کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-23 ساعت 02:52)ikamaly نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 02:29)afshin4749 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 02:21)mrr777 نوشته:  شهرام جون، ذكريا رو صداش كن مي خوام سرم رو بذارم رو شونه هاش........
توی این اوضاع و احوال هم که شما فیلتون یاد تایتانیک افتاده !!!! Tongue
اتفاقا خیلی خوبه که روحیه تون عالیه!!!
واقعا برای جودی و نوشین و دکتر پدی از صمیم قلب ناراحتم!!!!
کاری هم از دستمون برنمیاد!!!SadSadSad
یه یادی هم از پویا چپ دست بکنی بد نیستا!!! Big Grin
(2013-09-23 ساعت 02:56)b_argi نوشته:  نه خواب نداریم دادا
فردا خیلی خبراست.
با مو بودی ...غیر من افیسر هم داره اینجارو رصد میکنه و میگه اینا چقدر باحلن..کاش یکضرب میگرفتن.....Big Grin
پاشو مشتی مسخره کردی همه رو !!! بلند شو برو بخواب فردا صدتا کار داریم !! مگه نشنیدی که علما گفتن بیداری جوون نصف شب معصیت داره !!!! مگه مسجد نمیری ؟ مگه پا منبری نیستی ؟ پاشو ، بلندشووووووووووووووووووووووو !! Big Grin
تشکر کنندگان: Texassy ، SHABAH51 ، mrr777 ، b_argi ، nooshshahnar ، 3rip ، amir82 ، alihmh ، azar1348 ، سو سو ، alireza2753 ، zohre02
اون كاربر (فكر كنم من را گير آورده بود) هف هشت بار پيغام خصوصي تكراري فرستاد براي من بدون توجه به حواب هاي من. اهرش هم غر زده سرم كه چرا جوابم را نمي دهي.

اگر سركاري بود لطفا بي نصيبش نگذاريد: اين هم پيام:
----------------------------------------
سلام يوزر جان قربونت برم؛
همين هفته در ايروان؛
خانم من سال گذشته برنده لاتاري شد خانواده ما سه نفر هستيم همه مدارك رو كامل فرستاديم ولي موقع مصاحبه كه الان هست من نتونستم باهاشون برم خانمم با بچه تنها رفته براي مصاحبه و نامه تمكن مالي هم به نام من صادر شده حالا ميخاستم بدونم چي ميشه آقا تورو خدا بهم بگين خيلي نگرانم خدا خيرت بده

با سپاس فراوان
-------------------------------------

(2013-09-23 ساعت 02:09)گل نهال نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 01:59)fatimamolaee نوشته:  سلام ماالان رسیدیم انکارا.یک خبربسیااااااار عجیب.دقیقا کیسی که فردا مصاحبه دارن تو هواپیماکنار ما نشسته بودن.یک خانواده ۴نفره که بخاطر تولد فرزند کوچیکشون که الان یک ماهشه نمیتونستن زودتر بیان و این اقا طی مکاتبه قرار مصاحبه رو عقب انداختن.این بندگان خدا روحشون هم خبر نداشت و گفتن بهشون گفتن اول بیان مصاحبه بعد برن پیش دکتر!!!!! واقعا جالب و عجیبه که این بندگان خدا انقدر باید اذیت بشن و با بچه کوچیک پاشن بیان و هیچ اطلاعرسانی بهشون نشده باشه.
كاربري بنام kazemjan هم پريروز به من پيام دادن و گفتن ٢٣ سپتامبر وقت مصاحبه در ايروان دارن و قراره اول مصاحبه برن و بعد مديكال.
تشکر کنندگان: Texassy ، Sonaen60 ، mamalino10 ، پدی ، laili ، Saeedv13 ، nooshshahnar ، shishipapa ، amir82 ، azar1348 ، afshinghwink ، alireza2753 ، zohre02 ، Aida.s
(2013-09-23 ساعت 03:02)User نوشته:  اون كاربر (فكر كنم من را گير آورده بود) هف هشت بار پيغام خصوصي تكراري فرستاد براي من بدون توجه به حواب هاي من. اهرش هم غر زده سرم كه چرا جوابم را نمي دهي.

اگر سركاري بود لطفا بي نصيبش نگذاريد: اين هم پيام:
----------------------------------------
سلام يوزر جان قربونت برم؛
همين هفته در ايروان؛
خانم من سال گذشته برنده لاتاري شد خانواده ما سه نفر هستيم همه مدارك رو كامل فرستاديم ولي موقع مصاحبه كه الان هست من نتونستم باهاشون برم خانمم با بچه تنها رفته براي مصاحبه و نامه تمكن مالي هم به نام من صادر شده حالا ميخاستم بدونم چي ميشه آقا تورو خدا بهم بگين خيلي نگرانم خدا خيرت بده

با سپاس فراوان
با عرض معذرت از حضور شما User عزیز ، اگه اجازه بدین ، بعنوان یه کاربر قدیمی ، پاسخ ایشون رو بنده به نحوووووووووووووو احسن بدم .
دوست خوبم ،
اولاً در زمان مصاحبه ، باید تمامی اعضای خانواده حاضر باشند
دوماً مگه پرونده سال قبل به سال بعد انتقال پیدا میکنه ؟
سوماً دوست عزیز بی زحمت واسه 2015 ثبت نام کن . منتها ایندفعه طوری هماهنگ کن که خودتم باشی !!!!
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، mamalino10 ، b_argi ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، 3rip ، amir82 ، azar1348 ، سو سو ، afshinghwink ، alireza2753 ، zohre02
خوبه User جون ؟!!

هوتوتو سابیدمش به الک !!
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، mamalino10 ، b_argi ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، mrr777 ، 3rip ، azar1348 ، afshinghwink ، zohre02
یعنی از صبح که خبرای ابوظبی رو می خوندم، خیلی داغون بودم. طوری که مرخصی گرفتم و زدم از اداره بیرون و رفتم 4، 5 ساعت پارک نیاورون قدم زدم. از خودم بدم میومد که شرایط بچه ها رو نداشتم. ولی الان که 2 ساعتی هست نشستم پای تاپیک و پست های شما عزیزا رو می خونم، حالم خیلی خوب شد. کلی براتون دعا کردم. هم خودم سبک شدم و هم اینکه انگاری یهو ته دلم یه چیزی می گه که شماها فردا حتماً به ویزا میرسین. خدا هم امیدتون رو می بینه. پس حالا که جناب فضلی نیست کپی رایت رو زیر پا میذارم و از ته ته ته دلم می گم :

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
من از مدیرای سایت گله دارم نباید به ماها میگفتن که زودتر اونجاباشیم حتی بچه هایی که از هفته پیش رفتن هم اعلام نکردن که داریم میریم به جز چند نفز تواین دنیا همه به فکر خودشون هستن .من فقط خواستم چیزی که تودلمهبگم کسی ناراحت نشه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: Sonaen60 ، laili ، nooshshahnar ، SHABAH51 ، 3rip ، alirezass ، EKAM ، lilistar ، azar1348 ، afshinghwink ، alireza2753 ، zohre02
منم ایمان دارم همه چی حل میشه.جودی پدی عزیزم و........که با پستاتون گریه کردم و مدام دعاتون میکنم با انرژی باشید خدا با ماست
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
(2013-09-23 ساعت 02:52)afshin4749 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: afshin4749*، ali 2013، ARI66، b@b@k، b_argi، el333، Fardaye Roshan، fatimamolaee، Gholy، Nanook، raham، soroshnia، حمید قا، 3 مهمان
چه بدبختی داریم توی این اوضاع و احوال !!!!! نصف شبه ، هنوز مهمون داریم ها !!! اونم سه تا !! مگه محرمه و ما تکیه بستیم که شما نشستین و هی چای میخورید و سیگار میکشید !!! حاجی پاشید برید سراغ کارتون دیگه !!! بذارید به ماتممون برسیم !! عجیبه ها !! Wink

من هم هستم.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
تشکر کنندگان: b_argi ، SHABAH51 ، mrr777 ، 3rip ، azar1348 ، afshinghwink ، alireza2753 ، zohre02 ، رجبعلی
(2013-09-23 ساعت 03:28)smpf نوشته:  من از مدیرای سایت گله دارم نباید به ماها میگفتن که زودتر اونجاباشیم حتی بچه هایی که از هفته پیش رفتن هم اعلام نکردن که داریم میریم به جز چند نفز تواین دنیا همه به فکر خودشون هستن .من فقط خواستم چیزی که تودلمهبگم کسی ناراحت نشه

دوست عزیز باور کنید مدیران سایت هم همه مثل شما یه کاربر معمولی هستند..فقط به خاطر قبول مسئولیتی که کردن بیشتر از بقیه توی سایت وقت میذارن و تاپیکهای دیگه رو مطالعه میکنند و شاید به همین دلیل اطلاعات و تجربیاتشون بیشتر از بقیه باشه ..ولی در مورد امسال هیچکس فکرش رو هم نمیکرد که این اتفاق بیوفته چون سالهای قبل سابقه نداشته بود که سهمیه ی ایرانی ها پر شه و ویزا به کسی نرسه ..امسال متاسفانه اولین سالیه که این موضوع پیش اومده. مطمئنم دوستانی هم که اعلام کردند و رفتند فکرشون هم به اینجا نمیرسید که ممکنه ویزاها تموم بشه !!!
کسی از حرفهای شما ناراحت نمیشه و ما همگی به اندازه ی شماها ناراحتیم و حالتون رو خوب درک میکنیم Sad
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
لیلی خانم
به جای دعا
خوشحال باشید که ما اینقدر شادیم
5 نفر به جای 55 نفر
پس ..................... خاکم
عاشق بچه های 2013 ایم همه جوره با هم رفیقن و هوای همو دارن
ایول دارید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
@سعید: خاکم
@لیلی: خاکم (کمی - نه ) همون خاکم ... چون مرامتو عشق است
@محمد: خاکم
@جودی: خاکم
@شهرام: خاکم
@نوشین: خاکم
@بابک: خاکم
@خانواده بابک: خاکم
@سروش: خاکم
@پرستو: خاکم
@ خودم: هیچی نیستی ضیغغغغغی Big Grin
(2013-09-23 ساعت 02:14)r91 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 01:59)fatimamolaee نوشته:  سلام ماالان رسیدیم انکارا.یک خبربسیااااااار عجیب.دقیقا کیسی که فردا مصاحبه دارن تو هواپیماکنار ما نشسته بودن.یک خانواده ۴نفره که بخاطر تولد فرزند کوچیکشون که الان یک ماهشه نمیتونستن زودتر بیان و این اقا طی مکاتبه قرار مصاحبه رو عقب انداختن.این بندگان خدا روحشون هم خبر نداشت و گفتن بهشون گفتن اول بیان مصاحبه بعد برن پیش دکتر!!!!! واقعا جالب و عجیبه که این بندگان خدا انقدر باید اذیت بشن و با بچه کوچیک پاشن بیان و هیچ اطلاعرسانی بهشون نشده باشه.

تو دوران تكنولوزي اطلاعات و كشوري كه مهد اونه عدم استفاده از ايميل براي چنين مواردي واقعا يه افتضاحه!

متاسفانه اینجا یک کم سیستم اداریش شبیه کشور خودمونه.. اشتباه هم دارن. اون بتی که ازشون ساخته شده نیست. اشتباه می کنند خیلی راحت !! وقتی بیاید متوجه می شید. چندین بار اشتباه ارسال شدن گرین کارت و سوشال و... نمونه هایی است که اینجا بیاید یک کم توی ذوق ادم میخوره. در مقابل حسن های زیادی که امریکا داره این عیب خیلی سریع خودنمایی می کنه Smile
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
به افتخار بچه های ایروان
به خصوص بچه های دژ ایروان
که حتی با اینکه احتمال بی ویزا موندنشون زیاده
تا آخرین لحظه روحیه رو حفظ میکنن
من از تک تکتون دارم یاد میگیرم بعنوان یه کوچیکتر
خاکتووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان