کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من هم از اینجا به تمام بچه‌هایی که کلیر شدن تبریک میگم.

هورای من رو از راه دور قبول کنین.
لاتاری 2013
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابرای همه کلیر شده های ابوظبی وایروان وآنکارا(بعدا از همه نام خواهم برد)Big GrinTongueTongue
Smileراستی امام رضا جونم تولدت مبارک قربونت برم.Smile

بابا یک آدم خیری پیدا بشه واسامی کسانی که از صبح تا حالا کلیر شدند (البته بجز sh-p) بگه تا من هم کپی پیست کنم و به همشون تبریک بگم باور کنید از موقعی که فهمیدم همینطور دارم تلفن وsms و پیغام خصوصی جواب میدم وقت ندارم.Tongueتورو خدا کمک کنید.
Big GrinBig GrinTongueTongue
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
چی میشد این 5-6 نفر باقیمانده ایروان رو هم کلیر میکردین ما خیالمون راحت میشد؟ نه چی میشد؟!؟!!!!![/b]

من دلم پر از امیده به فرداهای روشن، خدایا همه دوستان خوب باقی مانده را کلیر بفرمااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
در مورد ما هم آنچه مصلحت می دانی عطا کن.(آپی -کلیری،چیزی....Big Grin)
آمین
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: honey rahmati ، daad ، omidt10 ، رجبعلی ، اریوبرزن ، sh-p ، parastoo500 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 15:04)mehrdad pharm نوشته:  سلام دوستان،من الان از سفارت آنكارا اومدم هتل، اول تبريك ميگم به همه دوستان كلير شده عزيز... اما اصل ماجرا براي بچه هاي آنكارا كه كلير نشدن... من با نشون دادن برگه صورتي و پاسپورت ها رفتم داخل سفارت، خيلي سرشون شلوغه و بي خود نيست كه جواب ايميل ها رو دير ميدهند.. از اون خانم اولي كه موقع مصاحبه مدارك رو ميگرفت پرسيدم من اسمم تو سايت هنوز اعلام نشده، پاسپورت ها رو ازم تحويل ميگيريد؟ گفت بهتره هفته آخر(يعني از دوشنبه بعد) پاسپورت ها رو اگه اسمتون اعلام نشده بود بياري اينجا، ما تا لحظه اي كه كلير شديد، نگه ميداريم و بعد تحويل پست ميديم. اگر هم نشده بوديد كه پاسها رو بدون ويزا به شما پس ميديم..خلاصه دوستان عزيز اين برگه صورتي مثل مجوز ورود به سفارت ميمونه Wink ،اگر باز هم سوالي داشتيد ميتونم برم بپرسم...
راستي يه آقا و خانم جوان هم كه كلير شده بودند اومده بودند سفارت.. اولا كه تاريخ اكسپايرشون ١٥ سپتامبر بود يعني دو رزو پيش، بعدش هم برگه صورتي رو گم كرده بودند ،( من كلي حرص خوردم ولي خودشون خوشبختانه راحت راحت بودند) و كپي ازش داشتند كه خدا رو شكر پاسهاشونو قبول كردند و كليرانس مجدد نخوردند .. فكر كنم اين دم آخر گير دادنهاشون كمتر شده و دلسوزتر شدند...خلاصه نگران نباشيد دوستان عزيز ، سخت مشغول كارند و سرشون هم خيلي شلوغه... يادم رفت بگم مازيار زارع هم داخل سفارت ديدم ولي نفهميدم لاتاري برده يا... CoolBig Grin  

من امروز اومدم انکارا مستقیم رفتم سفارت - من هم هنوز کلیر نشدم - به من هم همینو گفتند - سفارت خیلی شلوغ بود .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، marigol61 ، honey rahmati ، Niushagh ، daad ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، sh-p ، parastoo500 ، smpf
تبريك به كليرشده هاي هر سه سفارت ! فقط منتظرا هستن كه مي دونن دقايق اين روزاي آخر چه جوري ميگذره ! ما باز هم نيستيم تو اين ليست ! دارن روانيمون مي كنن ...خدا بهمون اعصاب درست و درمون بده واسه اين روزاي آخر... آمين
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
تشکر کنندگان: r91 ، alirezass ، سو سو ، marigol61 ، پدی ، so_ar ، b_argi ، honey rahmati ، ghoghnoos ، alihmh ، Aida.s ، SK89 ، e76779 ، Niushagh ، daad ، noura ، omidt10 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، heidari1248 ، Doe ، sh-p ، parastoo500 ، linuxer ، smpf
(2013-09-17 ساعت 14:58)Leila12020 نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:45)bigharar نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 14:43)SHABAH51 نوشته:  مدیون اید اگر فکر کنید ما منتظران "دژ ایروان" افسرده شدیم هااا...موجی از شادی بین بچه هاست ...میدونیم که به زودی عروسی به کوچه ما هم میرسه Rolleyes

دوستان عزیز bigharar , Leila12020 ,babash, و همه دوستانی که کلیر شده اید:

تبــــــــریک و هوراااااااااااااا

خوشحالم و مطمین هستم همینطوره که می گویید بزودی براتون هورررررا می کشیم
يه روزي ميگفتم خدايا ميشه ما هم كلير بشيم بعدش ميگفتم اگه كلير بشم كلي هوراااا ميكشم
حالا حرفم رو پس ميگيرم بعد از كلير شدن shabah51 و mrr77
و بقيه دوستان هورا ميكشيم

این هورا مخصوص لیلا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
Case No. 2013AS000097XX
کیس اصلی
تشکر کنندگان: marigol61 ، پدی ، b_argi ، honey rahmati ، alihmh ، Niushagh ، daad ، omidt10 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 15:02)amir822 نوشته:  سلام دوستان
تبریک به همه کلیر شده ها، ما هم ایروان کلیر شدیم (١٠٥٠٠) چطوری فوری میشه رفت ایروان کسی با خودرو شخصی میره ، که برا کم شدن هزینه با هم باشیم. انشالله بقیه هم همین روزا کلیر میشن
همسر من امروز با قطار میره جلفا از اونجا با تاکسی میره مرز ،بعد از مرز هم با ماشین های لب مرز تا ابروان 6 ساعت راهه.تقریبا ارزون ترین روشه.
Case No. 2013AS000097XX
کیس اصلی
تشکر کنندگان: پدی ، b_argi ، honey rahmati ، alihmh ، e76779 ، daad ، noura ، اریوبرزن ، Ehsan1358 ، sh-p ، smpf
چرا کسی جواب منو نمیده؟ یعنی هیچکی ستاره دار نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: daad ، اریوبرزن ، Ehsan1358 ، sh-p ، smpf
دوستان بلیت ابوظبی بد گیر میاد بجنبید.یا اله پاشید.بدو... زود !
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
نكنه lovelybugati امسال من باشم خدا جونSad?
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، SHABAH51 ، b_argi ، alihmh ، daad ، e76779 ، Niushagh ، رجبعلی ، اریوبرزن ، Doe ، sh-p ، parastoo500 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 19:07)gifa نوشته:  نكنه lovelybugati امسال من باشم خدا جونSad?

این فاز منفی رو به خودت نده اون سه بار دعوت به مصاحبه شد یعنی خودش در جریان بود که مشکل داره و احتمالا کلیر نمی شه
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: پدی ، Sonaen60 ، lonelyman ، so_ar ، SHABAH51 ، b_argi ، marigol61 ، mehdi110 ، daad ، e76779 ، noura ، رجبعلی ، n51 ، sh-p ، parastoo500 ، sh_aytak ، smpf
(2013-09-17 ساعت 15:32)omidt10 نوشته:  بچه ها ایروان نزدیک به 17 نفر رو کلیر کرد اما بازم من نبودم دیگه باورم شد که قسمت من نیست مبارک همتون باشه از راهنماییاتون تو این مدت ممنونم انشالا موفق باشید

نه دیگه از این حرف های نا امید کننده نداریم.انشاالله شما و بقیه دوستان منتظر به زودی زود کلیر می شید و همسر من هم همینطور. من که کلیر امروز دوستان را به فال نیک گرفتم و خیلی دلگرم تر شدم.
Case No. 2013AS000097XX
کیس اصلی
تشکر کنندگان: bigharar ، so_ar ، SHABAH51 ، b_argi ، alihmh ، daad ، noura ، omidt10 ، رجبعلی ، n51 ، Doe ، sh-p ، parastoo500 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 19:09)marsha نوشته:  هیشکیییی جواب منو نمیده

اون کیسی که پارسال 26 ام سپتامبر ستاره دار کلیر شد و 28 سپتامبر ستاره رو بر داشتند یادتونه پس دل قوی دار دوست من
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، marsha ، lonelyman ، so_ar ، SHABAH51 ، b_argi ، marigol61 ، alihmh ، daad ، e76779 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، n51 ، sh-p ، smpf

دوست عزیز تبریک بابت کلیر شدن فکرکنم ستاره یعنی همه اعضاکلیر نشدن وتنهاوقتی شماره اعلام میشه که کیس اصلی کلیر شده باشه یعنی درمورد شماکیس اصلی کلیرشده امانفردیگه نه هنوز.باز اگردوستان اطلاعات بیشتری دارن بگن
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
تشکر کنندگان: پدی ، bigharar ، SHABAH51 ، b_argi ، honey rahmati ، daad ، n51 ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 19:12)bigharar نوشته:  

اون کیسی که پارسال 26 ام سپتامبر ستاره دار کلیر شد و 28 سپتامبر ستاره رو بر داشتند یادتونه پس دل قوی دار دوست من

عزيز تبريك ميگم ولي حالا خودت كلير شدي داري اونايي رو كه نشدن دلداري ميدي!!! يادت رفته خودت چه بي قرار بودي؛)
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: marsha ، gifa ، SHABAH51 ، mrr777 ، b_argi ، soruosh ، daad ، sh-p ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان