کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
درباره ی محدودیت صدور ویزا ، خدمت دوستان عرض کنم که این قضیه متاسفانه وجود داره و هر سفارت در 30 روز برای مثال فقط میتونه 500 ویزا صادر کنه.

اینطوری که از متن مشخص هستش ، انگار متاسفانه سهمیه ی این ماه پر شده و برای اینکه نمیتونن به ماه بعد انتقال بدن ، مجبور شدن این متن رو بنویسن ...
(2013-09-20 ساعت 19:03)alirezass نوشته:  آقا ما که کلیر شدیم
من بدبخت که آنکارا هستم مدیکال هم تمددید کردم
ما چیکار کنیم ای بابا...

من فكر نميكنم اين شامل ما هايي كه كلير شديم بشه چون نوشته إز امروز روى هيچ پرونده أي كار نميكنم يعني ديگه كسي منتظر كلير نقاشه چون به حد نصاب رسيده

(2013-09-20 ساعت 19:44)alirezadiba نوشته:  درباره ی محدودیت صدور ویزا ، خدمت دوستان عرض کنم که این قضیه متاسفانه وجود داره و هر سفارت در 30 روز برای مثال فقط میتونه 500 ویزا صادر کنه.

اینطوری که از متن مشخص هستش ، انگار متاسفانه سهمیه ی این ماه پر شده و برای اینکه نمیتونن به ماه بعد انتقال بدن ، مجبور شدن این متن رو بنویسن ...

خوب اونايي كه كلير شدن و تمديد مدي كال كردن و گفتن كه تا ٢٥ سپتامبر انكارا باشن چي؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: ali_gh ، sadeghi897 ، alirezass ، Sonaen60 ، romance33 ، sce ، پدی ، رجبعلی
بچه ها بیاید ایمیل بزنیم KCC یا به اوباما
بیاید تلاشمون و بکنیم بیاید زنگ بزنیم

تو رو خدا کسانی که آنکارا هستید اگه خبری دارید به ما بگید چکار کنیم؟؟؟
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، romance33
(2013-09-20 ساعت 19:47)Nora hashemi نوشته:  خوب اونايي كه كلير شدن و تمديد مدي كال كردن و گفتن كه تا ٢٥ سپتامبر انكارا باشن چي؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه به نظر من شامل حال این دوستان هم میشه و فقط باید امیدوار بود که دوستانی که پاسپورتشون الان دست سفارت هستش بتونن دوشنبه با ویزا تحویل بگیرند.
البته الان عقل حکم میکنه که دوستانی که کلیر شدن اصلا به این متن توجه نکنند و حتما دوشنبه صبح جلوی درب سفارت باشند .
كسي از rozelo,zanganeh, بچه هايي كه انكارا هستند خبري نداره،
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، mehdi389 ، Tomas ، romance33 ، رجبعلی
(2013-09-20 ساعت 19:53)MEH.T نوشته:  بچه ها بیاید ایمیل بزنیم KCC یا به اوباما

دوست من لطفا و خواهشا این کارو نکنید..... Sad
من واقعا براتون متاسفم ولی کاریش نمیشه کرد فقط صبر کنید.
اگه یادتون باشه بچه های پارسال دقیقا همین کار شما رو در مورد پزشک سفارت ترکیه کردن و نتیجه بدشو بچه های 2013 دیدن !!!!! لطفا از ایمل و تلفن زدن به مراجه بالاتر خوداری کنید ... عواقب بدی برای بچه های دوره بعد داره !!!!!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: khmp ، sadeghi897 ، Sonaen60 ، farshadsh ، negar_karimi6 ، romance33 ، afshin4749 ، nedaba
(2013-09-20 ساعت 20:00)soli asali نوشته:  

اگه یادتون باشه بچه های پارسال دقیقا همین کار شما رو در مورد پزشک سفارت ترکیه کردن و نتیجه بدشو بچه های 2013 دیدن !!!!! لطفا از ایمل و تلفن زدن به مراجه بالاتر خوداری کنید ... عواقب بدی برای بچه های دوره بعد داره !!!!!!!!!

چرا نكنيم خب حرف غير منطقي نيست كه اينا بايد تا ٣٠سپتامبر كارشونو انجام بدن ،منم موافقم كه پيگيري كنيم

(2013-09-20 ساعت 20:02)gifa نوشته:  

چرا نكنيم خب حرف غير منطقي نيست كه اينا بايد تا ٣٠سپتامبر كارشونو انجام بدن ،منم موافقم كه پيگيري كنيم
معلومه كه بايد پيگيري كنيد آخه مگه ميشه به اين راحتي بگن!.... باور نكردنيه! بايد تا دوشنبه صبر كنيم!Sad
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
من امروز رفتم دم سفارت پاسمو تحویل نگرفت گفت دوشنبه بیا کلیرم نشدم
اگه زنگ بزنیم چی؟باید چی کار کنیم الان؟
تشکر کنندگان: alirezass ، Sonaen60 ، SHABAH51 ، farshadsh ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، romance33 ، Mehrdadordi
دوستان اين متن ميكه ويزام من صادر شده درسته يا شامل همين

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، SHABAH51 ، lilistar ، mrr777 ، farshadsh ، sadeghi897 ، romance33 ، Mehrdadordi ، رجبعلی
(2013-09-20 ساعت 20:04)Szsanazsz نوشته:  
(2013-09-20 ساعت 20:02)gifa نوشته:  

معلومه كه بايد پيگيري كنيد آخه مگه ميشه به اين راحتي بگن!.... باور نكردنيه! بايد تا دوشنبه صبر كنيم!Sad

به نظر من تنها راهش همینه که این جریان رسانه ای بشه
بچه کسانیکه ایران هستند چند نفرید که مثل من هستید لطفا پیغام بگذارید با هم همفکری کنیم
که دوشنبه بریم یا نه؟؟؟

لطفا دوستان؟
2013َAS8XXX
مصاحبه:June 17th
آنکـارا
تعداد افراد : 1 نفر
کلیر :؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nooshshahnar ، farshadsh ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، romance33
من الان انکارام ولی من برای گرفتن ویزای خانوادگی اومدم
خیلی ایرانیا انجا شکه شدن
تشکر کنندگان: lilistar ، Sonaen60 ، farshadsh ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، romance33 ، Mehrdadordi ، houmanmir
(2013-09-20 ساعت 20:07)MEH.T نوشته:  بچه کسانیکه ایران هستند چند نفرید که مثل من هستید لطفا پیغام بگذارید با هم همفکری کنیم
که دوشنبه بریم یا نه؟؟؟

لطفا دوستان؟

مثل شما يعني چي؟؟؟؟؟؟ما هم منتظريم يكشنبه هم بليط داريم براي انكارا ميگم بريم هممون

تشکر کنندگان: nooshshahnar ، SHABAH51 ، Sonaen60 ، mrr777 ، farshadsh ، sadeghi897 ، r91 ، romance33
(2013-09-20 ساعت 20:07)najafi alireza نوشته:  دوستان اين متن ميكه ويزام من صادر شده درسته يا شامل همين

Your visa has been printed. Depending on local procedures at the location where you were interviewed, your visa will be mailed or available for pickup soon. If there are further questions, or if we need updated contact information, you will be contacted.

بله بايد برين سفارت يا پستي كه اكانت باز كردين و ويزا رو بگيرين.
CN:2013AS89** | Ankara | 2nd week of July |
Clearance: 17 Sep | visa: 20 Sep
تشکر کنندگان: farshadsh ، sadeghi897 ، mehrdad pharm ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان