کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-23 ساعت 15:56)nyayesh نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:53)Aida.s نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:48)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 14:38)halaleh نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 14:33)Aida.s نوشته:  خوب خیلیا هم که کلیر نشده بودند گرفتن پاساشونو
الان چه کنیم ماایی که کلیر نشدیم

ترو خدا یکی درست جواب بده
ما کلیر نشدیم امشب بیایم آنکارا یا نه؟

نه بیایید چیکار ؟ بشینید سریال فارسی وانو نگاه کنید
عجبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نیکی و پرسش
این بنده خدا ها ازکجا بدونن فردا چه اتفاقی میافته که برای شما تصمیم بگیرند این تصمیمات شخصیه ولی عقل حکم میکنه برای همون یه در صد احتمال هم باید با شانس و اقبال دست و پنجه نرم کرد

والا ما از ان سریالای داغون نمیبینیم Big Grin
چشم شما عصبانی نشید هین الان میرم

(2013-09-23 ساعت 15:48)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 14:38)halaleh نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 14:33)Aida.s نوشته:  خوب خیلیا هم که کلیر نشده بودند گرفتن پاساشونو
الان چه کنیم ماایی که کلیر نشدیم

ترو خدا یکی درست جواب بده
ما کلیر نشدیم امشب بیایم آنکارا یا نه؟

نه بیایید چیکار ؟ بشینید سریال فارسی وانو نگاه کنید
عجبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نیکی و پرسش
این بنده خدا ها ازکجا بدونن فردا چه اتفاقی میافته که برای شما تصمیم بگیرند این تصمیمات شخصیه ولی عقل حکم میکنه برای همون یه در صد احتمال هم باید با شانس و اقبال دست و پنجه نرم کرد

والا ما از ان سریالای داغون نمیبینیم Big Grin
چشم شما عصبانی نشید همین الان میرم

آیدای عزیز.ما هم کلیر نشده بودیم اما شوهر آنکاراستو امروز پاسها رو تحویل داده.اما الان دیدم ایمیلی به همون مضمون قبل برامون اومده .نمیدونم والا چی میشه متنش رو تو صفحه قبل گذاشتم و گفتم به بچه ها احتمال داره به کلیر نشده ها ترتیب اثر ندن.شاید هم نه نمی دونم به خدا

عزیزای من دوستای گلم
امروز می دونید چندمه؟ بلی ۲۳ سپتامبره و می دونید چند شنبه هست؟ بله درسته دوشنبه یعنی اول هفته اونها یعنی اول هفته کاریشون
پس هزاران اتفاق مثبت در چند روز آتی می تونه بیافته از کلیرشدن تا صدور ویزا
KCCDV@STATE.GOV

بچه ها نامه به KCC فراموش نشه
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
رنگین کمان پاداش کسانی است که تا لحظه آخر ضربات باران را تحمل کردند
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

[عکس: mihanfal.com_3.jpg]

ميگن دعا حتي تقدير رو برميگردونه
همه با هم به سمت آسمان دعا كنيم....
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
با تجربه ها لطفا جواب
بدم پاس ها رو به دوستمون ببره آنکارا؟میشه اینجوری؟یا از هر کس پاس خودشو میگیرن فقط؟
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: محبت ، sadeghi897 ، alireza2753 ، pari pariaaa ، romance33 ، negar_karimi6
دوستان عزیزی که رفتن دبی و برگشتن با هم هماهنگ بشین وپاسها رو ببرین فرودگاه و هر جوری شده بدین به یکی با خودش ببره دبی نترسید هنوز آدمهای خوب زیاد گیر میاد,,فقط شماره موبایل دوستان تو دبی رو بگیرید وبدین به طرف و با دوستان خوبمون تو دبی هماهنگ باشین تا درب فرودگاه ازشون تحویل بگیرن ,, این سریعترین راهه اصلا هم نگران نباشید

(2013-09-23 ساعت 15:46)nyayesh نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:31)nyayesh نوشته:  بچه ها برای ما این ایمیل فرستاده شده به همون مضمون قبلی.ما کلیر نشده بودیم و امروز پاسها رو شوهرم تحویل داده.نمیدونم حالا چه جوری باید پس بگیریم پاسها رو میفرستند ptt یا باید از همون سفارت تحویل بگیریم.متاسفم
Please be aware that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants. As of Friday, September 20, the Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing. As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify.

We therefore instruct that Iranian diversity visa applicants please not come to Embassy Ankara even if you previously received notification that your administrative processing was complete. There currently are no more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends September 30, 2013. Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs. We sincerely regret any inconvenience this may cause.

دوستان حواستون هست میگم ما هم کلیر نشده بودیم و شوهر من امروز پاسها رو تحویل سفارت داده اما الان دیدم سه ساعت قبل ایمیل بالا برامون اومده.فکر کنم کلیر نشده ها رو ترتیب اثر نمیدن.نمی دونم کس دیگه ای این ایمیلو دریافت کرده یا نه؟

این متن مال همین یکی دو روز پیشه که گفته بودن ویزا پر شده متن میگه حتی اگر هم کلیر شدید نیایید ولی با جریانات امروز به این متن نمیشه بسنده کرد
تشکر کنندگان: kasrafo ، sadeghi897 ، alireza2753 ، Aida.s ، اریوبرزن ، pari pariaaa ، romance33 ، Rasoul_j ، محبت
بچه ها عجله نکنید
کمی منتظر باشید ، در حد یک روز دیگه
اگر اوکی نشد بعد برید سراغ رسانه ای کردن کار
فکر می کنم نیازی نباشه و با رویه انکارا، اوضاع به حالت عادی برگرده
رسانه ای کردن رو بگذارید به عنوان آخرین تیر
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
دوستان از کجا میشه چک کرد case کسی تو حالت ready هست یا نه؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، negar_karimi6
دوستان سایت انکارا به تاریخ 23 سپتامبر اپدیت شده و کیسهای اسیا توش نیستند .. چرااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟ خوبه یا بد؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، gbtm ، Ehsan1358 ، Sonaen60 ، pari pariaaa ، romance33
(2013-09-23 ساعت 15:54)amir_hma نوشته:  دوستان اگه توییتر دارید صفحه سفارت توی ابوظبی رو اد کنید و شروع کنید توییت کردن https://twitter.com/USEmbUAE . اینا از رسانه ای شدن اینطورداستانا میترسن. توییت بزتید و هش تگ فراموش نشه. #usembassy # usembass_ruined_my_life. #usvisaخیلی زیاد توییت کنید و توی همه ی اونا هم صفحه سفارت توی ابوظبی رو اد کنید. میتونید توی یه صفحه به طور کوتاه داستانتون رو بنویسید اسکرین شات بگیرید و اون رو توییت کنید. دولت ها از رسانه ای شدن اینطور مسایل میترسن. بگید چهطوره ۱۸ ماهه با زندگی هاتوت بازی شده. وقت مصاحبه دادن. کلیر کردنتون

آقایان من امروز جلو سفارت در آنکارا بودم و منهم بدون کلیر تحویل دادم .کار عاقلانه بکنید توییت کنید و رسانه ای کنید نامه بدهید و سفیر صبح جلسه داشت همش بیخوده اونها از روز اول هم گفتند 100 هزارتا اعلام کردیم 50 هزارتا میگیریم مگه به شما قول 100% ویزا داده بودند که این راه رو می خواهید بروید .برای باقیمانده برندگان امسال و دوستان سال های دیگر زحمت درست نکنید بی سرو صدا اگه می تونید پاس رو تخویل سفارت بدید بیایید بیرون هیج سوال اضافی هم نپرسید و جواب اضافی هم ندید .کارت ویزیت هتل هم همراه شما باشه جون شماره اونو میخوان که اگه نیاز بود در این وقت تنگ با شما تماس بگیرند .از من که خواستند .دادم .
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
دوستان ميتونين پست كنين،ما ويزاي دوبي درخواست داديم ديديم دير شده پست كرديم پاسپورت هارو!شنبه حوالي ظهر پست كرديم يكشنبه ظهر رسيد دست آشنامون!
با اون شماره سفارت ابوظبي هم تماس گرفتيم ما،شماره ٣ رو هم گرفتيم بعدش متوجه نشديم چي به چي شد؟!
مصاحبه هفته سوم July,ابوظبي،٣نفر،كلير بعداز ظهر ١٧سپتامبر
تشکر کنندگان: powerb ، pari pariaaa ، mehrdad pharm ، romance33 ، محبت ، negar_karimi6 ، مانترا
بچه ها من امروز یکم دیر اومدم مهاجرسرا خبرا رو الان دیدم نمی دونم احساسم چطور عنوان کنم ....
واقعا واسه بچه های آنکارا و ایروان خوشحالم
به امید عاقبت خوب واسه همه منتظران
Case No. 2013AS000097XX
مصاحبه : 11 جولای
كنسولگري : ابروان
تعداد نفرات : 3
کیس اصلی
كليير : من و دخترم با ایمیل مطلع شدیم و همسرم بزودی اگه خدا بخواد
وضعیت:ایشود
(2013-09-23 ساعت 16:00)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:55)محبت نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:46)zohre02 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:42)محبت نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:37)Pishoo_25 نوشته:  
گفتم که اولین توپ رو خودم شلیک میکنم فرستادم رفت حالا با دو سه تا ایمیل و جی میل دیگه میفرستمشششششششششش

تشکر از همراهی شما دوست عزیز و دوست داشتنی ولی به نظر من خود بچه های ابوظبی با ذکر کیس نامبرشون بزنند بهتره اگه نظرم مناسب نیست مدیران پستم رو حذف کنند لطفا
نمیدونم هر تصمیمی که گرفته بشه ما هستیم اگر صلاحه که بقیه بچه ها همراهی کنن اگر خیر باز هم اطلاع رسانی بشه در هر حال همه منتظر بهترین حالت میمونیم و هر آنچه دوستان امر کنن در خدمتیم یه بررسی دوستان بکنن و نتیجه رو به بقیه منعکس کنن من و قطعا خیلی از دوستان منتظریمSmile
کاملا موافقم
ولی چون برای ارسال نامه به ابوظبی ما باید مشخصاتمون رو پر بکنیم ( فایل 400 کاراکتری ) همه مشخصات معلوم میشه
هر کی هر چی به ذهنش میرسه بهتره تو این دقیقه نودی اضافه کنه که نامه بهتر بشه
من یه ورژن دیگه این نامه رو برای KCC زدم
لطفا ایمیل به KCC فرامووووووووووووش نشه

[
kccجواب اتوماتیک داد که به من مربوط نیست
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، romance33 ، azar1348 ، محبت
(2013-09-23 ساعت 15:59)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:44)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:37)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 14:57)Pishoo_25 نوشته:  من همسرم دیروز ابوظبی بود
ازشون پاسها رو نگرفتن
امروز ظهر برگشت اومد Sad
اگه فردا پاسها رو بگیرن چه کنیم آخه ؟
یعنی چی که آنکارا و ایروان گرفتن ولی ابوظبی نمیگیره ؟

بچه ها ظاهرا امروز صبح رفتن دم سفارت ، و جلوی در بهشون گفتن هر اعتراضی دارید ایمیل بزنید.
بچه ها خواهشن امروز KCC و سفارت ابوظبی رو بمباران ایمیل کنید
KCCDV@STATE.GOV

یه متن هم سعی میکنم بگذارم با کمی تغییر براشون ارسال کنید
پاسها رو بدین به یکی تا سریع ببره دبی بچه ها اونجا زیاد هستنند میتونن کمکتون کنن
آخه به کی بدیم ببره SadSadSadSadSad

تنها راه که به دهنم میرسه برید فرودگاه تهران توسالنش مسافرهای دوبی که اماده هستن با توجه به اون حس ادم شناسی تون اگر آدم حسابیه جریانو بهش کامل نگید فقط بگید این پاس پیشون باشه تو دوبی تا دوستمو بفرستم ازتون بگیره اسم هتلش و تلش هم بگیرید
و ازایران به همین کسانی که بچه ها رو میبرند ابوظبی مثل علی و یا هرکسی که می شناسید تماس بگیرید و خواهش و تمنا برند ازهتل ازش بگیرن و فردا دوستان رو که می برند پاس شما روهم بدند وعده پول خوب بهش بدید با کله میره تو دل کارمندهای سفارت
تنها کاری که به ذهنم رسیده دراسرع وقت فکر میکنم اینه
دوستان عزیز برای فرستادن پاس لطفا به هرکسی اعتماد نکنید چون یک درصد گم شدن ان را حساب کنید که دیگه دستتون جایی بند نیست.ببخشید حداقل به افرادی که با خانواده هستند ومعقول بنظر میرسند بدهید .قصد توهین به هیچ گروهی ندارم .فقط در این مرحله پاس خیلی مهم است مراقب باشید.بامید گرفتن ویزاتون هرچه زودتر+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان