کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
ای بابا، پس این Sh-p عزیز که واسه بچه های کلیر شده هورای یه صفحه ای می کشید کجاست که بیاد ببینه کل مهاجرسرا پر شده از هورا واسه ایشون و سایر دوستان؟!!!!!
این کلیرنس دسته جمعی رو به همه دوستای خوبم تبریک می گم و آرزوی فردایی توام با موفقت رو براشون دارم.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ایشالا سایر دوستان هم همین چند روزه کلیر میشن و ..... اینجا یه هورا پارتی اساسی می گیریم Smile
نفر بعدی بی شک آقا بهزاده که اینقدر مهربونه و هوای بچه ها رو داره Smile
پس بهزاد جان، پیشاپیش هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: marigol61 ، mrr777 ، SHABAH51 ، رجبعلی ، alihmh ، پدی ، Aida.s ، e76779 ، n51 ، so_ar ، parastoo500 ، b_argi ، nedaba ، Ehsan1358 ، hoseinizadehir ، daad ، sh-p ، majid194 ، smpf
سلام دوستان،من الان از سفارت آنكارا اومدم هتل، اول تبريك ميگم به همه دوستان كلير شده عزيز... اما اصل ماجرا براي بچه هاي آنكارا كه كلير نشدن... من با نشون دادن برگه صورتي و پاسپورت ها رفتم داخل سفارت، خيلي سرشون شلوغه و بي خود نيست كه جواب ايميل ها رو دير ميدهند.. از اون خانم اولي كه موقع مصاحبه مدارك رو ميگرفت پرسيدم من اسمم تو سايت هنوز اعلام نشده، پاسپورت ها رو ازم تحويل ميگيريد؟ گفت بهتره هفته آخر(يعني از دوشنبه بعد) پاسپورت ها رو اگه اسمتون اعلام نشده بود بياري اينجا، ما تا لحظه اي كه كلير شديد، نگه ميداريم و بعد تحويل پست ميديم. اگر هم نشده بوديد كه پاسها رو بدون ويزا به شما پس ميديم..خلاصه دوستان عزيز اين برگه صورتي مثل مجوز ورود به سفارت ميمونه Wink ،اگر باز هم سوالي داشتيد ميتونم برم بپرسم...
راستي يه آقا و خانم جوان هم كه كلير شده بودند اومده بودند سفارت.. اولا كه تاريخ اكسپايرشون ١٥ سپتامبر بود يعني دو رزو پيش، بعدش هم برگه صورتي رو گم كرده بودند ،( من كلي حرص خوردم ولي خودشون خوشبختانه راحت راحت بودند) و كپي ازش داشتند كه خدا رو شكر پاسهاشونو قبول كردند و كليرانس مجدد نخوردند .. فكر كنم اين دم آخر گير دادنهاشون كمتر شده و دلسوزتر شدند...خلاصه نگران نباشيد دوستان عزيز ، سخت مشغول كارند و سرشون هم خيلي شلوغه... يادم رفت بگم مازيار زارع هم داخل سفارت ديدم ولي نفهميدم لاتاري برده يا... CoolBig Grin  
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
سلام دوستان عزیزم
اول از همه تبریک به همه بچه هایی که از ایروان و ابوظبی کلیر شدن ، و آرزوی کلیر شدن برای دوستانی که هنوز در صف انتظارند.
دوم این که ما هم کلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر شدیم SmileBig Grin
سوم این که :
صبح ساعت 6.30 قبل از اینکه برم سر کار سایت را چک کردم دیدم همسرم که برنده اصلی هست آپدیت شده به تاریخ 17 سپتامبر ، در محل کارم چون سرکلاس بودم به اینترنت دسترسی نداشتم ، حالا که برگشتم دیدم هم کلیر شدیم و هم ، هممون آپدیت شدیم به تاریخ 17 سپتامبر.
امیدوارم امروز دل همه شاد بشه و هیچ کس دست خالی نمونه Big GrinSmile
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
(2013-09-17 ساعت 14:59)babash نوشته:  بچه های ایروان. لطفا به مغز معیوب و قاطی کرده من کمک کنین.. با توجه به تعطیلات و اکسپایر 24 سپتامبر کی بهتره برم؟ ممکنه دوشنبه پاسها رو بدم بتونم با پرواز پنجشنبه برگردم؟ خودشون که توی برگه ابی نوشتن جمعه. ولی امیدی هست؟
بچه کوچکم رو نمیتونم بذارم اینجا. پیش کسی نمی مونه. بردنش هم سخته. موندم چه کنم. میخوام دست کم طول سفرم تا حد ممکن کم باشه..
به نظرتون ریسکه که دوشنبه هفته بعد برم؟ یعنی 23 ام میشه.

سلام
ما پاسپورتمون رو دوشنبه دادیم سفارت و جمعه ویزامونو دادن
یه سری بودن که سه شنبه پاسپورتاشونو دادن و چهارشنبه گرفتن
خیلی حساب و کتاب نداشت
بهتره بلیطت برگشتتون رو اپن بگیرین
**Case number:AS201376
Clear:28 August
Yerevan
تشکر کنندگان: lilistar ، babash ، mehdi389 ، bigharar ، رجبعلی ، Aida.s ، n51 ، parastoo500 ، Tir-Tapar ، Niushagh ، jjbahale ، far-dv2013 ، daad ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا​ااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررا براي sh-p عزيز , so-ar , bigharar, dive mehdi389 , babash , leila12020 , nima-92و بقيه دوستان كلير شده . ما منتظر كلير شدن بقيه هستيم .
So_ar عزیز همسفران خوبمون تبرییییییییییککککککککککککککککککککککک
خیلی خوشحال ششششششششششددددددددددممممممممممممم
به خصوص برای دختر ماهتون
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: mehdi389 ، lilistar ، رجبعلی ، Aida.s ، e76779 ، n51 ، so_ar ، nedaba ، SHABAH51 ، daad ، اریوبرزن ، sh-p ، parastoo500 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 15:04)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:51)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:27)nima-92 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:24)mehdi389 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااا
تبریک خیلی تبریک اینجا کلیر پارتیه
هوراااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااا
آقا مهدی خیلی تبریک

ممنونم دوست عزیز
آقا مهدی یه چند تا از اون ای خدااااااا هات واسه ما هم بکش Tongue
خدااااااااااااا pishoo ما رو کلیر کن خدااااااااااااا
کیسنامبر:2013AS91##
تعداد: دو نفر
مصاحبه: اول جولای، ابوظبی
کلیرنس:برگه آبی
مقصد:Ohio,Cleveland بود و دیگر نیست و مقصد را خدا می داندSadSad
کلیر: 17sep
ویزا : هیچ وقت ، با پایان یافتن سهمیه ایران
تشکر کنندگان: lilistar ، bigharar ، رجبعلی ، e76779 ، mamalino10 ، Pishoo_25 ، n51 ، so_ar ، parastoo500 ، b_argi ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 14:59)babash نوشته:  بچه های ایروان. لطفا به مغز معیوب و قاطی کرده من کمک کنین.. با توجه به تعطیلات و اکسپایر 24 سپتامبر کی بهتره برم؟ ممکنه دوشنبه پاسها رو بدم بتونم با پرواز پنجشنبه برگردم؟ خودشون که توی برگه ابی نوشتن جمعه. ولی امیدی هست؟
بچه کوچکم رو نمیتونم بذارم اینجا. پیش کسی نمی مونه. بردنش هم سخته. موندم چه کنم. میخوام دست کم طول سفرم تا حد ممکن کم باشه..
به نظرتون ریسکه که دوشنبه هفته بعد برم؟ یعنی 23 ام میشه.
من فقط می تونم پیشنهاد بدم اما اگر امروز حرکت کنید بهتر از فرداست...این توصیه رو جدی بگیرید دوست خوبم Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
تشکر کنندگان: lilistar ، گل نهال ، رجبعلی ، mrr777 ، e76779 ، n51 ، amairmonre ، nedaba ، babash ، b_argi ، daad ، Saeedv13 ، sh-p ، smpf
دوستان عزیز bigharar , Leila12020 ,babash, و همه دوستانی که کلیر شده اید:

تبــــــــریک
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
بچه ها به همتون که کلیر شدید تبریک میگم ، ولی خیلی دوست دارم دیگه آخرش تا فردا آقا پدی کلیر بشه!
من درد دوری رو خیلی خوب میفهمم Sad
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: e76779 ، SHABAH51 ، n51 ، پدی ، amairmonre ، so_ar ، parastoo500 ، powerb ، nedaba ، b_argi ، mehdi389 ، lilistar ، daad ، رجبعلی ، اریوبرزن ، Saeedv13 ، sh-p ، smpf
بچه ها ایروان نزدیک به 17 نفر رو کلیر کرد اما بازم من نبودم دیگه باورم شد که قسمت من نیست مبارک همتون باشه از راهنماییاتون تو این مدت ممنونم انشالا موفق باشید
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: e76779 ، SHABAH51 ، پدی ، Sonaen60 ، so_ar ، Tir-Tapar ، nedaba ، babash ، marigol61 ، mrr777 ، b_argi ، jjbahale ، proje ، daad ، رجبعلی ، اریوبرزن ، sh-p ، amir82 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 15:11)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 15:04)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:51)mehdi389 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:27)nima-92 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:24)mehdi389 نوشته:  هوراااااااااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااا
تبریک خیلی تبریک اینجا کلیر پارتیه
آقا مهدی خیلی تبریک

ممنونم دوست عزیز
آقا مهدی یه چند تا از اون ای خدااااااا هات واسه ما هم بکش Tongue
خدااااااااااااا pishoo ما رو کلیر کن خدااااااااااااا
ای خداااااااااااااااااااا این آقا مهدی خیلی بدجور صدات میکنه خدااااااااااااااااااااااااااااا ببین چی میخواد Tongue

(2013-09-17 ساعت 15:32)omidt10 نوشته:  بچه ها ایروان نزدیک به 17 نفر رو کلیر کرد اما بازم من نبودم دیگه باورم شد که قسمت من نیست مبارک همتون باشه از راهنماییاتون تو این مدت ممنونم انشالا موفق باشید
ای باباااااا کجا میری ؟؟؟ هنو مونده
سری بعد شما هم تو لیستی
آی اَم شور
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: پدی ، e76779 ، omidt10 ، Tir-Tapar ، nedaba ، proje ، daad ، رجبعلی ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 15:32)omidt10 نوشته:  بچه ها ایروان نزدیک به 17 نفر رو کلیر کرد اما بازم من نبودم دیگه باورم شد که قسمت من نیست مبارک همتون باشه از راهنماییاتون تو این مدت ممنونم انشالا موفق باشید

شما آپدیت شدی یعنی پرونده در جریانه حتما کلیر می شوید
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: پدی ، Sonaen60 ، amairmonre ، omidt10 ، so_ar ، nedaba ، Ehsan1358 ، mrr777 ، b_argi ، Mehrdadordi ، daad ، رجبعلی ، sh-p ، smpf
رسیدیم به صفحه 2000. یک پیشنهاد دارم بیایین یک سری مطالبهایی گذاشتیم پاک کنیم تا دیگه بیشتر 2013 صفحه نشه.
فقط یک سوال .چطوری میشه بدون اینکه بخواهیم تو صفحات گذشته بگردیم مطالب خودمون رو پیدا کنیم و پاک کنیم؟
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: پدی ، b_argi ، Niushagh ، payampars ، Mehrdadordi ، daad ، رجبعلی ، Doe ، sh-p ، smpf
بیقرار جان پس از تبریک مجدد
میشه اون نام کاربریتو یه ساعتی بهم قرض بدی میخام ازش استفاده کنم زود برش میگردونم انکارا قول میده
شماره کیس: 2013AS90xx
تاریخ رویت قبولی: چندم می
کنسولگری:انکارا
ارسال فرمهای سری اول:اواخر می یا اوایل جون-پنج نفر-
کارنت(هفته دوم جولای) كليرنس برگه بنفش
update
خودم 10و12و15 جولای و 23 اگست و 10و12و13و16و17و22,و26سپتمبر
همراهان 10و12 جولای و 13 و 17و22و26 سپتمبر
کلیرنس 17 سپتامبر و 18 سپتامبر
ویزا.....هرگزWink
تشکر کنندگان: bigharar ، n51 ، parastoo500 ، abshar_wf ، nedaba ، Aida.s ، proje ، Niushagh ، payampars ، daad ، رجبعلی ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان