کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان عزيز..من الان پاسپورتهاي منقش به ويزا رو ازPTT تحويل گرفتم... هيچ پولي هم ازم نگرفتند...براي هر كيس يه بسته پستي تحويل ميدهند كه داخلش پاسپورت و پاكت زرد و يك برگه هست... ممنون از همدلي و همراهي و روحيه دادن همتون و به اميد كلير شدن همه بچه ها و تا آخرين ساعات ٣٠ سپتامبر همگي اينجا خواهيم بود تا جشن كلير شدن همگاني رو با هم بگيريم.. دوستان خوبم سفارت ها به شدت مشغول كارند.. امروز هم كلي كلير شده خواهيم داشت.. مطمئن ام

راستي يادم رفت بگم... دارم ميرم بليط برگشت رو كه براي ٣٠ سپتامبر گرفته بودم عوض كنم Rolleyes
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-09-20 ساعت 12:17)Aida.s نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 12:06)mohamadtj نوشته:  خدایا من آپدیت شدم الان، یعنی میشه این صبر 3 ساله امروز تموم شه!!!!!!!
خدارو شکر، شما آنکارایی هستید؟
سلام
بله و مصاحبم ١٣ جون بوده. دعا كنيد كه ديگه خسته شدن از اين انتظار
دوستان من الان اتاپ بلوار هستم از دوستان عزیز کسی اتپ بلوار هست که اونم مثل من هنوز کلیر نشده لطفا بگید که من رو هم راهنمایی کنید. ممنون و تشکر
CaseN:46$$ مصاحبه w2 march آخرین up 16 سپتامبر در انتظار کلیر
تشکر کنندگان: sh-p ، proje ، Aida.s ، Ehsan1358 ، mehdi389 ، mehdi didam ، arash bon ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، romance33 ، negar_karimi6
(2013-09-20 ساعت 11:29)Szsanazsz نوشته:  بچه ها اصلا به آپديت شدن و نشدنتون ديگه نگاه نكنيد ،چون شايد نرسن كه آپديت كنن ولي يهو كلير كنن، حتما هم همين طوره، كسي هم رو حرف من حرف نزنه!
اصلا اين سيس چيز بيخوديه، استرس ميده پوستتون خراب ميشه!
امروز جمعه است. ( جهت يادآوري به سفارات) !
دوستان سلام
ساناز راست میگه ، امروز یکی از دوستان مهاجر سرایی بدون اینکه اصلاً کیلیر شده باشه، رفت پست، ویزا و پاکتش رو تحویل گرفت، دیشب که داشت سایت سیس رو چک میکرد دید نوشته شده Issued تعجب کرده بود چطوری میشه که بدون کیلیر شدن این اتفاق افتاده باشه، امروز که تاریخ اتمام کیلیرنس رو در پاسپورتش دیدیم، نوشته بود 18 سپتامبر، یعنی همون روزی که تحویل داده بود به سفارت...
نتیجه اخلاقی، هیچ بعید نیست بازهم مثل ایشون دیده بشه، پس حتماً هر چه سریعتر پاسهاتون رو به سفارت بدین...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
دوستان من 3 شنبه پاسپورت پدرم رو تحویل دادم به سفارت ولی هنوز ایشود نشده بنظرتون چکار بکنم؟ ایمیل بفرستم و سوال بکنم؟ امروز 4 روز هست!
تشکر کنندگان: sh-p ، DIVE ، proje ، Ehsan1358 ، mehdi389 ، mehdi didam ، arash bon ، Doe ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، romance33 ، negar_karimi6 ، اریوبرزن
(2013-09-20 ساعت 12:19)gifa نوشته:  بچه هاي انكارا هركسي آپ شد لطفا اعلام كنه ممنون
با سلام
نفر اصلی کیس ما امروز آپدیت شد.
ممنون
به امید موفقیت همه منتظران
(2013-09-20 ساعت 11:53)gifa نوشته:  من وداشتن اين همه صبر محاله محاله ،كلير شدن برام مثل يه خياله خيالهSadSad

کلیر میشوی گیفا تو امروز
تو خالی میشوی از آه جان سوز
نه فردا و نه آن هفته نه آن روز
کلیر میشوی گیفا تو امروز
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تبریک فراوان به آسمان آبی عزیز و saraus گل . به امید کلیرشدن همه دوستان منتظر .
(2013-09-20 ساعت 10:48)gifa نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 10:46)linuxer نوشته:  خدایا دیگه امروز کیس من همه منتظران را تو لیست بیار
به بزرگیت احتیاج دارم

linuxerعزيز شما اپ ميشيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آز ۱۲ سپتامبر دیگه آپ نشدم دوست عزیز
امیر مهاجر عزیز و دوست داشتنی کجایی داداش؟
درسته سرت خیلی شلوغه ولی در این روزهای آخر سپتامبر دوست داریم حضور گرم مدیران خوب و زحمتکش و دیگر پیشکسوتان و دوستان عزیز را در کنارمان حس کنیم و سختی این انتظار را باهم به پایانی خوش و بیاد ماندنی تبدیل کنیم.
به امید آنروز که خیلی نزدیکه و با آرزوی موفقیت و کلیر شدن تمامی دوستان خوبم.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-09-20 ساعت 13:10)mrbonbon نوشته:  دوستان سلام
ساناز راست میگه ، امروز یکی از دوستان مهاجر سرایی بدون اینکه اصلاً کیلیر شده باشه، رفت پست، ویزا و پاکتش رو تحویل گرفت، دیشب که داشت سایت سیس رو چک میکرد دید نوشته شده Issued تعجب کرده بود چطوری میشه که بدون کیلیر شدن این اتفاق افتاده باشه، امروز که تاریخ اتمام کیلیرنس رو در پاسپورتش دیدیم، نوشته بود 18 سپتامبر، یعنی همون روزی که تحویل داده بود به سفارت...
نتیجه اخلاقی، هیچ بعید نیست بازهم مثل ایشون دیده بشه، پس حتماً هر چه سریعتر پاسهاتون رو به سفارت بدین...

با سلام خدمت همه دوستان و آقا آرش عزیز...
منم امروز این خانومو دیدم. دوستایی که آپ نداشتن مدیونن اگه حتی یه ذره استرس داشته باشن... اگه آپ ندارید چون سرشون شلوغه ولی دارن به همه کیسا رسیدگی میکنن... ایشاالله این هفته هیچکی از قطار جا نمیمونه...
واالله من آدمایی رو دیدم که کلیر شدن که شرایطشون خیلی خفنهBig GrinBig Grin
یعنی خفناBig GrinBig Grin
گفتنی نیست پس چرا من و شمایی که خلاف سنگینمون شکستن شیشه همسایست کلیر نشیم
همه کلیرید...
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
دوستان بعد از 284 روز بالاخره امروز در سایت سیس ویزای ماهم Issued شد، باشد که همه باهم رستگار شویم...
پس یه گانگ نام استایل همگانی بیاییدددددددددددددددددددددددددد، پیر منتظر سرا هم بعععععععععععععععععله...
بار الهی شکرت
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-09-19 ساعت 23:18)AsemanAbee نوشته:  ﺳﻼﻡ اﺯ اﻧﻜﺎﺭا
ﺳﻼﻣﻲ ﺑﻲ ﺳﺘﺎﺭﻩ
ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﭘﺎﻳﺎﻥ 10 ﻣﺎﻩ اﻧﺘﻆﺎﺭ
ﺑﻪ اﻣﻴﺪ ﺭﻭﺯﻫﺎﻱ ﺭﻭﺷﻦ ﺩﺭ ﺁﻳﻨﺪﻩ ﻧﺰﺩﻳﻚ ﺗﺮ

ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺧﻮﺑﻢ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺳﺘﺎﺭﻣﻮﻥ ﭘﺮﻳﺪ

خدایا شکرت
آسمان آبی خیلی بهت تبریک می گم
خیلی برات خوشحالم
هورااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوارم بهترین روزها در انتظارت باشه
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
امروزفقطtirtaparاپديت شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-09-20 ساعت 13:48)mrbonbon نوشته:  دوستان بعد از 284 روز بالاخره امروز در سایت سیس ویزای ماهم Issued شد، باشد که همه باهم رستگار شویم...
پس یه گانگ نام استایل همگانی بیاییدددددددددددددددددددددددددد، پیر منتظر سرا هم بعععععععععععععععععله...
بار الهی شکرت
بن بن عزيز
من هم بنوبه خودم بهتون تبريك ميگم.
آورين به اين همه صبر، آورين به اين همه مثبت انديشي.
بسيار دوست ميداشتم اين روزها در آنكارا بودم و در شادي شماها عزيزان مشاركت مبسوطي ميكردم.Cool
با آرزوي رستگاري و ويزاي مرغوب براي همه عزيزان.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان