کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-22 ساعت 16:01)hamid1243 نوشته:  من امید دارم هنوز شما دوستان خوبم ویزا بگیرین .
چیزی که من تو سفارت شنیدم از آفیسر و تجربه 3 ساله من میگه اینه که تا آخرین لحظه امیدوار باشین...
ذاخل سفارت رفتن کار ساده ای هست به نظر من یکی بره و سوال بپرسه یا زنگ بزنین از خانوم ملیکا بپرسین اون فکر میکنم الان اطلاعات خوبی بتونه بهتون بده...

ملیکا ملیکا ملیکا کیه ؟ اون حتی نگهبانای سفارت هم نمیشناسه و کسی هم اونجا تحویلش نمیگیره چه بخواد اطلاعاتی به شما بده حتما برای یه اطلاع دادن سرکییسه اشو شل میکنه تا درهم ها بهتربرند توش ول کنید طورخدا این فرصت طلبها رو
و واقعا اینجا مصداق پیدا میکنه

اسرار لاتاری نه تو دانی و نه من
(2013-09-22 ساعت 16:14)Texassy نوشته:  و واقعا اینجا مصداق پیدا میکنه

اسرار لاتاری نه تو دانی و نه من

نه تو دانی و نه من و نه هیچ کس دیگه
کلاً لاتاری برای ما ها هم اولش شوک بود هم آخرش

(2013-09-22 ساعت 15:45)arashkhan82 نوشته:  ......... خدایا به داده و ندادت شکر...

آرش خان .... این چند کلمه ات رو باید روی چشم گذاشت ... هیچ کار خدا بی حکمت نیست ... منم برای همه بچه هایی که این وضعیت براشون پیش اومده از ته دلم ناراحت هستم ... اما بازم باید در پایان هر چیزی گفت : خدایا شکرت! Rolleyes
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
کسی از بچه های انکارا خبری نداره؟
تشکر کنندگان: zohre02
(2013-09-22 ساعت 16:09)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 16:01)hamid1243 نوشته:  من امید دارم هنوز شما دوستان خوبم ویزا بگیرین .
چیزی که من تو سفارت شنیدم از آفیسر و تجربه 3 ساله من میگه اینه که تا آخرین لحظه امیدوار باشین...
ذاخل سفارت رفتن کار ساده ای هست به نظر من یکی بره و سوال بپرسه یا زنگ بزنین از خانوم ملیکا بپرسین اون فکر میکنم الان اطلاعات خوبی بتونه بهتون بده...

ملیکا ملیکا ملیکا کیه ؟ اون حتی نگهبانای سفارت هم نمیشناسه و کسی هم اونجا تحویلش نمیگیره چه بخواد اطلاعاتی به شما بده حتما برای یه اطلاع دادن سرکییسه اشو شل میکنه تا درهم ها بهتربرند توش ول کنید طورخدا این فرصت طلبها رو
من نگفتم که اون بره سوال کنه . بچه های سفارت میان بیرون حداقل اون خبر داره که چی شنیدن از داخل سفارت
2013AS9XXX دو نفر ( ازدواج بعد از کارنتی)
کارنتی:June 2013 , ABU DHABI
مصاحبه: آخر 30 JULYCool
هزینه مدیکال 850 درهم 2نفر
برگه سفید:rolleyes کلیر بعد 22 روز - تحویل ویزا :29 AGU
( مقصد : آغوش پدر و مادر در مریلند) [/size]
تشکر کنندگان: houmanmir ، zohre02 ، lilistar ، مانترا
دوستان شاید یه خیریتی تو کار بوده که این وضعیت پیش اومده. ما که الان چند ساله شرکت میکنیم و قبول نمیشیم چی بگیم؟ درسته که ما به اندازه شما ضرر مالی و روحی پیدا نکردیم ولی همین که قبول نشدیم برامون یه نا امیدی بوده. من با این وضعیتی که دیدم شاید دیگه 2015 رو شرکت نکنم. چون اونقدری که فکر میکردم هم کاراشون رو حساب کتاب نیست. یکی نیست بهشون بگه آخه اونایی که کلیر شده بودند رو چرا ویزا ندادین. حالا اگه کلیر نشده ها رو ویزا ندن یه حرفیه. خیلی غافلگیرانه اعلام کردن ویزا ایرانیها تموم شده. فقط یه سری آدمو زدن الاف و دربدر کردن و امید واهی بهشون دادم. خیلی از این قضیه ناراحت شدم.
تو ترمینال 3فرودگاه دبی نشستم، درب و داغون ، با فک کش اومده، بعد از دوبار کلیر شدن، دست از پا در
از تر، دارم بر میگردم
اینم شانس ما
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
دوستانی که مثل من امسال از قافله عقب موندن نظرتون در رابطه با یک میتینگ برای آشنایی بیشتر چیه؟
تشکر کنندگان: gifa ، jj bobo ، گل نهال ، zohre02 ، SHABAH51 ، lilistar ، alihmh ، mhb161 ، mamalino10 ، romance33 ، siyavash ، مانترا
به احتمال زیاد فردا ماهم آب پاکیو می‌ریزن رو دستمون
2013as6xxx - تاریخ مصاحبه : 11 june - ایروان - تاریخ آخرین آپدیت : 19 september به زور ایمیل

تشکر کنندگان: zohre02 ، gbtm ، nooshshahnar ، lilistar ، e76779 ، DIVE ، Aida.s ، romance33 ، مانترا
(2013-09-22 ساعت 16:17)hamid1243 نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 16:09)negar_karimi6 نوشته:  

من نگفتم که اون بره سوال کنه . بچه های سفارت میان بیرون حداقل اون خبر داره که چی شنیدن از داخل سفارت

دوست من به اسم این خانم آلرژی دارم چون از نزدیک دیدم چقدر بی معلومات و فرصت طلبه و ذره ای رحم نداره و فقط وفقط به فکر پر کردن جیبشه فکر کردید این خانم عاشق چشم و ابرو بچه هاست که بره وقتشو تلف کنه ببینه دم در سفارت چه خبره ؟بعد بیاد واقعیتو به شما ها بگه؟ به بچه های خودمون که اونجا هستن بیشتر اعتماد کنید تا یکی مثل ایشون که نون به نرخ روز می خوره
تشکر کنندگان: zohre02 ، kamela ، پدی ، m.mehdi ، mhb161 ، MEHDIREZAEI ، Aida.s ، reza_top60 ، Ehsan1358 ، mamalino10 ، hossein jon ، romance33 ، مانترا ، EKAM ، lilistar
اين وميگم ناراحت نشيدا،بچه هاي ابوظبي اين حالت شمارو ما جمعه داشتيم منم حالم خيلي خراب بود ولي بدونيد خدا بد بندشو نميخواد شعار نميدم ولي بعد از چند روز به حرفم ميرسيد،تن وبدنتون سلامت انشالله اوضاع اينجا هم بهتر ميشه ،من حرف joody خيلي روم اثر گذاشت ولي از ته دل براش آينده ايي عالي آرزو ميكنم،فكر كنيد هر مادري دوست داره روز اول مدرسه رفتن بچه اش روببينه من از اونم محروم شدم ،هممون خيلي ضرركرديم مادي ومعنوي ولي حتما خيري توشه
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
(2013-09-22 ساعت 16:45)gifa نوشته:  اين وميگم ناراحت نشيدا،بچه هاي ابوظبي اين حالت شمارو ما جمعه داشتيم منم حالم خيلي خراب بود ولي بدونيد خدا بد بندشو نميخواد شعار نميدم ولي بعد از چند روز به حرفم ميرسيد،تن وبدنتون سلامت انشالله اوضاع اينجا هم بهتر ميشه ،من حرف joody خيلي روم اثر گذاشت ولي از ته دل براش آينده ايي عالي آرزو ميكنم،فكر كنيد هر مادري دوست داره روز اول مدرسه رفتن بچه اش روببينه من از اونم محروم شدم ،هممون خيلي ضرركرديم مادي ومعنوي ولي حتما خيري توشه

گیفا واقعا خودت این پست رو نوشتی؟؟؟
باورم نمیشه
خیلی خوشحالم می بینم روحیت اینقدر خوب شده
این دو روز خیلی روی منم تاثیر داشته
باعث شد حداقل با خودم یه حساب کتابی کنم و ببینم که پیش خودم چند چندم.
بچه ها من خودم ویزا نگرفتم الکی نمی خوام دلداری بدم.مثل خیلی های دیگه هم هزینه کردم.چه مالی چه روحی
ولی قبول کنیم وقتی قضیه ای نمی خواد بشه، حداقل با اعصاب و روان خودمون و خانوادمون بازی نکنیم.
خیلی از ما تو زندگیمون موقعیت ها یا مال و ثروت زیادی از دست دادیم.اینم روش
این نیز بگذرد.
شرمنده زیاد رفتم پای منبر
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
بازیهای زندگی گاه زیباست ،
گاه غافلگیر کننده
گاه حیرت آور
و گاه بنیان برافکن

چه کسی فکر می کرد این تاپیک دیگر هـــــــــورااااااا نداشته باشد؟؟؟

-بچه های ایروان هنوز نیمچه امیدتون رو حفظ کنید. تا لحظه آخر پایدار بمانید
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
و این بود پایانی بر پایان. به ما ویزا ندادند .وصف این لحظات که برای بار دوم برای من پیش اومده وصف ناپذیر است یعد از یک هفته که پاس زا از ما گرفته بودند سفید بر گرداندن.حالاجواب اون بچه رو که در دیار غربت منتظراست چه بدم.زنم منتظره.شما جای من بودید چه می کزدید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان