کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
خدا به داد ما برسه كه پرسمون هيچ پيشرفتي نداره
**55، مقصد: اهایو، تعداد: 3 نفر، مصاحبه هفته اول اپريل
تشکر کنندگان: lilistar ، r91 ، romance33 ، daad ، DIVE ، sadeghi897 ، پدی ، e76779 ، Nora hashemi ، gifa ، mehdi389 ، parastoo500 ، Doe ، Tir-Tapar ، alihmh ، Alirezaa2013 ، marigol61 ، soroshnia ، رجبعلی ، nedaba ، Sonaen60 ، SK89
1 فقط 1 اپ دیت میخوام تا ته دلم قرص باشه
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
دوستان خوبم به همه تون تبریک میگم به همه همه تون. فوق العاده برا شما ها خوشحالم
مخصوصا به آرش خان معروف به مستر بن بن (که خیلی به من کمک کردند)
خیلی خیلی تبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــریک میگم و برا همه دوستانم آرزوی موفقیت میکنم
(2013-09-18 ساعت 15:51)amiz.abdollah نوشته:  اقا شهرام

مخلصیممممممممممممممممممم

یکی تون که پرید

ببینم بعدی کیه
آمیزعبدالله دوست داشتنی...اینجا جات خیلی خالیه...از اونجایی که نفس ات حقه برای همه ما دعا کن رفیــــــــــــــق Smile
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
با آرزوی کلیر شدن تموم دوستای باقیمونده و سپاس فراوان از دوستای خوبم بون بون ، علیرضا ، شاتسی و همه بچه های گل که دیشب کلی به من امید دادن ، خدا رو شکر ما هم به طرز جالبی کلیر شدیم ، کمتر از یه ربع بعد از اینکه پاسارو به سفارت سپردم ، به هتل نرسیده کلیر :شدیم! من فک میکنم ، نگرانی نداره همه تو ین روزای کلیر خواهند شد :-)
ای جان
کلیر جدید
آقا ، خانم، دوست ان
مبارکه
دی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: mhb161 ، پدی ، mrr777 ، b_argi ، mehdi389 ، parastoo500 ، Doe ، alihmh ، romance33 ، Alirezaa2013 ، tajhizgaran ، soroshnia ، soruosh ، jjbahale ، daad ، رجبعلی
سلام
بچه هایی که از ابوظبی ویزا گرفتن،کسی بوده که تو سیس ،ایشو نشده باشه ولی ویزاش آماده شده باشه؟؟؟؟؟
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: پدی ، mehdi389 ، romance33 ، daad
(2013-09-18 ساعت 16:20)pooriنام کاربری نوشته:  با آرزوی کلیر شدن تموم دوستای باقیمونده و سپاس فراوان از دوستای خوبم بون بون ، علیرضا ، شاتسی و همه بچه های گل که دیشب کلی به من امید دادن ، خدا رو شکر ما هم به طرز جالبی کلیر شدیم ، کمتر از یه ربع بعد از اینکه پاسارو به سفارت سپردم ، به هتل نرسیده کلیر :شدیم! من فک میکنم ، نگرانی نداره همه تو ین روزای کلیر خواهند شد :-)

سلام دوستم شما قبل از اینکه به سفارت بدی کلیر نشده بودی و اسمت تو سایت نبود و همین که دادی کلیر شدی؟؟؟ یعنی ما هم الان پاسپرتامونو تحویل سفارت بدیم؟؟؟ ما الان آنکاراییم...SadSadSad
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: پدی ، mehdi389 ، alihmh ، romance33 ، Alirezaa2013 ، soroshnia ، سو سو ، daad ، رجبعلی
(2013-09-18 ساعت 16:29)ali_gh نوشته:  سلام
بچه هایی که از ابوظبی ویزا گرفتن،کسی بوده که تو سیس ،ایشو نشده باشه ولی ویزاش آماده شده باشه؟؟؟؟؟

سلام دوست گرامی
من از ابوظبی ایشود شدم و پاس رو هم به همراه ویزا گرفتم. وضعیتم تو سایت سیس ایشود شده، ولی در سایت ابوظبی همچنان میگه که ویزای شما آماده صدور است و لطفاً بیاین سفارت پاساتون رو بدین دیگه. وضعیت شما هم مثل بنده است؟؟
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
تشکر کنندگان: e76779 ، پدی ، Nasimmmm ، mehdi389 ، Tir-Tapar ، romance33 ، daad ، رجبعلی
بله ، فک میکنم می ارزه اینکارو کنین ، نهیتا بهتون میگه اگه پاستون اینجا باشه تا 30 سپتامبر نمیتونین از سفارت پس بگیرینش
بله
(2013-09-18 ساعت 16:39)mamalino10 نوشته:  

سلام دوست گرامی
من از ابوظبی ایشود شدم و پاس رو هم به همراه ویزا گرفتم. وضعیتم تو سایت سیس ایشود شده، ولی در سایت ابوظبی همچنان میگه که ویزای شما آماده صدور است و لطفاً بیاین سفارت پاساتون رو بدین دیگه. وضعیت شما هم مثل بنده است؟؟

کلاً سایت را وقت نمیکنن که سریع آپدیت کنند.. ما هم به محض اینکه ایمیل زدیم که ما الان ایروان هستیم برای ارائه پاسپورت ها ، چند دقیقه بعد ایمیل اومد که پاسپورتاتونو تا 24 سپتامبر بیارین سفارت .... که ما همین امروز تحویل دادیم... ولی هنوز نه توی سیس و نه سایت ارمنستان آپدیت نخورده ...پس سریعتر پاسپورت ها رو تحویل بدین... خیلی تاثیر داره...
تشکر کنندگان: پدی ، گل نهال ، mehdi389 ، romance33 ، Alirezaa2013 ، soroshnia ، daad ، رجبعلی ، nedaba
به همه دوستان كلير شده تبريك ميگم اميدوارم ديگر دوستان هم به زودي زود كلير بشن. به سلامي همه دوستان
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
[quote='heidari1248' pid='417029' dateline='1379504269']
خدا به داد ما برسه كه پرسمون هيچ
سلام اقاي حيدري من هاشمي هستم با هم انكارا بوديم نگران نباشيد كارتون درست ميشه صد در صد تو اين هبته كلير مي شين به أميد ديدار در انكارا
تشکر کنندگان: gifa ، mehdi389 ، parastoo500 ، alihmh ، romance33 ، soroshnia ، daad ، رجبعلی
(2013-09-18 ساعت 16:39)mamalino10 نوشته:  

سلام دوست گرامی
سلام علی اقا
تا جایی که من میدونم وقتی پاسها را میدید سفارت یک روز اپدیت میشید و روز بعدایشو میشید
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظرShyShy
تشکر کنندگان: mehdi389 ، alihmh ، romance33 ، daad
(2013-09-18 ساعت 16:09)saraus2013 نوشته:  1 فقط 1 اپ دیت میخوام تا ته دلم قرص باشه
سارا جون هفته دیگه ایشالا همه کلییر میشن
چه بسا حتی فرداااا
دلت روشن باشه
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: gifa ، mehdi389 ، Tir-Tapar ، alihmh ، romance33 ، Alirezaa2013 ، daad ، رجبعلی ، saraus2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان