کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
اقا یکی یه خبر خوش بده دیکه...
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014winner، afhamid، Aida.s، ali_b1367، alvan، amairmonre، arash1986، babak80242، babak_1363، byazdani، b_argi، damoon، e76779، EKAM، ensan، farshad_m، ghafari88، Hedieh20، hossein jon، iraj im، itex، javid737، kolange_edalat، mohssen، mz64، negarita، nooshshahnar، nyayesh، roham2012، romance33، sadeghi897، sayeh_m، Shahabpk، shazad، shilan، smpf، studpk، tartar، مهرآسا، مانترا، محبت، نامی کاشی، گل نهال، yasi malayer، zohre02، سو سو، سی سی، شادی قاسمی، 8 کاربر مخفی، 5 مهمان
جمع بی ریاس
همه خودی هستن
مشکل بچه ها حل بشه راحت بتونیم سرمون بلند کنیم....
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
1:58 شب ، آلبوکرکی...
به خداوندی خدا دلم باهاتونه بچه ها...بیقرار و امیدوار...
خداجونم؟شادی میخوااااااااااااااااااااایم...
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-09-23 ساعت 12:29)مانترا نوشته:  1:58 شب ، آلبوکرکی...
به خداوندی خدا دلم باهاتونه بچه ها...بیقرار و امیدوار...
خداجونم؟شادی میخوااااااااااااااااااااایم...

1:01 شب سن هوزه
به خدا دلم باهاتون اما چشمام دیگه نمیبینه 5 شب بیخوابی و دو شب اشک.
صبح خبرهای خوب ازتون بشنوما.
به دلم افتاد که ایروانی ها امروز ویزا میگیرن و آنکارا هم یه خبرای خوبی میشه......
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-09-23 ساعت 12:18)Shahabpk نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 11:30)joody نوشته:  خداياااااااااااا بخاطر دخترم ياسمين كه از دوري پدرش بيتابه .... نااميدمون نكن ...
خدايا ازت ممنونم و مطمئنم كه هيچ كس رو نااميد نخواهي كرد...

ایشالا!
از صمیم قلب براتون دعا میکنم!
من میدونم دختری که از باباش دوره چی میکشه!
نا امید نشین!

Joody جان امیدوارم خدا دوباره خانوادتونو دور هم جمع کنه و لبخند و به لباتون برگردونه

(2013-09-23 ساعت 12:07)iraj im نوشته:  سایت سفارت آنکارا آپدیت شد و دریغ از یک 2013as .این یعنی آپدیت دیروز فاتحمون بود.
مسخره ها
کیس نامبر:2013AS9059تعداد: 2 نفر- مصاحبه: آنکارا ،دوم جولای-
جا مانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: مانترا ، zohre02 ، romance33 ، Aida.s ، azar1348
پاسمونوسفارت گرفت باورتون می شه.خدا کنه ایشود هم بشه.پاس خیلیها رو هم گرفتند.یک هورای کوچولوووووووووووووووو
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
(2013-09-23 ساعت 12:36)iraj im نوشته:  پاسمونوسفارت گرفت باورتون می شه.خدا کنه ایشود هم بشه.پاس خیلیها رو هم گرفتند.یک هورای کوچولوووووووووووووووو

خدایا شکررررررررررررررتتتتتت
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

(2013-09-23 ساعت 12:36)iraj im نوشته:  پاسمونوسفارت گرفت باورتون می شه.خدا کنه ایشود هم بشه.پاس خیلیها رو هم گرفتند.یک هورای کوچولوووووووووووووووو

واااااااااي خداااااا راست مى گيد من از فكر شما و بچه هاي ديگه به خدا خواب راحت ندارم خدا بزرگيت رو شكر
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)

خدااااااااااااااااااا جوووووووووووووونم شکککککککککککککککر...شککککککککککککککککککککککککککر ...شککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککر...Smile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
(2013-09-23 ساعت 11:51)گل نهال نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 11:48)DIVE نوشته:  خدایا شکرت

شما امروز ايشود شدين بالاخره؟

هتوز نه اپ نه ایشود . چک کردم هیچ کدوم از کیس های اگوست نه اپ شدن نه ایشود همه از افریقا هستن. اپ هامون تا حالا باهم بوده .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: گل نهال ، mhb161 ، pari pariaaa ، Sonaen60 ، zohre02 ، ojee ، javid737 ، romance33 ، MARYAM2 ، azar1348 ، Hedieh20 ، مانترا

سلام
ببخشید میشه بگیدکدوم سفارت بود که پاسپورتها رو ازتون گرفت؟ضمنا کلیربودید یانه؟
تشکر کنندگان: mhb161 ، zohre02 ، javid737 ، romance33 ، ghoghnoos ، majid194 ، پدی ، azar1348 ، smartie
خداياااااااا شكرتتتتتتتتتت
خدايا مرسيييي
خوشحالم براي آنكاراااا
خدايا ميشه يه هفته ديگه مونده، خوشحالي را به ما برگردوني؟؟؟
مرسي از ايرج از خبر خوبش
بچه هاي كلير شده بدويد به سمت سفارت براي تحويل پاسهاتون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

ایرج جان ما اینجا داریم تلف میشیم از بیخوابی و گشنگی تشنگی Big Grin
خب شما که زحمت میکشی خبر خوب میدی یه کم بیشتر خبر بده ..
آنکارا چه خبره ؟؟ از بچه ها کسی رو دیدی ؟؟ قرار بود بگیره یا خودتون همینطوری رفتین دم سفارت ؟؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
دوستان تبریک میگم ایشالا ویزا هم میگیرید

الان وضعیت ابوضبی ها چیه ؟ من واسه اونا خیلییییییییییی ناراحتم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان