کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-18 ساعت 14:49)e76779 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 14:34)پدی نوشته:  بابا من هنوز روم سیاهست کی مارو در منتظر سرا سبز کرده

دكتر پدي عزيز چرا نميخواي قبول كني كه سبز سبز شدي؟؟؟؟
اون منم كه روم سياهه و شايد هم تا تا پايان سپتامبر براي هميشه سياه بمونم و سبز نشم!!!

ایشاله هم شما ، هم دکتر پدی عزیز ، هم پیشو 25 و هم تمام منتظران تا آخر این هفته سبز سبز میشین ، و به آخر سپتامبر نمیرسه در این تاپیکو می بندیم . کسی هم ایشاله لای در گیر نمیکنه Big GrinBig GrinSmileSmile
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: romance33 ، پدی ، Doe ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، mehrdad pharm ، alihmh ، Pishoo_25 ، Tir-Tapar ، سو سو ، sce ، mehdi389 ، daad ، رجبعلی ، proje ، nedaba ، e76779
(2013-09-18 ساعت 18:06)r91 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 17:29)gifa نوشته:  heidari١٢٤٨,r91,gifa را درصورت صلاحديد بدون اپديت كلير بفرما خداااااااااااا جون،حالا اگر امريكا بوديم لاتاري ايران شركت كرده بوديم اولين نفر كلير شده بوديم ميگيد نه امتحان ميكنيم

نگفتم نمیزارم هیچکدومتون جلو بزنید.فعلا که smpf و Arash R جا موندن شما رو هم جا بزارم یکه تاز اون ردیف خودم میشم! وای خدا هیچوقت اینقدر راحت اول نشدم قربون حکمتت برم که کجاها راهو آسون میکنی!Cool

من ميگم ما وشما با هم هستيم شايدم من جلو زدم بعيد نيست ،ميدونيد كه چرا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: afshin4749 ، r91 ، romance33 ، Niushagh ، پدی ، Doe ، SHABAH51 ، Alirezaa2013 ، alihmh ، heidari1248 ، mehdi389 ، daad ، shatsi ، Arash R ، رجبعلی ، proje ، nedaba
(2013-09-18 ساعت 18:09)gifa نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 17:29)gifa نوشته:  heidari١٢٤٨,r91,gifa را درصورت صلاحديد بدون اپديت كلير بفرما خداااااااااااا جون،حالا اگر امريكا بوديم لاتاري ايران شركت كرده بوديم اولين نفر كلير شده بوديم ميگيد نه امتحان ميكنيم

نگفتم نمیزارم هیچکدومتون جلو بزنید.فعلا که smpf و Arash R جا موندن شما رو هم جا بزارم یکه تاز اون ردیف خودم میشم! وای خدا هیچوقت اینقدر راحت اول نشدم قربون حکمتت برم که کجاها راهو آسون میکنی!Cool

نه والله.نه مال شما و نه مال خودمون.و نه هیچکدوم از دوستان جا مونده .
هیچکدوم نمیدونیم چرا. حداکثر چیزهایی هم که 10درصد حدس میزنیم چیزهاییه که به خودمون هم ربطی نداره.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: romance33 ، alihmh ، heidari1248 ، daad ، proje
سلام دوستان
تبریک مخصوص و هورا واسه همه دوستانی که امروز کلیر شدن به ویژه
mr bonbon عزیز و آرزوی کلییر شدن همه دوستان منتطر از جمله دکتر پدی عزیز، ...gifa، e76779و pishoo_25 وهمممممممممممممممه منتظران .
ایشاله تا آخر این هفته کسی کلیر نشده نمونه ، آمین.
تازه اومدم خونه و از اداره به عنوان مهمان کمی online شدم چون passwordam را حفظ نیستم ولی نمیشد پاسخ داد یا لایک کرد .
به هر حال میخواستم از همه دوستان که به من تبریک گفتن یا پیغام دادن ، رتبه و.... تشکر کنم به ویژه از عمو سعید عزیز ، lilistarجون , آریو برزن گل که به همه گل تقدیم میکنه (خودت گلی امیدوارم عمرت مثل گل نباشه ) و آقارضا بیات عزیز، آقا رضا ما هم داریم ایشاله میایم همشهریتون بشیم مارا هم تحویل میگیرین عایا ؟!!Big GrinBig GrinBig Grin
وای تبریک فراوان به سابقه دارهای تاپیک ARI66/mrbonbon/ونیز دوستان گرامی سوسو/poori/M24464saberi/north.winds و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Rolleyesو با آرزوی کلیر شدن همه منتظران سه سفارتRolleyes
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تبریک فراوان به استاد آنکارا mr bon bom
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تبریک فراوان به همه دوستان گل
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
تشکر کنندگان: mehrdad pharm ، romance33 ، پدی ، پروا ، mehdi389 ، daad ، رجبعلی ، proje ، alihmh ، e76779
دوستانی که در دبی هستن یا قصد سفر به دبی را دارن میشه لطفا شماره تلفن علی آقا یا آقا رامین را اگه دارین ، واسه رفتن از دبی به ابوظبی بدین ؟ ممنون
تشکر کنندگان: romance33 ، mehdi389 ، daad ، اریوبرزن ، proje
(2013-09-18 ساعت 18:17)r91 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 18:09)gifa نوشته:  

نه والله.نه مال شما و نه مال خودمون.و نه هیچکدوم از دوستان جا مونده .
هیچکدوم نمیدونیم چرا. حداکثر چیزهایی هم که 10درصد حدس میزنیم چیزهاییه که به خودمون هم ربطی نداره.
شما هم كلير ميشين تورو خداغصه نخورين مگه ميشه كليرتون نكنن ما خودمون از كيسهاي پيچيده بوديم واصلا اميد نداشتيم همه ميگفتن كلير شما نه ماه زمان لازم داره تازه تا ويزا نياد تو پاس ماهم مثل شماييم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: manila ، Tir-Tapar ، پدی ، mehdi389 ، romance33 ، daad ، Alirezaa2013 ، shatsi ، proje ، r91
(2013-09-18 ساعت 18:07)so_ar نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 14:49)e76779 نوشته:  
(2013-09-18 ساعت 14:34)پدی نوشته:  بابا من هنوز روم سیاهست کی مارو در منتظر سرا سبز کرده

دكتر پدي عزيز چرا نميخواي قبول كني كه سبز سبز شدي؟؟؟؟
اون منم كه روم سياهه و شايد هم تا تا پايان سپتامبر براي هميشه سياه بمونم و سبز نشم!!!

ایشاله هم شما ، هم دکتر پدی عزیز ، هم پیشو 25 و هم تمام منتظران تا آخر این هفته سبز سبز میشین ، و به آخر سپتامبر نمیرسه در این تاپیکو می بندیم . کسی هم ایشاله لای در گیر نمیکنه Big GrinBig GrinSmileSmile
اي خدااااااااااااااااااااااااااااااااا يعني ما اون روز و ميبينيم ؟؟؟؟

(2013-09-18 ساعت 19:16)saman98 نوشته:  دوستان ما واسه چند وقت دیگه مصاحبه داریم به نظرتون میتونیم ویزای 1 ضرب بگیریم

مادرم که خانه داره
و پدرم هم تو کارخونه کنتور اب سازی مسئول کارگر هاست

میریم تو کلیرنس ایا ؟ شغل پدرم موردی که نداره ؟

ايشالا يه ضربين
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: پدی ، so_ar ، mehdi389 ، romance33 ، daad ، اریوبرزن ، رجبعلی ، proje ، alihmh ، Doe ، Sonaen60
من و شوهرم هفته آینده داریم میریم سفارت.تا الان هم کلیر نشدیم.به نظرتون درست میشه؟
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: پدی ، shiraz2013 ، mehdi389 ، romance33 ، daad ، اریوبرزن ، Tir-Tapar ، رجبعلی ، proje ، Ehsan1358 ، Doe ، mrbonbon ، parastoo500
(2013-09-18 ساعت 19:21)halaleh نوشته:  من و شوهرم هفته آینده داریم میریم سفارت.تا الان هم کلیر نشدیم.به نظرتون درست میشه؟

ببخشید کدوم سفارت هستید
تشکر کنندگان: mehdi389 ، daad ، اریوبرزن ، proje ، parastoo500
اي كساني كه كلير نشديد همانا بدانيد وقتي حتي مستر بن بن كلير شده پس شما هم ميشيد
اي كساني كه فكر ميكنيد اين هفته تموم شده همانا بدانيد كه فردا و پس فردا هم هس!
اي كساني كه نگرانيد همانا بدانيد كه طبيعي است و ما هم همين گونه ايم ولي وا ندهيد هرگز
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
آنکارا
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: daad ، اریوبرزن ، رجبعلی ، proje ، payam62 ، alihmh ، parastoo500
هووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااا MR BOn BOn

آقا تموم شد دیگه ، یعنی انقدر خوشحالم که نگووووووو . به همه چیزای قشنگی که برام گفتی خواهیم رسید .
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان