موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
2013-09-23 ساعت 03:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-23 ساعت 03:15 توسط afshin4749.)
خوبه User جون ؟!!
هوتوتو سابیدمش به الک !!
موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی از صبح که خبرای ابوظبی رو می خوندم، خیلی داغون بودم. طوری که مرخصی گرفتم و زدم از اداره بیرون و رفتم 4، 5 ساعت پارک نیاورون قدم زدم. از خودم بدم میومد که شرایط بچه ها رو نداشتم. ولی الان که 2 ساعتی هست نشستم پای تاپیک و پست های شما عزیزا رو می خونم، حالم خیلی خوب شد. کلی براتون دعا کردم. هم خودم سبک شدم و هم اینکه انگاری یهو ته دلم یه چیزی می گه که شماها فردا حتماً به ویزا میرسین. خدا هم امیدتون رو می بینه. پس حالا که جناب فضلی نیست کپی رایت رو زیر پا میذارم و از ته ته ته دلم می گم :
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2013AS100## - قبولی نوبت دوم - 1 نفر - ارسال مدارک با ایمیل 19 نوامبر - مصاحبه 19 آگوست ابوظبی - آپدیت 28 آگوست - کلیر 3 سپتامبر - ویزا 12 سپتامبر - کالیفرنیا
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
من از مدیرای سایت گله دارم نباید به ماها میگفتن که زودتر اونجاباشیم حتی بچه هایی که از هفته پیش رفتن هم اعلام نکردن که داریم میریم به جز چند نفز تواین دنیا همه به فکر خودشون هستن .من فقط خواستم چیزی که تودلمهبگم کسی ناراحت نشه
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
منم ایمان دارم همه چی حل میشه.جودی پدی عزیزم و........که با پستاتون گریه کردم و مدام دعاتون میکنم با انرژی باشید خدا با ماست
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 02:52)afshin4749 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: afshin4749*، ali 2013، ARI66، b@b@k، b_argi، el333، Fardaye Roshan، fatimamolaee، Gholy، Nanook، raham، soroshnia، حمید قا، 3 مهمان
چه بدبختی داریم توی این اوضاع و احوال !!!!! نصف شبه ، هنوز مهمون داریم ها !!! اونم سه تا !! مگه محرمه و ما تکیه بستیم که شما نشستین و هی چای میخورید و سیگار میکشید !!! حاجی پاشید برید سراغ کارتون دیگه !!! بذارید به ماتممون برسیم !! عجیبه ها !!
من هم هستم.
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 03:28)smpf نوشته: من از مدیرای سایت گله دارم نباید به ماها میگفتن که زودتر اونجاباشیم حتی بچه هایی که از هفته پیش رفتن هم اعلام نکردن که داریم میریم به جز چند نفز تواین دنیا همه به فکر خودشون هستن .من فقط خواستم چیزی که تودلمهبگم کسی ناراحت نشه
دوست عزیز باور کنید مدیران سایت هم همه مثل شما یه کاربر معمولی هستند..فقط به خاطر قبول مسئولیتی که کردن بیشتر از بقیه توی سایت وقت میذارن و تاپیکهای دیگه رو مطالعه میکنند و شاید به همین دلیل اطلاعات و تجربیاتشون بیشتر از بقیه باشه ..ولی در مورد امسال هیچکس فکرش رو هم نمیکرد که این اتفاق بیوفته چون سالهای قبل سابقه نداشته بود که سهمیه ی ایرانی ها پر شه و ویزا به کسی نرسه ..امسال متاسفانه اولین سالیه که این موضوع پیش اومده. مطمئنم دوستانی هم که اعلام کردند و رفتند فکرشون هم به اینجا نمیرسید که ممکنه ویزاها تموم بشه !!!
کسی از حرفهای شما ناراحت نمیشه و ما همگی به اندازه ی شماها ناراحتیم و حالتون رو خوب درک میکنیم
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
لیلی خانم
به جای دعا
خوشحال باشید که ما اینقدر شادیم
5 نفر به جای 55 نفر
پس ..................... خاکم
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
عاشق بچه های 2013 ایم همه جوره با هم رفیقن و هوای همو دارن
ایول دارید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
به افتخار بچه های ایروان
به خصوص بچه های دژ ایروان
که حتی با اینکه احتمال بی ویزا موندنشون زیاده
تا آخرین لحظه روحیه رو حفظ میکنن
من از تک تکتون دارم یاد میگیرم بعنوان یه کوچیکتر
خاکتووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونم