کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیزی که کلیر شدید به سفارت ایمیل بزنید و از سفارت سوال کنید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: sadeghi897 ، romance33
(2013-09-20 ساعت 19:16)mary am نوشته:  بیاین دیگه واقع بین باشیم...کاملا واضح نوشته...
واقع بين باشيد ولي تا اخرين لحظه تلاش كنيد . به همه بارها گفته بودم كه ١٥ خودتون رو اونجا برسونين ، الان هم ميگم كه هر كسي هر سفارتي بوده ، بدون توجه به متن ، پاشه بره و پاسش روبذاره ، الان بايد سريع عمل كنيد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-09-20 ساعت 19:10)Sonaen60 نوشته:  بابا كدوم سايته ؟؟ لينكشو بزارين تا ببينيم از كجائه و چي به چيه ؟؟
البته نميتونه درست باشه چون بايد همه سفارتها اينو ميگفتن نه فقط آنكارا !!!

http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: romance33
(2013-09-20 ساعت 19:19)hamid_fs3 نوشته:  ضمن تبریک و شادباش خدمت یکایک دوستان کلیر شده. میتونم بپرسم چن نفر امروز کلیر داشتیم؟
آنکارا دو روزه که کسی رو کلیر نکرده.اصلا سایت آپ نشده دو روزه.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، romance33 ، رجبعلی
متاسفانه همانطور که قبلا به چند تن از دوستان هم گفته بودم، رویدادی که منتظرش نبودیم امسال 2013 برای برندگان لاتاری ایران اتفاق افتاد و واقعا مغزم هنگ کرده و نمیدونم دیگه چی بگم، از ناراحتی دارم خفه میشم....
SadSad
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، b_argi ، sce ، SHABAH51 ، سو سو ، romance33 ، el333 ، اریوبرزن ، رجبعلی ، nedaba
تا جايي كه من يادمه توي لاتاري اعلام شده بود كل ويزاها محدوديت داره نه ويزاهاي صادرشده توسط يك سفارتخونه... مگه بچه هاي آنكارا خودشون سفارت رو تعيين كردند..نميدونم ميشه پيگيري كرد يا نه... پس خانوم منشي دم در چي ميگفت هفته آخر پاسها رو بگذاريد اينجا... ( خوبه خودم پرسيدم) .تا دوشنبه بايد صبر كنيم ببينيم پاسپورت بچه ها رو ميگيرند يا نه .دوستان ابوظبي و ايروان تو رو خدا حداقل شما زود بريد و از كنار سفارت منتظر كلير شدن باشيد..حتي يك روز هم يه روزه... چقدر احساس بدي دارم خداSad
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، sadeghi897 ، Szsanazsz ، e76779 ، b_argi ، mamalino10 ، SHABAH51 ، lilistar ، Tomas ، bayat_r ، romance33 ، mehdi389 ، amir82 ، el333 ، اریوبرزن ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 19:21)MAHDI2012 نوشته:  دوستان عزیزی که کلیر شدید به سفارت ایمیل بزنید و از سفارت سوال کنید

با سلام
ما که هنوز کلیر نشدیم چجوریه وضعیتمون؟ پارسال هم همچین چیزی بود تو سایت؟
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 19:22)MEH.T نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 19:10)Sonaen60 نوشته:  بابا كدوم سايته ؟؟ لينكشو بزارين تا ببينيم از كجائه و چي به چيه ؟؟
البته نميتونه درست باشه چون بايد همه سفارتها اينو ميگفتن نه فقط آنكارا !!!

http://turkey.usembassy.gov/iranian_applicants.html
فرستادم براتون.یکم دقت کنید.
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: romance33 ، sce
زندگی همینه . از فردا همه برگردیم به زندگی عادی و به کارمون برسیم . نشد که نشه فدای تار موی همتون. تنتون سالم باشه . عمرتون باعظت . کمی حالمون گرفته شد . دوباره حالمون جا میاد. بخدا نمیخوام روضه بخونم. اما زندگی همینه کاریشم نمیشه کرد. وسلام
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
(2013-09-20 ساعت 19:20)smpf نوشته:  چراكسي جواب نميده بچه هايي كه آنكاران جواب بدن

آقا بچه های آنکارا این متن رو تازه دیدن امروزم از کسی مدرک نمیگرفته تازه من قرار بود دوشنبه برم مدارک رو بدم چون Admin Process Expires رو زده بود 25 سپتامبر حالا من موندم تا دوشنبه بیبینم چی میشه تنها امید من اینه که ماهای که کلیر شدیم رو بدن همین نو بس SadSadSadSadSad
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، Sonaen60 ، sce ، e76779 ، nooshshahnar ، kasrafo ، سو سو ، lilistar ، Tomas ، romance33 ، amir82 ، گل نهال ، رجبعلی ، nedaba
يعني نميشه اينايي كه موندن رو بفرستن ابوظبي؟ آخه مگه ميشه؟ خدايا من واقعا نميدونم چي بگم! بيحس شدم! خدايا مگه ميشه؟
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
چيكار كنيم ؟؟؟؟بريم سفارت نريم من همين الان با عباس تو انكارا صحبت كردم اونا هم تو شوك هستند ميگه اين متن وگذاشتند وسفارت تعطيل شد تا دوشنبه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: alirezass ، mamalino10 ، SHABAH51 ، r91 ، romance33 ، اریوبرزن ، nedaba
اين يعني جي ؟ من امروز issue شدم اينم متين كه واسم زدنYour visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.

يكي جواب بده
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، sce ، e76779 ، Tomas ، romance33 ، رجبعلی ، nedaba
یعنی این اتفاق بد باید برای ما میفتاد
یعنی اینقدر بد شانسیم
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، b_argi ، r91 ، romance33
من باورنمی کنم.
هنوزم می گم همه ویزا می گیرن.
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
تشکر کنندگان: sce ، nooshshahnar ، mamalino10 ، SHABAH51 ، Tomas ، jjbahale ، romance33 ، sh_aytak ، اریوبرزن ، رجبعلی

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان