کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان تقریبا دیگه میشه با اطمینان گفت حداقل امروز اون اعلامیه روی سایت ایروان نمیاد- کاش اکیپی که اونجان سریعتر برن پاسهاشونو بدن
ممنون از دوستاني كه كزارش دقيق زمان رو از اونور آب به ما اطلاع رساني ميكنن.اينجا هم آنكارا.

ساعت؟اصلا برام مهم نيست.دارم خفه ميشم.همه چي ساكن شده.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-09-23 ساعت 09:27)roham2012 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 09:20)MAHDI2012 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 03:37)laili نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 03:28)smpf نوشته:  من از مدیرای سایت گله دارم نباید به ماها میگفتن که زودتر اونجاباشیم حتی بچه هایی که از هفته پیش رفتن هم اعلام نکردن که داریم میریم به جز چند نفز تواین دنیا همه به فکر خودشون هستن .من فقط خواستم چیزی که تودلمهبگم کسی ناراحت نشه

دوست عزیز باور کنید مدیران سایت هم همه مثل شما یه کاربر معمولی هستند..فقط به خاطر قبول مسئولیتی که کردن بیشتر از بقیه توی سایت وقت میذارن و تاپیکهای دیگه رو مطالعه میکنند و شاید به همین دلیل اطلاعات و تجربیاتشون بیشتر از بقیه باشه ..ولی در مورد امسال هیچکس فکرش رو هم نمیکرد که این اتفاق بیوفته چون سالهای قبل سابقه نداشته بود که سهمیه ی ایرانی ها پر شه و ویزا به کسی نرسه ..امسال متاسفانه اولین سالیه که این موضوع پیش اومده. مطمئنم دوستانی هم که اعلام کردند و رفتند فکرشون هم به اینجا نمیرسید که ممکنه ویزاها تموم بشه !!!
کسی از حرفهای شما ناراحت نمیشه و ما همگی به اندازه ی شماها ناراحتیم و حالتون رو خوب درک میکنیم Sad
دوستان عزیز این کار سفارت غیر قابل پیش بینی بود .من سال قبل روز 28 سپتامبر ویزا گرفتم ...اما 3 روز قبل از اون پاسپورت هامون را به سفارت تحویل دادیم .با این همه شما به سفیر به تارنمای وزارت خارجه آمریکا ایمیل بزنید چرا که پروسه بررسی لاتاری تا 30 سپتامبر می باشد و این عمل سفارت غیر قابل توجیه می باشد و موتور لاتاری 2013 باید 30 سپتامبر خاموش بشه...
دوست عزیز می شه آدرس ایمیلی که میگید را اینجا قرار بدید ، من به هر جا که به ذهنم می رسید نامه دادم واقعا قاطی کردم

آدرس ایمیل روی آدرس سفارت انکارا -ایروان و امارات می باشد ...سایت فارسی مجازی سفارت امریکا در تهران را هم گوگل سرچ کنید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March

تشکر کنندگان: mhb161 ، azar1348 ، romance33 ، alireza2753 ، zohre02
سلام ما هم انكارا هستيم عباس گفت ساعت ١٠ميريم سفارت اميدوارم با دست پر برگرديم ولي خيلي زيادهستند ديروز تو فرودگاه خيلي ها عضو مهاجرسرا نبودن
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
[عکس: Letter-to-God_www.English-Center.IR.jpg]

ساحل دلت را به خدا بسپار، خودش قشنگ ترین قایق را برایت می فرستد
از ایروان چه خبر
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: mhb161 ، azar1348 ، alireza2753 ، رجبعلی
دوستان چي شد
ايروان ؟
انكارايي ها چه كار كردن ؟

خداكنه كارتون درست شه !
(2013-09-23 ساعت 09:39)azem2014 نوشته:  دوستان تقریبا دیگه میشه با اطمینان گفت حداقل امروز اون اعلامیه روی سایت ایروان نمیاد- کاش اکیپی که اونجان سریعتر برن پاسهاشونو بدن

دوست عزيز لطفاً هيچ چيز را با اطمينان نگيد، چون عده‌اي از دوستان را دلگرم ميكنيد و خداي نكرده پس از شنيدن خبر نااميد كننده همگي دچار ياس و نااميدي و فشار روحي ميگردند، همانطور كه ابوظبي ساعت 12:30 روز يكشنبه 22 سپتامبر در سايت اعلام كرد!!!
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
این روزا غیر از این داستان شماها مشکلات دیگه ای هم داشتم. حالم خیلی گرفتس. به قول یاس، چشام خشک شد یکم بهم اشک بده ایزد! Sad
خیییییلللللیییییی دلم می خواد از شماها خبر خوب بشنوم.
الهی و ربی من لی غیرک! ..... ما که جز تو کسی رو نداریم! Sad
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
(2013-09-22 ساعت 22:03)پدی نوشته:  سلام من از لوس انجلس با چشمان گریان و بغض این پستو میگذارم شاید مرحمی بر دل خونینم باشد.این بار دومه که اینقدر مستاصل و ناراحتم.روز 29 اگست را که همسرم از ابوظبی با پاس بدون ویزا برگشت رو از یاد نبرده بودم که دوباره اون اتفاق تکرار شد.ما همگی بلیط برای لوس انجلس روز 30 اگست داشتیم چون فکر میکردیم همسرم به زودی به ما می پیونده با دنیایی از اندوه به ترمینال 3 به قصد اینجا رفتیم و همسر عزیزمو تنها و غمزده روانه ترمینال یک دوبی کردیم.الان یک هفته منتظر بودیم تا ایشون ویزا بگیره که این اتفاق افتاد.من به اتفاق دو پسرم در هتل هستیم و به این امید که ایشون بیایند و منزل بگیریم.پسر کوچکم در مدرسه ثبت نام شده و پسر بزرگترم برای کالج ثبت نام کرده با مشکلات دوری و غربت دست و پنجه نرم میکردیم که چند روز پیش متاسفانه زمین خوردم و دستم شکست و گچ گرفتم همه امیدم این بود که مسعود بیاید و کارها روی روال بیافتد ولی از تقدیری که در انتظارمان بود بیخبر بودم.انقدر ناراحتم که حد و مرزی برایش وجود ندارد و بیشتر برای همسرم که با تنهایی باید سر کند. ساعت 6 صبح خبر رفتنش به تهران را داد غافل از اینکه من تمام مدت پیگیری میکردم. کاش میمردم و صدای بغض الودش که معلوم بود گریه کرده را نمی شنیدم.................................

با خوندن این پستتون اشکم دراومد دوست عزیز شرایط منم مثل شماست با این تفاوت که من هنوز یه کوچولو امیدوارم که همسرم ویزاشو بگیره ولی اگه بهش ندن من تنها تو غربت چه کار کنمSadSadSadSadSad
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
(2013-09-23 ساعت 09:24)negar_karimi6 نوشته:  بچه ها هرکسی یه بار ازروش بخونه با خلوص نیت و ازته دلتون انشالاااااااااااااااااااااااا تا ظهر خبرهای خوبی برسه خدایا دعای بچه ها رو اجابت فرما

دُعایِ سَریعُ الاِجابَه

اَللّهُمَّ اِنّی اَسْئَلُكَ بِاسْمِكَ الْعَظیمِ الاَْعْظَمِ الاَْجَلِّ الاَْكْرَمِ الْمَخْزوُنِ

............................................................................................

الْمَكْنُونِ النُّورِ الْحَقِّ الْبُرْهانِ الْمُبینَ الَّذی هُوَ نُورٌ مَعَ نُورٍ وَ نُورٌ مِنْ

...........................................................................................

نُورٍ وَ نُورٌ فی نُورٍ وَ نُورٌ عَلی كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ فَوْقَ كُلِّ نُورٍ وَ نُورٌ تُضیئُ

............................................................................................

بِهِ كُلُّ ظُلْمَةٍ وَ یُكْسَرُ بِهِ كُلُّ شِدَّةٍ وَ كُلُّ شَیْطانٍ مَریدٍ وَ كُلُّ جَبارٍ

..........................................................................................

عَنیدٍ لا تَقِرُّبِهِ‏ اَرْضٌ وَلایَقُومُ بِهِ سَمآءٌ وَ یَاْمَنُ بِهِ كُلُّ خآئِفٍ وَ یَبْطُلُ

...........................................................................................

بِهِ سِحْرُ كُلِّ ساحِرٍ وَ بَغْیُ كُلِّ باغٍ وَ حَسَدُ كُلِّ حاسِدٍ وَ یَتَصَدَّعُ

..........................................................................................

لِعَظَمَتِهِ الْبَرُّ وَالْبَحْرُ وَ یَسْتَقِلُّ بِهِ الْفُلْكُ حینَ یَتَكَلَّمُ بِهِ الْمَلَكُ فَلا

یَكُونُ لِلْمَوْجِ عَلَیْهِ سَبیلٌ وَ هُوَ اسْمُكَ الاَْعْظَمُ الاَعْظَمُ الاَجَلُّ

.........................................................................................

الاَْجَلّ‏ُ النُّورُ الاَْكْبَرُ الَّذی سَمَّیْتَ بِهِ‏ نَفْسَكَ وَاسْتَوَیْتَ بِهِ عَلی

........................................................................................

عَرْشِكَ وَ اَتَوَجَّهُ اِلَیْكَ بِمُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَاَسْئَلُكَ بِكَ وَ بِهِمْ اَنْ

.......................................................................................

تُصَلِّیَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ اَنْ تَفْعَلَ بی كَذا وَ كَذا ...

......................................................................................

(و به جای کذا و کذا حاجت خود را از خداوند بخواهد)

خدا امواتتون رو بيامرزه اين دعا رو گذاشتي مرسيييييييييييي يكم أروم شديم
تشکر کنندگان: mhb161 ، khmp ، azar1348 ، powerb ، hana_fd ، romance33 ، alireza2753 ، mama2030 ، nooshshahnar ، رجبعلی ، raham
(2013-09-23 ساعت 10:12)khmp نوشته:  
(2013-09-22 ساعت 22:03)پدی نوشته:  سلام من از لوس انجلس با چشمان گریان و بغض این پستو میگذارم شاید مرحمی بر دل خونینم باشد.این بار دومه که اینقدر مستاصل و ناراحتم.روز 29 اگست را که همسرم از ابوظبی با پاس بدون ویزا برگشت رو از یاد نبرده بودم که دوباره اون اتفاق تکرار شد.ما همگی بلیط برای لوس انجلس روز 30 اگست داشتیم چون فکر میکردیم همسرم به زودی به ما می پیونده با دنیایی از اندوه به ترمینال 3 به قصد اینجا رفتیم و همسر عزیزمو تنها و غمزده روانه ترمینال یک دوبی کردیم.الان یک هفته منتظر بودیم تا ایشون ویزا بگیره که این اتفاق افتاد.من به اتفاق دو پسرم در هتل هستیم و به این امید که ایشون بیایند و منزل بگیریم.پسر کوچکم در مدرسه ثبت نام شده و پسر بزرگترم برای کالج ثبت نام کرده با مشکلات دوری و غربت دست و پنجه نرم میکردیم که چند روز پیش متاسفانه زمین خوردم و دستم شکست و گچ گرفتم همه امیدم این بود که مسعود بیاید و کارها روی روال بیافتد ولی از تقدیری که در انتظارمان بود بیخبر بودم.انقدر ناراحتم که حد و مرزی برایش وجود ندارد و بیشتر برای همسرم که با تنهایی باید سر کند. ساعت 6 صبح خبر رفتنش به تهران را داد غافل از اینکه من تمام مدت پیگیری میکردم. کاش میمردم و صدای بغض الودش که معلوم بود گریه کرده را نمی شنیدم.................................

با خوندن این پستتون اشکم دراومد دوست عزیز شرایط منم مثل شماست با این تفاوت که من هنوز یه کوچولو امیدوارم که همسرم ویزاشو بگیره ولی اگه بهش ندن من تنها تو غربت چه کار کنمSadSadSadSadSad
دوستان عزیزم امیدوارم هر چه زودتر خبر های خوب را بشنویم و همه با هم شادی کنیم. ما زنها تو این مملکتِ سخت یاد گرفته ایم که چطور سرِ پا بمونیم و زندگی رو بگردونیم و به قولی مطمئنا هیچ سختی ای از ظرفیت ما بیشتر نیست و ما هنوز یه عالم جا داره تا ظرفیت های خودمونو بشناسیم. آن چیز که مرا نکٌشد قوی ترم خواهد کرد! خیر پیش!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
دوستان خواهش میکنم این بحث را تمام کنید.بگذارید پست های مفیدتر گذاشته شود.تشکر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
ای خدا با تمام وجودمون ازت میخوایم دل دوستامونو شاد کنی واین راه رو همه به شادی به اخر برسونیم واقعا دلمون برا دوستامون شکسته اس تا اخرین لحظه ادامه بدین با تمام وجود دعای ما پشت سر شماست
آنكارا - ٣نفر - مصاحبه هفته آخر مى - كلير هفته سوم آگوست
دوستان از ایروان چه خبر؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان