موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 11:48)halaleh نوشته: عمو سعید ما کلیر نشدیم و بلیط هامون رو پس دادیم شما بگید کار درستی کردیم یا نه؟
دوست عزیز شک نکن که رفتن بهتر از نرفتن است در نهایت یک سفر تفریحی است حسی به من می گه تمام این دوستان ویزای خودشان را دریافت خواهند کرد توکل کنید
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
واسه من فعلا ایمیلی نیومده. با این ایمیل هائی هم که به دوستان میزنن میخوان یه جورائی از تجمع جلوی سفارت جلوگیری کنن و کار خودشون رو راحت کنن. دوستان به نظر من دو دل نباشین و بیاین. حرفشون که وحی منزل نیست. بالاخره اگه اونهمه آدم رو جلوی سفارت ببینن یه تکونی به خودشون میدن
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
من باورم نمیشه یه سری از دوستان بعد از انتظار کشنده واسه کلیر شدن وقتی کلیر شدن باز هم نرفتن ویزا بگیرن!!!!... اصلا منطقش رو نمیفهمم.. هم خودتون ویزا نگرفتین هم حق مردم رو پایمال کردین .... از اون عجیب تر اینه که بعضی دوستان رفتن بلیطشون رو پس دادن ... خوب اگر میرفتین شاید احتمال مثلا 20% ویزا رو میگرفتین حالا که 100% نمیگیرین!!.. خرجش هم اونقدری نمیشد ... اگر هم خانواده اید یکیتون بره و پیگیر شه..
اینجا تو امریکا حساب و کتاب کار های اداری خیلی بیشتر از سفارته ... اگر فکر میکنین کاری از دست ما ها بر میاد بگید من شخصا پیگیر میشم.. بیکار هم هستم از صبح تا شب...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 12:06)sadeghi897 نوشته: (2013-09-21 ساعت 12:00)aliyazdan335 نوشته: دوستانی که کلیر نشدن کیا به هر حال میرن؟یه آمار بدین. من بلیط و هتل چارتر دارم واسه 3شنبه یعنی برم نرم پولم سوخته .ولی نمیخوام برم اونجا خودم رو سر کار بزارم.اونایی که کلیر شدن قضیشون فرق میکنه به هر حال باید برن شاید یه شانسی باشه
شما ها که اینهمه صبر کردین
شما که پول هم دادی
یعنی دو سه روز زمان بیشتر نمیخوایی بگذاری
به نظرت تصمیم منطقی هست؟
من نمیگم ویزامی دن
اما دو سه روز ، شاید اوکی شد.
شوهر من فردا میره .به هر حال ما این همه خرج کردیم اینم روش.میره نکنه فردا بگیم اگه رفته بودیم برامون بهتر بود
رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 12:31)alireza2753 نوشته: (2013-09-21 ساعت 11:48)halaleh نوشته: عمو سعید ما کلیر نشدیم و بلیط هامون رو پس دادیم شما بگید کار درستی کردیم یا نه؟
دوست عزیز شک نکن که رفتن بهتر از نرفتن است در نهایت یک سفر تفریحی است حسی به من می گه تمام این دوستان ویزای خودشان را دریافت خواهند کرد توکل کنید
شما بودین تو این شرایط روحی میتونستید به این سفر به عنوان یک سفر تفریحی! نگاه کنید؟ واقعا با این حال و روز میشه به تفریح فکر کرد؟؟؟ ممنون از دلداریتون
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 12:32)valencia نوشته: واسه من فعلا ایمیلی نیومده. با این ایمیل هائی هم که به دوستان میزنن میخوان یه جورائی از تجمع جلوی سفارت جلوگیری کنن و کار خودشون رو راحت کنن. دوستان به نظر من دو دل نباشین و بیاین. حرفشون که وحی منزل نیست. بالاخره اگه اونهمه آدم رو جلوی سفارت ببینن یه تکونی به خودشون میدن
منم 17 کلیر شدم اگه ویزاشون تموم شده بود چرا مارو کلیر کردن و تا25ام وقت دادن بعدش بعضیا میگن اینا منظمن و کارشون درسته؛هیچم اینطور نیست خیلیم بی نظمن.چرا با احساسات مردم بازی میکنن.اگه کلیر نشده بودم اینهمه ناراحت نمیشدم.
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-21 ساعت 12:34)marsha نوشته: (2013-09-21 ساعت 12:31)alireza2753 نوشته: (2013-09-21 ساعت 11:48)halaleh نوشته: عمو سعید ما کلیر نشدیم و بلیط هامون رو پس دادیم شما بگید کار درستی کردیم یا نه؟
شما بودین تو این شرایط روحی میتونستید به این سفر به عنوان یک سفر تفریحی! نگاه کنید؟ واقعا با این حال و روز میشه به تفریح فکر کرد؟؟؟ ممنون از دلداریتون
مطمئنن همانطور هست که می فرمایید ولی بیایید از انتها به مسئله نگاه کنیم آخرش اینه که این مطالب حقیقت داره ولی اگر تنها امیدی کوچکی باشد و یا یک روزنه ای امیدی باز شود آنوقت باید حسرت نرفتن رو خورد هزینه های زیادی رو دوستان متحمل شده اند این هزینه هم شاید در مقابل هزینه و فرصت از دست رفته چندان نباشد باید رفت و تا لحظه آخر امیدوار موند به خدا توکل کنید باز هم می گیم که حسی به من می گه که هم چی درست میشه آمین
شماره کیس ++2013as104 تعداد 4 نفر تاریخ رویت قبولی 1 می 2013
تاریخ ارسال مدارک 7 می مصاحبه هفته دوم آگوست ایروان تاریخ کلیر شدن 31 augتاریخ دریافت ویزا 9 سپتامبر تاریخ ورود به امریکا 8 فوریه 2014 ساکن سن دیه گو
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها .... من شماهارو نمیشناسم ولی خیلی ناراحت شدم .تورو خدا کم نیارین حتما برین حتی اگه احتمالش کم باشه بازم برید که بعدا غصه نخورید که چرا نرفتم ... اگه میرفتم... به خدا قبولی تو لاتاری راحت نیست که بگید این دفعه نشد دفعه ی بعد. شانستون امتحان کنید . :-(
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
یک نکته در مورد کیسهای ستاره دار اینه که شماره ویزا برای نفر دوم در نظرگرفته می شه وفکر کنم یعنی ویزا برای اون جزو سهمیه به حساب اومده .مثلا اگر نفر اول شماره 21ویزاش هست نفر سوم 23هست یعنی شماره ویزا 22 رو نگه داشتند.امیدوارم درست فکر کنم.در این لحظه دنبال نکات مثبت می گردیم شاید تسلای خاطرامان باشد.دوستان اگر نظری دارند بگند.ممنون
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
رتبه:
126
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز , به نظرم یه مشورت با یه وکیل خبره بخصوص ترک زبان در آنکارا میتونه تو اینجور مواقع در پروسه ی "چانه زنی با سفارت" خیلی موثر باشه. دوستان خوبی که در آنکارا هستید یه وکیل " اینکاره " پیدا کنید و مشکل را باهاش مطرح کنید. باور کنید "چانه زنی با سفارت" چیز عجیب و غیر ممکنی نیست.
2013AS3xxx- ابوظبی