کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان انشاله مبارک و عاقبت بخیری واسه هممون کلیر شده ونشده-باشه
دعا واسه براورده شدن حاجات همه عزیزان منتظر رو فراموش نمیکنم
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، e76779 ، so_ar ، پدی ، mrr777 ، proje ، parastoo500 ، daad ، رجبعلی ، n51 ، sh-p ، smpf
سلام من الان از کلاس آمدم و می بینم که یک موج مکزیکی آمده برای کلیر بچه ها. راستی من هم کلیر شدم . خیلی ممنون بابت همه پیامهایی که به من دادید . فقط ببخشید نام افراد را نمی برم چون انقدر هیجان زده ام که صفحه ها را از ته به اول می خونم تازه در مدت تایپ این مطالب انقدر تلفن جواب دادم که فکر کنم فردا وقت کنم بیام و با نام به افراد کلیر شده تبریک بگم . حالا همه دستا بالا آن عقبی ها صادا میآد. حالا وای وای .وای وای وای وای. هیبیب هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig Grin:Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
بچه ها ایروان هم وکالت نامه میخواد یا نه؟
تشکر کنندگان: proje ، daad ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf
سلام به همگی
من تازه از سرکار اومدم و با دیدن این همه کلیر خیلی خوشحال شدم
به همه دوستان کلیر شده بویژه so-ar, sh-p, mehdi389, bigharar, babash تبریک می گم و امیدوارم روزهای زیبایی پیش رو داشته باشید.
به امید کلیر شدن بقیه دوستای عزیز
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: Niushagh ، rozelo ، lilistar ، e76779 ، so_ar ، marigol61 ، payampars ، alihmh ، پدی ، mrr777 ، Ali.US ، far-dv2013 ، babash ، proje ، parastoo500 ، Sonaen60 ، daad ، رجبعلی ، اریوبرزن ، n51 ، sh-p ، smpf
خدا رو هزار مرتبه شکر کلیر شدم

آنکارا آپدیت کرد کی فردا با من همسفره؟
تبریک به کلیرشدگان جدید به خصوص بیقرار که همدرد بودیم
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
راستی بچه ها ما هم کلیر شدیم اما ترجیح دادم اول به بقیه بچه ها تبریک بگم
2Persons
(2013-09-17 ساعت 15:32)omidt10 نوشته:  بچه ها ایروان نزدیک به 17 نفر رو کلیر کرد اما بازم من نبودم دیگه باورم شد که قسمت من نیست مبارک همتون باشه از راهنماییاتون تو این مدت ممنونم انشالا موفق باشید

لطفا اینطور نگو دوست خوبم. قسم به اسم خود خدای مهربون تو هم کلیر میشی. لطفا نا امید نشو. انطور گفتی دلم خیلی گرفت برات. Sad از ته دل از خدای مهربون برات دعا کردم.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، omidt10 ، payampars ، so_ar ، mrr777 ، sadeghi897 ، پدی ، nedaba ، Ali.US ، proje ، marigol61 ، parastoo500 ، daad ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، n51 ، Doe ، smpf
آنکارا که هنوز 16 سپتامبره .چطور آپدیت شده؟

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
تشکر کنندگان: payampars ، سو سو ، Mehrdadordi ، sadeghi897 ، پدی ، proje ، daad ، رجبعلی ، اریوبرزن ، smpf
(2013-09-17 ساعت 16:52)azem2014 نوشته:  بچه ها ایروان هم وکالت نامه میخواد یا نه؟
سلام
نه ایروان وکالتنامه نمیخواد
من همسرم خودش تنها رفت و بدون وکالتنامه بهش ویزاها رو دادن
**Case number:AS201376
Clear:28 August
Yerevan
تشکر کنندگان: jjbahale ، پدی ، nedaba ، daad ، Ehsan1358 ، smpf
من 30 تا از پست هامو پاک کردم. ببینید چه بچه خوبی هستم شما هم این کارو بکنید تا تعداد صفحات بیشتر از 2013 نشه.
پست موقتBig Grin
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
با ایمیل به من گفتند سایت ترکی رو چک کردم دیدم ستاره ام ورداشته شده ولی متوجه نشدم کسی دیگه هم هست یا نه فقط دیدم ستاره iraj هنوز هست .صبح یک ایمیلی دیگه به من زده بودند که کارت امروز تموم شده و ظرف چند روز اینده اعلام میشید.فکر کنم چون شرایط من اورزانسی بود سریع اعلامم کردند
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
بچه ها من شنبه برای دبی بلیط دارم به نظر شما یکشنبه 22 سپتامبر سفارت باشم خوبه یا بهتره بلیتمو عوض کنم و فردا پس فردا اونجا باشم؟
2Persons
تشکر کنندگان: payampars ، sadeghi897 ، پدی ، mrr777 ، proje ، daad ، houmanmir ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf
بچه های آنکارا برید چک کنید سایت آپدیت شد ما که نبودیم

تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، پدی ، Niushagh ، Sonaen60 ، proje ، alirezass ، parastoo500 ، daad ، رجبعلی ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 16:54)SK89 نوشته:  خدا رو هزار مرتبه شکر کلیر شدم

آنکارا آپدیت کرد کی فردا با من همسفره؟
تبریک به کلیرشدگان جدید به خصوص بیقرار که همدرد بودیم

تبرررررریک خوشحال شدم خانوم مبارک باشه
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: Aida.s ، SHABAH51 ، sadeghi897 ، jjbahale ، پدی ، SK89 ، nedaba ، proje ، daad ، رجبعلی ، sh-p ، m24464saberi ، smpf
سایت انکارا که اپ نشده!!!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: پدی ، Niushagh ، proje ، parastoo500 ، daad ، sh-p ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان