کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-21 ساعت 13:39)Aida.s نوشته:  ما تموم زندگیمون و توی ایران از دست دادیم خونه و شغلمون الان با این روحیه نمیدونم میتونیم از صفر شروع کنیم یا نه

دلداریمم ندید چون جای من نیستید تنها کسی که جای منه حال منو میفهمه

سلام آیدای عزیز.من تو رو درک می کنم.چون خونه مون رو فروختیم و یادمه همون روز پدرم بهم گفت بابا جان نکن اینکارو من روزی رو می بینم که پولای خونه تون رو خرج می کنید و تموم میشه و فقط غصه هاش برای تو میمونه.میدونی هنوز هم حرفش رو قبول ندارم .این ریسکی بود که ما کردیم و خودمون هم براش تصمیم گرفتیم .فردا هم شوهرم داره میره آنکارا .امید به خدا تلاش اخر رو هم می کنیم.نشد یه فرصت دیگه بلاخره زندگیمون رو یه جور دیگه می سازیم.تازه فکر کن من دو تا بچه دارم .یه پسر 15 ساله که این روزا حرف و حدیثش رفتن بود و حتی روز و ماهش رو میلادی تنظیم کرده بود.بارها تو همین آخرا به خدا گفته بودم خدایا اگه این راه که می خوایم بریم سخته و ما نمی تونیم از زیر بارش در بیایم و خجالت بچه هامون رو بکشیم نشه فقط بهم صبر بده .اینا رو گفتم تا بدونی همدرد تو زیادن و نه اینکه تونسته باشن بپذیرن من از دیشب از بس گریه کردم دارم کور میشم .فایده ای هم نداره .امیدوار باش و صبور

رشته ای بر گردنم افکنده دوست
می کشد هر جا که خاطرخواه اوست
چه فاجعه‌ای است در آن لحظه که یک مرد می‌گرید!... چه فاجعه‌ای!... (دکتر شریعتی)

گریستم برایت ای دوست ولی چه فایده، من هر چقدر دوست، هر چه عاشق، حال تو را تو میفهمی و بس.

پروردگار بزرگ، از لحظه رویت نام، تو را شکر گفتند و این کردی با اینان، این عاقبت شکرگزاری نیست؟

آفریدگار، مگر نگفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را؟ پس کی؟ پس کجا؟ تو صدای گریه های این دختران را نمی شنوی؟ هق هق مردان خسته تنها در غربت انتظار را نمی بینی؟ فرزندان دور از پدر روزهاست به امید آمدن پدر با پیام هجرت، همه سختی ها را تحمل کرده اند.

مگر تو خدای همیشگی من نیستی؟ مگر نگفتی: من از رگ گردن به تو نزدیک ترم؟ مگر نمی بینی که حتی خون رگهای اینان از حرکت ایستاده؟ پس مددی کن برای به جریان انداختن خون در رگهای زندگی شان.
مگر نگفتی از تو حرکت از من برکت، خدایا این خواهر طفل معصوم من سرپناه خودش را به امید حرکت، از دست داده،برکتت را برسان. خدایا آن دیگری توشه راه بسته، به مقصدش برسان. خداوندا تو میدانی که مسافری با همه مشکلات جسمانی ره توشه بسته و چشم انتظار لطف توست، کرم نما و فرود آ.
نگو که مصلحت این بوده که .................. چه مصلحتیست که بیش از یکسال زندگی ما در انتظار باشد و هیچ؟

- چگونه از سفر خود راضی باشم وقتی همسفرانم بی هیچ گناهی از راه ماندند..... خدایا نگذار تا انتهای این سفر با بغض در گلو بمانم

منتظر می مانم صدای ساز و دهل شادی از دور می آید، نه، باید بیاید .....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-21 ساعت 13:53)nyayesh نوشته:  
(2013-09-21 ساعت 13:39)Aida.s نوشته:  ما تموم زندگیمون و توی ایران از دست دادیم خونه و شغلمون الان با این روحیه نمیدونم میتونیم از صفر شروع کنیم یا نه

دلداریمم ندید چون جای من نیستید تنها کسی که جای منه حال منو میفهمه

سلام آیدای عزیز.من تو رو درک می کنم.چون خونه مون رو فروختیم و یادمه همون روز پدرم بهم گفت بابا جان نکن اینکارو من روزی رو می بینم که پولای خونه تون رو خرج می کنید و تموم میشه و فقط غصه هاش برای تو میمونه.میدونی هنوز هم حرفش رو قبول ندارم .این ریسکی بود که ما کردیم و خودمون هم براش تصمیم گرفتیم .فردا هم شوهرم داره میره آنکارا .امید به خدا تلاش اخر رو هم می کنیم.نشد یه فرصت دیگه بلاخره زندگیمون رو یه جور دیگه می سازیم.تازه فکر کن من دو تا بچه دارم .یه پسر 15 ساله که این روزا حرف و حدیثش رفتن بود و حتی روز و ماهش رو میلادی تنظیم کرده بود.بارها تو همین آخرا به خدا گفته بودم خدایا اگه این راه که می خوایم بریم سخته و ما نمی تونیم از زیر بارش در بیایم و خجالت بچه هامون رو بکشیم نشه فقط بهم صبر بده .اینا رو گفتم تا بدونی همدرد تو زیادن و نه اینکه تونسته باشن بپذیرن من از دیشب از بس گریه کردم دارم کور میشم .فایده ای هم نداره .امیدوار باش و صبور

میفهمم چی میگی عزیزم و واقعا ناراحت شدم حتما حکمتی توی این اتفاق تلخ هست الان نمیفهمم چه حکمتی اما امیدوارم بتونم درکش کنم کامل ، میدونم خیلیا اینجا مثل منند منظورم کسانی بود که ویزاشون و گرفتند البته خوشحالم که برای بقیه دوستان این اتفاق بد نیوفتاده و خوب و خوش به امریکا میرن، براشون نیک بختی آرزو دارم و آرزو میکنم اشخاص که مثل ما هستند صبور باشند و توان مقابله با این بحران و خدا بهشون بده

حالا چیکار کنیم؟؟؟ به ما ایمیل نزدن منم میترسم ایمیل بزنم.... یعنی بریم؟؟ مخارجش چی؟؟ اگه بریمو نشه... هیچکاری نمیشه کرد؟؟ داغون شدم
تشکر کنندگان: پدی ، bayat_r ، Aida.s ، nasim19 ، sadeghi897 ، soruosh ، romance33 ، lilistar ، Sonaen60 ، رجبعلی ، shiraz mamali ، DIVE ، مانترا ، amir82
ما كلير شديم ١٦ سپتامبر ولي ٢٠ و ٢١ يعني همين الآن ديدن اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من هیچ کدومتونو نمی شناسم ولی از دیشب تا حالا خیلی ناراحتم.. فقط می خواستم باهاتون هم دردی کنم
امیدتونو از دست ندین
خدایا.......
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
(2013-09-20 ساعت 22:04)r91 نوشته:  این دوستمون که پاسشو به خاطر نقص آدرس پس دادن چی شد؟

pa dar hava
خودش میبردت هرجا دلش خواست /// به هر جا برد بدون ساحل همونجاست
**18 / آنکارا ، دسامبر 2012 / صدور ویزا همراه با چند تیک اضافه !! 24 سپتامبر
(2013-09-21 ساعت 14:01)Nora hashemi نوشته:  ما كلير شديم ١٦ سپتامبر ولي ٢٠ و ٢١ يعني همين الآن ديدن اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در جواب ایمیلی نبوده؟امروز رو میگم.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: mhb161 ، پدی ، sadeghi897 ، romance33 ، رجبعلی
(2013-09-21 ساعت 14:01)Nora hashemi نوشته:  ما كلير شديم ١٦ سپتامبر ولي ٢٠ و ٢١ يعني همين الآن ديدن اپ شديم يعني چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کلیر منم17 بود الان دیدم آپ شدم برا 21
فک کنم این یعنی تموم شد یعنی پروندمونو بستن یعنی الفاتحه
**2013AS19 رویت قبولی: 7 می 2013ارسال مدارک23 می ،دریافت نامه دوم 2 july ؛،مصاحبه هفته اول سپتامبر آنکارا صورتی ,1نفر کلیر بعد از 13 روز،به ما که رسید ویزا تموم شد.
تشکر کنندگان: پدی ، sadeghi897 ، romance33 ، nooshshahnar ، lilistar ، Sonaen60 ، رجبعلی ، مانترا
(2013-09-21 ساعت 13:28)lilistar نوشته:  دوستان واقعا تو اين شرايط سخت نمي شه نظر خاصي داد ولي من يادمه كه تو تاپيك كليرنس سال 2011 كه اون موقع هم به خيلي ها گفته بودند كه ويزا تموم شده يك نفر تونسته بوده ويزاشو بگيره ( بعد از همين داستان تموم شدن سهميه ويزاها در ابوظبي ) بنابراين اگر امكانشو داريد تلاشتونو بكنيد و حتما به اين سفر برويد اميدوارم كه موفق شويد .
در تایید فرمایش شما یکی از دوستان من در لاتاری 2011 وقتی حدودا همین روزا بهشون گفتن دیگه ویزایی صادر نمیشه با وکیلش رفت ابوظبی و بالاخره در روز 30 سپتامبر با سفیر ملاقات کرد و همون روز ویزاشو گرفت. البته ایشون کلیرنسش طولانی بود و دو سه روز قبلش کلیر شده بود ولی در مراجعه ی اول بهش گفته بودن سقف ویزای سفارت برای ایرانی ها پر شده.
2013AS3xxx- ابوظبی
سلام به همگی
فقط میتونم بگم هر کس نره سفارت چه کلییر شده و چه کلییر نشده بزرگترین اشتباه زندگیشو انجام داده وباید تلاش خودشو بکنه و نا امید نباشه چرا که در نا امیدی خدا این حقو ازت میگیره پس به خدا توکل کن این هزینه آخری هم اصلا مهم نیست چرا که بعضی ها بصورت غیر قانونی اقدام کردن و کارشون هم نشده (برای کشورهای مختلف) و میلیون هاتومن خرج کردن و حالا تو با تو هستم گیر 4 میلیون شدی با این همه دغدغه ای که داشتی تا حالا توکل کن میشی میشی میشی
دوستان عزيز من با يه وكيل تو ايران صحبت كردم گفتن كه اگه بتونيد با يه وكيل ترك صحبت كنيد كه اون موضوع رو به سفير يا كاردارش برسونه اون ميتونه براتون از كي سي سي درخواست اضافه ظرفيت بگيره اگه زير 50 نفر باشين كه فكر نمي كنم بيشتر هم باشيم پس به جاي اظهار ندامت و تاسف به فكر باشيد و همين كار رو به هر طريق كه ميشه جلو ببريد
اين چيزا براي ما غير ممكن به نظر مياد وگرنه درخواست از طرف سفير خيلي به گرفتن ويزا در اين تايم كم كمك ميكنه!!!
به اميد همياري همه شما در جلوي سفارت در روز دوشنبه
Case No: 2013AS37xx
مصاحبه: آنكارا
زمان مصاحبه 03 September
دريافت برگه صورتي براي يكي از نفرات
كليرنس روز 18Sep
visa Status: بدون ويزا (به دليل تمام شدن ويزا).
توضيح كامل پرداخت 165$ و روند دريافت گرين كارت پس از پرداخت
دريافت سوشيال سكيوريتي و گواهينامه رانندگي
متن ایمیلی که امروز به من زدن.
لازمه بگم که من هیچ ایمیلی نزده بودم و خودشون لطف کردن و ما رو مورد مرحمت قرار دادن.

IMPORTANT NOTICE ABOUT DV 2013

Dear applicant,

Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.

As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

Therefore, please do not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete.

There currently are NO more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013.

Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

U.S. Embassy Ankara
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
تشکر کنندگان: mhb161 ، گل نهال ، romance33 ، lilistar ، رجبعلی ، abshar_wf ، roeentan ، gbtm ، مانترا ، amir82
(2013-09-21 ساعت 13:57)bayat_r نوشته:  چه فاجعه‌ای است در آن لحظه که یک مرد می‌گرید!... چه فاجعه‌ای!... (دکتر شریعتی)

گریستم برایت ای دوست ولی چه فایده، من هر چقدر دوست، هر چه عاشق، حال تو را تو میفهمی و بس.

پروردگار بزرگ، از لحظه رویت نام، تو را شکر گفتند و این کردی با اینان، این عاقبت شکرگزاری نیست؟

آفریدگار، مگر نگفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را؟ پس کی؟ پس کجا؟ تو صدای گریه های این دختران را نمی شنوی؟ هق هق مردان خسته تنها در غربت انتظار را نمی بینی؟ فرزندان دور از پدر روزهاست به امید آمدن پدر با پیام هجرت، همه سختی ها را تحمل کرده اند.

مگر تو خدای همیشگی من نیستی؟ مگر نگفتی: من از رگ گردن به تو نزدیک ترم؟ مگر نمی بینی که حتی خون رگهای اینان از حرکت ایستاده؟ پس مددی کن برای به جریان انداختن خون در رگهای زندگی شان.
مگر نگفتی از تو حرکت از من برکت، خدایا این خواهر طفل معصوم من سرپناه خودش را به امید حرکت، از دست داده،برکتت را برسان. خدایا آن دیگری توشه راه بسته، به مقصدش برسان. خداوندا تو میدانی که مسافری با همه مشکلات جسمانی ره توشه بسته و چشم انتظار لطف توست، کرم نما و فرود آ.
نگو که مصلحت این بوده که .................. چه مصلحتیست که بیش از یکسال زندگی ما در انتظار باشد و هیچ؟

- چگونه از سفر خود راضی باشم وقتی همسفرانم بی هیچ گناهی از راه ماندند..... خدایا نگذار تا انتهای این سفر با بغض در گلو بمانم

منتظر می مانم صدای ساز و دهل شادی از دور می آید، نه، باید بیاید .....

دوست گرامی باور کن با های های گریه این متن شما را خواندم و از ته قلبم از خدا می خواهم بزرگی اش را به صورت معجزه ای به ما نشان دهد.SadSadSadSad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
(2013-09-21 ساعت 14:04)abshar_wf نوشته:  

کلیر منم17 بود الان دیدم آپ شدم برا 21
فک کنم این یعنی تموم شد یعنی پروندمونو بستن یعنی الفاتحه

إز كجا مطمئن هستي؟؟؟؟مگه مريضن پرونده أي كه نمي خوان ويزا بدن رو هي چي كنند؟؟؟؟ تو رو خدا إز خودتون حرف نسازين
تشکر کنندگان: alireza2753 ، پدی ، romance33 ، mrr777 ، رجبعلی ، Sonaen60 ، abshar_wf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان