کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-22 ساعت 17:03)پدی نوشته:  و این بود پایانی بر پایان. به ما ویزا ندادند .وصف این لحظات که برای بار دوم برای من پیش اومده وصف ناپذیر است یعد از یک هفته که پاس زا از ما گرفته بودند سفید بر گرداندن.حالاجواب اون بچه رو که در دیار غربت منتظراست چه بدم.زنم منتظره.شما جای من بودید چه می کزدید
پدی عزیز
خوشبختانه کسانی که همسر گرین کارتی دارن میتونن از طریق ویزای خانوادگی اقدام کنند.اگر همسرتون آمریکا هستند ازشون بخواهید پس از اخذ گرین کارت در اسرع وقت براتون اقدام کنه.خوشبختانه در ماههای اخیر کتگری F2A تقریبا کارنت شده و فقط کافیست مراحل اولیه درخواست که برای من حدود یک ماه طول کشید انجام بشه تا کیس شما بره برای NVCو در صورت ارایه مدارک و فرمهای مرتبط به آنجا سریعا به مصاحبه دعوت خواهیدشد و با توجه به اینکه یکبار کلیر شده اید ویزای یک ضرب خواهید گرفت.
به امید خدا
(2013-09-22 ساعت 15:42)Texassy نوشته:  سفارت آنکارا اول نوشته بود monthly
الان جملش رو عوض کرده و ابوظبی هم عین همین رو کپی کرده
یکم مشکوکه این حرکتا

كجاش مشكوكه نتيجه ايميلهامونه. كفتن يه كاري بكنيم هيچي براشون نمونه براي اعتراض و ايميلهاي بعدي.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، parastoo500 ، Aida.s ، nooshshahnar ، e76779 ، zohre02 ، romance33 ، مانترا
با سلام
خدایا خودت به داد بچه های 2013 که پشت در ویزای آمریکا موندن صبر و حوصله بده که بتونن روحیه ، زمان وهزینه و فرصت های از دست رفته طی یک سال گذشته رو از دست دادن رو جبران کنن
طی این یک سال گذشته از چه فرصتها گذشتند به هوای رسیدن به دنیای بهتر .
بچه های 2013 به خدا نمی خوام دلداریتون بدم و با گفتن جمله های گلیشه ایی از جمله " حالتون رو درک می کنم و یا اینکه با شما ابراز همدردی می کنم " از سر این موضوع بگذرم چرا که این فقط شما هستید که احوال تون رو می فهمید و دیگر هیچ کس .
بچه های 2014 این لحظات رو ببین چرا که همین دوستانی که الان فکر می کنند دنیا به آخر رسیده ، زمانی من وشمایی بودند که استرس و شادی قبول شدن و رسیدن و یا نرسیدن نامه دوم و کلیر شدن را مز مزه و با یکدیگر تقسیم می کردند.
به خدا از خواندن تاپیکهای شما دوستان 2013 به حدی متاثر شدم و بغض گلوم رو گرفت که شیرینی دریافت نامه دوم به کامم تلخ شد
كاشكي امروزآنكارا نيومده بودم.ملت شاد تركيه رو تو خيابونها ميبينم ميفهمم چرا سهميه ايرانيها اينقدر زود پر ميشه.غمم تبديل به درد شد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: amir82 ، iraj im ، alihmh ، Aida.s ، Sonaen60 ، سو سو ، nooshshahnar ، e76779 ، parastoo500 ، maryam_a ، romance33 ، siyavash ، مانترا ، raham ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 17:35)hosa نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:32)SabreAyob نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:03)پدی نوشته:  و این بود پایانی بر پایان. به ما ویزا ندادند .وصف این لحظات که برای بار دوم برای من پیش اومده وصف ناپذیر است یعد از یک هفته که پاس زا از ما گرفته بودند سفید بر گرداندن.حالاجواب اون بچه رو که در دیار غربت منتظراست چه بدم.زنم منتظره.شما جای من بودید چه می کزدید
پدی عزیز
خوشبختانه کسانی که همسر گرین کارتی دارن میتونن از طریق ویزای خانوادگی اقدام کنند.اگر همسرتون آمریکا هستند ازشون بخواهید پس از اخذ گرین کارت در اسرع وقت براتون اقدام کنه.خوشبختانه در ماههای اخیر کتگری F2A تقریبا کارنت شده و فقط کافیست مراحل اولیه درخواست که برای من حدود یک ماه طول کشید انجام بشه تا کیس شما بره برای NVCو در صورت ارایه مدارک و فرمهای مرتبط به آنجا سریعا به مصاحبه دعوت خواهیدشد و با توجه به اینکه یکبار کلیر شده اید ویزای یک ضرب خواهید گرفت.
به امید خدا
ببخشید آقای پدی شما کی کلیر شده بودید؟؟؟ میشه لطفا جواب بدید؟ خیلی ممنون.
تشکر کنندگان: alihmh ، پدی ، ali_gh
(2013-09-22 ساعت 17:32)mohammad fazli نوشته:  خيلي ناراحت كننده هست اين شرايط
بخدا اگه فقط ميبينيد اون پايين انلاين هستيم و هيچي نميگيم واسه اينه كه واقعا نميتونيم با حرفامون آرومتون كنيم
چيزي جز آرزوي موفقيت و شادي براتون ندارم
اميدوارم روزي خداوند نشونه اين حكمتش را به شماها نشان دهد
دوستان اميدوار باشيد چون باز هم راه هاي بسياري براي مهاجرت فراهم ميباشد
اميدتان را از دست ندهيد و مايوس نشيد
من و بسياري ديگر از دوستان به داشتن دوستان همچون شماها افتخار ميكنيم و هميشه در كنارتون هستيم و خواهيم ماند
شايد سال ديگه باز هم قرعه به نام شما افتاد تا چند روز ديگه ثبت نام لاتاري 2015 شروع ميشه پس هميشه اميدوار باشيد كه مطمئنا در ناميدي بسي اميد است
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شرمنده همتون هستم
ای بابا. من که می گم باید لاتاری 2015 رو تحریم کنیم و هیچکس ثبت نام نکنه که فکر نکنن حالا کشته مردشونیم.
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Aida.s
(2013-09-22 ساعت 17:41)r91 نوشته:  كاشكي امروزآنكارا نيومده بودم.ملت شاد تركيه رو تو خيابونها ميبينم ميفهمم چرا سهميه ايرانيها اينقدر زود پر ميشه.غمم تبديل به درد شد.

فکر میکنید دیگه نوشتن نامه و ایمیل و یا رفتن دم سفارت فایده ای داشته باشه؟

تشکر کنندگان: Sonaen60 ، gbtm ، پدی ، mhb161 ، zohre02 ، romance33 ، مانترا ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 17:23)يلدا اهوازى نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:10)ali_gh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 15:59)Aida.s نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 15:55)يلدا اهوازى نوشته:  كسي از دوستان از بچه هايي كه الان سفارت هستن خبر نداره؟

صفحه قبل توضیح دادند که بهشون ویزا ندادند فقط به آقایی که هفته گذشته پاسش و داده بوده ویزا دادند

چه خبری از سفارت میخواین؟
له له له له.....
من اونجا بودم

ما امروز تازه پاسپورت هامون رسيدن دوبي،گفتن ممكنه امروز كه روز آخر باشه ويزارو بدن!كه متاسفانه به شما و دوستان هم ندادن!
من یکهفته بود پاسم تو سفارت بودا
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
تشکر کنندگان: mhb161 ، پدی ، zohre02 ، romance33 ، hamid1243 ، مانترا ، lilistar
(2013-09-22 ساعت 17:43)alihmh نوشته:  
بخدا اگه فقط ميبينيد اون پايين انلاين هستيم و هيچي نميگيم واسه اينه كه واقعا نميتونيم با حرفامون آرومتون كنيم
من و بسياري ديگر از دوستان به داشتن دوستان همچون شماها افتخار ميكنيم و هميشه در كنارتون هستيم و خواهيم ماند
شايد سال ديگه باز هم قرعه به نام شما افتاد تا چند روز ديگه ثبت نام لاتاري 2015 شروع ميشه پس هميشه اميدوار باشيد كه مطمئنا در ناميدي بسي اميد است
شرمنده همتون هستم
ای بابا. من که می گم باید لاتاری 2015 رو تحریم کنیم و هیچکس ثبت نام نکنه که فکر نکنن حالا کشته مردشونیم.

حتمن
اگه ما ثبت نام نکنیم اونا دق میکنن و ازغصه میمیرن!!!!
این حرفا چیه؟ Cool
(2013-09-22 ساعت 17:56)Texassy نوشته:  
شرمنده همتون هستم

حتمن
این حرفا چیه؟ Cool
آره اگه هیچکس ثبت نام نکنه اونا دق می کنن. ولی چنین چیزی غیر ممکنه. تا موقع ثبت نام می شه سیل جمعیته که.....................
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: Texassy ، b_argi ، negar_karimi6 ، پدی ، zohre02 ، romance33 ، مانترا
از ما كه كذشت.
ايني كه ميخوام بكم برتامه اي بود كه خودم در صورت رسيدن به آمريكا در اولويت كاريم داشتم.
از كساني كه رسيدن اونور مخصوصا عزيزان آكاه تر خواهش ميكنم از طرق قانوني و مراجعه به سناتورها ونمايندكان مجلس و سران احزاب خصوصا دموكرات در منظقه خودتون و لابيهايي كه شايد و بنا به هر دليلي دلشون بخواد براي ايرانيها كاري بكنند ايرانيهايي كه داراي سمت و نفوذي در دولت هستن و حقوقدانها مسايل موجود و ايرادات قانون لاتاري خصوصا حث ددلاين 30سپتامبر كه به خاطر تعلل سفارتها سرنوشت آدمها رو عوض ميكنه و استعلامهاي خياي سخت در مورد ايرانيا پا درهوا كذاشتن اونها و در عين حال ادعاي اينكه ما كه كفته بوديم كسي خونه و كارش رو به هم نزنه وكلي ايرادات ديكه كه تو اين چندسال ديديم ودر ابتدايي ترين سيسنمهاي قانون نويسي نميكنجه رو براشون باز و تحليل بكنيد از هر طريق ممكن كتبي و حضوري ازشون بخواهيد فعاليتهايي جهت اصلاح اين قانون در مجلس يكنند.خيلي قانون ايراد داره.بخوام بنويسم مثنوي هفتاد من ميشه كه همتون هم بهتر ميدونيدش.ميخواستم بعد از تموم شدن اين قضيه به خير و خوشي (خيرسرشون) پيشنهاد بدم به مديرانمون كه تاپيكي بزارن تا هركسي مشكلات خودش رو كه در اين راه باهاش دست به يقه بوده تعريف كنه و حالا با اين اوضاع مناسبتش چه بيشتر شده.بياين و اين لطف رو به آيندكان بكنيد. هرقانوني ايراداتي داره و بايد اصلاح بشه ولي اين ايرادات بايد بالاخره از يه طريق قانوني آشكار بشه.لطفااااااااا"
(2013-09-22 ساعت 18:00)alihmh نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 17:56)Texassy نوشته:  
شرمنده همتون هستم

حتمن
این حرفا چیه؟ Cool
آره اگه هیچکس ثبت نام نکنه اونا دق می کنن. ولی چنین چیزی غیر ممکنه. تا موقع ثبت نام می شه سیل جمعیته که.....................

اصلن این حرکت دندان شکن باعث میشه اونا دندوناشون بشکنه! Big Grin
عزیزم
کسی دق نمیکنه
در حقیقت این یه اشتباه محاسباتیه
من برای تمام دوستام که دور دوم برنده شدن و ویزا گرفتن خوشحالم
اما اگه قرار بود ویزا کم بیاد، خب پس این لاتاری اصلا به دور دوم نیازی نداشت

به هر حال هر چی هم بشه غمی نیست
از خودم راضیم حداقل
خیلی بد شد این اتفاق افتاد نهایت بدشانسی بود :-(((((((
هر سالم که جمعیت بیشتری ثبتنام میکنن. امیدوارم همه ی شماها که حقتون پایمال شده اول از همه 2015 برنده بشید ;-)
تشکر کنندگان: gbtm ، alihmh ، jj bobo ، mhb161 ، پدی ، negar_karimi6 ، SHABAH51 ، Hedieh20 ، romance33 ، مانترا ، EKAM ، arash1986 ، Parniyan2013 ، lilistar ، 2014winner ، r_ent
ولی یک سوال بزرگی برام پیش اومده که چرا بیک دفعه این اتفاق افتاد؟ مگه آمار ویزاهاشون رو نمی دونستن ؟ پس چرا یک عده رو کلییر کردن و بعد بچه ها برن اونجا و بگن ویزا تموم شده!!!!!!!!!! خیلی م س خ ر س ت!!!!!!!!!!!111
در هر حال این تصمیم اونها ناگهانی بوده و فقط خودشون می دونن چرا این کارو کردن و خدا.
(در حالی که مطمئنم همگی کلییر شده بودند ولی اونا اعلام نکرده بودن و برنامه ریزی کرده بودن تا آخر سپتامبر. ولی انگار یکی بهشون گفت دیگه ویزا ندین و بگین ویزا تموم شده. چرا؟ خدا عالم است. )
جا مانده از لاتاری 2013
(2013-09-22 ساعت 18:07)گل نهال نوشته:  كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، so-ar,sh-p,hamed13,mehdi389, saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam, niushagh,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia, arash bon,nora hashemi, smpf, n51, payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟
كسي از زنگنه و ARI66 و سوسو، fardad1390,marsha, maarabi خبر داره كه ايشود شدن يا نه؟؟
سلام ما هم کلیر شدیم ( روز 16سبتامبر ) و امروز( 22 سبتامبر) اومدیم آنکارا و تازه فهمیدیم .....ایشود .... میشود هم نشدیم فردا می ریم مدیکال پس فردا سفارت ...
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
تشکر کنندگان: gbtm ، mhb161 ، amir82 ، romance33 ، hamid1243 ، مانترا ، Parniyan2013 ، lilistar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان