کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-17 ساعت 06:36)mdna نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 04:22)bayat_r نوشته:  منتظران ویزای لاتاری به ترتیب صبر:

آنکارا (42 نفر) :

AsemanAbee
2راه
mrbonbon
drmrs
rozelo & Alirezaa2013
miladswat
valencia
Tir-Tapar
mohammad. Behrouzi
linuxer
natasha
SK89
heidari1248
r91
gifa
smpf
hazrat
واله
meysam afjeh
poori & سو سو
drkahani
Fardaye Roshan
nyayesh
Rira2013
Aida.s
afhamid
maaarabi
mezamo
mehrnaznm
soruosh
alihmh
soroshnia
mehrdad pharm
north.winds
payam62
shahin_xp
fatimamolaee
Mojtaba7300
marsha
ashkanelecomp
aliyazdan335
abshar_wf

ایروانSad14 نفر)

khmp
mrr777 & joody
b_argi
یه مهاجرسرایی
یه مهاجرسرایی
parsush
nooshshahnar & SHABAH51
omidt10
babash
proje
hoseinizadehir
leila12020
azem2014
bigharar

ابوظبی: (13 نفر)

e76779
Pishoo_25
ghoghnoos
saraus2013
arashkhan82
پدی
sh-p
so_ar
mehdi389
hamed 13
ali 2013
nima-92
همراه

سایر سفارتها: (4 نفر)

amirazimi
mehrdad360
DIVE
lionking

دبیرخانه برندگان لاتاری 2013 امیدوار است هر چه سریعتر این لیست نابود شود....

آمين ما هم دعا ميكنيم

شماره کیس ***4 هنوز کلیر نشدم از بین لیست انکارا کسی هست که شمارهاش تو این حدود باشه مصاحبه ام مارچ بوده...دیگه دیوونه شدم
تشکر کنندگان: رجبعلی ، rozelo ، e76779 ، negar_karimi6 ، پدی ، nedaba ، Tir-Tapar ، payampars ، daad ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf
سلام همراهان گرامی به همه کلیر شده ها تبریک میگم . دوستان من یه سوال دارم و اینه که دیروز از سفارت بهم زنگ زدن و گفتن که پاسپورت خودت و همسرت رو بیار بده سفارت. که من همون موقع رفتم و پاسپورت ها رو دادم و از کسی که بهم زنگ زد پرسیدم که ویزا کی اماده میشه گفت نمیدونه. البته به چند تا کیس زنگ زده بودن که از افریقا بودن و باهاشون در تماسم و دقیقا مثل خودم هست کیسشون. خلاصه اینکه این که از من پاس ها رو خاستن یعنی چی ؟ ولی توی سایت سیس هنوز ap هستیم و بعد از دادن پاس ها اپ شدیم هردوتامون .

دوستان کسی میدونه این چه معنی میده ؟ ایا کلیر شدم یا این جزیی از مراحل اداریه؟

توصیحات کیسم توی امضام هست.
ممنونم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، رجبعلی ، e76779 ، valencia ، n51 ، Sonaen60 ، aghaghia ، mamalino10 ، r91 ، marigol61 ، nedaba ، Tir-Tapar ، payampars ، daad ، bayat_r ، Saeedv13 ، sh-p ، amir82 ، smpf
سروش ، محمد، پویا و شهرام ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
(2013-09-17 ساعت 14:01)alireza2753 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 13:42)bigharar نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 13:40)گل نهال نوشته:  هوراااا ليلا و babash كلير شدن

تبریک می گم ،من هم کلیر شدم بقیه دوستان خبر بدهید تنهایی صفایی نداره
حالا با خیال راحت می گم هوووووووووووووووووووووووووووووووووورا دیدی بالاخره انرژی مثبت و خوش بینی نتیجه داد دوست خوبم .به کلیه دوستان کلیر شده هم تبریک می گم انشااله تبریک نهایی رو هم به بقیه باقیمانده بگیم.

دووووووووووست جوووووونم مرسی اون روزی که همه بر وبچه های آگوست کلیر شدند شما گفتی نگران نباش قراره همسایه بشیم بچه هامون با هم مدرسه بروند خدا می دونه چقدر آروم شدم ممنونم به امید روزهای خوب و خوبتر
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: رجبعلی ، Szsanazsz ، soroshnia ، DIVE ، alihmh ، n51 ، negar_karimi6 ، lilistar ، nedaba ، jjbahale ، daad ، sh-p ، amir82 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 14:11)DIVE نوشته:  سلام همراهان گرامی به همه کلیر شده ها تبریک میگم . دوستان من یه سوال دارم و اینه که دیروز از سفارت بهم زنگ زدن و گفتن که پاسپورت خودت و همسرت رو بیار بده سفارت. که من همون موقع رفتم و پاسپورت ها رو دادم و از کسی که بهم زنگ زد پرسیدم که ویزا کی اماده میشه گفت نمیدونه. البته به چند تا کیس زنگ زده بودن که از افریقا بودن و دقیقا مثل خودم هست کیسشون. خلاصه اینکه این که از من پاس ها رو خاستن یعنی چی ؟ ولی توی سایت سیس هنوز ap هستیم و بعد از دادن پاس ها اپ شدیم هردوتامون .

توصیحات کیسم توی امصام هست.
ممنونم

امیدو
بله دوست عزيز
تبريك ميگم كلير شديد كه پاسهاتونو گرفتن و اينكه گفته نميدونه واسه اين بوده كه نميدونه كي ايشود ميشيد. و تا ايشود نشيد تو سايت به حالت ap باقي ميمونه
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: رجبعلی ، DIVE ، bigharar ، e76779 ، alihmh ، mrr777 ، n51 ، Sonaen60 ، aghaghia ، negar_karimi6 ، nedaba ، daad ، sh-p ، amir82 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 14:14)گل نهال نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:11)DIVE نوشته:  سلام همراهان گرامی به همه کلیر شده ها تبریک میگم . دوستان من یه سوال دارم و اینه که دیروز از سفارت بهم زنگ زدن و گفتن که پاسپورت خودت و همسرت رو بیار بده سفارت. که من همون موقع رفتم و پاسپورت ها رو دادم و از کسی که بهم زنگ زد پرسیدم که ویزا کی اماده میشه گفت نمیدونه. البته به چند تا کیس زنگ زده بودن که از افریقا بودن و دقیقا مثل خودم هست کیسشون. خلاصه اینکه این که از من پاس ها رو خاستن یعنی چی ؟ ولی توی سایت سیس هنوز ap هستیم و بعد از دادن پاس ها اپ شدیم هردوتامون .

توصیحات کیسم توی امصام هست.
ممنونم

امیدو
بله دوست عزيز
تبريك ميگم كلير شديد كه پاسهاتونو گرفتن و اينكه گفته نميدونه واسه اين بوده كه نميدونه كي ايشود ميشيد. و تا ايشود نشيد تو سايت به حالت ap باقي ميمونه
مممونم از جوابتون خدایآ شکرت
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: رجبعلی ، گل نهال ، e76779 ، ghoghnoos ، n51 ، negar_karimi6 ، nedaba ، daad ، sh-p ، smpf
سلام دوستان بعد از کلیر شدن واطلاع رسانی به فامیل من برگشتم تا از کلیه دوستانی که به من تبریک گفتن وتا امروز دلداری دادن تشکر کنم آرزوی کلیر شدن برای تمام دوستان عزیز
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
DIVE عزیز مبارک باشه
تشکر کنندگان: DIVE ، رجبعلی ، e76779 ، n51 ، negar_karimi6 ، r91 ، heidari1248 ، پدی ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 14:13)bigharar نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:01)alireza2753 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 13:42)bigharar نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 13:40)گل نهال نوشته:  هوراااا ليلا و babash كلير شدن

تبریک می گم ،من هم کلیر شدم بقیه دوستان خبر بدهید تنهایی صفایی نداره
حالا با خیال راحت می گم هوووووووووووووووووووووووووووووووووورا دیدی بالاخره انرژی مثبت و خوش بینی نتیجه داد دوست خوبم .به کلیه دوستان کلیر شده هم تبریک می گم انشااله تبریک نهایی رو هم به بقیه باقیمانده بگیم.

دووووووووووست جوووووونم مرسی اون روزی که هنمه بر وبچه های آگوست کلیر شدند شما گفتی نگران نباش قراره همسایه بشیم بچه هامون با هم مدرسه بروند خدا می دونه چقدر آروم شدم ممنونم به امید روزهای خوب و خوبتر
سلام دوستان
اينجا نيويورك ساعت ٥:٣٠ صبح همسرم هم كلير شد
من هورا رو وقتي ميگم كه محمد و شهرام هم كلير بشن
به اميد كلير شدن همه منتظران
گل نهال دوست عزيزم مرسييييييي از خبر خوبت
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
(2013-09-17 ساعت 14:17)bigharar نوشته:  DIVE عزیز مبارک باشه

ممنونم عزیزم واسه شما هم مبارک باشه من که هنوز باورم نمیشه
تشکر کنندگان: رجبعلی ، bigharar ، پدی ، e76779 ، mehdi389 ، parastoo500 ، n51 ، mamalino10 ، daad ، smpf
مدیران محترم ،ما رو در منتظرسرا سبز نکتیدا ! من هنوز روم سیاهست

تبریک به تمام دوستان کلیر شده.مبارررررررررررک.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
هوراااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااا
تبریک خیلی تبریک اینجا کلیر پارتیه
هوراااااااااااااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، Nasimmmm ، رجبعلی ، پدی ، DIVE ، parastoo500 ، n51 ، alirezass ، e76779 ، negar_karimi6 ، Aida.s ، lilistar ، nedaba ، jjbahale ، daad ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 14:24)mehdi389 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااا
تبریک خیلی تبریک اینجا کلیر پارتیه
آقا مهدی خیلی تبریک
کیس **101/3 نفر/ابوظبی/مصاحبه 12 اگوست
تشکر کنندگان: رجبعلی ، پدی ، n51 ، mehdi389 ، negar_karimi6 ، payampars ، daad ، sh-p ، smpf
درضمن دوستان راجع به آپدیت، نفر اصلی و بچه هام که قبلا ویزاشون رو گرفته بودند آپدیت نشدند و فقط خودم نیمه شب شنبه از آمریکا و دوشنبه از ایروان آپدیت شدم و بدون اینکه ایمیلی بزنم به محض آپ شدن ایمیل زدند که ویزاتون آماده است وامروز که شماره اعلام شد دیگه آپ نشدم پس اگر به تنهایی آپ می شید نگران نباشید چون قانون کلی وجود نداره
پس آنکارا کجاستتتتتتتتتتتتتت. بابا من دیگه طاقتم تموم شده....
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: رجبعلی ، alirezass ، e76779 ، Sonaen60 ، negar_karimi6 ، mehdi389 ، b_argi ، Aida.s ، r91 ، alihmh ، abshar_wf ، payampars ، daad ، sh-p ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان