کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
و اینگونه ما هم کلیر شدیم .....Big GrinBig GrinBig Grin
امیر جان ممنون از اطلاع رسانی عمومی و خصوصیBig Grin
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
(2013-01-31 ساعت 16:25)ASALI نوشته:  و اینگونه ما هم کلیر شدیم .....Big GrinBig GrinBig Grin

مبارکه هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
به همه دوستان تبریک میگم . Smile
متاسفانه باز هم ما نبودیم Sad
شاید وقتی دیگر Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-01-31 ساعت 16:25)ASALI نوشته:  و اینگونه ما هم کلیر شدیم .....Big GrinBig GrinBig Grin
عسلی عزیز مبارک باشهBig GrinBig GrinBig Grin
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
تشکر کنندگان: ASALI ، amir82 ، امیر مهاجر ، pr.kia ، a_r_m80 ، lot2013 ، sh_aytak ، raham ، Tomas ، princesess ، Ali DV-2013 ، Saeedv13 ، mooj ، r_ent ، circle
خیلی خیلی مبارکـــــــــــه عسلی جون..
با این همه خبرای بد امروز بلاخره یه خبر خوشحال کننده هم داشتیم ..هورررررررررا Smile
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
تشکر کنندگان: payampars ، ASALI ، amir82 ، امیر مهاجر ، a_r_m80 ، pr.kia ، lot2013 ، sh_aytak ، raham ، Tomas ، princesess ، Saeedv13 ، HRSH ، r_ent ، شوصب ، circle
(2013-01-31 ساعت 16:39)sayeh_m نوشته:  به همه دوستان تبریک میگم . Smile
شاید وقتی دیگر Wink

حتما بزودی هوراتو میشنویم عزیزم Wink ...وای نمیدونی چه استرسی داره ! یکهو انگار تازه یادت میاد داری جدی جدی میری ....
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
شاید وقتی دیگر Wink
مامان سایه
مطمین باشین که به زووووووودی شما هم کلیر میشید.Smile
شماره کیس:2013AS18## کنسولگری:آنکارا مصاحبه:dec-w2
مقصد: L.A تعداد:خودم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pr.kia ، lot2013 ، armin1 ، raham ، ASALI ، Tomas ، sayeh_m ، Emma_a432 ، princesess ، Ali DV-2013 ، afs ، Saeedv13 ، mitme ، r_ent ، شوصب
شاید وقتی دیگر Wink

خیلی ناراحت شدم
ولی حتما فردا شما هستین
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: a_r_m80 ، امیر مهاجر ، pr.kia ، lot2013 ، armin1 ، raham ، tajhizgaran ، ASALI ، Tomas ، sayeh_m ، princesess ، Ali DV-2013 ، afs ، Saeedv13 ، r_ent ، شوصب ، circle

(2013-01-31 ساعت 16:45)ASALI نوشته:  ...وای نمیدونی چه استرسی داره ! یکهو انگار تازه یادت میاد داری جدی جدی میری ....

باز هم تبریک میگم.
خیلی خوشحال شدم.
به مهتاب گفتم به شما هم میگم.
تو سیاتل منتظرم باشید.
دوستان عزیز که کلیر شدین
مبارک همتون باشه...یه عالمه تبریک
هووررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
ایشا...نوبت ما هم بشهBig Grin
هوووووووووورآ هووووووررررررآ منم کلیر شدم مرسی از همه هووووووووووررررررررررا
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
(2013-01-31 ساعت 15:26)bmojtaba نوشته:  
(2013-01-31 ساعت 11:35)bmojtaba نوشته:  الان داشتم به لیست مصاحبه انکارا نگاه میکردم از 28 تا 31 ژانویه روزی چند تا وقت مصاحبه بیشتر ندادن ایشالا همین طور که این چند روز کلیر کردن امروز و فردا هم ادامه بدن به روندشون Smile(اصلا شاید واسه پرونده کلیرنسا وقت مصاحبه کم دادن این چند روز روWink)

ایول سناریو من درست درامد هنوز چند ساعت نبود که گفتم .......

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خدایا شکرت...مبارک همگی
ایول به پیش بینیتون...هوووووووووووووووووووووورا
تاریخ بعدی کی هستش که ما منتظر اون روز باشیم؟؟؟؟؟Smile
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، bmojtaba ، armin1 ، گل نهال ، raham ، lot2013 ، ASALI ، Tomas ، sayeh_m ، m2013 ، princesess ، Ali DV-2013 ، r_ent ، شوصب
(2013-01-31 ساعت 15:43)mea694 نوشته:  اسم منم زدن هورااااااااااا
هوراااااااااا
هورااااااا
امیدوارم همتون خیلی زود زود کلیر بشین
به نظرم کیف گرفتن ویزا به کلیرشه.اونایی که یه ضرب میگیرن مثل همون شاگرد اولا هستن.
ماها که باکلیر مگیریم مثل شاگرد تنبلا که به زور یه درسو پاس میکننو خیلی از عملشون خوشحال میشن. درود به همتون

هووووووووووووراااااااااااااا برای مهدی و عسلی.

هووووووووووووووووووورراااااااااااااااااااااا برای بقیه کلیر شده ها.

انرژی متبت فراوون برای منتظرین، بخصوص مامان سایه عزیز و بقیه پیشکسوتان++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-01-31 ساعت 17:17)IN.USA@2013 نوشته:  هوووووووووورآ هووووووررررررآ منم کلیر شدم مرسی از همه هووووووووووررررررررررا

داداش تبریک میگم واقعا اخه هروقت میومدم تو تاپیک شما هم بودیWink....فقط اینکه یادم تعداد اپدیت ها رو میشمردی ..میتونی بگی دقیقا چند بار بعد از روز مصاحبت اپدیت شد کیست ؟؟؟
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: armin1 ، گل نهال ، a_r_m80 ، raham ، tajhizgaran ، سمانه777 ، Tomas ، sayeh_m ، princesess ، Ali DV-2013 ، Saeedv13 ، bayat_r ، r_ent ، circle
یه هورا هم برای امیر مهاجر عزیز و lot2013 عزیز که خبرای خوبو بهمون دادنSmile
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررااااااا
خیلی مرسی Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان