موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ماالان رسیدیم انکارا.یک خبربسیااااااار عجیب.دقیقا کیسی که فردا مصاحبه دارن تو هواپیماکنار ما نشسته بودن.یک خانواده ۴نفره که بخاطر تولد فرزند کوچیکشون که الان یک ماهشه نمیتونستن زودتر بیان و این اقا طی مکاتبه قرار مصاحبه رو عقب انداختن.این بندگان خدا روحشون هم خبر نداشت و گفتن بهشون گفتن اول بیان مصاحبه بعد برن پیش دکتر!!!!! واقعا جالب و عجیبه که این بندگان خدا انقدر باید اذیت بشن و با بچه کوچیک پاشن بیان و هیچ اطلاعرسانی بهشون نشده باشه.
کیس نامبر**۹۸ مصاحبه ۱۵اگوست انکارا ۲نفر رویت قبلی مارچ ۲۰۱۳ مقصد میشیگان کلیر ۱۷سپتامبر فرم ۹سوالی+cv
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی به داداشم تل کردم و این جریان و گفتم زبونم تکون نمی خورد فقط گریه کردم داداش مهربونم وقتی دید من اینجوریم هی می گفت قسمت نبوده حتما خیری توش هست و شاید میومدم یه اتفاق بدی برام میوفتاد خدایای مهربون اتفاق بد الان که من هیچ پشتی اینجا ندارم من نمی تونم تنها این همه غصه بخورم به کی بگم دردم چیه.............
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 01:59)fatimamolaee نوشته: سلام ماالان رسیدیم انکارا.یک خبربسیااااااار عجیب.دقیقا کیسی که فردا مصاحبه دارن تو هواپیماکنار ما نشسته بودن.یک خانواده ۴نفره که بخاطر تولد فرزند کوچیکشون که الان یک ماهشه نمیتونستن زودتر بیان و این اقا طی مکاتبه قرار مصاحبه رو عقب انداختن.این بندگان خدا روحشون هم خبر نداشت و گفتن بهشون گفتن اول بیان مصاحبه بعد برن پیش دکتر!!!!! واقعا جالب و عجیبه که این بندگان خدا انقدر باید اذیت بشن و با بچه کوچیک پاشن بیان و هیچ اطلاعرسانی بهشون نشده باشه.
تو دوران تكنولوزي اطلاعات و كشوري كه مهد اونه عدم استفاده از ايميل براي چنين مواردي واقعا يه افتضاحه!
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
شهرام جون، ذكريا رو صداش كن مي خوام سرم رو بذارم رو شونه هاش........
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز خیلی سخته میدونم خیلی سخته و اما کاری از ما نمیاد و سرنوشت اینه و در ضمن سایت ثبت نام لاتاری 2015 شروع شده من نمی دونم چ اتفاقی داره میفته دوستای خوبم من باید برم سرکار ............
روزی که همه دلمون شاد بشه.......
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='mrr777' pid='419949' dateline='1379886668']
شهرام جون، ذكريا رو صداش كن مي خوام سرم رو بذارم رو شونه هاش........
[/quote
اين ذكريا كيه اونوقت؟!
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle