کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-01-31 ساعت 00:42)rayanmoli نوشته:  سلام دوستان و سرورران عزیز

ما دو هفته پیش ایروان مصاحبه داشتیم و آبی گرفتیم. خوب تازه متوجه شدیم که خانومم باردار هست و خوب یه بچه هم داریم. بلیط واسه آمریکا برای اوایل خرداد گرفتیم. خوب باید به سفارت این مساله رو اطلاع بدیم؟ فکر می کنید چقدر طول می کشه ویزا بدن؟ من این مساله رو چند بار مطرح کردم ولی خوب کسی راهنمایی نکرد. ممنون می شم اگه این دفعه دوستان راهنمایی کنند.

با تشکر و سپاس فراوان

سلام و تبریک دوست عزیز

اگر شما قبل از تولد بچه تشریف ببرین و بچه اونجا متولد بشه که هیچ مشکلی نخواهید داشت. ولی اگه میخوایین در ایران متولد بشه بهترین کار اینه که زودتر تشریف ببرید و گرین کارتتونو بگیرین و بعد برگردین ایران.
بنده تو یکی از تاپیکها که از سفارت یو. اس در لهستان پرسیده بودن دیدم برا کسایی که گرین کارت دارن و بچشون خارج از یو.اس متولد شده تا سه ماهگی بدون دردسر میتونن بچه شونو با خودشون ببرن اونجا.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

تشکر کنندگان: armin1 ، گل نهال ، a_r_m80 ، mlo ، Tomas ، payampars ، raham ، peyman1355 ، ali2316 ، kasrafo ، rayanmoli

ما دو هفته پیش ایروان مصاحبه داشتیم و آبی گرفتیم. خوب تازه متوجه شدیم که خانومم باردار هست و خوب یه بچه هم داریم. بلیط واسه آمریکا برای اوایل خرداد گرفتیم. خوب باید به سفارت این مساله رو اطلاع بدیم؟ فکر می کنید چقدر طول می کشه ویزا بدن؟ من این مساله رو چند بار مطرح کردم ولی خوب کسی راهنمایی نکرد. ممنون می شم اگه این دفعه دوستان راهنمایی کنند.

با تشکر و سپاس فراوان

به نظر من به سفارت ایمیل بزنید و این سوال و از اونا یپرسید خیلی بهتره!!
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: mooj ، a_r_m80 ، Tomas ، raham ، peyman1355
(2013-01-31 ساعت 00:49)mbt1346 نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 00:18)home86 نوشته:  سلام دوستان ما کلیر شدیم بدون هیچ علامتی همسرم رفت پاسا رو داد امروز که پاسا را دادن به همسرم دوباره برگه کلیر دادن این یعنی چی ؟ چکار باید بکنیم لطفا راهنمایی کنید
سلام
ما هم همين اتفاق برامون افتاد. منتهي به من و همسرم ويزا دادن و براي بچه ها برگه صورتي دادن. آيا به هيچكدام از اعضاي خانواده شما ويزا داده نشده؟
بچه هاتون چند ساله هستن ؟؟دانشجو هستن یا شاغل ؟؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: armin1 ، Tomas ، raham ، peyman1355 ، kasrafo
(2013-01-31 ساعت 00:56)sayeh_m نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 00:18)home86 نوشته:  سلام دوستان ما کلیر شدیم بدون هیچ علامتی همسرم رفت پاسا رو داد امروز که پاسا را دادن به همسرم دوباره برگه کلیر دادن این یعنی چی ؟ چکار باید بکنیم لطفا راهنمایی کنید
سلام
ما هم همين اتفاق برامون افتاد. منتهي به من و همسرم ويزا دادن و براي بچه ها برگه صورتي دادن. آيا به هيچكدام از اعضاي خانواده شما ويزا داده نشده؟
پسر بزرگم 19 سالشه و دانشجو - پسر كوچكترم هم فقط 16 سالشه
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
تشکر کنندگان: Tomas ، raham ، peyman1355 ، fire dragon
(2013-01-31 ساعت 01:03)mbt1346 نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 00:56)sayeh_m نوشته:  
سلام
پسر بزرگم 19 سالشه و دانشجو - پسر كوچكترم هم فقط 16 سالشه
خب این مسئله که همه افراد خانواده با هم کلیر نشن خیلی افتاده ولی معمولا" با ستاره مشخص میکنن ولی مطمئن باشین که بچه ها تون هم کلیر میشن . این اشتباهاتی هست که از طرف اونها صورت میگیره و متاسفانه ما چون در اینجا سفارت نداریم , دستمون به هیچ جا بند نیست و مجبوریم اینجور اشتباهات اونها رو بپذیریم Sad
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، گل نهال ، a_r_m80 ، Tomas ، raham ، peyman1355 ، mrr777 ، mooj ، ali2316
من و دخترم ویزا گرفیم همسرم کلیر خورد دوباره در صورتی که ایمیل زدن پروسه همسرم تموم شده میتونین بیان سفارت حالا همسرم اونجاست میتونه با همون ایمیل مراجعه کنه جواب بگیره یا نا تازه جلوی کیسمون هیچ ستاره ای هم نبود

در ضمن دخترم 5 ساله است

در ضمن دخترم 5 ساله است
تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، a_r_m80 ، Tomas ، payampars ، raham ، peyman1355 ، mdna
(2013-01-31 ساعت 01:14)home86 نوشته:  من و دخترم ویزا گرفیم همسرم کلیر خورد دوباره در صورتی که ایمیل زدن پروسه همسرم تموم شده میتونین بیان سفارت حالا همسرم اونجاست میتونه با همون ایمیل مراجعه کنه جواب بگیره یا نا تازه جلوی کیسمون هیچ ستاره ای هم نبود

در ضمن دخترم 5 ساله است

در ضمن دخترم 5 ساله است
حتماً با ايميل برن . تا اونجا هستن اين كار رو پيگيري كنن .
تشکر کنندگان: HRSH ، armin1 ، hassan1358arab ، a_r_m80 ، home86 ، Tomas ، raham ، peyman1355 ، ali2316
(2013-01-29 ساعت 04:18)Ali DV-2013 نوشته:  دوستان عزیز سلام
من امروز از تاریخ مصاحبه ام 77 روزه و از تاریخ ارسال فرم 9 سوالی 70 روزه شدم. در سایت CEAC هم تاریخ آپدیت کیسم 9 ژانویه مونده و تغییر نمیکنه. ببخشید مدتیه سایت نمیام چون دارم روی مباحث رشته ام با Achi عزیز و یکی از دوستان 2012 که اسفند راهی هیوستون هست کار می کنیم و کلاس میریم و تبادل نظر می کنیم. دعا کنید زودتر کلیرنس من بیاد چرا که برای فروردین بلیط دارم و دوست دارم برنامه ام به هم نریزه و به مشکل نخورم. البته این انتظار نمیتونه منو دلسرد و یا کند کنه و دارم با تمام تلاش روی زمینه های اشتغال در اونجا کار میکنم. از مامان سایه ، مهدی ، امیر مهاجر و مهاجر13 که جویای احوال بودن هم بسیار سپاسگزارم. همدلی شما نازنینان انتظار رو شیرین میکنه. Smile
یه نویسنده میگه: "انتظار وقتی پشتش امید هست شیرین میشه"

سلام دوستان
پست بالایی ماله منه و حال بد من در پریشب! ولی امروز باید بگم:

یوووووووووووووووووووووووووووووهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو!!! (به دلیل تکراری شدن هووووووووورا ! Big Grin )

از همین تریبون اعلام می کنیم کلیر شدییییییییییییییییییییییم!!! Big Grin

اسمم هنوز در سایت نیست ولی متن نامه زیر برام اومده:

We are pleased to inform you that your administrative reviewing has been completed. You may come to the Embassy Monday to Thursday at 10:30 a.m. along with your missing documents (if any) listed on the sheet you are given after your interview and your passport.
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
علي جون به سرم كردي تا خبر بدي Big Grin هورااااااااااBig Grin

با تشکر و سپاس فراوان

سلام ضمن تبریک به شما انشالله قدمش مبارک باشه ، یکی از دوستان ما شرایط شما رو داشت ولی بچه ایران متولد شد ،قبل از سفر به امریکا دوباره رفتند ترکیه برای بچه ویزا گرفتند. سعی کنید زودتر تماس بگیرید با سفارت اونا گذاشته بودن دقیقه 90 و یه کم اذیت شدند ولی شما زودتر ایمیل بزنید . یه فرم گویا بهشون دادند پر کردندو گواهی ولادت رو دیدند و شناسنامه و... و ویزای بچه رو صادر کردند. قبلش هم توی تهران از سفارت سوییس ( دفتر منافع امریکا) سوال پرسیده بودند راهنماییشون کرده بودند. شما هم می تونید زنگ بزنید سوال کنید. اما اگر قبل از تولد بچه برید امریکا بهتره چون بچه سیتیزن میشه و خانمتون هم بیمه میشن. موفق باشید.

Ali جان مبارکه .. خیلی تبریک . بالاخره تموم شد . خوشحال شدم Smile
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: Emma_a432 ، Tomas ، payampars ، a_r_m80 ، گل نهال ، raham ، afs ، princesess ، amir82 ، peyman1355 ، mohajer13 ، mrr777 ، r_ent ، ali2316 ، rayanmoli
(2013-01-30 ساعت 02:10)princesess نوشته:  بچه ها الان 77 روز می گذره ...
یعنی به نظرتون ما کلیر میشیم ؟!!! دیگه چشمام آب نمی خوره ... از لاتاری کسی بوده که مدارکش کامل بوده باشه و پروسه اش اینقدر طول بکشه ؟ یعنی می تونیم هنوز امیدوار باشیم ؟

سلام دوست عزیزم آرهههههههههههههههههه بوده دوست من که اتفاقا از اعضای 2012 همین سایتم بوده 96 روز پروسشون طول کشیده.
نا امیدی و از قلبتون بندازید بیرون.......Smile
2013as14xx،آنکارا، مصاحبه: دسامبر، سفرنامه کلیرنس:12بهمن(57روز)Big Grin
ویزا
تشکر کنندگان: ensan ، payampars ، a_r_m80 ، raham ، princesess ، armin1 ، peyman1355 ، mohajer13 ، ASALI ، Tomas ، r_ent ، ali2316 ، kage.omid
هووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

علی جان خیلی مبارک باشه خیلی.....نمی دونی چقدر خوشحال شدم که شنیدم ...ایشالا به زودی زود صداتو از بلاد کفر بشنویم داداشWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: Emma_a432 ، ensan ، payampars ، a_r_m80 ، raham ، Almond ، princesess ، armin1 ، امیر مهاجر ، peyman1355 ، Ali DV-2013 ، mrr777 ، Tomas ، r_ent
افشین جان برادر اون چیه اون بالای صفحه منتظرسرا گذاشتی ارتروز انگشت اشاره گرفتم رحم کن برادر
(خیلی چسبید) Tongue
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، payampars ، raham ، afs ، armin1 ، bmojtaba ، amir82 ، امیر مهاجر ، peyman1355 ، mrr777 ، Tomas ، r_ent ، fire dragon ، lot2013 ، ghafari88
علی جاااااااااااااااااااااااان و mea عزیز تبریییییییییییییییییییییییییییییک می گم ... هووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااا

ببخشید استفاده از دکمه تبریک و تشکر برام کافی نبوددددد... کلیر شدن شما پیشکسوتان مایه دلگرمی دیگر پیشکسوت های کلیرنس خواهد بود ...

حالا همه با هم

هووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااا ( برای mea )
هووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا ( برای ali )
تشکر کنندگان: armin1 ، payampars ، گل نهال ، bmojtaba ، amir82 ، ma111 ، a_r_m80 ، peyman1355 ، raham ، Ali DV-2013 ، mea694 ، mitme ، Tomas ، fire dragon ، ali2316
الان داشتم به لیست مصاحبه انکارا نگاه میکردم از 28 تا 31 ژانویه روزی چند تا وقت مصاحبه بیشتر ندادن ایشالا همین طور که این چند روز کلیر کردن امروز و فردا هم ادامه بدن به روندشون Smile(اصلا شاید واسه پرونده کلیرنسا وقت مصاحبه کم دادن این چند روز روWink)
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: armin1 ، afs ، a_r_m80 ، peyman1355 ، raham ، amairmonre ، گل نهال ، lot2013 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان