ، payampars ، daad ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf
[font=Courier]ایروانی های عزیز

خصوصا bigharar و لیلا ی عزیز کلیر شدنتون مبارک باشه شادیتون روز افزون
[/font]

تشکر کنندگان: Soap McTavish ، رجبعلی ، mrr777 ، Sonaen60 ، alihmh ، n51 ، parastoo500 ، marigol61 ، negar_karimi6 ، payampars ، daad ، sh-p ، smpf
sh-p كلير شده يا مثل پدي شايعه ست؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: رجبعلی ، e76779 ، Szsanazsz ، negar_karimi6 ، aghaghia ، nedaba ، daad ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان