کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
میگن بنده ای رو داشتن به جهنم میبردن و اون مدام برمیگشت و پشت سرش که بهشت بود رو نگاه میکرد
خداوند فرمود برگردونینش و ببرینش به بهشت!
فرشته ها گفتند: خداوندا، این چه حکمیه؟
خداوند فرمود: این بنده امیدوار بود
من امید بندگانم رو نا امید نمیکنم

امیدتون رو هرگز از دست ندین
اولین جوابهاشو امروز گرفتیم
یعنی من مرده این مرامتونم، دم همتون گرم، امیدوار و دعا خون منتظر اخبار خوبتونم
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، abshar_wf، alireza2753، alirezaghodrat، ALNB، amir_hma، arashkhan82، azar1348، azem2014، b_argi، e76779، eett، Ehsan1358، elham1984، far2014، ghoghnoos، Gholy، hamid3330، heidari1248، iraj im، itex، K22، khor_maah، kiana11، mahdibashoma، majid194، mamalino10، marjan20، masoud z، mehdi389، mehrdad pharm، mjavadsh، mrhj50، nasim، negar_karimi6، negin1989، nilofar72، pari pariaaa، Parniyan2013، powerb، reza16، SabreAyob، saeed_gh، samgiv، sepehr_si، SHABAH51، sharifian، shatsi، shayesteh، soheil_zk، soli asali، Sonaen60، soroshnia، مامان خانم، محبت، يلدا اهوازى، گل نهال، پدی، zohre02، رجبعلی، شادی قاسمی، علی آقای گل، 7 کاربر مخفی، 6 مهمان
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

من همسرم دیروز ابوظبی بود
ازشون پاسها رو نگرفتن
امروز ظهر برگشت اومد Sad
اگه فردا پاسها رو بگیرن چه کنیم آخه ؟
یعنی چی که آنکارا و ایروان گرفتن ولی ابوظبی نمیگیره ؟

بچه ها ظاهرا امروز صبح رفتن دم سفارت ، و جلوی در بهشون گفتن هر اعتراضی دارید ایمیل بزنید.
بچه ها خواهشن امروز KCC و سفارت ابوظبی رو بمباران ایمیل کنید
KCCDV@STATE.GOV

یه متن هم سعی میکنم بگذارم با کمی تغییر براشون ارسال کنید
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-09-23 ساعت 14:56)محبت نوشته:  یعنی من مرده این مرامتونم، دم همتون گرم، امیدوار و دعا خون منتظر اخبار خوبتونم
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، abshar_wf، alireza2753، alirezaghodrat، ALNB، amir_hma، arashkhan82، azar1348، azem2014، b_argi، e76779، eett، Ehsan1358، elham1984، far2014، ghoghnoos، Gholy، hamid3330، heidari1248، iraj im، itex، K22، khor_maah، kiana11، mahdibashoma، majid194، mamalino10، marjan20، masoud z، mehdi389، mehrdad pharm، mjavadsh، mrhj50، nasim، negar_karimi6، negin1989، nilofar72، pari pariaaa، Parniyan2013، powerb، reza16، SabreAyob، saeed_gh، samgiv، sepehr_si، SHABAH51، sharifian، shatsi، shayesteh، soheil_zk، soli asali، Sonaen60، soroshnia، مامان خانم، محبت، يلدا اهوازى، گل نهال، پدی، zohre02، رجبعلی، شادی قاسمی، علی آقای گل، 7 کاربر مخفی، 6 مهمان
سلام
خوشحالم که شما هم در لحظات شادی بچه ها
سکوت را شکستید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
بچه ها این خبرای خوبی که توی چند صفحه قبل دیدم خیلی خوشحالم کرد ... ایشاله همه چی درست میشه Big Grin
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
(2013-09-23 ساعت 14:57)Pishoo_25 نوشته:  من همسرم دیروز ابوظبی بود
ازشون پاسها رو نگرفتن
امروز ظهر برگشت اومد Sad

بچه ها ظاهرا امروز صبح رفتن دم سفارت ، و جلوی در بهشون گفتن هر اعتراضی دارید ایمیل بزنید.
KCCDV@STATE.GOV

سلام عزیزم دیروز همسر شما ومن (sh-p) باso-ar و بقیه بچه ها سفارت بودند قرار بود برگردند که من بهشون خبر آنکارا دادم و می خواستند امروز برن ابوظبی که نمی رسیدند به همین دلیل فردا قراره برن سفارت تو رو به خدا فقط زودتر متن ایمیلو بذار تا ما هم با کمی تغییر بفرستیم.
(2013-09-23 ساعت 14:59)مامان خانم نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 14:56)محبت نوشته:  یعنی من مرده این مرامتونم، دم همتون گرم، امیدوار و دعا خون منتظر اخبار خوبتونم
سلام
خوشحالم که شما هم در لحظات شادی بچه ها
سکوت را شکستید
سکوتم از رضایت نیست دلم اهل شکایت نیست با چشمون اشکبار دعاشون میکنم تا خداشون همراهیشون کنه بخدا روز و روزگار نداشتم این چند روزه حتی روم نمیشد دلداریشون بدم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: abshar_wf ، e76779 ، zohre02 ، khmp ، romance33 ، azar1348 ، nyayesh ، Rasoul_j ، negar_karimi6 ، Aida.s ، pari pariaaa ، رجبعلی ، Elahe. ، EKAM ، مانترا
خاک همتونم

[عکس: 9a73e5a6847372b01.jpg]
(2013-09-23 ساعت 14:41)گل نهال نوشته:  دوستاني كه در ايران نشستيد و مدام ميپرسيد كه بريم ابوظبي يا نه؟ بريم آنكارا يا نه؟ اگه امروز آنكارا بوديد، پاستون را به سفارت داده بوديد و يه قدم به ويزا نزديكتر ميشديد، پس لطفاً معطل نكنيد و هرچه زودتر خودتونو به سفارت برسونيد
درود بر گل نهال عزیز...دوستان چرا با سرنوشت خودتون بازی می کنید؟؟؟ شک داشتن در این مورد یعنی چی واقعاً؟؟؟ من و چند نفر دیگه الان نزدیک به بیست روزه که توی ایروان موندیم فقط برای اینکه کوچکترین فرصتی رو از دست ندیم وگرنه ما هم کار و زندگی و خانواده داریم! حتی اگر آخر کار برامون دستاوردی هم نداشته باشه دست کم یک عمر عذاب وجدان نخواهیم داشت برای کاری که ممکن بود و ما نکردیم.
دوستان برای رفتن لحظه ای تردید نکنیـــــــــــد
Rolleyes
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
امیدورارم بدون استثنا همه ویزا بگیرن
خبرهای خوش که می شنوم خیلی خوشحالم
امیدوارم تکمیل بشه با کلیر شدن و ویزا گرفتن همه بچها
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
ازشون پاسها رو نگرفتن
امروز ظهر برگشت اومد Sad

KCCDV@STATE.GOV

این صبر و ایستادگی همسرت منو کشته میزاشت یه روز بگذره بعد بر میگشت
سریع یکی رو پیدا کنید که امروز و فردا میره ابوظبی پاسها رو بهش برسون
ای خداااا ازدست این بنده های بی صبرو حوصله ات
ازشون پاسها رو نگرفتن
امروز ظهر برگشت اومد Sad

KCCDV@STATE.GOV

با اولین پرواز برگردید.!!!!!!!!!
همسر یکی از اعضای نسبتا فعال...!!!
تشکر کنندگان: zohre02 ، sadeghi897 ، romance33 ، محبت ، alireza2753 ، mehrana ، azar1348 ، negar_karimi6 ، ALNB ، مانترا
والا شبه جان
من سه روزه دارم می گم بلند شید برید
از قبل هم بچه ها گفتن واسه 10-15 روز آخر اونجا باشید
امیدوارم همه برسونن خودشون رو و مهمتر همه ویزاشون بگیرن خیالمون راحت بشه
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
بچه ها 4 روزه پای این تاپیکم .. فکنم دیگه اخراج شم از سر کار!! Smile با اینکه کمتر از 3 هفته دیگه مصاحبه داریم همه چیو ول کردم فقط می خوام همتون ایشود شین ... که ما هم با روحیه بریم مصاحبه........
looking forward to move US
wife and mommy
traveled to florida/ california and texas Big Grin
.
به نقل از azar1348

توجه توجه

برای انسجام بیشتر بچه های ابوظبی

1 - امروز حتما حتما به سفارت ایمیل بزنید و به هر جای دیگر هم که تونستید

2 - فردا صبح ساعت 11 همه کسانی که در امارات هستند جلوی سفارت باشند

حتی کسانی که جواب منفی گرفته ولی هنور امارات هستند

جلوی سفارت با جواب منفی کوتاه نیایید و در نهایت نظم و آرامش و احترام درخواست بررسی موضوع توسط سفیر را بفرمایید

لطفا همه به هر طریق اطلاع رسانی بفرمایید

می دونم پست تکراریه ولی بهتره تو چند صفحه باشه لطفا پاک نکنید

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان