موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوست ندارم بگم اگر جاي من بودي چيكار ميكردي ؟؟؟؟؟چون حال من و فقط امثال خودم درك ميكنند عزيزم اينجا ممكنه همه چي به شوخي بگذره ولي حرف يك عمر زندگي ساناز جان پس برام مهمه ببينم افرادي كه مثل من هستنده شرايطتشون چطوريه حالا ميخواد هژير باشه يا ميخواد گيفا باشه
[/quote]
گیفا جان..من کاملاً شرایط ات رو درک می کنم به این خاطر که در همین حالت انتظار به سر می برم...این روزها دیگر فرقی بین افراد 134 روز منتظر یا 303 روزه و یا 20 روزه نیست چون ده روز دیگر پایان ماجراست...تمام حرف دوستان تو ،این است که جز صبر چاره ای نیست...فقط باید صبر کرد...تمام این قضیه و سرنوشتی که برای تک تک ما رقم خواهد خورد خارج از اراده ماست و حرص و جوش و نگرانی بیش از حد ،کمترین تاثیری بر آن ندارد...ما الآن در ایروان پنج نفر منتظریم که در کنار هم هستیم و پذیرفته ایم فقط این ده روز را تاب بیاوریم و نتیجه بازی سرنوشت را هرچه بود بپذیریم! تو هم کمی دیگر صبر داشته باش دوست خوب و عزیزم ...امیدوارم که به زودی برایت جیغ بنفش و هورااای قرمز بکشیم...ارادتمند /از طرف جمعی از دوستان ایروانی ات
[/quote]
ممنون شبح جان از محبتت واقعا لحظه هاي سختيه چون هركسي شرايط زندگيشو فقط فقط خودش ميدونه و خداي خودش اميدوارم هيچكس ديگه تجربه نكنه ،من هم براي شما خواهان پاياني خوش هستم بازهم ممنون از لطفي كه داري
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان- الان توی سایت سیس زد ایشود- به نظرتون همین حالا میشه رفت سفرت پاسها رو گرفت یا باز باید صبر کنیم که بگن کی بیا بگیر
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
از شواهد موجود معلومه که ما هم جزو دقیقه 90 یهای لاتاری 2013 هستیم.
ایشالا 2 شنبه برای دومین بار در ارمنستان خواهیم بود.
برامون دعا کنید...
به امید اینکه هفته دیگه این موقع همه بچه ها ویزاهاشونو گرفته باشن.
[font=Verdana]2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013
[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما با اینکه کلیر شدیم ولی هر ساعت به این تاپیک سر میزنیم تا ببینیم سایر دوستان چه وضعیتی دارند. از صمیم قلب واسه همتون ارزوی کلیرشدن داریم.واقعا سخته این دوران انتظار. تازه واسه ما ۳۲روز بیشتر نشد اما سخت بود.امید همتون به خدا باشه و مطمئن باشید کسانی که قراره برن حتما میرن....
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 17:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 17:57 توسط sh-p.)
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «e76779» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «gifa» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «SHABAH51» عزیز ღღღ
ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «منتظران سه سفارت» و دوستان خوب مهاجرسرایی خودم ღღღ
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقع/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-20 ساعت 17:19)SHABAH51 نوشته: (2013-09-20 ساعت 16:07)gifa نوشته: (2013-09-20 ساعت 15:45)Szsanazsz نوشته: (2013-09-20 ساعت 14:51)gifa نوشته: امروزفقطtirtaparاپديت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه هژير و هژير و هـژيرم شدن! بابا گيفا جان ،فدات شم اينهمه داريم ميگيم گير نده به آپديت تمركزتو بذار رو كلير باز پنج دقيقه يه بار مياي آمار ميگيري
تو به زودي كلير ميشي كليرررررررررر
به اميد خدا
دوست ندارم بگم اگر جاي من بودي چيكار ميكردي ؟؟؟؟؟چون حال من و فقط امثال خودم درك ميكنند عزيزم اينجا ممكنه همه چي به شوخي بگذره ولي حرف يك عمر زندگي ساناز جان پس برام مهمه ببينم افرادي كه مثل من هستنده شرايطتشون چطوريه حالا ميخواد هژير باشه يا ميخواد گيفا باشه
گیفا جان..من کاملاً شرایط ات رو درک می کنم به این خاطر که در همین حالت انتظار به سر می برم...این روزها دیگر فرقی بین افراد 134 روز منتظر یا 303 روزه و یا 20 روزه نیست چون ده روز دیگر پایان ماجراست...تمام حرف دوستان تو ،این است که جز صبر چاره ای نیست...فقط باید صبر کرد...تمام این قضیه و سرنوشتی که برای تک تک ما رقم خواهد خورد خارج از اراده ماست و حرص و جوش و نگرانی بیش از حد ،کمترین تاثیری بر آن ندارد...ما الآن در ایروان پنج نفر منتظریم که در کنار هم هستیم و پذیرفته ایم فقط این ده روز را تاب بیاوریم و نتیجه بازی سرنوشت را هرچه بود بپذیریم! تو هم کمی دیگر صبر داشته باش دوست خوب و عزیزم ...امیدوارم که به زودی برایت جیغ بنفش و هورااای قرمز بکشیم...ارادتمند /از طرف جمعی از دوستان ایروانی ات
از قدیم گفتن اون سرنوشتی رو که خدا برامون خواسته تمام عالم جمع بشن نمیتونن تغییرش بدن،
و اگر چیزی رو برامون نخواد تموم عالم بخوان نمیشه... پس عزیزان من ...چند روز..فقط چند روز دیگه تحمل کنید ..انشااله ختم بخیر خواهد شد...
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 18:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 18:26 توسط mohamadtj.)
دوستان لاتاری این متن رو تو سایت آنکارا دیدید؟
Important Notice For Iranian Diversity Visa 2013 (Green Card Lottery) Applicants:
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.
As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.
As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.
We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete.
There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013.
Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause.
امیدوارم اون چیزی که فکر میکنم نباشه
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-20 ساعت 18:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-20 ساعت 18:34 توسط hoseinizadehir.)
(2013-09-20 ساعت 17:19)SHABAH51 نوشته: (2013-09-20 ساعت 16:07)gifa نوشته: (2013-09-20 ساعت 15:45)Szsanazsz نوشته: (2013-09-20 ساعت 14:51)gifa نوشته: امروزفقطtirtaparاپديت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه هژير و هژير و هـژيرم شدن! بابا گيفا جان ،فدات شم اينهمه داريم ميگيم گير نده به آپديت تمركزتو بذار رو كلير باز پنج دقيقه يه بار مياي آمار ميگيري
تو به زودي كلير ميشي كليرررررررررر
به اميد خدا
خدایا عاقبت همه دوستان مهاجر سرایی مخصوصا این پنج تن دور از خانواده و گیفای عزیز را ختم به خیربگردان.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان این متن را هم خوندید سایت و دوستمون هم گذاشته یعنی چی؟