کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
گر نگهدار من آنست که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
(2013-09-23 ساعت 10:53)khmp نوشته:  دوستان همسرم امروز پاسشو تحویل سفارت (ایروان) داده میگه از همه تحویل میگرفتن

khmp:

k کسیکه
h همه
m ماها رو
p پر از امید کرد
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
خدا یا شکررررت ازت ممنونم نفسم درومد
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
الان ميخوام برم سفارت مثل كسي كه ميخواد كنكور بده،قلبم تندتند ميزنه ،بچه هايي كه قراره فردا بيان به نظر من منتظر خبر از طرف بچه هاي انكارا باشن بيخودي پول خرج نكنيد،بهتون ميگيم،
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
دوستان ایروان پاسپورت دوست منو امروز گرفت.. خدا به همتون کمک کنه ان‌شاالله
(2013-09-23 ساعت 10:53)khmp نوشته:  دوستان همسرم امروز پاسشو تحویل سفارت (ایروان) داده میگه از همه تحویل میگرفتن
نتیجه اخلاقی می گیریم که خوشبختانه تا اینجای کار سهمیه ویزاهای ایران از 7 درصد کل بیشتر نشده و فقط ویزاهای ماهانه برای آنکارا و ابوظبی رو به اتمام هست. خانم و دختر کاظم جون هم امروز تو ایروان مصاحبه دارند و اینم نشونه خوبیه. فقط یک جوونمرد یا خانم با شخصیتی پیدا بشه یه خبری از آنکارا بده یه خرده اوضاع بیشتر میاد دستمون. خبر دیگه این که اینجا ساعت 3 شده و من دیگه باتریم رو به اتمامه. امیدوارم از خواب که بلند میشم خبرهای خوبی بشنوم. شب و روز همه بخیر.
خداياااااااااااا بخاطر دخترم ياسمين كه از دوري پدرش بيتابه .... نااميدمون نكن ...
خدايا ازت ممنونم و مطمئنم كه هيچ كس رو نااميد نخواهي كرد...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-09-23 ساعت 11:27)gifa نوشته:  الان ميخوام برم سفارت مثل كسي كه ميخواد كنكور بده،قلبم تندتند ميزنه ،بچه هايي كه قراره فردا بيان به نظر من منتظر خبر از طرف بچه هاي انكارا باشن بيخودي پول خرج نكنيد،بهتون ميگيم،

بهترین ها رو براتون آرزو میکنم Rolleyes
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

وقتی پاس رو تحویل میگیرن یعنی چی ؟؟؟؟ نه شما بگین یعنی چی ؟؟؟؟ Smile
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
از صمیم قلب دعا می کنیم بچه های ایروان با دست پر برگردند.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
خدایا شکرت
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
بچه های ایروان و انکارا ایشالا همتون با دست پر بیایید !!!

راستی قضیه ابوضبی تموم شد ؟

در چند پست بالاتر یکی از دوستان اشاره کرد که ویزای ماهانه تموم شه بوده یعنی بعد سپتامبر میزنن یا قضیه لاتاری تموم میشه ؟
(2013-09-23 ساعت 11:48)DIVE نوشته:  خدایا شکرت

شما امروز ايشود شدين بالاخره؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
خدایا بگذار برای بچه های ایروان لبخندی بزنیم.به مااجازه هورا کشیدن راندادی
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
یه چیز دیگه بگم و برم بخوابم. انرژی مثبتی و دل خوش کُنک هم نیست. گیفا بود گفت یک خانواده 4 نفری دارن تازه میرن مصاحبه؟ یادمه تو شرایط عادی هر وقت می خواستن زمان مصاحبه رو تغییر بدن یک ایمیلی به طرف می زدن. از قراری که به اینها ایمیل نزدن شاید بشه نتیجه گرفت براشون ویزا نگه داشتند. با یکی از بچه ها که تلفنی صحبت می کردم می گفت وقتی کار به این جاها میرسه و ویزا به تعداد همه نیست بعضی ها رو انتخاب می کنند. من یکی هنوز ته دلم روشنه. حالا میرم بخوابم دیگه. شیطونی نکنین ها. لیلی و گل نهال و شیمودا رو اذیت نکنین ها. تیم خانم ها خیلی خشن تر و خطرناک تر از آقایون هستند. به اسم های ظریف و لطیفشون نگاه نکنینTongue. دیگه واقعاً شب بخیر.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان