کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بله کیس اصلی منم و مطمئنیم که ستاره مربوط به همسرمه...
سوال من اینه که خودشون زیرنویس گفتن contact us!!!!! چجوری تماس بگیرم باهاشون؟ چه متن ایمیلی باید بزنم؟ با چه سابجکتی؟
لطفا اگه کسی میدونه محبت کنه جواب بده......تو آمپاس شدیدی گیر کردیم!!!!!!!!
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، b_argi ، mehdi110 ، daad ، e76779 ، Niushagh ، رجبعلی ، اریوبرزن ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 19:07)gifa نوشته:  نكنه lovelybugati امسال من باشم خدا جونSad?
توکل بخدا کن ، ایشالا کلیر میشی
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، mehdi110 ، daad ، e76779 ، رجبعلی ، sh-p ، smpf
بچه ها این لیست جدید آنکارا لینکش کدومه که جدید اعلام کردن؟لینک همیشگی که واسه دیروزه.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: b_argi ، daad ، n51 ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 17:57)SK89 نوشته:  امروز منتظرسرا بهار میشه با این همه لیست .توروخدا بیاید اعلام کنید دیگه
Sk89 ما پيگير آپ شدنتون هستيم و منتظر كلير شدنتون همچنين اينجا پيگير كلير شدن همه دوستان هستيم
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، alihmh ، so_ar ، daad ، رجبعلی ، اریوبرزن ، n51 ، sh-p ، soroshnia ، smpf
ما که جزوشون نبودیم.خدا کنه همه کلیر شن.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: b_argi ، alirezass ، Sonaen60 ، alihmh ، marigol61 ، SHABAH51 ، daad ، رجبعلی ، heidari1248 ، n51 ، sh-p ، parastoo500 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 19:25)alihmh نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 18:40)behnam7 نوشته:  دوستان سایت ترکی‌ اعلام کرده و خیلی‌ زیاد فک کنم همتون کلیر شدین

مبارکه
سایت ترکی برای ما که باز نمی شه . می شه آدرسشو دوباره بزارید.

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/..._vize.html
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: daad ، mehrdad pharm ، رجبعلی ، sh-p ، parastoo500 ، smpf
(2013-09-17 ساعت 19:03)marsha نوشته:  چرا کسی جواب منو نمیده؟ یعنی هیچکی ستاره دار نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واسه ایروان یک ستاره یعنی مدارکتون ناقصه .دو ستاره یعنی یکی از افراد کیس رد شده و ویزا نمی گیره.ولی راسه آنکارا نمی دونم معنیش چیه.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: daad ، sh-p ، smpf
بچه ها من هم کلیر شدم

بعد 208 روز با کمک خدای مهربون
بعد 208 روز با کمک مادر و برادر که مثل یه پدر در زندگی من بودن
بعد 208 روز با کمک بچه های مهاجرسرا که مثل یه گروه کوهنوردی هستند که با طناب بهم وصل شدن ممکنه یکیشون اونور دنیا باشه ولی این طناب رو برای همیشه بخودش وصل میکنه و نمیزاره گروه به ته دره برن
Big Grin
بچه های که کلیر نشدن من برای شما دعا میکنم شاید این جمله کلیشه ای باشه ولی من همیشه به مادرم میگم برای همی بچه های که کلیر نشدن دعا کنه که اونم به آرزوهای خودشون برسن
ولی
تنها چیزی که من از این پروسه زندگی یاد گرفتم امید به خدا، صبر، ایمان داشتن و داشتن یه خانواده که مثل کوه پشت تو باشن و بهت امید بدن بهترین چیز دنیاست بعد سلامتی Big Grin
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
(2013-09-17 ساعت 19:35)hoseinizadehir نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 19:03)marsha نوشته:  چرا کسی جواب منو نمیده؟ یعنی هیچکی ستاره دار نشده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واسه ایروان یک ستاره یعنی مدارکتون ناقصه .دو ستاره یعنی یکی از افراد کیس رد شده و ویزا نمی گیره.ولی راسه آنکارا نمی دونم معنیش چیه.

برای انکارا برعکسه
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می

خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
تشکر کنندگان: b_argi ، daad ، sh-p ، smpf
(2013-09-17 ساعت 19:17)joody نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 19:12)bigharar نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 19:09)marsha نوشته:  هیشکیییی جواب منو نمیده

اون کیسی که پارسال 26 ام سپتامبر ستاره دار کلیر شد و 28 سپتامبر ستاره رو بر داشتند یادتونه پس دل قوی دار دوست من

عزيز تبريك ميگم ولي حالا خودت كلير شدي داري اونايي رو كه نشدن دلداري ميدي!!! يادت رفته خودت چه بي قرار بودي؛)

باز هم دستشون درد نکنه که با وجود اینکه کلیر شدن هنوز به فکر بقیه هستند. من از شما ممنونم جودی جون.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: marsha ، b_argi ، soruosh ، sadeghi897 ، daad ، sh-p ، smpf
سلام
دوستانی که کلیر شدید مبارکتون یاشه، خیلی
ولی ما هنوز در انتظاریم!
راستی مستر بونبون کلیر شد؟
به امید کلیر شدن همه مهاجرین لاتاری و غیر لاتاری.
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، so_ar ، Aida.s ، mrr777 ، daad ، e76779 ، رجبعلی ، Szsanazsz ، اریوبرزن ، پدی ، Doe ، sh-p ، parastoo500 ، soroshnia ، smpf
(2013-09-17 ساعت 19:17)joody نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 19:12)bigharar نوشته:  
(2013-09-17 ساعت 19:09)marsha نوشته:  هیشکیییی جواب منو نمیده

اون کیسی که پارسال 26 ام سپتامبر ستاره دار کلیر شد و 28 سپتامبر ستاره رو بر داشتند یادتونه پس دل قوی دار دوست من

عزيز تبريك ميگم ولي حالا خودت كلير شدي داري اونايي رو كه نشدن دلداري ميدي!!! يادت رفته خودت چه بي قرار بودي؛)

من خوشحال می شدم کسی بهم امید می داد ، متاسفم ناراحتتون کردم
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
تشکر کنندگان: honey rahmati ، alihmh ، b_argi ، sadeghi897 ، Sonaen60 ، SHABAH51 ، daad ، mehdi110 ، e76779 ، mehrdad pharm ، رجبعلی ، Hedieh20 ، ma300me ، lonelyman ، Doe ، sh-p ، smpf
دوستان عزیز، تو سایت ترکی ستاره ما برداشته شده، نمیدونم خوشحال باشم یا نه؟ دوربین مخفی نباشه!
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: honey rahmati ، alihmh ، b_argi ، r91 ، SK89 ، sadeghi897 ، Sonaen60 ، SHABAH51 ، daad ، noura ، Niushagh ، e76779 ، پروا ، رجبعلی ، lonelyman ، jjbahale ، پدی ، Saeedv13 ، heidari1248 ، n51 ، Doe ، sh-p ، parastoo500 ، soroshnia ، sh_aytak ، smpf
با تبریک بهمه دوستانی که طی دیروز و امروز کلیر شدن.
عزیزانی که هنوز منتظرن (مثل خودم )، میدونم این آخرین روزها و لحظات خیلی داره عذاب آور میشه...ولی بقول قدیمیا شاهنامه آخرش خوشه
بامید کلیر شدن تک تک دوستان..بالاخص دوستان مستقر در دژ مستحکم (این مردان خشن)و پولادین و بلندمرتبه ایروان...Big GrinBig Grin
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
صدای منو از هتل اتپ بلوار میشنوید، امروز صبح ساعت 9 پرواز بود به فرودگاه edenboga آنکارا ، ساعت 12 تقریباً رسیدم هتل، کلی از بچه های مهاجرسرایی رو دیدم و بدو رفتم اونگان...خانمش بود 260 دلار برای خودم پیاده شدم خدمتشون ، سرشون هم اصلاً شلوغ نبود ، فردا هم انشاله قراره بریم نتیجه رو بگیریم و ببریم سفارت ، اینجا اتاق 212 هستم...در خدمت همه عزیزانم هستم.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان