موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 14:57)Pishoo_25 نوشته: من همسرم دیروز ابوظبی بود
ازشون پاسها رو نگرفتن
امروز ظهر برگشت اومد
اگه فردا پاسها رو بگیرن چه کنیم آخه ؟
یعنی چی که آنکارا و ایروان گرفتن ولی ابوظبی نمیگیره ؟
بچه ها ظاهرا امروز صبح رفتن دم سفارت ، و جلوی در بهشون گفتن هر اعتراضی دارید ایمیل بزنید.
بچه ها خواهشن امروز KCC و سفارت ابوظبی رو بمباران ایمیل کنید
KCCDV@STATE.GOV
یه متن هم سعی میکنم بگذارم با کمی تغییر براشون ارسال کنید
سلام منم که 5 روز پاسم اونجا بود و دیروز بهم سفید برگردوندن امروز برگشتم شیراز. بچه ها لطفا اگه خبری شد به من هم بگید
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
متن ایمیل رو بذارید تا مثل توپچی به توپ ببندیمشون منتظرم تا اولین توپ رو خودم شلیک کنم
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
... خدايا شكرت چه خبرهاي خوبي ...... خيلي خيلي خوشحالم .. تو را خدا زود برين انكارا و ابوظبي و وقت را از دست ندين .. خدايا ازت ممنونم كه دل دوستانمان را شاد كردي ..... وإلا اين از خبر كلير شدن هم بيشتر هورا داره .. هوراااااااااااااااااااااااااااااااا ... انشالله همه دست پر از سفارتها برگردين
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 14:19)roham2012 نوشته: (2013-09-23 ساعت 14:04)reza_top60 نوشته: دوستان یه خبر خیلی خوب
ما الان زنگ زدیم مرکز ویزای ابوظبی جریان رو براشون شرح دادیم آفیسره گفت اصلا توی سیستم ما نوتیفیکیشنی مبنی بر پر شدن ظرفیت ایرانی ها وجود نداره و پیشنهاد کرد به دوستم که دوباره پاسش رو تحویل سفارت بده.یعنی چی شده؟
میشه شماره تلفن سفارتو بگیدو کی زنگ زده؟
تلفن مرکز ویزای ابوظبی 0097143768311 ابتدا شماره 3 رو بزنید که زبان سیستم فارسی بشود و مراحل بعد رو برید تا به آفیسر فارسی زبان متصل شوید.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان خوب و صبور
من از وقتی این خبرهای بد را دارم میبینم و میخونم شوک شده و برای همه شما از صمیم قلب دارم دعا میکنم و نمیدونم این دم آخر چرا شما دوست های گل من اینقدر باید استرس بکشید.....
اما من از شما خواهش میکنم چرا این یک هفته دیگر را هم مثل ماههای طولانی که ما در کنار یکدیگر سپری کردیم تحمل نمیکنید....ترا خدا از روی عصبانیت تصمیم نگیرید ....دیدم بعضی از دوستان با اینکه بلیط داشتن کنسل کردند و نرفتند یا عده ای دارند بر میگردند.....سروران عزیز من دوستان خوبم به خدا ما حال شما را دقیقا درک میکنیم اما چاره ای نیست جز اینکه در این روزهای آخر نا امید نشوید و پیگیر کار خود باشید .....هرگز فکر نکنید که دیگر به شما ویزا نمیدهند و از از استرس خود کم کرده(اگرچه بسیار سخت است) و به روزهای آینده امید داشته باشید و به کسانی که فقط منفی فکر میکنند گوش ندهید ....متاسفانه دیدم عده ای به مدیران محترم و دلسوز توهین کرده و کسانی که هنوز امیدی دارند را مورد اهانت قرار میدهند...به این پست ها توجه نکنید و امیدوار باشید و تلاش خود را بکنید...شما همه دلهای پاکی دارید و خداوند همراه شماست..
به امید خبرهای خوب .....دوستدار همه شما هستم و منتظر دیدن شادیهایتان
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
پاسپورت ها رو آنکارا گرفت. بدون هیچ حرف و توضیحی...
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-23 ساعت 15:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-23 ساعت 15:21 توسط Ehsan1358.)
(2013-09-23 ساعت 12:36)iraj im نوشته: پاسمونوسفارت گرفت باورتون می شه.خدا کنه ایشود هم بشه.پاس خیلیها رو هم گرفتند.یک هورای کوچولوووووووووووووووو
(2013-09-23 ساعت 13:01)smpf نوشته: (2013-09-23 ساعت 12:52)iraj im نوشته: دوستان عزیز من دارم از ایران مدیریت می کنم.همسرم الان ازآنکارا زنگ زد واین خبرو داد.خیلییییییییییییی خوشحالممممممم ولی دل نمی بندم تا موقعیکه پاس با ویزا بیاد.وظیفم دونستم اطلاع رسانی کنم.به امید خوشحالی هممون این دم آخری
يعني آنكارا پاسهارو ازهمه تحويل گرفته!!!!خدايا شكرت
(2013-09-23 ساعت 13:08)zohre02 نوشته: (2013-09-23 ساعت 13:04)soroshnia نوشته: دوستان سلام
من الان از سفارت برمیگردم صبح ساعت 8 بما گفتند منتظر بمانید داخل جلسه گرفتن
ساعت ده و نیم همه صف گرفتند و یکی یکی داخل رفتیم و پاس ها رو گرفتند شاید یک نفر هم که کلیر نشده بود پاسشو گرفتن الان هم اپ خانوادگی شدیم نمیدونم جریان چیه
پس ایشالا حتما قراره دوباره ویزا بدن ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدا چقدر خوشحالی با چشمهای گریونو دوست دارم
مایوس و ناامیدمون نکن مهربونتر از تو وجود نداره
کجاست آغوشی که بغل کنم و از خوشحالی گریه کنم
خدایا هممون دوست داریم درسته یادمون میره ولی تو که از دلامون خبر داری می دونی از ته دل دوستت داریم مارو از گریه ناشی از موفقیتو خوشحالی محروم نکن
خدایا شکرت
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال